Siemens iQ300 TI351209RW zwart - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
1 kopje per keer
Koffie soort(en)
cappuccino, latte macchiato

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 TI351209RW zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

meule 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
super apparaat geen losse melkkan nodig,ideaal schoonmaken, alles in de mok en de juiste toets, en klaar is je espresso of latte.
degelijke materialen, makkelijke bediening,

Pluspunten

  • geen losse melkkan
  • vrij stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fred 17-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie met een niet al te groot espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
Perfect apparaat, goede koffie en makkelijk bedienbaar. Doordat deze niet supergroot is staat deze perfect op aanrecht. Makkelijk schoon te houden en bij te vullen.

Pluspunten

  • niet te groot
  • makkelijk bedienbaar
  • design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
Ik kreeg advies van de verkoper. Kleine week in bezit en hij bevalt prima. Heerlijke koffie!!! Ook veel variatie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eva 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Snelle, warme heerlijke koffie met dit mooie Siemens koffie volautomaat. Staat ook nog eens mooi op het aanrecht

Pluspunten

  • Warm
  • Snel
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

walter 28-04-2020

Heerlijk apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Er tevreden over ons nieuwe koffiezetapparaat. Zet heerlijke koffie op snelle wijze. ziet er ook mooi uit en is erg functioneel.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RobN 27-12-2020

Prima product voor die prijs

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De koffie machine gebruiken we nu sinds 1 week. De latte machiato smaakt heerlijk een wordt vaak gemaakt. Melkschuim is prima en koffie is goed warm.
Zeker een aanrader voor deze prijs.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Johan 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Pas gekocht en voldoet aan de verwachtingen. Makkelijk te bedienen. Maakt wel iets meer lawaai dan onze vorige Siemens EQ7.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Afmeting
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Maakt behoorlijk geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andries 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat met veel instel-mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
Een mooi ogend apparaat in de keuken. Eindelijk een apparaat waarbij mijn vrouw en ik allebei onze eigen sterkte kunnen instellen. Voorheen gebruikten we een Senseo, waarbij mijn vrouw de koffie altijd aanlengde met water. Nu kunnen we allebei onze eigen voorkeur instellen. De smaak is prima.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • instel-mogelijkheden

Minpunten

  • een pittige prijs als je een Senseo gewend bent

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 21-12-2020
  • Product gekocht

Top toestel

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
super apparaat geen losse melkkan nodig,ideaal schoonmaken, alles in de mok en de juiste toets, en klaar is je espresso of latte en cappuccino.
degelijke materialen, makkelijke bediening,

Pluspunten

  • Lekker koffie
  • Makelijke bediening
  • Mooi degin

Minpunten

  • Niks

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wan Merks 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Snelle levering
makkelijk te bedienen apparaat en hij zet lekkere koffie op goede temperatuur. De zetgroep is makkelijk uit te nemen en terug te plaatsen voor reiniging.

Pluspunten

  • met 1 druk op de knop koffie varianten
  • eenvoudig te reinigen zetgroep
  • prijskwaliteitsverhouding

Minpunten

  • snel water bij vullen door de vele spoelingen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Renee 15-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
Prachtige machine, staat mooi in onze keuken bij onze andere siemens apparaten. En daarbij heerlijke koffie en capuchino. het apparaat maakt wel vrij veel geluid tov een traditionele koffiezetter. Ik heb nog niet eerder zo'n machine gekocht dus ik kan het qua geluid niet vergelijken met andere koffiemachines.

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stoop 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie!

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Deze koffiemachine zins 1 week in huis, tot nu toe erg tevreden. Lekkere koffie, makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Koffie is goed heet
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lammert 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Heb het espresso apparaat nu 4 dagen in gebruik, inmiddels mijn koffiesterkte ingesteld, genieten van koffie variaties zoals in een restaurant!! Kortom zeer tevreden met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Heerlijke versgemalen koffie
  • Losse melkopschuimer

Minpunten

  • Niet erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kees 06-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie maar beetje trage computer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

7,0
Mooi design en bovenal lekkere koffie/ Gebruiksvriendelijk in maken van capucinno met melk opschuimen. Minpuntje is dat het apparaat nogal lang nodig heeft om te 'bedenken' dat het moet gaan spoelen etc. Bij dat spoelen wordt ook altijd het opschuimstuk gespoeld, ook als je het helemaal niet gebruikt hebt. Daardoor lekken er waterdruppels naast het apparaat.

Pluspunten

  • goede koffie
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • traag
  • spoelfunctie morst

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Myrthe 02-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine met heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekocht aangezien mijn ouders dezelfde hadden. Elke keer als ik bij mijn ouders kwam, vond ik het heel handig om koffie te zetten. Zelf ben ik gek op cappuccino en latte macchiato, met deze machine kun je deze perfect maken! Echt een aanrader dus!

Pluspunten

  • Verschillende koffiesoorten
  • Eenvoudig
  • Koffiebonen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjef van os 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
Zo dan. Na het uitpakken direct koffie crema gemaakt en van genoten gevolgd door de andere smaken die ook uitstekend waren. Lijkt wel koffie bij een goed restaurant. En dat uit onze eigen keuken waar we dus elke dag van kunnen genieten. Super. Zeker de eenvoud en het gemak van het apparaat. Weinig en makkelijk onderhoud. Echt een top machine

Pluspunten

  • Smaak van de diverse soorten koffie
  • Eenvoud en gemak van het bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arzoet 01-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Na veel research uitgekomen bij deze volautomatische koffiemachine. Ik heb er geen minuut spijt van. Maakt heerlijke koffie variaties in een handomdraai. De melk wordt ook lekker warm(bijna mijn tong verbrand). Na jarenlang een Jura te hebben gehad moet ik zeggen dat deze absoluut niet onderdoet.

Pluspunten

  • Warmtegraad
  • Makkelijke bediening
  • Mooi design
  • Bonenbak groot hoeft niet snel bijgevuld te worden
  • Weinig geluid ivm Jura

Minpunten

  • Snel Ontkalken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Dit apparaat gekocht omdat de vorige aan vervanging toe was. Bevalt goed en zet heerlijke warme koffie

Pluspunten

  • Modern
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lida Aminian 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fast cappuccino and Latte maker

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
I really like the way that I can make Latte with this machine, its fast and the temperature of milk and coffee are both good. I just started using it so I hope during time the quality wouldn't drop. Also, I realized that its possible to choose the Milk button first and after it frothed the milk then choose Latte Button, So your milk would be extra tick and warmer. In general I can say its a good machine for those who likes milk foam with coffee.

Pluspunten

  • Fast
  • Easy

Minpunten

  • I wish it could produce lager Latte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A Hovestad 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk perfectie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
Eindelijk een espressomachine die echt goede koffie produceert.
Koffiesterkte is perfect instelbaar en melksysteem voor cappuccino is een geweldige innovatie.

Pluspunten

  • Sterkte van koffie handig instelbaar
  • Melk opschuimen werkt perfect
  • Mooi design
  • Diverse soorten koffie

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews