Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
zwart, antraciet
Fabrikant kleur(en)
antraciet, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 304 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacqueline 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne koffiemachine

Algemene score

10,0
Een erg fijn apparaat. Ik drink al jaren Dolce Gusto koffie en met veel plezier. Ik heb nu een Mini Me gekocht en hiervoor had ik een Circolo. Het enige nadeel aan dat apparaat was dat het lastig schoon te maken is. Wat een gemak nu met de Mini Me. Dit apparaat had ik veel eerder moeten kopen.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te houden
  • klein
  • leuke prijs

Minpunten

  • het rode snoer is zó jammer
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chantal 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie en verfijnde koffie apparaat !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat is niet opvallend in je keuken, neemt weinig ruimte in beslag en zeer gemakkelijk in gebruik. Koffie is heerlijk, op de cups staan het aantal streepjes die je instelt aan de bovenkant waardoor je jou perfecte smaak koffie krijgt. Apparaat slaat hier dan zelf bij af, top ! Vele smaken koffie, thee en zelf chocolade melk mee te maken ! Warmte en koud regelaar zit erop. De prijs van het apparaat vind ik zeker meevallen als je er zoveel smaken plezier aan beleeft :-)

Pluspunten

  • Klein en fijn
  • Uitstraling
  • Heerlijke smaken, voor ieder wat wils
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Het rode snoer misschien
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alisha 20-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor deze gekozen omdat ik alleen ben en wat kleiner model is perfect gewoon. Erg lekkere koffie! En makkelijkin gebruik. Blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Automatisch stop systeem

Minpunten

  • Prijs cups
  • Cups zijn nooit in de aanbieding
  • Rode stekker (hele kleine minpunt)
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

P.J. van Rouwendaal 18-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige Dolce Gusto ging stuk na vele jaren en we wilde weer dezelfde omdat wij tevreden waren en er met dit model vele mogelijkheden zijn
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dietje 30-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Heerlijke koffie en door automatische stop ook precies goed, was voorheen met ons oude toestel altijd een beetje gokken.

Hij maakt helaas wel veel meer herrie.

Pluspunten

  • Automatische stop
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Lawaai
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Cockie Sondaar 24-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi compact model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vindt dit product goed en het werkt geweldig, lekkere en warme ( hete) koffie. Heb het gekocht
op aanraden van mijn vriendin en ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Klein en compact
  • Heerlijke en warme koffie
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willy 23-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

precies wat wij zochten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Meerdere koffie-apparaten uitgeprobeerd maar de Krups Dolce Gusto valt bij iedereen in de smaak. Ongeacht voor eigen gebruik of voor de gasten wordt de koffie erg gewaardeerd. De watercontainer is moeilijk er af te halen maar verder geen klachten.
Aanbeveling voor een ieder die van lekkere koffie houdt.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Will 13-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, alle soorten en smaken en in een handomdraai gemaakt. Wij zijn er verslaaft aan geraakt ,aan onze Dolce Gusto. Kunnen hem echt niet meer missen. Vooral heerlijk hete koffie wat zeer belangrijk is, zo vinden wij! In een woord een bijzonder apparaatje de " Dolce Gusto" !

Pluspunten

  • Snelle opwarmtijd
  • Heerlijk heet

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 13-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

vandaag gekocht,vandaag uitgeprobeerd,alle smaken geprobeert

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mini me werkt fantastisch, zeer tevreden, goede prijs, veel smaken, zelfs koude dranken icethee), chocomelk. enz
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bettie 23-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik ben zeer tevreden met dit apparaat, het is makkelijk te bedienen, zeer goed schoon te maken en het belangrijkste is dat het lekkere koffie en thee geeft

Pluspunten

  • lekkere dranken
  • makkelijk schoon te maken
  • zeer gebruikers vriendelijk

Minpunten

  • nvt
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

X 27-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Aanschaf Dolce Gusto Mini Me

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
Als niet koffie drinker ben ik toch heeeel blij met mn mini me!! Heerlijke Latte. En super snelle en goede afhandeling van de cash beack actie! Geweldig!
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Evert Jongeneel 27-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Compact en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne kleine koffie machine die makkelijk te bedienen is. In tegenstelling tot andere modellen slaat de aanknop automatisch weer uit na het bereiken van de gewenste hoeveelheid water/koffie.
Elementen zijn los te klikken zodat deze gereinigd kunnen worden.
Wel is het voeding snoer fel rood. Niet altijd even mooi bij de rest van de keuken.

Pluspunten

  • Compact
  • Standen instelbaar
  • Knop schakelt automatisch uit na volle kop

Minpunten

  • Water reservoir wat klein
  • Beperkt desgin/kleur
  • Snoer is rood
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rene 27-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Prima koffie apparaat

Algemene score

8,0
Dolce Gusto steekt wat mij betreft het kop en schouders uit boven de andere apparaten om tussendoor een lekker kop koffie te drinken.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 24-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Dolce Gusto Mini Me

Algemene score

9,0
Klein model neemt niet veel ruimte in
Met deze prijs en kwaliteitverhouding kan deze Mini Me wel aanbevelen

Pluspunten

  • neemt niet veel rumte in
  • mooie model

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 21-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker guitig ding met heerlijk koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De mini me is een super handige koffieautomaat voor de casual koffie genieter. Voor iedereen die snel en eenvoudig lekker koffie wil is de mini me een uitkomst. Hij neemt weinig ruimte in op de plank en is snel warm. De variatie van de koffiecups is redelijk uitgebreid en de prijs is prima (ong. 0,28 p/kopje)

Pluspunten

  • Mooi en makkelijk
  • Neemt weinig ruimte in (wat leidt tot 1 minpuntje)
  • Genoeg variatie

Minpunten

  • Waterreservoir is redelijk klein
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Kuiper 21-01-2017
  • Product paar weken in bezit

gebruiksgemak

Algemene score

9,0
een ideaal koffieapparaat om vlug een bakje te zetten .Ben vrachtwagenchauffeur en moet smorgens vroeg op ,kan zo dus snel even voor vertrek een kopje drinken
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leo 20-01-2017
  • Product paar weken in bezit

handig compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik.
Lekkere koffie in veel soorten.
Water word goed heet, vind ik met de senseo minder.
Leuke aanbieding met de cashback dus rede te meer om hem aan te schaffen.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke van den Boom 15-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

lekkere hete koffie

Algemene score

10,0
Handige kleine Dolce Gusto koffiemachine de KP1201. zeer vriendelijk in gebruik en makkelijk schoon te houden. de koffie is prima en goed heet

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • prettig in te stellen
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rudy Liebregts 10-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie in een hand omdraai.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na de koffie bij vrienden geproefd te hebben ook een Dolce Gusto aangeschaft. Lekkere koffie en snel klaar. Vind het alleen jammer dat de prijzen van de cups aan de hoge kant zijn.( Misschien wel goed anders zou ik heel de dag aan de cappucino of chococino zitten). Al bij al een goed product alleen beetje prijzig.

Pluspunten

  • snel klaar
  • voldoende smaak keuze
  • maakt weinig geluid
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • cups aan prijzige kant
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arine 08-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Compact en volledig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijn apparaat waarmee je heerlijke koffie kan zetten. Het ideale aan dit apparaat is dat hij automatisch de goede hoeveelheid water geeft. Koude dranken zijn lekker koud en warme dranken zijn goed warm.
Eenvoudig in gebruik. De losse onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser, ideaal schoonmaken dus.

Het enige kleine nadeeltje is dat het waterreservoir niet heel groot is. Dus bij meerdere bakken koffie moet je tussendoor bijvullen. Verder is het een perfect apparaat!

Pluspunten

  • Automatische water hoeveelheid
  • Gemakkelijke bediening
  • Makkelijk schoon te houden
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Klein waterreservoir
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews