coolblue.be

8.7

Deze score is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Mandy31-12-2024
Snel en correct!
Vik_Cas09-12-2024
Zeer snelle levering naar een afhaalpunt! Heel erg tevregen
Wouter09-12-2024
Correct omschreven, handige vergelijkingsmogelijkheden, scherpe prijs en snel geleverd zoals beloofd op de site.

patrick06-12-2024
Duidelijke en heldere site, waarop heel veel info staat (o.a. downloaden van manuals etc....) vergelijkingsmodule is zeer interessant. Bij afhalen (2e bestelling, 2 dagen na eerste bestelling (die werd thuisgeleverd) in winkel Gent : bijzonder goed georganiseerd en bijzonder vriendelijke medewerkers (die hun produkten kennen)
Tanja06-05-2019
Zeer ruim en gevarieerd aanbod! Gratis en supersnelle verzending is een grote troef! Dit heeft mij doen kiezen voor coolblue! En ik heb er zeker geen spijt van! Het pakje in ontvangst nemen en openen is ook superplezant met de leuke opschriften op de doos en er valt ook nog een leuke prijs te winnen als je creatief bent met de verpakking, echt cool!