coolblue.be
8.7
Deze score is gebaseerd op 7060 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Enorme keuze in GPS systemen, eerlijke direct prijzen, komen beloftes na op alle gebied o.a. betreft de levering.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Betrouwbare online winkel met topservice!
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Coolblue en ben erg tevreden over het hele proces. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het bestellen heel soepel verliep.
De communicatie was helder: ik kreeg meteen een bevestiging van mijn bestelling en werd goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus. De levering was snel en het product was netjes verpakt en helemaal zoals beschreven.
Wat ik vooral waardeer, is de klantenservice. Ik had een kleine vraag en kreeg snel en vriendelijk antwoord. Je merkt dat ze hun klanten serieus nemen.
Kortom: een betrouwbare webshop waar ik zeker vaker zal bestellen!
Geen aanmerkingen op het gekochte product. Ter vervanging van de vorige all-in-one printer van hetzelfde merk, die jaren trouw dienst gedaan heeft maar er in één keer de brui aan gaf.
Wel aanmerkingen op de bezorgservice van Bpost. Ik koop bij Coolblue omdat ik vanuit het verleden altijd zeker was van een snelle vlekkeloze levering op de volgende dag.
Dat was nu totaal niet zo. 3 dagen later pas mijn nieuwe all-in-one printer/scanner voor op kantoor ontvangen (ondertussen dus zonder gezeten, was niet fijn). En dan heb ik de doos zelf uit de camionette van Bpost moeten halen en vaststellen dat die verpakking serieus beschadigd was. Gelukkig lijkt de printer voorlopig geen schade te hebben. Liever geen Bpost meer de volgende keer want dit was beneden alle peil.
Website van een hoog niveau zowel inhoudelijk als wat de layout betreft. Beschikbare informatie is nuttig en duidelijk. Afhandeling efficiënt, zowel financieel als het logistieke aspect. Efficiënte communicatie tijdens het volledige traject van aankoop tot bezorging. Kortom : Coolblue is een koploper die navolging verdient bij andere webshops.
Levering conform afspraak. Netjes verpakt, produkt conform beschrijving op website. Installatie vlotjes verlopen en werkt zoals verwacht = zeer tevreden klant!!
Alles is gewoon top bij jullie. Zowel online als in de winkel
Goede service!
Ruime keuze
Scherpe prijs
Snelle levering
Nette shop.
Lang moeten wachten aan inkom ondanks weinig of geen volk.
Beetje opdringerige Nederlandse dame aan balie: bbq gedaan voorbije weekend?
Steeds snel en vriendelijk geholpen
Gemakkelijk om te bestellen, dag nadien wordt het geleverd
Besteld op zondagavond ( inkcartridges) en geleverd op maandagmorgen door de B post;Mooi en zorgzaam verpakt. Super tevreden!
Indien iets geleverd dient te worden door Bpost loopt het quasi altijd fout. Indien ik als individuele koper dit al ervaar, kan het niet anders zijn dan dat de verkoper dit niet zo belangrijk vindt. Adverteer niet dat iets de dag nadien geleverd zal worden indien je weet dat dit niet zo zal zijn ...
Ergonomisch klavier en muis gekocht. Helaas bleek het Franstaligen te zijn, heel gemakkelijk kunnen retourneren. De muis bleek te klein eveneens teruggestuurd. Dezelfde dag nog. Benieuwd of de terugbetaling ook zo vlot zal verlopen. Het maakt in elk geval dat je zeker bent dat je kan ruilen , of geld terug bij verkoop op afstand. Dat vind ik echt een meerwaarde.
Superhandig en snel
Overzichtelijk. Duidelijke omschrijving van het product. Ook steeds de nodige info betreffende van hoe het product te gebruiken. Als klant wordt je niet aan je lot over gelaten. Product zeer snel geleverd, 1 dag na bestelling zoals beloofd. Voor mij is deze site een absolute aanrader en betrouwbaar!!
Zeer snelle levering van de apparaten in het tijdsbestek wat was meegedeeld en geinstalleerd door behulpzame vriendelijke medewerkers!!
Zeer snel verzonden...zoals beloofd !
De website is zeer gebruiksvriendelijk. De producten zijn duidelijk voor gesteld en er is een ruime keuze in alle categorieën. De betaling en de levering is vlot en vlug. De levering per fiets kan ik waarderen 👏
Duidelijk overzicht en ruime keuze aan een scherpe prijs en een super snelle levering. We zijn heel tevreden.
Ik kocht een nieuwe iPhone 16. De verkoper maakte zich te snel van mij af met een smoes dat hij naar een vergadering moest. Ik vroeg een factuur op naam van de zaak en hij bezorgde mij 2 facturen op mijn persoonlijke naaam. Dit is nog niet rechtgezet, na 3 dagen…..
Voor mij is er dus een probleem met de bijgeleverde informatie bij levering van het toestel aan huis. Ik wordt tot nu toe niet geholpen om mijn pas aangeschafte omron bloeddrukmeter (met EKG functie) te installeren op mijn smartphone (apple) . Ik nam reeds telefonisch contact op met omron, maar deze dame kon mij niet helpen. Er staat reeds een eerste omron bloeddrukmeter geïnstalleerd op mijn smartphone, doch zonder ECG functie). Ik wil deze pas aangekochte tweede omron bloedrukmeter (met ECG functie) ook installeren op dezelfde smartphone (apple) .
Het artikel dat ik wou was heel gemakkelijk te vinden op de site en laten reserveren om in de winkel op te halen . En daar hebben ze mij vriendelijk de maandag verder geholpen.
Snelle service! Niet lang aanschuiven tov de concurrentie.
Supersnelle levering, deftige verpakking, kwaliteitsvol produkt.