coolblue.be

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.
8.7

Deze score is gebaseerd op 7068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Yves De Vos13-03-2023
Gebruiksvriendelijke site , handige vergelijkingstool. Akkurate en snelle levering
MarcW13-03-2023
correcte prijzen, interessante 2e kans, snelle levering en beste communicatie die ik ken (via mail & SMS), snelle respons klantendienst
Mario13-03-2023
Besteld op donderdag en geleverd de dag erna in de winkel met vlotte openingsuren. De winkel is een groot voordeel. Je hoeft niet speciaal thuis te blijven tot de bestelling geleverd wordt.

ElsDR13-03-2023
Het product dat ik zocht was bij Coolblue het goedkoopst en bovenal het snelt leverbaar. 's Avonds besteld en de volgende ochtend al in huis. Zo snel heb ik nog nooit meegemaakt.
eH12-03-2023
Ruime keuze; goede info; prijs/kwaliteit verhouding in orde. Goede communicatie; snelle levering.
Quint12-03-2023
2.0
2.0
Bestelling niet ontvangen. Pakket bleef zitten in voorbereiding. Uiteindelijk wel terugbetaald geweest na enkele mails en telefonische contacten. Geen aanrader.
Yanthe12-03-2023
Om 17 uur besteld, volgende ochtend al in huis. Correcte track and trace met een goede bezorging. Daarnaast boodt Coolblue de laagste prijs aan voor deze smartphone.
Alain12-03-2023
Produkt zoals omschreven en op 1 dag geleverd, meer kan je niet verwachten. Echt een topservice, dank u wel
Bruno Braeckman11-03-2023
makkelijke keuze online, vlotte afrekening, snelle levering... wat moet er meer zijn ?
Yvan10-03-2023
Leuke aankoop 2 de kans ... Mooie product met waarborg aan interessante prijs de moeite om ook eens te kijken in 2 de kans producten Worden gecontroleerd voor ze verzonden worden Dus top 👌 Bedankt Coolblue
Rob10-03-2023
Veel extra informatie op de website en handleidingen van de aangeboden producten. Over het algemeen prima prijzen en de levering en service achteraf zijn uitstekend. Dit geeft veel vertrouwen in deze webwinkel.
Marley10-03-2023
Super moderne koop ervaring. Bestellen op website afhalen in winkel is heel snel en makkelijk met een lekkere warme chocomelk.
Lara09-03-2023
Vlotte levering van product dat ik nodig had! Gemakkelijk bestelproces en zéér handig om alle reviews te kunnen lezen om de beste keuze te kunnen maken.
Larissa09-03-2023
Zeer duidelijke webshop, met mogelijkheid tot vergelijking van verschillende producten. Zeer snelle levering. Top ervaring!
Debby09-03-2023
Heel handige webshop. Heel interessant om gebruik te maken van de mogelijkheid om verschillende producten te vergelijken. Heel vlotte communicatie en snelle levering. TOP
Lars Guldentops09-03-2023
Het shoppen was goedkoop, snel en gemakkelijk. Het pakketje kwam wel met een natte bodem aan maar de inhoud was niet beschadigd!
Bert09-03-2023
Nieuwe TV besteld op zaterdag, zondag in de winkel kunnen afhalen maar onmiddellijk een kras op het scherm gemerkt. Zondag nog via de website doorgegeven en maandag stonden ze al aan mijn deur met een nieuw toestel. Top service!
Bob De Baecke09-03-2023
Ik kocht een microgolfoven via Coolblue.be. Het toestel werd geleverd door PostNL. Ik had mijn oud toestel klaargezet om het mee te geven, maar dat werd geweigerd. In België is het wettelijk verplicht dat de leverancier van keukentoestellen het oude toestel meeneemt als de klant daarom verzoekt. Er is trouwens een klein bedrag "Recupel" inbegrepen in de prijs van keukentoestellen. Wie in België wil verkopen, moet zich houden aan de Belgische wet.
wendy08-03-2023
overzichtelijke site, snelle afhandeling, vlotte levering, goede communicatie via de mail
Delphine08-03-2023
Correcte prijs Snelle levering Vriendelijk personeel Goede dienst na verkoop
David08-03-2023
De shop omschreef het product heel duidelijk. Inclusief heldere uitleg over alle functies en mogelijkheden. Bovendien gaf hij ook de beste prijs.
Bernd07-03-2023
Je wordt online al verder geholpen door de vergelijkingen die de webshop maakt en ook de verzending was dik in orde
Rob Vanslambrouck07-03-2023
Doen alles goed, snelle shipping, goeie prijzen, bieden je een duurzamere optie aan etc
wald dyckhoff07-03-2023
1. Gedoe met de levering (er wordt niet aangebeld, ipv een briefje in de bus en ga het dan zelf maar ophalen) 2. Product niet conform/volledig: niet alle accessoires zaten in de verpakking.
BG07-03-2023
Grote beschikbaarheid, competitieve prijs en snelle levering. Na onze verhuis werkte geen enkele pan meer op ons inductievuur (we kwamen van gas). Niet op voorhand bij nagedacht dus onaangename verrassing uiteraard. Heel fijn dat de volgende dag al twee nieuwe keramische pannen geleverd werden zodat we onze nieuwe keuken in gebruik konden nemen!