De'Longhi ECAM 350.55.B - Espressoapparaten

De'Longhi ECAM 350.55.B
De'Longhi ECAM 350.55.B
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 535,78 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 860 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 350.55.B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m********************@g********09-09-2022
Ontzettend fijn! Heerlijk om zo een kopje koffie te zetten. Maakt wel wat geluid. Makkelijk schoon te maken.
Daphnedj02-09-2022

Goede aanrader

Mooi design, lekkere warme koffie en geen grote herrie als je een kopje zet. Machine geeft alles aan en spoelt zichzelf weer schoon. Nu een paar dagen in gebruik en zeer tevreden.
Pluspunten
  • Lekker warme koffie
  • Spoelt zichzelf schoon
  • Handig dat er zowel bonen als poeder in kan
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
r******@l******15-08-2022

Aanrader voor in de keuken

Prima product, mooie uitstraling, perfect crème laagje en lekker hete koffie op middelste stand. Vandaag gekregen moet de vele mogelijkheden nog verder testen.
s************@h**********08-08-2022

Bevalt tot dusver prima

Nog te kort in gebruik om goed te kunnen beoordelen, de koffie is in elk geval uitstekend!
Pluspunten
  • Prima koffie
  • Prima cappuccino
  • Koffie is snel klaar
Minpunten
  • Kunnen de sneltoetsen aangepast worden?
Marco Miceli01-08-2022

Heerlijke koffie

Heerlijke koffie, goed op temperatuur en vol van smaak. Duidelijk een upgrade ten opzichte van onze vorige machine, de Magnifica S.
Pluspunten
  • Volle smaak
  • Goed op temperatuur
  • Minder lawaaierig dan onze Magnifica S
Minpunten
  • Kan ik nog niet zeggeb
j********@h**********27-07-2022
Prima product. Zeer tevreden. Mijn vorige was ook een delonghi. Maar zonder melk opschuimsytheem. Dit werkt echt geweldig.
tvdijk22-07-2022

Makkelijk in het gebruik, goede prijs-kwaliteit verhouding

Ik heb het koffiezetapparaat nu een week en hij bevalt prima. Het apparaat is makkelijk in het gebruik en maakt lekkere koffie ,wel zo belangrijk :)! De melkopschuimer maakt mooi stevig schuim. De clean functie is erg praktisch, alleen moet je wel zelf het slangetje schoonmaken. Dat is wel een klein minpuntje. Mijn oude apparaat had 2 reservoirs voor bonen: 1 voor cappuccino, 1 voor gewone koffie. Dat heeft deze helaas niet. Dat wordt dus wat uitproberen met de instellingen voor de sterkte. Maar voor de prijs-kwaliteit verhouding een dikke 8!
Pluspunten
  • makkelijk in het gebruik
  • melkopschuimer
Minpunten
  • 1 reservoir voor bonen
  • melkslangetje moet handmatig schoongemaakt worden
s**********@g********19-07-2022

Zeker een aanrader!

Nadat mijn senseo apparaat stuk was gegaan en bij de buren een kopje koffie kreeg van hun De Longhi koffiezetapparaat werd ik heel enthousiast! Na wat uitzoek en vergelijkingen van type's kwam ik op deze vol- automatische machine uit. Een behoorlijke uitgave, maar na hem geinstalleerd en uitgeprobeerd te hebben ben ik dol enthouysiast!!! Wat een lekkere koffie en simpele bediening. De cappuccino waar mijn voorkeur naar uit gaat is heet en heeft een goed volle schuimkop. Conclusie: TOP aankoop !!
Pluspunten
  • Mooie uitstraling
  • simpele bediening
  • makkelijk te reinigen
  • heerlijke koffie
Marry19-07-2022

Heerlijke koffie, wat wil je nog meer?

Heb hem na heel wat twijfelen tussen meerdere machines toch deze gekocht! Vandaag binnen gekregen en ondertussen de eerste koffie al gedronken! Smaakte naar meer! Uiteraard is het nog wel even kijken welke soort ik het lekkerste ga vinden en welke bonensoort uitproberen, maar dat gaat wel goed komen! Mooi apparaat, werkt prettig en heerlijke koffie, wat wil je nog meer?
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Makkelijke bediening
j***************@h**********10-07-2022

Topper!

Eerst een Siemens gekocht, hier niet tevreden over. Koffie werd niet warm. Daarna deze gekocht en hier ben ik zeer tevreden over. Apparaat zet snel koffie, makkelijk te onderhouden. Bij het koffie zetten maakt het wel wat kabaal, maar niet storend. Ik zou het zeker aanraden
Pluspunten
  • Warme koffie
  • Makkelijk te onderhouden
g*****@g********01-07-2022

Bevalt goed, alleen warmte koffie kan beter

Minder geluid als mijn vorige automaat Magnigfica S , goede keuzemogelijkheden maar ik vind de temperatuur van de koffie niet zo warm als die van de Magnifica S
Pluspunten
  • mogelijkheden
  • stil
Minpunten
  • koffietemperatuur
t******@h**********29-06-2022

Heerlijke cappuccino met stevig schuim, de andere koffievarianten moeten we nog uitproberen. Beetje jammer dat het apparaat ineens € 25,00 goedkoper is
Pluspunten
  • Heerlijke cappuccino
  • Stevig schuim
Minpunten
  • Ineens € 25,00 goedkoper
Koffietje28-06-2022

Aanrder

Heerlijk opgeschuimde melk op je cappucino. Makkelijk te onderhouden en schoon te maken.
Ryan27-06-2022

Aanrader!

Onze eerste bonenmachine en we zijn enorm tevreden. Schoonmaken gaat gemakkelijk, mede doordat het apparaat zich regelmatig schoon spoelt.
Pluspunten
  • Makkelijk in onderhoud
  • Veel opties
  • Lekkere koffie
Minpunten
  • Er moet altijd een bakje onder
w**********@g********19-06-2022

Heerlijke koffie voor elk moment van de dag.

Omdat ons espressoapparaat kapot was gegaan, moesten we op zoek naar een nieuwe. Na wat vergelijkingen kwamen we bij de DeLonghi Dinamica ECAM350.55.B uit. Wat een verschil van smaak na weken filterkoffie te hebben moeten drinken. Eenvoudige en duidelijke bediening, super!!! Nu kunnen we weer iedere dag genieten van heerlijke koffie.
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • Veel keuze in koffievarianten
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Maakt minder lawaai dan oude espressoapparaat
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Ron12-06-2022

Bevalt erg goed!

Mooi apparaat en heerlijke koffie. Veel mogelijkheden en makkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Mooi
Minpunten
  • Prijs
arnold10-06-2022

Zeer goed .

Makkelijk te bedienen apparaat ,welke een lekkere hete koffie maakt. Melksysteem werkt zeer goed ,voor een vaste schuimkraag . Zeer tevreden.
d******@z*******09-06-2022

Een aanrader

Hij bevalt ons prima, wij hebben naar ander reviews gekeken en De'Longhi staat goed aangeschreven. Wij hebben voor de Dinamica Ecam 350.55.B gekozen omdat hier ook de volautomatische melk opschuimer bij zit wat wij erg handig vinden en hij doet het goed
i*********@g********05-06-2022

Lekkere koffie uit een makkelijk te onderhouden machine

Nadat onze De'Longhi Magnifica na een flink aantal jaren gebruik langzaam kuren begon te krijgen werd het tijd voor een nieuwe espressomachine. Omdat we altijd zeer tevreden zijn geweest over de oude machine was de keuze voor De'Longhi snel gemaakt. Dit keer een iets uitgebreidere versie zodat snel een cappuccino maken ook tot de dagelijkse mogelijkheden behoort. Tot nu toe zijn we zeer tevreden over de machine. De koffie vinden wij erg lekker en goed op temperatuur. En nu is ook het maken van een cappuccino een fluitje van een cent. Na het maken van een cappuccino is de machine snel schoon te maken zonder allerlei omslachtige handelingen. Wekelijks even de zetgroep en de machine reinigen is ook niet veel werk. Een groot voordeel t.o.v. de Magnifica is de melding dat het waterreservoir bijgevuld moet worden. Kortom wij zijn zeer tevreden over de machine en hopen op weer net zoveel jaren gebruiksgemak als van zijn voorganger.
Pluspunten
  • Melding waterreservoir bijvullen
  • Zetgroep makkelijk te reinigen
  • Invoer persoonlijke instelling
  • Bij in- en uitschakelen automatische reiniging
Minpunten
  • Meer koffie gaan drinken :-)
Marleen01-06-2022

Prima koffie

Prima apparaat voor een goede prijs. Lekkere koffie, heerlijke cappuccino. Punt ter verbetering; hij is best lawaaierig en het tuitje van de melkschuim komt niet goed uit boven het kopje waardoor het wat knoeit.
Pluspunten
  • Heerlijke koffie, goed heet
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Prima prijs/kwaliteitverhouding
Minpunten
  • Het apparaat is lawaaierig
Tassie202226-05-2022

Bevalt erg goed

We hebben voor dit product gekozen op advies van de medewerkster van CoolBlue. We wilde graag overstappen naar een machine die wat meer mogelijkheden had. Prima machine, makkelijk in onderhoud, bij de juiste bonen ook heerlijke koffie. Geluid niet storend en dus ook geen last van. Enige wat wij ondervinden is dat de capuchino niet echt heel warm is. Voor de rest een top machine waar we vast nog wat jaartjes plezier van gaan hebben.
Pluspunten
  • Makkelijk in onderhoud
  • Maakt niet veel lawaai
  • Onderdelen kunnen in vaatwasser
Minpunten
  • Capuchino wordt niet echt warm
f**********@g********24-05-2022
Erg fijne besturing met ontzettend goede koffie ! De prijs kwaliteit verhouding is prima, heel tevreden
i***@t**********************18-05-2022
WERKT GOED, MAKKELIJK MACHINE. OPVRAGEN ACTIE BON WAS ALLEEN SLECHT. VERDER GEEN PROBLEEM
Marloes14-05-2022

Super fijn koffie automaat. Vooral het zelf reinigen van de melktoevoer is ideaal. Koffie ook erg lekker!
Pluspunten
  • Zelfreiniging van melkslang
  • Makkelijk bedienbaar
Ingrid13-05-2022

Alleskunner

Een koffiemachine met vele mogelijkheden. De schuim op de cappuccino is zelf te bepalen en en de warme melk is heerlijk. Een gebruiksvriendelijk apparaat en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen