Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet - Reviews

Best Reviewed mrt 2019 Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet
Best Reviewed - maart 2019
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
zwart, antraciet
Fabrikant kleur(en)
antraciet, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 356 reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nanda 23-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mini me Zwart/grijs

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

8,2
Fijn apparaat, hoop deze net zo lang te gebruiken als zijn voorganger. Leuk klein dingetje, alleen jammer dat er een rood snoer aanzit, bij een zwart apparaat. Steekt erg af bij de zwarte snoeren van de andere apparaten. Ben er niet blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Elisa 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

7,0
Goede machine lekker klein handig in gebruik .Lekkere koffie en veel soorten om uit te kiezen dus variatie genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

is een leuk apparaat om te zien 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Het is koffie zoals koffie behoort te smaken. Dit had ik veel eerder moeten doen. de koffie is wel wat duurder maar de prijs is het waard.

Pluspunten

  • het is geweldig
  • het is goede koffie

Minpunten

  • er is geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

edwolvega 22-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Verrassend goede smaak, beter dan volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Een impulskoop voor vaderdag met 50 euro promotie, was absoluut geen teleurstelling, Na een serie Senseo's te hebben afgedankt, en nu aan een tweede Delonghi volautomaat toegekomen, staat deze Dolce Gusto Espresso/Cappuccino machina aan de top van mijn smaaklijst. De koffie is duurder in gebruik, maar dan heb je wel wat, een intensere smaak, lekker heet, en snel in gebruik. Klein en compact maar daardoor een kleine watertank, en dat is goed zodat er steeds vers water gebruikt wordt, Dit is genietkoffie (1x per dag) naast de volautomaat (6x per dag).

Pluspunten

  • Intense smaak
  • Lekker heet
  • Snel in gebruik

Minpunten

  • Dure, maar wel lekkere koffie
  • Nog te niew voor goedkope cup-concurrentie

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura 17-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Gebruiksvriendelijk, heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Ja het is een duur apparaat, de koffie is ook niet bepaald goedkoop maar na een drukke lange werkdag is het heerlijk om bij thuiskomst een lekkere kop koffie te drinken en weer even te genieten.
Wij zijn enorm blij met de dolce gusto en vinden het het geld zeker waard.
Bij problemen wordt je goed geholpen door dolce gusto.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jackie 07-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Klein compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Een zeer handig en compact apparaat in het gebruik. Handig dat je de hoeveelheid water nu kunt instellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mini me 26-12-2016

Super slank model,pas in iedere hoekje van aanrecht

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

10,0
Omwerpende super heerlijke kofffie zet je er mee, wij hebben vorig jaar voor de kerst onze schoonzoons er een gegeven de een de allereerste die wij haddenn gekocht ook klein maar zondet aatomatisvhe stop en ook de minie me zoals de onze , vinden het beide super lekkere koffie van gewone zwart tot lattamaciato en ook de chocomelk, koude dranken .

Pluspunten

  • 100

Reageer

Fonz Sikkens 25-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De smaak van de koffie is prima, was ik gewend. Het waterreservoir gaat er alleen heel moeilijk af, kost enorm veel kracht en gaat denk niet zo lang mee. Jammer dat er geen lampindicatie in zit zodat je weet wanneer hij bijna klaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Naomi 20-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
koffie is echt heerlijk , temperatuur is goed, heet.
beter dan de senseo. kook tijd van het water is zeer snel.
de mogelijkheden van het apparaat en de dranken is zeer makkelijk en uitgebreid.

1 minpuntje ook al is de koffie kwaliteit goed is het aan de prijzige kant maar dat is waar je moet voor kiezen en dan heb ik gedaan en moet zeggen de moeite waard.
kortom voor mij een goede keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 19-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Mooie kleine koffiemachine. Ideaal omdat je de hoeveelheid water zelf kunt instellen. Lekkere koffie en veel keuze in smaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rifat 19-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Very good product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

7,0
Very good product I feel so happy with this coffee machine.
I recommend this product.
Thanks Dolce-gusto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

mini me 18-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi model en heerlijke echte koffie te zetten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Ik heb nu echt een apparaat dat goed werkt. Stijlvol en elegante vorm. Maakt heerlijke koffie varianten

Pluspunten

  • bediening makkelijk
  • krijg wat je verwacht
  • heerlijk varianten van koffie
  • watertank, makkelijk vullen

Minpunten

  • heb ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Salomé 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige auto stop met hoeveelheid indicator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Het is een goede machine met een handige autostop en hoeveelheid indicator. Deze hoeveelheid zie je op de cups staan. Onze vorige had dit niet en dit is ideaal om een goede bak koffie te zetten. Hij is lekker klein van formaat zodat hij makkelijk op het aanrecht past.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Auto stop

Minpunten

  • Iets kleiner reservoir. 600 ipv 800
  • Verder geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja Salomé 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige auto stop met hoeveelheid indicator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Het is een goede machine met een handige autostop en hoeveelheid indicator. Deze hoeveelheid zie je op de cups staan. Onze vorige had dit niet en dit is ideaal om een goede bak koffie te zetten. Hij is lekker klein van formaat zodat hij makkelijk op het aanrecht past.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Auto stop

Minpunten

  • Iets kleiner reservoir. 600 ipv 800
  • Verder geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Klein maar zet goede koffie, warm genoeg en lekker!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Ik heb de grijs/zwarte “mini me” gekregen, automatische bediening gaat makkelijk. Koffie is goed warm en lekker, ga nog andere smaken proberen. De rode electriciteitskabel had voor mij niet gehoeven maar dat is een kwestie van smaak. De tijdelijke actie voor koffietegoed waar ik later pas achterkwam was een aangename verrassing. Er is nogal wat geluid als de tray op de onderste stand staat. Dit is op te lossen door hem hoger te zetten.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Temperatuur
  • Vormgeving
  • Autostop

Minpunten

  • Rode kabel
  • Geluid bij tray op onderste stand

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma 12-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden ,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

10,0
Ik ben er zeer tevreden over ,dit is onze 2e dolle gusto
Elke dag heb ik een koffie momentje met de cappacino
Niet meer weg te denken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super verbetering ten opzichte van de picolo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

8,0
Omdat onze piccolo het had begeven is mijn partner meteen naar de mediamarkt gerend om een nieuwe dolce gusto apparaat te halen. Het is de mini me geworden. Dit is waarschijnlijk de opvolger van de piccolo. Met design ed hebben wij niets, een apparaat moet functioneel zijn, en dat is deze. Wat een luxe dat je nu de water hoeveelheid kan instellen, en wat een verademing dat de mini me veel minder lawaai maakt. De koffie is heerlijk, wel wat duurder maar tenminste een lekker bakkie. Wij zijn blij met onze nieuwe aanwinst en nu ook nog eens met 30 euro gratis koffie, heel fijn!!!

Pluspunten

  • Waterstanden
  • Veel minder lawaai
  • Lekkere koffie
  • Veel verschillende kofiekeuzes

Minpunten

  • Koffie is duurder per kopje koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans & Ewa 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handig ding !!

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
was op zoek naar een klein handig apparaat, heb er meteen 2 gekocht, een voor mijzelf, caderdag exemplaar, en een om af te geven aan mijn vriendin, was mij opgevallen dat ze erg lang naar dit apparaat bleef kijken, dus hebben we ieder geval hetzelfde apparaat in de keuken staan !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof v/d Meulen 04-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk een lekker bakje koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

10,0
Voor de 2e keer een Dolce Gusto koffie machine gekocht, nu 1 met een hoeveelheid indicatie. We zijn erg tevreden over de werking van het apparaat en de lekkere bakjes koffie die we er mee kunnen maken. Zeer prettig en gebruiksvriendelijk product.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • snelheid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Looman 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede machine slechte service!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

6,0
Gekocht voor beide dochters via Blokker /internet. Helaas neemt Dolce Gusto geen genoegen met een foto van internet dat de bestelling gedaan is en betaald. waardoor ik nu 60 euro dreig mis te lopen!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews