Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
zwart, antraciet
Fabrikant kleur(en)
antraciet, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 299 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nanda 23-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mini me Zwart/grijs

Algemene score

8,2
Fijn apparaat, hoop deze net zo lang te gebruiken als zijn voorganger. Leuk klein dingetje, alleen jammer dat er een rood snoer aanzit, bij een zwart apparaat. Steekt erg af bij de zwarte snoeren van de andere apparaten. Ben er niet blij mee.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Elisa 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede machine lekker klein handig in gebruik .Lekkere koffie en veel soorten om uit te kiezen dus variatie genoeg
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

is een leuk apparaat om te zien 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat

Algemene score

9,0
Het is koffie zoals koffie behoort te smaken. Dit had ik veel eerder moeten doen. de koffie is wel wat duurder maar de prijs is het waard.

Pluspunten

  • het is geweldig
  • het is goede koffie

Minpunten

  • er is geen minpunt
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

edwolvega 22-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Verrassend goede smaak, beter dan volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een impulskoop voor vaderdag met 50 euro promotie, was absoluut geen teleurstelling, Na een serie Senseo's te hebben afgedankt, en nu aan een tweede Delonghi volautomaat toegekomen, staat deze Dolce Gusto Espresso/Cappuccino machina aan de top van mijn smaaklijst. De koffie is duurder in gebruik, maar dan heb je wel wat, een intensere smaak, lekker heet, en snel in gebruik. Klein en compact maar daardoor een kleine watertank, en dat is goed zodat er steeds vers water gebruikt wordt, Dit is genietkoffie (1x per dag) naast de volautomaat (6x per dag).

Pluspunten

  • Intense smaak
  • Lekker heet
  • Snel in gebruik

Minpunten

  • Dure, maar wel lekkere koffie
  • Nog te niew voor goedkope cup-concurrentie
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura 17-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Gebruiksvriendelijk, heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ja het is een duur apparaat, de koffie is ook niet bepaald goedkoop maar na een drukke lange werkdag is het heerlijk om bij thuiskomst een lekkere kop koffie te drinken en weer even te genieten.
Wij zijn enorm blij met de dolce gusto en vinden het het geld zeker waard.
Bij problemen wordt je goed geholpen door dolce gusto.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jackie 07-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Klein compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer handig en compact apparaat in het gebruik. Handig dat je de hoeveelheid water nu kunt instellen.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mini me 26-12-2016

Super slank model,pas in iedere hoekje van aanrecht

Algemene score

10,0
Omwerpende super heerlijke kofffie zet je er mee, wij hebben vorig jaar voor de kerst onze schoonzoons er een gegeven de een de allereerste die wij haddenn gekocht ook klein maar zondet aatomatisvhe stop en ook de minie me zoals de onze , vinden het beide super lekkere koffie van gewone zwart tot lattamaciato en ook de chocomelk, koude dranken .

Pluspunten

  • 100
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Reageer

Fonz Sikkens 25-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De smaak van de koffie is prima, was ik gewend. Het waterreservoir gaat er alleen heel moeilijk af, kost enorm veel kracht en gaat denk niet zo lang mee. Jammer dat er geen lampindicatie in zit zodat je weet wanneer hij bijna klaar is.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Naomi 20-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
koffie is echt heerlijk , temperatuur is goed, heet.
beter dan de senseo. kook tijd van het water is zeer snel.
de mogelijkheden van het apparaat en de dranken is zeer makkelijk en uitgebreid.

1 minpuntje ook al is de koffie kwaliteit goed is het aan de prijzige kant maar dat is waar je moet voor kiezen en dan heb ik gedaan en moet zeggen de moeite waard.
kortom voor mij een goede keuze
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 19-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Mooie kleine koffiemachine. Ideaal omdat je de hoeveelheid water zelf kunt instellen. Lekkere koffie en veel keuze in smaken.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

annemie 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze gekocht omdat mijn Piccolo zijn beste tijd gehad had (na jaren van goede dienst). Het handige van deze machine t.o.v. de Piccolo, is dat de Mini Me automatisch de hoeveelheid bepaalt met behulp van de streepjes op de machine die corresponderen met de streepjes op de cups. Je hoeft dus niet steeds erbij te blijven als de koffie doorloopt. De koffie is als vanouds heel lekker!

Pluspunten

  • automatische stop
  • lekkere koffie

Minpunten

  • rood snoer (wie verzint zoiets!)
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hannie Veldhorst 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke cappuccino. Alsof we op een terrasje zitten...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn vriendin schonk me een kopje cappuccino uit dit apparaat: heerlijk heet en perfecte smaak! Thuisgekomen hebben we meteen via internet dit apparaat ook besteld. Maakt wel een beetje herrie, maar dat vergroot alleen maar de voorpret. Kortgeleden dronken we op een terrasje voor 4 euro een kopje cappuccino, maar dat was lang niet van deze kwaliteit. Kortom: goeie koop!

Pluspunten

  • heerlijke smaak
  • lekker heet

Minpunten

  • beetje herrie, niet echt een minpunt
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JSimons 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein, praktisch, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Er komt heerlijke koffie uit de dolce gusto mini me. Mooi klein apparaat, makkelijk in gebruik.. Wij hebben de witte.

Pluspunten

  • Goede smaak
  • Klein
  • Snel
  • Makkelijk
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernice 14-05-2018
  • Product gekocht

Mooi design, heerlijke koffie !!

Algemene score

7,0
Heerlijke koffie!
Heb zelf jaren lang in de horeca gewerkt en met proffesionele apparaten gewerkt. Maar dan vindt ik deze koffie daar toch echt goed aan tippen!!
Ik heb de mini me in het wit en past prachtig bij me interieur. Hij heet Mini me maar zo mini vindt ik hem niet. Is gewoon mooi van formaat! Onwijs blij mee!

Pluspunten

  • Heerlijke koffie!
  • Mooi design!
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mini me 10-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

slechte ervaring met twee mini me hoop nu beter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

3,0
De eerste mini me stuk na ruim 2 jaar de 2e minime was de verwarming stuk na ruim 2 jaar nu de derde,omdat ik de koffie zo lekker vind en afwachten
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Anoniem 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn tweede Dolce Gusto apparaat, de vorige (Piccolo) heeft niet de functie om waterhoeveelheid in te stellen en het verschil is goed te merken in de koffiesmaak. Simpel en fijn! Het waterreservoir is wat kleiner maar dat is geen probleem als je niet veel koffie achter elkaar zet.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • automatische waterdosering

Minpunten

  • wat kleiner waterreservoir
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

José 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel gemakkelijk in gebruik en heerlijke koffie! Neem niet teveel plaats in op je aanrecht.
Heb hem bij Blokker gekocht omdat ik niet wil dat Blokker V&D achterna gaat.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle, compacte machine die lekkere kofie maakt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een hele handige koffiemachine die snel een lekker kopje koffie zet. Bovendien zijn er veel mogelijkheden om verschillende soorten koffie te maken. Het design is fraai en de machine staat mooi op het aanrecht. De bediening is erg eenvoudig.

Pluspunten

  • Compact
  • Lekkere koffie
  • Snel
  • Mooie vormgeving
  • Schakelt zichzelf automatisch uit

Minpunten

  • De koffiecups vind ik nogal duur
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janneke Dekker 16-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker veel variatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de Dolce Gusto Mini me gekocht na onderzoek op de site en vragen aan mensen die hem al hadden.
Hij voldoet heel erg goed, veel variatie in smaken, dat was mijn motivatie om hem te kopen.
En die variatie is er volop.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dominique 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat en veel keus!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind de Dolce Gusto een super apparaat.
Ik vind het design mooi en het is het enige apparaat dat op je aanrecht hoeft te staan.
Ik maak er koffie, thee en chocolademelk mee, er is veel keus, de smaak is goed en in kan al mijn visite tevreden stellen.
Het voordeel van dit apparaat is dat je het kan doseren, door middel van het schuifje bovenop, hierdoor smaakt alles perfect.
Het enige minpunt is het lelijke rode snoer aan het apparaat. Die had beter zwart kunnen zijn.

Pluspunten

  • Je kan doseren
  • Heel veel keus
  • Compact op het aanrecht
  • De vervanging voor waterkoker en koffiezetapparaat

Minpunten

  • Lelijke rode snoer
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews