Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
zwart, antraciet
Fabrikant kleur(en)
antraciet, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 307 reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nanda 23-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mini me Zwart/grijs

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

8,2
Fijn apparaat, hoop deze net zo lang te gebruiken als zijn voorganger. Leuk klein dingetje, alleen jammer dat er een rood snoer aanzit, bij een zwart apparaat. Steekt erg af bij de zwarte snoeren van de andere apparaten. Ben er niet blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Elisa 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

7,0
Goede machine lekker klein handig in gebruik .Lekkere koffie en veel soorten om uit te kiezen dus variatie genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

is een leuk apparaat om te zien 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

9,0
Het is koffie zoals koffie behoort te smaken. Dit had ik veel eerder moeten doen. de koffie is wel wat duurder maar de prijs is het waard.

Pluspunten

  • het is geweldig
  • het is goede koffie

Minpunten

  • er is geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

edwolvega 22-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Verrassend goede smaak, beter dan volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

9,0
Een impulskoop voor vaderdag met 50 euro promotie, was absoluut geen teleurstelling, Na een serie Senseo's te hebben afgedankt, en nu aan een tweede Delonghi volautomaat toegekomen, staat deze Dolce Gusto Espresso/Cappuccino machina aan de top van mijn smaaklijst. De koffie is duurder in gebruik, maar dan heb je wel wat, een intensere smaak, lekker heet, en snel in gebruik. Klein en compact maar daardoor een kleine watertank, en dat is goed zodat er steeds vers water gebruikt wordt, Dit is genietkoffie (1x per dag) naast de volautomaat (6x per dag).

Pluspunten

  • Intense smaak
  • Lekker heet
  • Snel in gebruik

Minpunten

  • Dure, maar wel lekkere koffie
  • Nog te niew voor goedkope cup-concurrentie

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura 17-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Gebruiksvriendelijk, heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

9,0
Ja het is een duur apparaat, de koffie is ook niet bepaald goedkoop maar na een drukke lange werkdag is het heerlijk om bij thuiskomst een lekkere kop koffie te drinken en weer even te genieten.
Wij zijn enorm blij met de dolce gusto en vinden het het geld zeker waard.
Bij problemen wordt je goed geholpen door dolce gusto.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jackie 07-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Klein compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

9,0
Een zeer handig en compact apparaat in het gebruik. Handig dat je de hoeveelheid water nu kunt instellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mini me 26-12-2016

Super slank model,pas in iedere hoekje van aanrecht

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

10,0
Omwerpende super heerlijke kofffie zet je er mee, wij hebben vorig jaar voor de kerst onze schoonzoons er een gegeven de een de allereerste die wij haddenn gekocht ook klein maar zondet aatomatisvhe stop en ook de minie me zoals de onze , vinden het beide super lekkere koffie van gewone zwart tot lattamaciato en ook de chocomelk, koude dranken .

Pluspunten

  • 100

Reageer

Fonz Sikkens 25-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De smaak van de koffie is prima, was ik gewend. Het waterreservoir gaat er alleen heel moeilijk af, kost enorm veel kracht en gaat denk niet zo lang mee. Jammer dat er geen lampindicatie in zit zodat je weet wanneer hij bijna klaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Naomi 20-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
koffie is echt heerlijk , temperatuur is goed, heet.
beter dan de senseo. kook tijd van het water is zeer snel.
de mogelijkheden van het apparaat en de dranken is zeer makkelijk en uitgebreid.

1 minpuntje ook al is de koffie kwaliteit goed is het aan de prijzige kant maar dat is waar je moet voor kiezen en dan heb ik gedaan en moet zeggen de moeite waard.
kortom voor mij een goede keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 19-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Mooie kleine koffiemachine. Ideaal omdat je de hoeveelheid water zelf kunt instellen. Lekkere koffie en veel keuze in smaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisa 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

9,0
Erg mooi apparaat met heerlijke koffie en chocomelk! Echt een aanwinst voor je keuken en je visite..

Pluspunten

  • Oogt prachtig
  • Makkelijk schoonmaken
  • Veel variatie

Minpunten

  • Rode snoer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Henk 31-10-2018
  • Product gekocht

Lekker bakkie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit model gekozen, omdat ik een gelijk model in mijn weekendhuisje heb. Hier ben ik al jaren erg tevreden over. Ik heb er nu dus 2 in gebruik.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Juiste sterkte instelling
  • Automatische afslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline Simons 06-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

9,0
Mooi, klein apparaat waar heerlijke koffie uitkomt. Snel, makkelijk, doet wat het beloofd. Ik kan geen minpunten ontdekken.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Snel
  • Veel smaken
  • Ook met melk

Minpunten

  • Cupjes zijn vrij duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mini me = minder me 22-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mini me = minder me

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

5,0
Ik vind het maar een matig apparaat. 1) Was het vorige apparaat van Krups volautomatisch (aanzetten en op de warm water knop drukken en als de koffie klaar was hoorde je het op een afstand wel), de Mini Me moet je aanzetten, wachten tot het groene lampje brandt en dan een hendeltje overzetten. 2) De water container is erg klein en moet al snel worden bijgevuld. 3) Een net trendy apparaat (geeft helemaal niets) in wit en lichtgrijs en dan een rood snoer met een stekker met een rode stip. Wow (ahum). Een doorsnee keuken heeft niets met rood. Een vlag op een modderschuit dus. Jammer dat de andere apparaten om andere redenen afvielen en we nog zo veel koffie cups op voorraad hadden.

Pluspunten

  • Compact
  • Redelijk betaalbaar

Minpunten

  • Onpraktisch handmatig
  • Erg kleine water container
  • Rood snoer bij een wit / lichtgrijs apparaat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

lianne van iersel 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

klein en compact

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

9,0
voldoende groot waterreservoir. heerlijke en warme koffie. nodigt elk moment van de dag uit om een heerlijk kopje te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

9,0
Supermakkelijk in gebruik en heerlijke koffie. Apparaat neemt niet al teveel ruimte in op het aanrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda de Haan 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Minime Koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

10,0
Heerlijke koffie. Een kennis van mij beschikt over ditzelfde apparaat, ik kende dus het gebruik en de koffie is heerlijk. Ook de verschillende smaken vind ik aantrekkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.rijnberg 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pakje16

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

9,0
Ik had er al een gehad en groot model, heb ik jaren meegedaan.omdat ik de koffie' zo lekker vind heb ik er weer een gekocht

Pluspunten

  • Iedere keer verse kop koffie
  • Veel soorten koffie

Minpunten

  • Maar 1 kopje tegelijk dus met veel visite niets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Monique 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk klein model, geeft lekkere hete koffie.

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

10,0
Een super leuk model, past op ieder aanrecht! Geeft lekkere goeie warme koffie! Echt een aanrader, een verwen moment voor jezelf.

Pluspunten

  • Klein
  • Eenvoudig te bedienen
  • Goed warm

Minpunten

  • Rode snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

annemie 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Algemene score

9,0
Ik heb deze gekocht omdat mijn Piccolo zijn beste tijd gehad had (na jaren van goede dienst). Het handige van deze machine t.o.v. de Piccolo, is dat de Mini Me automatisch de hoeveelheid bepaalt met behulp van de streepjes op de machine die corresponderen met de streepjes op de cups. Je hoeft dus niet steeds erbij te blijven als de koffie doorloopt. De koffie is als vanouds heel lekker!

Pluspunten

  • automatische stop
  • lekkere koffie

Minpunten

  • rood snoer (wie verzint zoiets!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews