De'Longhi ECAM 350.55.B - machines-a-expresso

De'Longhi ECAM 350.55.B
De'Longhi ECAM 350.55.B
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 535,78 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 860 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 350.55.B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

e********@g********15-12-2022

Wat een aanwinst die Longhi DINAMICA

Als ik bij mijn broer op visite was verheugde ik mij altijd op zijn lekkere koffie of capacino. Naar een tijdje sparen heb ik hem nu zelf gekocht Delonghi is mooi van formaat en de koffie is heerlijk,en keuze genoeg. Ik raad hem zeker aan
Pluspunten
  • Niet te groot
  • Heerlijke koffie
p*************@g********14-12-2022

aanrader

Tot nu toe het beste koffie apparaat wat ik heb toppie zal het iedereen adviseren
Pluspunten
  • lekkere koffie
  • mooie uitstraling
r*******@g********13-12-2022
Prima apparaat en heerlijke koffie. Eenvoudig in te stellen en makkelijk te onderhouden.
DE LONGHI DINAMICA13-12-2022

Tevreden mee !

Dit is voor ons de vervanger van een ............ die er op een vervelend moment mee ophield. Gekocht op grond van gegevens en reviews van anderen. Zeer tevreden!!! Minpunt : Je kunt niet standaard 2 koppen tegelijkertijd maken. Dat kon de ........... wel.
Pluspunten
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Lekkere koffie en cappuccino
Minpunten
  • Geen standaard 2 koppen tegelijk zetten
anoukapotheker@gmail.com13-12-2022

Super

Wat een heerlijke machine de koffie bonen worden netjes vermalen en de geur blijft lekker lang hangen. 1 ding. Dit had ik jaren geleden al moeten kopen!!
koffiegenieter11-12-2022

goeie melkschuim, stil en snel

Lekkere koffie, goeie melkschuim, lekkere smak, gemakkelijke bediening, maakt niet veel lawaai, werkt snel.
Pluspunten
  • snel
  • relatief stil
Minpunten
  • nog niet ontdekt
m*******@g********11-12-2022

Fijne koffie machine voor een goede prijs

Fijne koffie machine zet lekkere warme koffie en heerlijke cappuccino, latte macchiato en andere koffies
j***********@h******09-12-2022

Prachtig apparaat & lekkere koffie

Prachtig design, veel functies en hele lekkere koffie, wat t belangrijkste is natuurlijk! Doet niet onder voor de ...
Pluspunten
  • Design
  • Smaak
  • Mogelijkheden
  • Gemak
Wim en Desirée Driedijk, Terneuzen05-12-2022

De beste keuze volgens een ervaren en eerlijke verkoper!

We hebben deze machine gekozen op basis van de informatie van de verkoper bij BCC. Hij liet goed merken dat hij alles weet over koffiemachines en wees deze aan als de beste keuze! Het is een mooi vormgegeven machine en handig te vullen met een gemakkelijk bereikbaar water- en bonenreservoir en een afneembaar melkreservoir in de koelkast.
Pluspunten
  • Gemakkelijk te bereiken reservoirs
  • Mooie vormgeving
  • Afneembaar melkreservoir
  • Een aanwinst in de keuken!
Minpunten
  • De afstelling is echt iets om even in te duiken
l*******@l******04-12-2022

Fijn koffiezetapparaat met lekkere hete koffie

De machine heeft een duidelijk menu en is makkelijk in zijn werking. De koffie en melk opties zijn allemaal erg lekker en ook goed heet.
j************@h**********03-12-2022

koffiemachine

Fijn apparaat en je kan verschillende soorten koffie maken. Makkelijk om schoon te maken.
Pluspunten
  • makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • geen 2 cappuccino te gelijk maken
j*******@h**********03-12-2022

Lekker hete koffie!

Een mooi apparaat in mijn nieuwe keuken. Goeie hete koffie, precies zoals ik lekker vind. Heel gebruiksvriendelijk!
a***********@g********01-12-2022

Hoed

Top product heel fijn Snel Koffie lekker Kijk uit naar de fijne ckoffemomenten
Pluspunten
  • Alles
jan30-11-2022

Bevalt erg goed

Top. Goede warme koffie. Veel keuzes. Makkelijk in onderhoud. Nadeel is dat de kopjes niet warm gemaakt kunnen worden.
Pluspunten
  • Keuzes
  • Onderhoud
Minpunten
  • Warmhouden koffiekopjes
l******************@g********30-11-2022

Bevalt erg goed!

Prachtige machine, koffie is goed warm. De latte, cappuccino en espresso ook erg lekker. Overige koffiesoorten nog niet bereidt. Erg handig is de melkopschuimer. We hebben de machine nu 1 week maar zijn al erg content over deze aankoop. Het schoonmaken tot nu toe ook erg makkelijk. Vooralsnog dik tevreden!
toon30-11-2022
Gebruiksvriendelijke machine. Uitgebreid maar simpel menu. Zet heerlijk cappuccino! (Onze favoriet) en alle andere soorten koffie
Pluspunten
  • zeer divers
  • onderhoudsvriendelijk
Minpunten
  • cappuccino mag warmer
Marc29-11-2022

Een uitstekende keuze

Ik heb lang gezocht naar een nieuw espresso machine, maar ben blij met mijn keuze. Want: - De melk schuimt goed op in dit apparaat - De mogelijkheden wat betreft koffie zetten (zowel bonen als gemalen) zijn prima - In het begin was de koffie nog niet zo heet, maar gelukkig kun je dit aanpassen in de instellingen - Het geluid valt mee tijdens het zetten van de koffie Dus al met al een prima apparaat met een goede prijs / kwaliteit verhouding voor mij!
Pluspunten
  • eigen voorkeuren
  • gemakkelijke bediening
  • compact apparaat
  • spoelprogramma om alles te reinigen na gebruik
Minpunten
  • gebruikt veel water om te spoelen
t*********@h**********28-11-2022

Goede keuze

Na lang overwegen gekozen voor deze machine. Geen spijt van. Eigen menu maken en de koffie is heerlijk!
a***********@g********27-11-2022

Goed

Top apparaat Fijn om koffie mee te zetten, echt een aanrader voor iedereen
Pluspunten
  • Snel
  • Goeie koffie
Minpunten
  • Duurt even
t**********@o**********27-11-2022

Bevalt prima.

Na het lezen van diverse reviews dit product gekocht. Is vrij simpel te bedienen. Kwaliteit-/prijsverhouding prima
Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Niet veel onderhoud
Minpunten
  • Nog geen
b********@v************26-11-2022

Lekkere hete koffie

Koffie is lekker warm. Je kan ook de verschillende soorten koffie instellen op eigen smaak, helaas is dat dan voor iedereen. (Voor meerpersoons huishouden zou dat per persoon wel lekker zijn). Ik las dat ik wel regelmatig het filter moet vervangen. (Nog geen ervaring mee)
Pluspunten
  • Hete koffie
  • Makkelijk te bedienen
  • Eigen voorkeur instelling
  • Ook heet water te tappen
Minpunten
  • Smaak instelling is gelijk standaard
  • Filter regelmatig vervangen
s********@h**********26-11-2022

Bevalt erg goed

Genoeg keuze in koffievariaties, de dranken zijn goed warm en het apparaat is makkelijk in onderhoud.
Pluspunten
  • Warme koffie
  • Makkelijk in onderhoud
Minpunten
  • Warmhoudplaat wordt niet echt warm
  • Waterreservoir regelmatig bijvullen
Nancy26-11-2022

Prima apparaat

Prima koffiezetapparaat! Doet wat ie moet doen. Lekkere cappuccino met een mooie schuimlaag.
Jen25-11-2022

Top machine

Mooi machine die heerlijke cappuccino en latte s maakt. Makkelijk in gebruik te nemen
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk in gebruikname
m**************@g********22-11-2022

Bevalt tot nu toe prima

Ruim 1 week in bezit, voldoet geheel aan de verwachting. Ruime keuze in verschillende koffiesoorten, enige nadeel is dat je niet direct 2 kopjes normale koffie tegelijk kan zetten. Dit is wel weer te omzeilen door in het drink menu 2 espresso lungo's te selecteren.