Philips Avance Collection HR3652 - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Avance Collection HR3652 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nicolaan 01-08-2022

Hele goede aankoop, fijne blender!!

Algemene score

10,0
Mooi design, makkelijk in gebruik, voelt solide aan en doet wat het moet doen. Gaan we lang plezier van hebben!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Klavertje 13-07-2022

Topartikel!

Algemene score

10,0
Door mij vooral gebuikt om groene smoothies te maken. Het apparaat is makkelijk in gebruik en snel schoon te maken. Klinkt misschien vreemd maar het helpt mij met afvallen. Kost weinig tijd om een maaltijd in klaar te maken en is net zo snel weer schoon. Dat was met een eerder apparaat (ook van een ander merk eerlijk gezegd) echt minder praktisch.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

PNZ. 01-07-2022

Super mixer voor weinig geld

Algemene score

10,0
De dop sluit super goed af echt vacuüm. Ook prima schoon te maken en niet teveel extra rubbertjes en ringetjes. Gewoon onderkant eraf draaien en mix kop eruit. Staat super stevig overal met de viervoetige zuignapjes. Van mij krijgt dit product een 10 ❤️
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

S@skia 17-05-2022

Werkt goed en snel

Algemene score

8,0
Als je een smoothie wil maken is de stand voor de ijsblokjes ideaal. Ook de stevige spatel die erbij zit, om tijdens het draaien de producten naar beneden te werken is super handig.
Wat wel lastiger is, is als je een dikkere substantie hebt (en dan ook nog eens niet zoveel), dan krijg je het niet meer fatsoenlijk uit de mixbeker. De messen zitten dan echt in de weg.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Moliz 26-04-2022

Hele fijne blender

Algemene score

10,0
Fijn dat er ook warme soep in gepureerd kan worden. Ik draaide de 1e x alleen het messengedeelte los bij het ontkoppelen van de kan! Doordat Ik deze nu extra stevig vastdraai is het weer losdraaien van het messen some wel lastig. Maakt ook hele fijne smoothies.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jeroen K 20-03-2022

Dezelfde gekocht

Algemene score

8,0
Voldoet aan de eisen, vooral de afsluitbare bekers zijn handig. Blenden en meenemen in een beker.
Jammer dat er weer een kan bij besteld moest worden, apparaat niet los verkrijgbaar.
Ook viel levensduur vorige wat tegen. Op gegeven moment ding deze niet meer zo hard rond als in het begin. Toch dezelfde weer gekocht vanwege de voordelen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jenis 02-03-2022

Prima werkende machine

Algemene score

10,0
Machine werkt uitstekend.
Alleen jammer dat er in de papieren naar een app gewezen wordt die er niet meer is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

MCUP 07-02-2022

Werking mes super, mes blijft wel snel vast zitten

Algemene score

6,0
Ik ben erg blij met het vermogen van deze kan. Hij kan alles vermalen!
Helaas blijft het mes de plastice ring vaak heel strak vast zitten en krijg je dit bijna niet los. Dat maakt dat ik hem dus niet altijd volledig kan schoonmaken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

X10@ 23-01-2022

Goede smoothie maker, bekers moeilijk los te krijg

Algemene score

6,0
De blender ter vervanging van de vorige die versleten is door dagelijks gebruik. De extra bekers leken mij handig, maar ik krijg ze niet los en heb hulp nodig daarvoor. Het is misschien een handigheidje maar mij lukt het niet. Dus moest ik mijn ontbijt zonder smoothie doen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Corinnexx 09-01-2022

Fijne blender, wel redelijk snel kapot..

Algemene score

4,0
Al onze Philips blender gaan rond de 3 jaar kapot. De blender doet het in principe goed, wordt veel gebruikt maar de levensduur is ronduit slecht. We zijn toe aan onze 4de blender in 7 jaar.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Tiago_br 30-11-2021

The product was not developed for those who use it

Algemene score

2,0
I am very disappointed with the product because it does not contain essential features in its design to be used without any concern. When I tried to unplug the glass jar (blenderbeker) from the base, the "kraag" was unplugged from the glass jar causing a great mess. The liquid spilled on the base, on my bench... luck me I did not try to unplug the glass jar quickly otherwise I would have all the content spread throughout my kitchen. Moreover, cleaning all the mess, I just realized that it is not possible to remove all residues from the product because it contains small spaces in its base where the liquid and its residuals entered and it is impossible to remove them. It is very annoying and disappointing. It seems that the product was not developed for those who actually use it.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

SYKE 28-11-2021

Goede blender met ruime inhoud

Algemene score

8,0
Het is in het begin even zoeken/wennen hoe je het beste resultaat kunt behalen. Zo weet ik inmiddels dat het toevoegen van wat vocht bij het maken van smoothies belangrijk is als het niet goed wil mixen of bijvoorbeeld sappige ingrediënten er als eerste in doen en dan pas vast voedsel zoals wortels bijvoorbeeld. In de smoothie stand wordt het voor mij persoonlijk wel wat te fijn gemalen/iets te opgeklopt, maar in de zelfgekozen langzame stand gaat het prima. Het is geen geruisloos apparaat maar wel acceptabel. De spatel is ideaal om de ingrediënten goed te kunnen laten mixen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Klein maar fijn 25-11-2021

Werkt goed maar niet als je kleine handen hebt!

Algemene score

6,0
Het apparaat doet prima z'n werk, en het geluid is na een zeg maar C-merk, goed te hebben.
Het enige vervelende is dat de kraag erg vast zit en met kleine handen is het ding niet los te krijgen, tenzij je het in een bankschroef zet..Dat betekent dus dat ik de handige bekers niet kan gebruiken om rechtstreeks m'n smoothie in te blenden en, zeker zo vervelnd, dat ik de boel niet goed schoon kan maken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Iksandra 20-11-2021

Doet wat hij moet doen

Algemene score

8,0
Fijne blender. Moest in het begin even wennen hoe deze te monteren. Nu weet ik dat ik de beker met daarop het blend stuk goed door moet draaien op het apparaat tot ik een soort van klik voel/hoor. Tja geluid maken deze apparatuur gewoon altijd en welk geluid is nu wel fijn inner vroege ochtend.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Maria99 08-10-2021

Teleurgesteld in gebruiksvriendelijkheid

Algemene score

4,0
De blender zelf werkt prima. Maar de schroefdop met messen krijg je haast of niet los. Zeker bij de bekers worden deze bij het plaatsen op de machine nog strakker gedraaid.
Wij gebruiken eigenlijk alleen de bekers, maar wel iedere dag. Voorheen hadden we de voorganger van dit type, daar was dit probleem niet. Ben dus echt wel teleurgesteld.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Marjolein004 10-09-2021

Krachtige blender

Algemene score

10,0
Groot formaat en krijgt alles echt goed vloeibaar. Bevroren fruit of groente bijvoorbeeld, ideaal. En de bekers die ik erbij heb gekregen zijn ook top! Smoothie blijft zo lang goed en lekker.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jess01 21-08-2021

Zeer fijne blender

Algemene score

10,0
Had deze blender HR3653/00 ook in 2017 gekocht maar helaas is deze gesneuveld, heb dezelfde dag nog een nieuwe gekocht, wederom de HR3653/00. Ben dus zeer tevreden. Erg prettig dat deze blender ook gewoon diepvriesfruit de baas kan.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Miriam2908 13-08-2021

Doet gewoon wat hij moet doen, en doet het goed

Algemene score

10,0
In eerste instantie dacht ik dat de blender niet goed was, maar je moet de kan even goed naar links draaien en dan klikt hij vast. Verder blendt hij snel en goed, maakt wel wat geluid. Verder zijn alle materialen stevig. De smoothie bekers worden wel lelijk in de afwasmachine.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

JW001 22-07-2021

motor klemt bij bij aan schakelen

Algemene score

2,0
product 4 weken oud. vormgeving prima en ook de user interface is over nagedacht. Helaas reageert de motor niet op activeren van de drie drukknoppen. De motor slaat soms aan op volle kracht, maar in 90% hoor je de motor klemmen/brommen. Jammer, vorige Philips blender was na 20 jaar nog steeds mechanisch in orde (alleen knopje afgebroken) en was voor mij de reden om weer voor Philips te kiezen. Product nu aangeboden voor reparatie.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Nummer 16 10-07-2021

Tumblerkan ---> vaatwasser

Algemene score

6,0
Blender is top, tumblerkan zou in de vaatwasser kunnen maar komt er vervormd uit en dan past het deksel niet meer optimaal met lekkage tot gevolg.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews