Kenwood FDM71.960SS Keukenmachine - 1000W - 3L - RVS - Ingebouwde weegschaal

Kenwood FDM71.960SS Keukenmachine - 1000W - 3L - RVS - Ingebouwde weegschaal - Blenders

8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 55 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM71.960SS Keukenmachine - 1000W - 3L - RVS - Ingebouwde weegschaal op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

mahranfamily13@gmail.com19-12-2022

goed

i can work all proudest . and it help me to do my cook . all my food it be very nice
a*********@o**********18-12-2022

Fijne machine

Fijne machine, allen hadden de snijschijven iets groter mogen zijn. Laatste stukjes gaan er nu niet gesneden/geraspt langs
Pluspunten
  • Handig in gebruik
  • Niet al te groot
Minpunten
  • Snijschijven iets te klein
Lisette17-12-2022

Grote mengbak en separate blender voor juices

1000 Watt motor en een 3 liter mengbak waarin ik heerlijke soepen in kan bereiden. Verder nog een separate blender voor shakes en sappen. En er zit in een ingebouwde weegschaal in. ik voelde me als een kind in een snoepwinkel toen ik het apparaat uitpakte en kan niet wachten om alle accesoires te kunnen gebruiken!
Pluspunten
  • Grote mengbak (3 liter)
  • Snijden, mixen, kneden, slicen
Minpunten
  • Nog niet gebruikt, dus geen idee
sjef195615-12-2022

Kenwood keukenmachine

Prachtig apparaat met ongekend veel mogelijkheden. Oogt heel degelijk. De motor is ook heel krachtig, meer dan voldoende voor de meeste toepassingen.
Pluspunten
  • Degelijk apparaat
  • Veel accesoires
Minpunten
  • Even puzzelen hoe alles werkt
leon15-12-2022

mooie alles in 1

super product !! echt alles in 1 het enige minpunt is dat de mix kom maar 1.5 liter is
f*********@z*******15-12-2022

Kenwood producten hebben een lange levensduur

Na 25 jaar was onze vorige Kenwood keukenmachine aan vervanging toe. De keuze voor een nieuw van Kenwood was daardoor snel gemaakt. Met een uitgebreide set aan accessoires gaan we weer volop gebruik maken van deze nieuwe machine.
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Weegschaal
  • Accessoires
f**********@o**********11-12-2022

Bevalt erg goed.

Fantastisch apparaat met veel mogelijkheden. Gemakkelijk te bedienen. De weegschaal is erg praktisch.
Pluspunten
  • Weegschaal
  • Bediening
  • Prijs kwaliteit
j*********@g********10-12-2022

Zeker een aanrader

Nog niet uitgeprobeerd. Hoop dat hij aan mijn verwachtingen zal voldoen (maar denk van wel :-)
Maartje30-11-2022

Complete keukenmachine

Het is een mooi ontworpen product en makkelijk in gebruik. Met alle bijgeleverde opzetstukken een complete keukenmachine!
Pluspunten
  • Mooi ontworpen
  • Handig in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Geen opbergbak of tas voorlosse opzetstukken
j********@t*********29-11-2022

Zeker een aanrader, gezien verhouding prijs en prestatie.

Elegante mooie machine tegen een redelijke prijs. Daarnaast worden er veel hulpstukken bijgeleverd. De machine staat stevig op het werkblad en is handig en bijna vanzelfsprekend in het gebruik. Doordat er een weegschaal is ingebouwd, kun je bij het afwegen van de ingrediënten zeer nauwkeurig werken. Al met al een uitstekende machine die onze vorige (20 jaar oud) foodprocessor snel zal doen vergeten.
Pluspunten
  • Elegant
  • Handig werken
  • Ingebouwde weegschaal
Anoniem29-11-2022

Aanrader

Machine heeft veel diverse functies, is zeer makkelijk in gebruik en bijna alle onderdelen kunnen in de vaatmachine. Daarnaast is de uitstraling van de machine zo dat het het echt waard is om op het aanrecht te zetten.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • zware kan
Aleksej04-11-2022

fijne (te?)complete machine

nog niet veel gebruikt. verwerking van bijvoorbeeld groente gaat veel sneller. vergt enige kennis om goe gebruik te maken(bijvoorbeeld de groente netjes te verwerken in dezelfde grote). bovenste stuk voor snel serveren werkt niet altijd geweldig en lijkt tot nu to een beetje overbodig, maar nogmaals nog niet veel gebruikt
Pluspunten
  • degelijk gebouwd
  • zeer compleet
Minpunten
  • opzetstuk voor serveren overbodig
Edyta01-11-2022

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Ik heb het product gekocht voor mijn zus maar ik heb het ook gebruikt. Ik zoals zij zijn we heel erg blij mee. Het product is heel mooi en klein genoeg om op het keukenblad mogen blijven staan. Gebruik is ook heel simpel en uitstekend. Doe zijn werk en het is belangrijk.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Maat
  • Functioneel
hoekist30-10-2022

Mooie keukenmachine

Handig voor het maken van baby voeding. Vooral door weegschaal. We zijn heel blij met de sevice van Kenwood en de kwaliteit van hun producten
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Uiterlijk
Mooi en compleet apparaat27-10-2022

Mooi en compleet apparaat

Mooi en compleet apparaat. Veel accessoires waardoor je er heel veel me kunt.
Tevreden gebruiker13-10-2022

Top kwaliteit

Al eerder producten van Kenwood gekocht en zij verkopen alleen maar kwaliteit. De Kenwood FDM71.960SS heb ik ook hoge verwachtingen van ga hem vanavond gelijk in gebruik nemen.
Thijs10-10-2022

goed spul

ingebouwde weegschaal is ideaal. Bij deeg maken kun je gewoon de ingrediënten toevoegen, de weegschaal is nauwkeurig genoeg hiervoor. Degelijk materiaal, goed mes en mooi spul. Wij zijn tevreden.
Pluspunten
  • degelijk
  • ingebouwde weegschaal
Minpunten
  • veel losse onderdelen
j************@o********08-10-2022

Aanrader.

Er zitten veel mogelijkheden op deze foodprocessor. Goede uitleg. Prijs/kwaliteit prima.
r***********@g********02-10-2022

Goed

Doet ze werk goed heel handig voor keuken mensen. Heel makkelijk in gebruik
f*******@g********29-09-2022

Aanrader!

Ziet er degelijk uit en zo voelt het ook. Net alles uitgepakt, zeer compleet apparaat met veel mogelijkheden. Ik kan niet wachten om hem in gebruik te gaan nemen!
Pluspunten
  • Veelzijdig
Minpunten
  • Prijs
Marij24-09-2022

Prachtige aanwinst voor mijn keuken

Deze machine voldoet aan al mijn eisen. Makkelijk schoon te maken, sterk, mooi, eenvoudig te bedienen en vele functies. Ik ben heel blij met deze aankoop.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mooie vormgeving
  • Sterke machine
  • Veel functies
d********@z*******07-09-2022

lekker snel, robuust en neem niet zoveel ruimte in beslag.

Ik heb thuis bijna een professionele keuken met high-end keukenapparatuur. Van Kenwood weet ik dat ze hele goede sterke machines maken. Ik zelf wek ook veel met de cooking chef XL. Deze is handig als je ook wilt koken of bakken. Ik heb deze FDM71 foodprocessor erbij gekocht voor het snelle werk, als ik even snel wat groenten moet snijden Zo houd ik de cooking chef vrij voor andere taken b.v. pasta deeg maken en uitrollen met de pasta roller. Verder neemt deze foodprocessor veel minder ruimte in beslag dan de grote keukenmachine. Dus als je veel snijwerk heb, of je wilt wat frietjes snijden of groenten ect. dan is dit een geweldige machine. als je ook wilt koken, dan moet je over gaan op een cooking chef. Maar deze is ook een flink stuk duurder. Wat ook erg handig is, dat deze foodprocessor ook een ingebouwde weegschaal heeft.
Pluspunten
  • snel snijwerk
  • robust
  • veelzijdig in gebruik vanwege vele accessoires
Minpunten
  • prijzig
Thuiskok02-05-2022

Onmisbaar voor elke thuiskok

De Kenwood foodprocessor doet precies wat het zegt. Het werkt uitstekend en maakt het werken in de keuken makkelijker en sneller. Een prettige en handige machine, onmisbaar voor iedere thuiskok.
Pluspunten
  • praktisch en handig
  • alles-in-een
  • goed schoon te houden
  • mooie opbergbak erbij
m**********@h******14-04-2022

Aanrader

Mooi apparaat, zal hem zeker vaak gebruiken. Was er ook aan toe, om een nieuwe te kopen.
j**@j******************29-12-2021

Erg veelzijdig en bevalt goed!

Super apparaat, zo veelzijdig! En toch nog compact en handig op te bergen. Pulsknop en regelbare snelheid werken goed. Eiwitkloppen gaat ook super eenvoudig. Licht deeg maken is ook geen probleem! En helemaal super is de ingebouwde weegschaal. Je kunt wegen terwijl je ingrediënten toevoegt. Helemaal blij mee!
Pluspunten
  • Veelzijdigheid
  • Ingebouwde weegschaal
  • Meegeleverde opbergtas voor messen
  • Inclusief blender
  • Ziet er goed uit
Minpunten
  • Zware degen kan de machine niet aan.