Siemens iQ300 TI351209RW zwart - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 47 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 TI351209RW zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

meule 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
super apparaat geen losse melkkan nodig,ideaal schoonmaken, alles in de mok en de juiste toets, en klaar is je espresso of latte.
degelijke materialen, makkelijke bediening,

Pluspunten

  • geen losse melkkan
  • vrij stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fred 17-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie met een niet al te groot espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
Perfect apparaat, goede koffie en makkelijk bedienbaar. Doordat deze niet supergroot is staat deze perfect op aanrecht. Makkelijk schoon te houden en bij te vullen.

Pluspunten

  • niet te groot
  • makkelijk bedienbaar
  • design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
Ik kreeg advies van de verkoper. Kleine week in bezit en hij bevalt prima. Heerlijke koffie!!! Ook veel variatie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eva 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Snelle, warme heerlijke koffie met dit mooie Siemens koffie volautomaat. Staat ook nog eens mooi op het aanrecht

Pluspunten

  • Warm
  • Snel
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

walter 28-04-2020

Heerlijk apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Er tevreden over ons nieuwe koffiezetapparaat. Zet heerlijke koffie op snelle wijze. ziet er ook mooi uit en is erg functioneel.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Richard 25-07-2021

Heerlijke koffie en dat gewoon thuis

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een fijn Expresso koffiemaker, ook cappuccino en late machiato kan je hier mee maken, moet je even doorhebben maar dan heb je ook een heerlijke Latte of Cappuccino. Makkelijk schoon te maken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

F**8@g**l.com 10-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Maakt weinig geluid bij het malen en zetten van de koffie. Ideaal dat je bij de latte en cappuccino de melk direct in het glas kan doen. Geen geklooi met losse melkhouders. Schuimt goed op.
Je kunt veel aanpassen naar eigen voorkeur. Volume, sterkte en 1 of 2 kopjes tegelijkertijd.
Fijne machine.

Pluspunten

  • Makkelijke cappuccino
  • Niet erg luid met malen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ruud 08-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijk bakkie koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, makkelijke installatie en gemakkelijk in het gebruik en ook makkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • makkelijke instalatie
  • makkelijk in het gebruik
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • niet helemaal geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MBCH 07-07-2021

enkele weken in gebruik

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Even wennen aan de bediening, maar dan goede koffie en cappuccino.
Tevreden over het product.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RJ 06-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Mooi design, lekkere koffie en erg makkelijk in gebruik. Ideaal dat je melk niet in slangetje door of in het koffiezet apparaat hebt maar gewoon in je glas zelf. Schoonmaken is erg makkelijk bij dit apparaat. Wij zijn zeer en zeer tevreden!

Pluspunten

  • Makkelijk in schoonmaken
  • Geen melk door het apparaat
  • Mooi design

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen minpunt ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

R.W. 04-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geen aanrader

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

5,0
We hebben het apparaat gekocht omdat Siemens volgens bekende een goed merk is met goede producten.
Onze ervaring is niet zo positief, het apparaat maakt veel lawaai, moet vaak schoon gemaakt worden en het maken van cappuccino gaat niet altijd goed!

Het volgende apparaat wordt geen Siemens meer, of het moet echt beter zijn!

Pluspunten

  • Het apparaat zet goede koffie

Minpunten

  • Lawaaierig!
  • Cappuccino maken gaat vaak niet goed!
  • Vaak schoonmaken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Erik58 28-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie automaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

7,0
Goed apparaat voor thuis gebruik. De koffie is goed van smaak en de aroma blijft behouden en zo leuter ik verder totdat ik meer dan 101 tekens heb geschreven

Pluspunten

  • Gemak
  • Smaak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 26-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Openbaring!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
Eenvoudige bediening, veel opties, gaaf design en... heerlijke koffie! Alles tegen een redelijke prijs en met snelle levering.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • gaaf design
  • veel opties
  • Geen minpunten
  • Makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolands 18-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
Zet goede koffie in verschillende variëteiten, makkelijke bediening en makkelijk in onderhoud.
Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico H. 16-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi ogende machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
Een mooi ogende machine die doet wat hij moet doen, een lekker bakkie zetten. Maar ook perfecte espresso, cappuccino , latte macchiato en vergeet niet een keurig en lekker kopje caffe crema. Uitgerust met een handige melk opwarm standje voor als je moeder niet in slaap kan komen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Onderhoud
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Quincy 09-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig Expresso apparaat! Heerlijke koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Super makkelijk in gebruik en maakt weinig lawaai met malen tenopzichte van andere expresso automaat.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk schoonmaken
  • Koffie is goed heet
  • Mooie uitstraling op het aanrecht

Minpunten

  • Water bij vullen grapje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 24-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat en super handig mee te werken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
Het werkt super.. makkelijk bij te vullen en schoon te maken, het produceert heerlijke koffie, ook de cappuccino is top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mieke Klessens 21-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke bediening

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
We hebben dit product gekocht na een duidelijk advies van de verkoper van de mediamarkt, en we vinden het heerlijke koffie. Ook het geluid valt echt heel erg mee

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Heerlijke koffie
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H.J.M. Geessinck 17-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke bediening van koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
Design en gebruiksvriendelijkheid, eerlijke machine. Makkelijk te bedienen en ieder moment verse koffie. Schoon maken goed de aanwijzingen van begin af aan opvolgen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chris 16-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een automatische espressomachine waar ik makkelijk een cappuccino kan maken. Melkresevoir viel af omdat er verschillende soorten melk worden gedronken en veel schoonmaak werk aan zit. Dit apparaat combineert een stoom pijpje met gemak van een vol automatiche cappuccino machine(kopje met melk eronder en met 1 druk op de knop een cappuccino). Melk (ook plantaardige melk) wordt heet en schuimt mooi! En ook belangrijk het is gemakkelijk schoon te maken! Koffie/espresso zelf smaakt ook erg goed, met een mooie crema laag. Doet naar mijn mening niet onder voor veel duurdere machines! Is hij dan perfect? Nee dat niet. Maalgraad is erg lastig te verstellen, gelukkig hoef je dat niet vaak te doen. Ook maakt de machine wat herrie. Bekend ander nadeel is maximaal 1kopje per keer. Al met al ben ik zeer tevreden en heb voor relatief weinig geld een zeer complete machine!

Pluspunten

  • Goede cappuccino
  • Makkelijk schoon te maken
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Wat lawaaiig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews