Philips Avance Collection HR 3652 - Reviews

Specificaties
Vermogen
1400 watt
Inhoud mengbeker
2 liter
Aantal snelheden
4
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 19 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 28-07-2017 Product paar dagen in bezit

Goede Blender

Algemene score

9,0
Werkt zoals hij hoort, goede prijs/kwaliteit. Vooral het vastklikken van de blenderkan voelt goed en stevig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrozenQueen 13-06-2017

Makkelijke blender met goed design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een zeer makkelijke blender die een mooi design heeft. De belnder staat vast met zuignappen waardoor deze stevig op het aanrechr blijft staan en niet aande wandel gaat. Door de makkelijke knop kan je gemakkelijk de snelheid van de blender aanpassen. Ook het breken van ijs of malen van noten gaat erg makkelijk en snel. Met de meegeleverde spatel kan je een nog gladdere smoothie maken. Hij staat netjes op mijn aanrecht zonder dat het er rommelig uitziet. Enige nadeel is dat de blender wat aan de luide kant is

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Staat goed stevig door de zuignappen
  • Mooi design
  • Meerdere moeglijkheden met de blender

Minpunten

  • Is wat aan de luide kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda82 11-06-2017 Product paar weken in bezit

Super blender!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind de Avance blender echt een top product van goede kwaliteit. De kan is van glas wat ik persoonlijk prettig vind in gebruik en om schoon te maken. De uitstraling is ook Top en miststaat niet in een moderne keuken. Je hoeft hem dus niet weg te zetten in een kastje. Hierdoor gebruik je hem frequenter omdat hij voor het grijpen staat. Ook is hij super snel en heb je binnen een minuut een heerlijke smoothy. Ook om pasta saus te maken is de blender ideaal!

Pluspunten

  • Makkelijk ingebruik
  • Snel

Minpunten

  • Iets lastig schoonamken bij de mesjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendytjes 11-06-2017 Product paar weken in bezit

Fijne Blender!

Algemene score

8,0
Wat een fijne blender. Geen gekke dingen, hij werkt gewoon zoals het hoort. Het is een robuust design dat wel tegen een stootje lijkt te kunnen, en door de zuignappen zal hij tijdens gebruik niet verplaatsen. De smoothie en crushed ice knoppen zorgen ervoor dat je nog sneller klaar bent, super simpel! Hij is ook lekker groot dus je kan gelijk veel er in stoppen!

Pluspunten

  • Robuust
  • Zuignappen
  • Fraai Design
  • Makkelijk in gebruik
  • Groot

Minpunten

  • Spatel heeft weinig toegevoegde waarde

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikkietje 10-06-2017 Product paar weken in bezit

Goed apparaat!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal blenders getest te hebben vind ik dit echt een top ding!! Doet wat hij beloofd en maakt ook niet al te veel herrie!

Pluspunten

  • Handig formaat
  • Goede ijs crusher
  • Niet al te veel herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariekje1209 10-06-2017 Product paar weken in bezit

Prachtige blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De blender ziet er mooi uit. Heeft een grote kan. Maar voor 1 smoothie zou ik de bekers er bij kopen. Dan is de kan erg groot. Verder maakt de blender wel veel geluid. Maar de automatische smoothie stand maakt een hoop goed. De blender mixt goed en vooral ook alles. Smoothies worden luchtig en zacht.

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Maakt veel geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Natascha1981 09-06-2017 Product paar weken in bezit

Super mooie blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is echt een heel fijn apparaat. Hij heeft een heel mooi design, maar het gebruiksgemak is ook erg vriendelijk. Hij heeft een aparte functie om ijsblokjes te hakken. Dit vinden de kinderen fantastisch met warme dagen. Door het bijgeleverde receptenboekje en de te downloaden app met nog meer recepten hoef je je nooit meer te vervelen.

Pluspunten

  • Mooi
  • Bijgeleverd receptenboekje
  • Te downloaden app voor nog meer recepten
  • Zwaar en degelijk product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Von37 08-06-2017 Product paar weken in bezit

Prima product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De blender doet zijn werk snel en grondig. Het formaat is ideaal, je kunt in 1 keer meerdere porties bereiden. Door de handige zuignapjes staat het apparaat stabiel op het aanrecht. De kan is goed reinigbaar, maar wel aan de zware kant.

Pluspunten

  • Goed formaat
  • Snel en efficiënt
  • Staat stabiel

Minpunten

  • De kan is zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Melanie007 07-06-2017 Product paar weken in bezit

Krachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fantastisch apparaat. Handig en krachtig. Makkelijk schoon te maken.
In een handomdraai iedere dag heerlijke smooties

Pluspunten

  • Krachtig
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MGHC 07-06-2017 Product paar weken in bezit

Een blender met meerdere functies, ideaal!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Samen met mijn vrouw heb ik smoothies gemaakt met de blender. We hadden altijd een smoothiemaker van een ander merk. We hadden altijd het idee dat dit erg lekkere smoothies waren, totdat we de smoothies uit deze blender hebben geproefd! Wat een verschil! We hadden dezelfde ingrediënten erin gedaan die we meestal doen (banaan, aardbei, kiwi, yoghurt). Het was even uittesten allemaal.
We zijn begonnen met bevroren aarbeiden klein te maken met de ijsblokjes stand. Dit ging geweldig. In een minuut waren de bevroren aardbeien in kleine stukjes gehakt. Daarna hebben we de rest erbij in gedaan en hebben we de smoothie stand aangezet. We hadden niet meteen door hoe de smoothie stand werkt, maar je moet hier even geduld mee hebben. Hij begint zacht en daarna gaat hij harder. Dus als je voor het eerst een smoothie maakt, niet meteen denken dat hij het niet goed doet! Blijven wachten. Op een gegeven moment gaat hij alles naar boven gooien en dat is bijna einde programma.
Het resultaat: een heeeeerlijk romige smoothie zonder stukjes! Echt net zo lekker als in een restaurant!
Met Hemelvaart zijn we met de hele familie (12mensen) op vakantie geweest. De blender hebben we meegenomen. We hebben cocktails, smoothies en heerlijke soepen ermee gemaakt!
Alle 12 zijn we erg te spreken over de blender! Enige nadeel is dat de spatel die erbij zat niet werkt, maar met een rubbere spatel krijg je alles goed eruit!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marloes010 07-06-2017 Product paar weken in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldige blender waar je in een handomdraai de heerlijkste smoothies en milkshakes kan maken. Makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Maakt wel hoop geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natascha Dessens 07-06-2017 Product paar weken in bezit

Super fijne blender

Algemene score

8,0
Wat ben ik blij met deze blender. Hij ziet er mooi uit en is een aanblik in de keuken. Ik maak er heerlijke smoothies/milkshakes en ice coffee mee. Ik zou geen andere blender meer willen

Pluspunten

  • Grote maatkan
  • Maalt alles goed fijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 06-06-2017 Product paar weken in bezit

Gewoon een goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben de blender inmiddels al een paar weken in huis en gebruiken hem vooral voor smoothies. Het design is straks en voelt solide aan. Er zijn weinig goedkope materialen gebruikt. De kan is zwaar en lijkt tegen een stootje te kunnen. De blender is fijn in gebruik en gemakkelijk te bedienen. De stand voor crushed ice is een erg goede toevoeging als je cocktails wilt maken. Diverse soorten (bevroren) fruit en yoghurt mengen zich in een mum van tijd tot een lekkere smoothie. Het enige minpunt is dat je de kan en de ring aan de onderkant soms lastig van elkaar kunt halen. Schoonmaken is gemakkelijk, wij stoppen de kan in de vaatwasser en dat gaat prima. Eventueel kun je de messen ook nog verwijderen. Maar dat hebben we nog niet nodig gehad. Daarnaast is de app die Philips levert een leuke toevoeging. Er zijn helaas nog wel weinig recepten opgenomen, hopelijk komen er meer beschikbaar.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Voelt degelijk aan

Minpunten

  • Kan en ring zijn soms lastig van elkaar te halen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Unconnected 30-05-2017 Product paar weken in bezit

Blender 2.0

Algemene score

9,0
Een schitterende vervanger van mijn oude vertrouwde smoothie-maker! Het design is schitterend, hij is volledig demonteerbaar en dus makkelijk af te wassen, en de motor en messen zijn krachtig genoeg om zelfs pindakaas mee te maken! Met mijn vorige blender heb ik dat nooit aangedurft. Top!

Wat ook handig is zijn de zuignapjes onderaan het apparaat. Op deze manier blijft hij in de hoogste stand nog prima op zijn plek. Over nagedacht! Ook de kan is heerlijk groot. Ik weet alleen nog niet wat ik met de bijgevoegde spatel aanmoet, maar dat komt nog wel. Op naar nog meer gezonde smoothies, shakes en verse pastasauzen!

Pluspunten

  • design
  • grote maatbeker
  • krachtige motor
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kerstin0912 29-05-2017 Product paar weken in bezit

Robuust en eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb nooit eerder een blender gehad en eerlijk gezegd vroeg ik me ook altijd af wat je er nou daadwerkelijk mee kunt. Is een staafmixer niet makkelijker en afdoende?

Een beetje sceptisch pakte ik dus de doos van de Philips Avance blender uit. Het bleek een groot robuust en stevig aanvoelend apparaat te zijn. Een mooie ruime glazen kan en een stevig onderstel. Ik was blij verrast dat het apparaat maar uit een paar onderdelen bestaat en niet uit kleine losse onderdeeltjes die makkelijk zoekraken.

Er zit een receptenboekje bij met leuke en verrassende recepten, zoals pindakaas, gazpacho en verschillende smoothies.

Ik heb het apparaat op het aanrecht gezet, waardoor de zuignapjes aan de onderkant zich vastzuigen en het apparaat stevig op de ondergrond staat. In de blender heb ik bevroren fruit en yoghurt gedaan. Nadat ik het apparaat heb aangezet, koos ik voor de smoothiestand en meteen begon de blender te draaien. ik vind wel dat de blender veel lawaai maakt, maar naarmate de ingrediënten fijner werden gemalen nam het geluid ook af.

Het resultaat waren 4,5 glazen heerlijke yoghurtsmoothie.

De sapkan en het deksel gingen in de vaatwasser en daarna kon de hele blender opgeruimd worden in de kast.

Wat een fijn apparaat!

De volgende keer maak ik pindakaas!

Pluspunten

  • Robuust apparaat
  • Makkelijk schoon te maken
  • Stabiel
  • Krachtig

Minpunten

  • Veel lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dagmara 20-05-2017

Grote vermogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
, twee extra bekers om mee te nemen, motor vermogen van 1400 watt, wat ik dus heel belangrijk vond. Ik hoop straks veel plezier van te hebben.

Reageer

Davor Anticevic 17-05-2017 Product paar maanden in bezit

Super krachtig en uitstekend voor smoothies!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een top product, ontzettend blij mee.
Ik maak dagelijks smoothies met ingevroren stukken fruit en ijsblokjes, deze blender heeft daar totaal geen moeite mee!

Pluspunten

  • Geen problemen met ingevroren fruit
  • Snel en krachtig
  • Groot bokaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 16-05-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtige blender, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De blender ziet er ten eerste mooi uit, een eyecather op je aanrecht. Praktisch en makkelijk in gebruik. Een zeer krachtige blender die je heel goed kunt gebruiken voor het crushen van ijs, maken van smoothies, sauzen, soepen en babyhapjes. Alle onderdelen, behalve het motorblok, kunnen in de vaatwasser, hoe ideaal en hygienisch!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Grote maatbeker
  • Makkelijks choon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daan 10-05-2017 Product paar dagen in bezit

Hoge Snelheid. Smoothie stand werkt goed. Wel groot apparaat

Algemene score

9,0
Hoge Snelheid. Smoothie stand werkt goed. Wel groot apparaat. Ideaal voor dagelijks gebruik en om smoothies te maken met bevroren fruit.

Pluspunten

  • Smoothiestand
  • Hogesnelheid

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer