Philips HD9925/01 Airfryer Accessory Kit - Baking Accessory with 7 Muffin Cups - Deksels voor frituurpannen

Philips HD9925/01 Airfryer Accessory Kit - Baking Accessory with 7 Muffin Cups
Philips HD9925/01 Airfryer Accessory Kit - Baking Accessory with 7 Muffin Cups
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 21,56 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HD9925/01 Airfryer Accessory Kit - Baking Accessory with 7 Muffin Cups op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Babette30-08-2025

Bevalt super goed.

Heel blij met dit product. Je kunt er allerlei gerechten in maken en daarna is het heel makkelijk met een sopje met afwasmiddel schoon te maken. We gebruiken de airfryer bijna niet meer zonder.
MichelleW27-08-2025

Een goede aanvulling!

Sinds enkele maanden maak ik gebruik van de Airfryer 4,2 L Bakset L Accessoire. De bakset voelt stevig aan en past perfect, waardoor het bakken zonder gedoe gaat. Ik maak er van alles in: van hartige taarten tot cupcakes en dat gaat verrassend goed. Alles gaart mooi en het resultaat is lekker. Wat ik fijn vind, is dat de rand hoog genoeg is zodat er niks overloopt. Schoonmaken is ook geen gedoe, het kan met warm water en afwasmiddel of in de vaatwasser. Echt een accessoire waarvan ik niet wist dat ik hem nodig had, maar nu wil ik niet meer zonder.
Pluspunten
  • Gelijkmatig gaar
  • Makkelijk schoon te maken
r*******@g********19-08-2025
Toen we de Airfryer 4,2 liter aanschaften, hebben we deze accessoire er meteen bij gepakt. Leek ons wel zo handig. We hebben er al een paar keer een omelet in gemaakt. Gewoon wat eieren erin, wat spinazie erbij en een beetje kaas. Lekker makkelijk en het smaakt prima. Alleen het eruit halen was wat geklungel… misschien volgende keer toch maar bakpapier gebruiken. De muffinvormpjes zijn trouwens echt ideaal. De muffins komen er perfect uit en blijven nergens aan plakken. Complimenten aan Philips — dit hebben ze goed voor elkaar.
c*************@g********24-07-2025

Mooie aanvulling voor bakliefhebbers

De Bakset L biedt extra functionaliteit aan je Philips Airfryer als je meer wil dan alleen snacken. Ideaal voor muffins, brownies, mini-quiche of een portie lasagne. De silicone cups en bakvorm zijn geurloos, flexibel en gaan langer mee. Gebruikers op Bol.com en Coolblue prijzen de gebruiksvriendelijkheid, maar de constante opmerking is: het bakaccessoire is echt klein. Geschikt voor één persoon of een zeer lichte maaltijd; niet bedoeld voor gezinnen of grote porties.
Pluspunten
  • Eenvoudige bereiding van bakken in je Airfryer (muffins
  • cakes
  • ovenschotels)
  • Vaatwasmachinebestendig en hygiënisch
  • Siliconen cups verwijderen makkelijk en laten mooie vormen zien
  • Licht in gewicht
  • gemakkelijk op te bergen
Minpunten
  • Formaat te klein voor viertal of XL Airfryers
J****************@l******22-07-2025

Praktisch in gebruik

Dit bakje past perfect in de airfryer en is multifunctioneel te gebruiken. Afbakbroodje, vlees, groenterestjes. Alles past erin. Ook heb ik er al een keer bananenbrood in gemaakt. Super makkelijk en snel klaar. Bakje past goed in de vaatwasser.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • vaatwasser bestendig
Minpunten
  • klein bakje
m*********@g********17-07-2025
Deze ovenschaal is echt een fijne aanvulling op de standaard Airfryer. Van hartige taarten tot cake of gestoomde groente – het werkt allemaal. De bijgeleverde muffinvormpjes gebruik ik vooral voor eiermuffins en bananenhapjes, en ze blijven niet plakken. Een groot voordeel is dat het bakaccessoire het vet opvangt, wat betekent: minder schoonmaak en een schonere mand. Zeker op drukke dagen is dat een pluspunt. Toch vond ik het accessoire aan de dure kant. Voor de prijs verwacht je net wat meer luxe of stevigheid. En doordat je hem direct in de mand schuift, is er risico op krassen. Maar qua gebruiksgemak is het top
a****************@g********16-07-2025
Getest voor Review.nl, Kieskeurig. De Philips Bakset L (HD9925/01) Is een accessoire voor Airfryers, bestaande uit een metalen bakvorm en zeven herbruikbare siliconen muffinvormpjes. Het is ontworpen voor modellen met een inhoud van ongeveer 4,2 liter. Gebruikservaring & prestaties Positieve punten Veelzijdig inzetbaar**: ideaal voor het bereiden van muffins, cake, quiches, lasagne en ovenschotels. -Eenvoudig in gebruik de siliconen vormpjes zijn flexibel en makkelijk schoon te maken. De bakvorm heeft een goede anti-aanbaklaag. -Compact en degelijk de materialen voelen stevig aan en passen goed in een standaard (niet-XXL) Airfryer. ## ⚠️ Mogelijke aandachtspunten Niet geschikt voor grotere Airfryers bij gebruik in een XXL-model kan de bakvorm te klein aanvoelen. Beperkte capaciteit door het compacte formaat is het beter geschikt voor kleine porties of éénpersoonsgerechten. Conclusie Een handig accessoire voor wie meer wil doen met de Airfryer dan alleen frituren. Vooral geschikt voor bakken in kleine hoeveelheden. Gebruiksgemak, schoonmaak en resultaat zijn positief, zolang je verwachtingen aansluiten bij het compacte formaat.
FS0016-07-2025

Zeer fijn accessoire

Ik had niet gedacht dat een simpele accessoire zo’n verschil kon maken, maar deze bakset voor de Philips Airfryer bewijst het tegendeel. Het gebruiksgemak is top. Je klikt het er zo in, en hij voelt stevig aan. Ik gebruik ‘m vooral voor groentechips, kleine cakejes of gegrilde courgetteplakjes. Alles blijft mooi in vorm en bakt niet aan. Het schoonmaken is echt een verademing: geen aangekoekte resten en alles glijdt er letterlijk zo af. Zelfs als ik hem met de hand afwas, is hij in een minuut schoon. Kortom: een kleine investering die het koken stukken prettiger maakt.
lucasuijtt14-07-2025
Prima, bakschaal past precies in de airfryer waarvoor die gemaakt is.
Vogels07-07-2025

Super

Wat een fijn accessoire! Met deze bakset tover ik de Airfryer om tot een mini-oven. Ideaal voor kleine ovenschotels of restjes opwarmen. Niets lekt door en het past precies. Schoonmaken gaat ook snel. Ik gebruik ’m bijna dagelijks – aanrader dus!