Bosch MCM4200 Foodprocessor - 800W - Wit - Blenders
Mooi apparaat. Het enige wat me niet bevalt is dat alle kommen van (edelijk dun) plastic zijn. Graag had ik een glazen kom gehad, zodat ik de net gekookte pompoen meteen tot soep kon verwerken.
Goed doordacht apparaat. Voldoende kracht om ook harde groenten te snijden. De messen zijn een beetje aan de botte kant. De sapcentrifuge is erg gevoelig voor onbalans als er velletjes van de vruchten in de trommel zitten. Kneden gaat erg goed.
goede en degelijke machine met veel toepassingen en gemakkelijk in gebruik en goed schoon te maken is een aanrader voor elke keuken
Mijn dochter en mijn vrouw hebben de keukenmachine, bijna, dagelijks gebruikt. De vorige machines, mixer e.d. (overigens geen Bosch)stonden voornamelijk in de kast. M.a.w. erg tevreden met de aankoop.
compacte,strakke machine met voldoende mogelijkheden voor een doorsnee gezin.
Basisapparaat kan blijvend op het werkblad en de accessoires pak je erbij naar gelang behoefte.
Prachtig apparaat en ziet er stijlvol uit. Bosch technologie bewijst zijn klasse. Alle groenten en fruit keurig bewerkt tot een heerlijke sap. Verse jus erbij en smullen maar.
Prima apparaat, veel mogelijkheden. Ziet er best mooi uit in de keuken. Ook de extra mogelijkheden als de sinaasappelpers bevallen goed. Voor kleinere hoeveelheden iets minder geschikt.
Het apparaat is mooi handzaam en voelt stevig aan. Het design lijkt alsof het van Apple is met die ronde vormen.
Het laadje zorgt er voor dat alles makkelijk is op te bergen.
Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Vooral compact en praktisch! Makkelijk in gebruik waardoor hij niet in de kast of la zal verdwijnen! Mooie machine ook voor de kleine portemonnaie.
Sinds gebruik van deze machine, gebruik ik elke dag om verse groente te snijden en hakken. En ook smooties. Gemak dient de mens. Een heerlijke machine. Lekker makjelijk in onderhoud en compact
Mijn 2e Bosch keukenapparaat, omdat ik zo tevreden ben over de degelijkheid. Deze heeft ook nog eens erg veel mogelijkheden. Hou je van bakken dan is dit apparaat een echte aanrader
Mooie compacte machine met heel veel mogelijkheden door de bijgeleverde accessoires zoals blender,citruspers e.d. Handige is geïntegreerde lade voor het opruimen van de onderdelen.
Nu al geweldig! Ik heb er ijs mee gemaakt, heel glad en heerlijk, gaat veel beter dan in het vorige apparaat. Krachtige motor.
Handige la in het apparaat voor losse onderdelen.
Mooie vormgeving.
Als je de onderdelen er niet goed in doet gaat het apparaat niet aan, goede veiligheid dus.
Via reviews op internet gekozen voor deze compacte keukenmachine. Hij past namelijk in de kast. Gisteren voor het eerst gebruikt voor een hartige worteltaart...In een mum van tijd waren mijn wortels vermalen. Vervolgens gelijk door met de noten voor de taart. Het apparaat deed dit ook perfect, ze werden vermalen in de juiste stukjes. Wel even uitzoeken waar alle onderdelen geplaatst moeten worden.Maar ga ervan uit dat ik een fijne vervanger heb gevonden voor de oude defecte keukenmachine.
vanaf het plaatje leek het me niet zo'n sterk apparaat, maar ik ben er tot nu toe erg blij mee!
Priijs kwaliteit is echt naar mijn wensen!
Handig in de keuken, alles functioneert super! Het enige wat ik jammer vind is dat er geen garde bij zit, voor de rest echt super!
Erg compleet voor de prijs die je betaalt. Mooi design. Handig opbergvakje voor de kleine, scherpe onderdelen.
Apparaat is makkelijk in gebruik.
Mogelijkheden die wij nodig hebben zitten erop.
Opbergvak voor de kleine spulletjes zeer handig
Apparaat werkt prima naar onze zin.
Een heel fijn compact apparaat. Alle kleine losse onderdelen zijn opgeborgen onder in het machine. En niet te vergeten hij is ook makkelijk schoon te maken vooral de blender want je kunt de onderkant los draaien en schoon spoelen. Dus in één woord top! Ik raad iedereen dit apparaat aan als ze een foodprocessor willen kopen.
Een mooi apparaat met veel verschillende mogelijkheden. Prettig is dat een groot aantal onderdelen in het apparaat opgeborgen kunnen worden, zodat je het makkelijk bij elkaar bewaart. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Een aanwinst in de keuken die kokkerellen nog leuker maakt!
Mooi machine, compact en degelijk uitgevoerd. Het oog wil ook wat en dat krijg je!
Een aanwinst voor je keuken, zeker met het smoothy apparaat erbij!
Makkelijk dat de kleine onderdelen in het apparaat zijn weggewerkt.
Fijn dat het apparaat vaatwasbestendig is.
Handig in het gebruik.
Mis alleen de garde waarmee je licht beslag klopt. Dit is nu een schijf, hiermee heb ik nog geen ervaring.
Het apparaat heeft heel veel toepassingen van het meest eenvoudige persen van sinaasappels tot het kloppen van slagroom. We hebben hem gekocht voor o.a. het snijden van uien en andere groenten. Wat opviel is hoe makkelijk hij in elkaar te zetten is. Het geheel maakt allemaal een degelijke indruk, en als de kwaliteit net zo goed is als de andere Bosch producten die we hebben, dan gaan we hier nog lang veel plezier van hebben :-)
Prima apparaat. Biedt alle mogelijkheden om te hakken pureren, mixen die wij maar kunnen wennen. Wel even wennen aan al de mogelijkheden en de hulpstukken. Ziet er allemaal degelijk uit zoals eigenlijk al de apparaten van Bosch. Wij zijn meer dan tevreden.
Ik ben zeer tevreden over de Bosch MCM4200. De keukenmachine heeft tal van mogelijkheden. Ik heb de keukenmachine nog maar een paar dagen in huis maar nu al iedere dag gebruikt. Iedere keer ontdek ik weer nieuwe mogelijkheden. Kortom een multifunctioneel apparaat en zeer gebruiksvriendelijk.
Heel fijn apparaat. Vooral de vormgeving is heel leuk en hij werkt prima! Het is even zoeken hoe alles werkt als je nog nooit zo'n apparaat hebt gehad, maar de handleiding is voornamelijk getekend - dat maakt het werken een stuk makkelijker.
Mooi apparaat, makkelijk in gebruik, ik gebruik de machine in combinatie met een kookboek en dat werkt uitstekend!! Ik ben er super blij mee!