coolblue.be

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.
8.7

Deze score is gebaseerd op 7068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Coolblue-fan01-03-2023
Makkelijke site, eerlijke prijzen, zeer snelle service en duidelijke communicatie! Grote aanrader!!
Brecht01-03-2023
Coolblue heeft een duidelijke website, leveringen aan huis of in een winkel naar keuze zijn snel en zoals afgesproken. Ze hebben een ruime niet-goed-geld-terug garantie van 30 dagen.
Jarne stevens01-03-2023
Nadat ik net een nieuw toestel heb ontvangen ging er 300€ van mijn rekening zonder enige verklaring. Nu denken ik en de politie dat het temaken heeft met mijn nieuw toestel. Ik ga een klacht neerleggen.

Cindy28-02-2023
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, vlot betalen en heel snel geleverd(‘s avonds besteld en volgende dag geleverd in de voormiddag). Pluim voor jullie!
David28-02-2023
Snelle levering, goede staat van pakket. Oral B Io 10 product stond zeer goed beschreven en het ..........Had issue met BPost omtrent aflevering. Customer Service was zelfs bereikbaar op zondag.
Bram W27-02-2023
Goede prijs met optie de nodige accesoires erbij te kopen. Ook een zeer snelle levering! Topservice!
Nick De Heem27-02-2023
Snelle service, correcte communicatie, vlotte leveringen, klantvriendelijke medewerkers; je merkt dat er belang wordt gehecht aan dienstverlening en de medewerkers stralen die boodschap ook uit en nog eens met de glimlach.
Kim27-02-2023
Ik maakte gebruik van de laptopkiezer om zo de perfecte laptop te vinden voor mijn situatie en ik vond dit enorm handig! Daarnaast kon ik makkelijk alles filteren en zo kwam ik op de juiste laptop uit. De levertijd van 1 dag is daarnaast ook top!
thierry27-02-2023
Zeer vriendelijk personeel. De aankoop werd gereserveerd online, en de bestelling lag klaar in de winkel. Alhoewel de terminal voor betaling met eco cheques niet werkte, werden mij alternatieven aangereikt om toch met cheques te kunnen betale.
Sven27-02-2023
Makkelijk en overzichtelijk kiezen, vergelijkingsmogelijkheid is top. Snelle verzending en levering
Annelies27-02-2023
Er gaat iets kapot in huis, hop bestellen bij coolblue en de dag erna heb je al vervanging. Super vlot, veel reviews bij de artikels zodat je een correcte keuze kan maken. Hastle free en snel opgelost!
David27-02-2023
Snelle en correcte levering volgens wens. Goed op de hoogte gehouden van tijden van verzending/aankomst/etc
Kristof26-02-2023
Coolblue heeft een zeer goede site. Betrouwbaar en klantvriendelijk. En een surplus vinden wij de bezorging met de cargofiets. Op deze manier word onze online aankoop ecologisch meer verantwoord.
Mopri26-02-2023
Grote keuze , makkelijke site, snelle levering. Fijn om te shoppen op coolblue!
Thomas26-02-2023
Snelle levering, pakje in perfecte staat. Meer kan je niet wensen van een webshop!
Axel26-02-2023
Gewoon een goede ervaring. In het algemeen zijn de prijzen aanvaardbar en de dienstverlening is feilloos.
Hilde26-02-2023
De combinatie van een heldere en gebruiksvriendelijke website met verkooppunten waar de dienstverlening aan de klant net zo centraal staat, is oersterk. Ik ben nogal een twijfelaar en kan gerust een maand lang reviews van toestellen vergelijken ;-) Het helpt dan om een winkel te hebben met het label 'Coolblue's keuze'; als (potentiële) koper ga je ervan uit dat dit de toestellen zijn waar prijs-kwaliteit in evenwicht zijn én die wellicht het minste worden teruggebracht. Want ook dat is een service bij Coolblue. In combinatie met de snelle levering aan huis, maakt dit van mij een zeer tevreden klant.
Luc V25-02-2023
Correcte informatie en geleverd op het beloofde moment door vriendelijke fietskoerier.
LINDA BOLLENS25-02-2023
OP DE WEBSITE VAN COOLBLUE VOND IK DE SMARTPHONE EN ACCECIIRES NAAR MIJN KEUZE. SUPER SNELLE LEVERING HEEL CONTENT
Jacques De Wilde25-02-2023
Een beschadigde aankoop ontvangen, en dag nadien waren ze er met een vervanging, dus alle oké
Steve Hamilton25-02-2023
First class service. First class product. Incredible speed of delivery. There is nothing more I can say.
Jan25-02-2023
Goede informatieve website. Het product wordt nauwkeurig omschreven. De leveringsplek naar keuze is prima. Mocht het product je niet bevallen dan vindt Coolblue dat jammer maar doet er alles aan om je tevreden te stellen met een makkelijke retourregeling. Je geld krijg je probleemloos binnen de week terug. Een heel fatsoenlijke e-winkel die ik vertrouw.
Annelies25-02-2023
We vonden makkelijk het toestel dat we wilden. Via Vergelijken konden we de specificaties naast elkaar leggen en tot een weloverwogen keuze komen. Het betalen en verkrijgen van duidelijke leveringsinfo ging vlot.
Isis24-02-2023
Veel keuze, duidelijke uitleg, eerlijke prijzen, goede expertise en snelle levering die niet met PostNl gaat.
Thomas.Smets24-02-2023
Gemakkelijk, veel keuze, duidelijke beschrijving. Kortom hoe een applicatie moet zijn.