Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
zwart, antraciet
Fabrikant kleur(en)
antraciet, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 306 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap 30-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, handig formaat, gemakkelijk heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijn apparaat, je kan de hoeveelheden water automatisch instellen en krijgt er ook heerlijke cappuccino uit. Verder ziet het apparaat er mooi uit en neemt het niet te veel ruimte in.

Pluspunten

  • Mooi
  • Automatisch hoeveelheid water
  • Heerlijke koffie
  • Neemt weinig ruimte in

Minpunten

  • Kleine watertank
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

ruud 29-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi model en eenvoudig te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooie machine en bij het aanzetten ruik je ook daadwerkelijk echte verse koffie, en de smaak is echt heel lekker.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weber 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact maatje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij vinden t een fijne koffiemachine voor de traktatie koffie zoals wij dat noemen. We nemen gemiddeld 1 x per avond een lekker een latte of capochino of een andere verwennerijk smaak koffie. Binnekort gaan we de theesmaken kopen om te proberen ,vooral om de koude drank te proberen.
Wat wel jammer is ,is de dure prijs voor de cups. En ook de dure cuphouder. Dat is wel een minpunt.

Pluspunten

  • de maat van de machine
  • handig handelbaar
  • Lekkere smaken cups

Minpunten

  • prijs van de cups
  • water is snel op uit de machine
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jacqueline 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne koffiemachine

Algemene score

10,0
Een erg fijn apparaat. Ik drink al jaren Dolce Gusto koffie en met veel plezier. Ik heb nu een Mini Me gekocht en hiervoor had ik een Circolo. Het enige nadeel aan dat apparaat was dat het lastig schoon te maken is. Wat een gemak nu met de Mini Me. Dit apparaat had ik veel eerder moeten kopen.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te houden
  • klein
  • leuke prijs

Minpunten

  • het rode snoer is zó jammer
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chantal 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie en verfijnde koffie apparaat !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat is niet opvallend in je keuken, neemt weinig ruimte in beslag en zeer gemakkelijk in gebruik. Koffie is heerlijk, op de cups staan het aantal streepjes die je instelt aan de bovenkant waardoor je jou perfecte smaak koffie krijgt. Apparaat slaat hier dan zelf bij af, top ! Vele smaken koffie, thee en zelf chocolade melk mee te maken ! Warmte en koud regelaar zit erop. De prijs van het apparaat vind ik zeker meevallen als je er zoveel smaken plezier aan beleeft :-)

Pluspunten

  • Klein en fijn
  • Uitstraling
  • Heerlijke smaken, voor ieder wat wils
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Het rode snoer misschien
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alisha 20-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor deze gekozen omdat ik alleen ben en wat kleiner model is perfect gewoon. Erg lekkere koffie! En makkelijkin gebruik. Blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Automatisch stop systeem

Minpunten

  • Prijs cups
  • Cups zijn nooit in de aanbieding
  • Rode stekker (hele kleine minpunt)
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

P.J. van Rouwendaal 18-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige Dolce Gusto ging stuk na vele jaren en we wilde weer dezelfde omdat wij tevreden waren en er met dit model vele mogelijkheden zijn
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dietje 30-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Heerlijke koffie en door automatische stop ook precies goed, was voorheen met ons oude toestel altijd een beetje gokken.

Hij maakt helaas wel veel meer herrie.

Pluspunten

  • Automatische stop
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Lawaai
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Cockie Sondaar 24-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi compact model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vindt dit product goed en het werkt geweldig, lekkere en warme ( hete) koffie. Heb het gekocht
op aanraden van mijn vriendin en ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Klein en compact
  • Heerlijke en warme koffie
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willy 23-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

precies wat wij zochten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Meerdere koffie-apparaten uitgeprobeerd maar de Krups Dolce Gusto valt bij iedereen in de smaak. Ongeacht voor eigen gebruik of voor de gasten wordt de koffie erg gewaardeerd. De watercontainer is moeilijk er af te halen maar verder geen klachten.
Aanbeveling voor een ieder die van lekkere koffie houdt.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Will 13-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, alle soorten en smaken en in een handomdraai gemaakt. Wij zijn er verslaaft aan geraakt ,aan onze Dolce Gusto. Kunnen hem echt niet meer missen. Vooral heerlijk hete koffie wat zeer belangrijk is, zo vinden wij! In een woord een bijzonder apparaatje de " Dolce Gusto" !

Pluspunten

  • Snelle opwarmtijd
  • Heerlijk heet

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 13-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

vandaag gekocht,vandaag uitgeprobeerd,alle smaken geprobeert

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mini me werkt fantastisch, zeer tevreden, goede prijs, veel smaken, zelfs koude dranken icethee), chocomelk. enz
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bettie 23-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik ben zeer tevreden met dit apparaat, het is makkelijk te bedienen, zeer goed schoon te maken en het belangrijkste is dat het lekkere koffie en thee geeft

Pluspunten

  • lekkere dranken
  • makkelijk schoon te maken
  • zeer gebruikers vriendelijk

Minpunten

  • nvt
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

X 27-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Aanschaf Dolce Gusto Mini Me

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
Als niet koffie drinker ben ik toch heeeel blij met mn mini me!! Heerlijke Latte. En super snelle en goede afhandeling van de cash beack actie! Geweldig!
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Evert Jongeneel 27-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Compact en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne kleine koffie machine die makkelijk te bedienen is. In tegenstelling tot andere modellen slaat de aanknop automatisch weer uit na het bereiken van de gewenste hoeveelheid water/koffie.
Elementen zijn los te klikken zodat deze gereinigd kunnen worden.
Wel is het voeding snoer fel rood. Niet altijd even mooi bij de rest van de keuken.

Pluspunten

  • Compact
  • Standen instelbaar
  • Knop schakelt automatisch uit na volle kop

Minpunten

  • Water reservoir wat klein
  • Beperkt desgin/kleur
  • Snoer is rood
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rene 27-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Prima koffie apparaat

Algemene score

8,0
Dolce Gusto steekt wat mij betreft het kop en schouders uit boven de andere apparaten om tussendoor een lekker kop koffie te drinken.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 24-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Dolce Gusto Mini Me

Algemene score

9,0
Klein model neemt niet veel ruimte in
Met deze prijs en kwaliteitverhouding kan deze Mini Me wel aanbevelen

Pluspunten

  • neemt niet veel rumte in
  • mooie model

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 21-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker guitig ding met heerlijk koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De mini me is een super handige koffieautomaat voor de casual koffie genieter. Voor iedereen die snel en eenvoudig lekker koffie wil is de mini me een uitkomst. Hij neemt weinig ruimte in op de plank en is snel warm. De variatie van de koffiecups is redelijk uitgebreid en de prijs is prima (ong. 0,28 p/kopje)

Pluspunten

  • Mooi en makkelijk
  • Neemt weinig ruimte in (wat leidt tot 1 minpuntje)
  • Genoeg variatie

Minpunten

  • Waterreservoir is redelijk klein
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Kuiper 21-01-2017
  • Product paar weken in bezit

gebruiksgemak

Algemene score

9,0
een ideaal koffieapparaat om vlug een bakje te zetten .Ben vrachtwagenchauffeur en moet smorgens vroeg op ,kan zo dus snel even voor vertrek een kopje drinken
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leo 20-01-2017
  • Product paar weken in bezit

handig compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik.
Lekkere koffie in veel soorten.
Water word goed heet, vind ik met de senseo minder.
Leuke aanbieding met de cashback dus rede te meer om hem aan te schaffen.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews