Panasonic Lumix FZ82D - Compact Camera - Black - Digitale compactcamera

Panasonic Lumix FZ82D - Compact Camera - Black
Panasonic Lumix FZ82D - Compact Camera - Black
Dit product wordt aangeboden door 11 aanbieders met een prijs vanaf € 439,00 Bekijk alle aanbieders
7.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 109 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic Lumix FZ82D - Compact Camera - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Chris17-08-2019

heerlijke camera

ideale camera met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De mogelijkheid om zelf alles in te stellen maar de automatische stand is ook een goede optie. Super zoom
ella13-08-2019

zoom lens

prima prijs/kwaliteit verhouding. Mijn oude FZ200 was kapot en toch weer voor een Lumix gekozen ivm grote zoombereik
Dick Huizer30-07-2019

Met recht een compacte camera

In eerste instantie afgegaan op de aanbiedingsprijs, maar ook de geweldige optische zoom mogelijkheid en het bedieningsgemak. Daarbij verrast met de features die vandaag de dag weliswaar 'gewoon' zijn (WiFi, uploadfaciliteit enz.) maar t.o.v. mijn huidige Panasonic LUMIX en geweldige update
Pluspunten
  • groot scherm
  • forse accu
Minpunten
  • lensdop bungelt aan touwtje bij gebruik
Jenny24-07-2019

Geweldige camera met aanraakscherm

Maakt geweldige foto"s, erg gemakkelijk in te stellen door de duidelijke en uitgebreide handleiding En de 60 x zoom haalt de objecten wel erg dicht bij, en ook nog scherp
Pluspunten
  • bediengemak
  • 60 x zoom
Minpunten
  • nog niet ontdekt
addy29-06-2019

ligt prettig in de hand

recent aangeschaft . Eerste indruk is dat de camera prettig in gebruik is. Moet komende periode gebruiken het me eigen te maken
Mia29-06-2019

Mooie camera, zeker voor deze prijs!

Onvoorstelbaar wat deze camera allemaal kan voor deze prijs. Er zitten zoveel mogelijkheden op dat ik nog steeds op ontdekkingsreis ben. Ik wilde naast mijn spiegelreflexcamera nog een compact camera, die ik makkelijk mee kan nemen en toch kwaliteitfoto's kan maken.
Pluspunten
  • voordelige prijs
  • groot zoombereik
  • vele mogelijkheden in één apparaat
Minpunten
  • accu opladen in de camera
  • verder weinig minpunten
Herman26-06-2019

Perfecte camera voor op vakantie met groot zoombereik

We zochten een camera voor op vakantie met een groot zoombereik. Met 60x optische zoom voldoet de Lumix DC-FZ82 ruimschoots aan die eis. Daarnaast ligt de camera lekker in de hand en is ze voorzien van een praktisch aanraakscherm. Voor een camera in deze prijsklase zijn we zeer tevreden over de kwaliteit van de foto's. We hebben bij Kamera Express een deskundig advies gekregen en konden gebruik maken van de actie dat tijdelijk een tweede accu gratis werd meegeleverd.
Pluspunten
  • Groot zoombereik
  • Aanraakscherm
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
Gerard12-06-2019

aankoop camera

Ik zocht een camera met veel optische zoom en veel andere mogelijkheden. Hierin zit ook het achteraf scherpstellen met post focus, erg goed ! Tevens is het een lichte camera, iets meer dan 600 gram, en heeft een lichtsterke lens, vanaf diafragma 2.8. Goede stabilisatie en een zoeker, dit vind ik erg belangrijk omdat het een 60 x optische zoom heeft met het goed vasthouden van de camera. Al met al ben ik tevreden, zeker gezien de prijs 277,- Pluspunten: doorsturen naar tablet, of telefoon; groot zoom bereik; scherpe foto's; lichte camera
Pluspunten
  • doorsturen naar tablet, of telefoon
Peter11-06-2019

Makkelijk en veelzijdig

Fijne camera, 4K en touchscreen zijn handig en snel te gebruiken. Superzoom maakt deze camera uniek in zijn prijsklasse.
Pluspunten
  • superzoom 20-1200
  • 4K-opnames
  • touchscreen
  • handzaam formaat
Minpunten
  • gebruiksduur baterij
S Gillissen10-06-2019

Groot scherm

Compact, zeer goed hanteerbaar. Goede kwaliteit fotos. Ik heb hem nu een week en ben zeer tevreden!!
Pluspunten
  • prijs kwaliteit
  • 4k filmen
Francisca07-06-2019

Heel veel mogelijk heden

Mijn sony spiegelreflex camera ingewisseld voor deze camera,de oude was heel zwaar,deze een stuk lichter,met heel veel nieuwe mogelijkheden en goed te bedienen.Ben er heel tevreden over en mooie foto,s
Marcel01-06-2019

Van spiegelreflex naar deze Panasonic.

Het is een geweldige camera,. In deze prijsklasse is er in mijn ogen geen betere te krijgen. Maakt super foto's en heeft veel handige functie's. Ook kun je fotograferen in een RAW formaat. Kortom heel gelukkig met deze aankoop
Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Enorm zoombereik
  • Licht qua gewicht
  • Formaat
Minpunten
  • Drraagband
  • Externe acculader moeilijk verkrijgbaar
ds30-05-2019

Geweldige macro, snel en perfect zoombereik

Veel camera’s versleten, ook duurdere, maar deze is top! Bijna geen missers hoe ik m ook uitdaag (paardebloem zaadje in glazen bolletje: in 1 keer !)
Pluspunten
  • snel
  • licht tov spiegelreflex
  • macro is top
  • zoombereik indrukwekkend
Minpunten
  • weinig keuze in lenzen
Bjorn21-05-2019

goede camera voor een juiste prijs

Product gekozen omdat ik een ver bereik wil hebben qua inzoomen en een gemakkelijk hanteerbaar systeem.
Kees20-05-2019

Fantastisch apparaat

Mooie camera met een grote zoomfunctie maar maakt ook mooie macrofoto's. Handig om via WiFi foto's naar mijn smartphone te sturen maar ook de camera op afstand te bedienen. Deze camera heeft een touchscreen wat in deze prijsklasse niet vaak voorkomt in combinatie met een zoeker. Ook is het touchscreen uit te schakelen als je de zoeker gebruikt zodat je niet met je neus het scherm bedient. Heb de camera bij kameraexpress gekocht als combinatiepakket incl. Schoudertas SD kaart en 2e batterij welke er standaard niet bij zit. Voor deze prijs een zeer uitgebreide camera.
Pluspunten
  • Grote zoomfunctie
  • Zoeker en touchscreen beide aanwezig
  • Wifi
Minpunten
  • Battery in apparaat laden
hellen20-05-2019

Panasonic Lumix DC-FZ82 zwart verrassend geod

De Panasonic Lumix DC-FZ82 camera bevalt mij bijzonder goed. Hij is verrassend veelzijdig en maakt ontzetten mooie foto's er valt nog een hoop te ontdekken maar tot op heden ben ik zeer tevreden
Pluspunten
  • goede kwaliteit
  • mooie foto's
  • enorm zoombereik
gve19-05-2019

prima camera

Na lang zoeken deze camera gekozen om huidige systeemcamera te vervangen. Na het lezen van verschillende tests en reviews. Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Groot zoombereik, geen aparte lenzen meer. Vele mogelijkheden in instellingen tijdens opnames en achteraf. Bediening redelijk eenvoudig.
Pluspunten
  • zoombereik
  • mogelijkheden
Minpunten
  • nog geen ondervonden
hellen12-05-2019

Panasonic LUMIX DC-FZ82 bijzonder verrassend

Panasonic LUMIX DC-FZ82 bridge camera is een grote verrassing er zitten veel mogelijkheden op en resultaten zijn bijna altijd verbluffend. Ik ben zeer tevreden en raad dit product aan.
Laura01-05-2019

Mooi toestel goede prijs

Ik heb na lovende woorden over kamera express van mijn ouders deze compactcamera aangeschaft. Het lijkt een fijn toestel ook voor een beginnende hobby fotograaf. Goede prijs-kwaliteit verhouding! Erg prettig dat je makkelijk via WiFi de foto's naar je mobiel kan versturen.
Minpunten
  • Geen kantelbaar schermpje
Gerard07-04-2019

Fitness camera, met Groet zoombereik

Fijne camera met enorm zoombereik. Bij voldoende licht is de beeldkwaliteit prima. Er zijn veel Instellingen mogelijk, zoals fotoburst en postfocus. Camera te kort in bezit om alles te kunnen beoordelen. WiFi verbinding naar telefoonapp werkt goed. Deze camera heeft een hoge prijs-kwaliteit verhouding
Pluspunten
  • Zoom bereik
  • Extra functies
  • Prijs-kwaliteit
Minpunten
  • Kleine sensor
  • Lossige lensdop
Petra28-03-2019

Ligt goed in de hand.

Ik ben nog in het ontdekkingsstadium maar ben zeker blij met deze camera. Ondanks dat het een "alles in één" camera is is deze niet zwaar en ligt goed in de hand. Voor 't eerst dat ik met een met een touchscreen meteen aanpassingen kan maken, dat is handig en snel.
Pluspunten
  • Ligt goed in de hand
  • Is niet zwaar
Minpunten
  • Geen externe oplader
Youetta25-03-2019

Lichte camera met super zoom

Heerlijk lichte camera, touchscreen, mogelijkheid om 4K foto's te maken, super inzoom functie. Via vriendin werd ik getipt zij heeft de camera al en resultaten zijn prachtige. Ik ga dit weekend op pad om foto's te maken.
Pluspunten
  • prijs
  • zoomfunctie
  • touchscreen
  • wifi functie
Minpunten
  • nog niet ontdekt
Tessa Visser24-03-2019

Compact handige snelle camera

Handig en snel in gebruik. Niet te zwaar en ligt goed in de hand. Het gebruik is ook eenvoudig en snel aangeleerd. Er is veel mee mogelijk!
Pluspunten
  • Licht
  • Grote zoom
Minpunten
  • Geen kantelbaarscherm
Mark20-03-2019

Goede camera met veel functies voor een goede prijs

Na veel zoeken naar een camera met veel zoom (deze heeft 60X zoom!) kwam ik op de Panasonic LUMIX DC-FZ82 uit. Zeker het opslaan in RAW, 4K filmen, chteraf scherpstellen en nog veel meer handige functies. Ben er erg blij mee.
Pluspunten
  • 60X zoom
  • RAW
  • Achteraf scherpstellen
Minpunten
  • Batterij in de camera opladen
Lumixlover28-02-2019

Prachtige camera, ligt goed in de hand en doet wat hij moet.

Best in class! Voor onze diverse reizen de beste compagnon op fotogebied. Echt fijne camera! Fraaie vormgeving.
Pluspunten
  • ligt goed in de hand
  • snelle werking