Krups Dolce Gusto MiniMe Black KP1208 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe lungo, cappuccino, espresso, latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 270 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nanda 23-04-2016 Product paar dagen in bezit

Mini me Zwart/grijs

Algemene score

8,2
Fijn apparaat, hoop deze net zo lang te gebruiken als zijn voorganger. Leuk klein dingetje, alleen jammer dat er een rood snoer aanzit, bij een zwart apparaat. Steekt erg af bij de zwarte snoeren van de andere apparaten. Ben er niet blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

edwolvega 22-06-2017 Product paar weken in bezit

Verrassend goede smaak, beter dan volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een impulskoop voor vaderdag met 50 euro promotie, was absoluut geen teleurstelling, Na een serie Senseo's te hebben afgedankt, en nu aan een tweede Delonghi volautomaat toegekomen, staat deze Dolce Gusto Espresso/Cappuccino machina aan de top van mijn smaaklijst. De koffie is duurder in gebruik, maar dan heb je wel wat, een intensere smaak, lekker heet, en snel in gebruik. Klein en compact maar daardoor een kleine watertank, en dat is goed zodat er steeds vers water gebruikt wordt, Dit is genietkoffie (1x per dag) naast de volautomaat (6x per dag).

Pluspunten

  • Intense smaak
  • Lekker heet
  • Snel in gebruik

Minpunten

  • Dure, maar wel lekkere koffie
  • Nog te niew voor goedkope cup-concurrentie

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mini me 26-12-2016

Super slank model,pas in iedere hoekje van aanrecht

Algemene score

10,0
Omwerpende super heerlijke kofffie zet je er mee, wij hebben vorig jaar voor de kerst onze schoonzoons er een gegeven de een de allereerste die wij haddenn gekocht ook klein maar zondet aatomatisvhe stop en ook de minie me zoals de onze , vinden het beide super lekkere koffie van gewone zwart tot lattamaciato en ook de chocomelk, koude dranken .

Pluspunten

  • 100

Reageer

Fonz Sikkens 25-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De smaak van de koffie is prima, was ik gewend. Het waterreservoir gaat er alleen heel moeilijk af, kost enorm veel kracht en gaat denk niet zo lang mee. Jammer dat er geen lampindicatie in zit zodat je weet wanneer hij bijna klaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Naomi 20-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
koffie is echt heerlijk , temperatuur is goed, heet.
beter dan de senseo. kook tijd van het water is zeer snel.
de mogelijkheden van het apparaat en de dranken is zeer makkelijk en uitgebreid.

1 minpuntje ook al is de koffie kwaliteit goed is het aan de prijzige kant maar dat is waar je moet voor kiezen en dan heb ik gedaan en moet zeggen de moeite waard.
kortom voor mij een goede keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 19-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Mooie kleine koffiemachine. Ideaal omdat je de hoeveelheid water zelf kunt instellen. Lekkere koffie en veel keuze in smaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alisha 20-06-2017 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor deze gekozen omdat ik alleen ben en wat kleiner model is perfect gewoon. Erg lekkere koffie! En makkelijkin gebruik. Blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Automatisch stop systeem

Minpunten

  • Prijs cups
  • Cups zijn nooit in de aanbieding
  • Rode stekker (hele kleine minpunt)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

P.J. van Rouwendaal 18-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige Dolce Gusto ging stuk na vele jaren en we wilde weer dezelfde omdat wij tevreden waren en er met dit model vele mogelijkheden zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Laura 17-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Gebruiksvriendelijk, heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ja het is een duur apparaat, de koffie is ook niet bepaald goedkoop maar na een drukke lange werkdag is het heerlijk om bij thuiskomst een lekkere kop koffie te drinken en weer even te genieten.
Wij zijn enorm blij met de dolce gusto en vinden het het geld zeker waard.
Bij problemen wordt je goed geholpen door dolce gusto.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dietje 30-04-2017 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Heerlijke koffie en door automatische stop ook precies goed, was voorheen met ons oude toestel altijd een beetje gokken.

Hij maakt helaas wel veel meer herrie.

Pluspunten

  • Automatische stop
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Cockie Sondaar 24-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi compact model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vindt dit product goed en het werkt geweldig, lekkere en warme ( hete) koffie. Heb het gekocht
op aanraden van mijn vriendin en ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Klein en compact
  • Heerlijke en warme koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willy 23-04-2017 Product paar maanden in bezit

precies wat wij zochten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Meerdere koffie-apparaten uitgeprobeerd maar de Krups Dolce Gusto valt bij iedereen in de smaak. Ongeacht voor eigen gebruik of voor de gasten wordt de koffie erg gewaardeerd. De watercontainer is moeilijk er af te halen maar verder geen klachten.
Aanbeveling voor een ieder die van lekkere koffie houdt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Will 13-04-2017 Product half jaar of langer in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, alle soorten en smaken en in een handomdraai gemaakt. Wij zijn er verslaaft aan geraakt ,aan onze Dolce Gusto. Kunnen hem echt niet meer missen. Vooral heerlijk hete koffie wat zeer belangrijk is, zo vinden wij! In een woord een bijzonder apparaatje de " Dolce Gusto" !

Pluspunten

  • Snelle opwarmtijd
  • Heerlijk heet

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 13-04-2017 Product paar dagen in bezit

vandaag gekocht,vandaag uitgeprobeerd,alle smaken geprobeert

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mini me werkt fantastisch, zeer tevreden, goede prijs, veel smaken, zelfs koude dranken icethee), chocomelk. enz

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bettie 23-02-2017 Product paar maanden in bezit

zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik ben zeer tevreden met dit apparaat, het is makkelijk te bedienen, zeer goed schoon te maken en het belangrijkste is dat het lekkere koffie en thee geeft

Pluspunten

  • lekkere dranken
  • makkelijk schoon te maken
  • zeer gebruikers vriendelijk

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jackie 07-02-2017 Product paar weken in bezit

Klein compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer handig en compact apparaat in het gebruik. Handig dat je de hoeveelheid water nu kunt instellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

X 27-01-2017 Product paar weken in bezit

Aanschaf Dolce Gusto Mini Me

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
Als niet koffie drinker ben ik toch heeeel blij met mn mini me!! Heerlijke Latte. En super snelle en goede afhandeling van de cash beack actie! Geweldig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Evert Jongeneel 27-01-2017 Product paar weken in bezit

Compact en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne kleine koffie machine die makkelijk te bedienen is. In tegenstelling tot andere modellen slaat de aanknop automatisch weer uit na het bereiken van de gewenste hoeveelheid water/koffie.
Elementen zijn los te klikken zodat deze gereinigd kunnen worden.
Wel is het voeding snoer fel rood. Niet altijd even mooi bij de rest van de keuken.

Pluspunten

  • Compact
  • Standen instelbaar
  • Knop schakelt automatisch uit na volle kop

Minpunten

  • Water reservoir wat klein
  • Beperkt desgin/kleur
  • Snoer is rood

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rene 27-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Prima koffie apparaat

Algemene score

8,0
Dolce Gusto steekt wat mij betreft het kop en schouders uit boven de andere apparaten om tussendoor een lekker kop koffie te drinken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Dolce Gusto Mini Me

Algemene score

9,0
Klein model neemt niet veel ruimte in
Met deze prijs en kwaliteitverhouding kan deze Mini Me wel aanbevelen

Pluspunten

  • neemt niet veel rumte in
  • mooie model

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews