coolblue.be

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.
8.7

Deze score is gebaseerd op 7068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Philippe13-02-2021
Telkens weer opnieuw een perfecte afhandeling en snelle, goede, feilloze service!
Mich13-02-2021
Groot aanbod, degelijke beschrijving van de artikelen, stipte levering, goede dienst na verkoop (in mijn geval winkel in Evere)
filip vt12-02-2021
correcte en snelle service, prima prijs-kwaliteit , komen steeds hun beloftes, vermeld op website na

Marie-Paule12-02-2021
De shop was een van de leveranciers die door Liebherr werd aanbevolen. Alle formaliteiten verliepen rimpelloos. De bezorgers kwamen op het afgesproken uur en waren heel vriendelijk én coronaproof :) . Uitstekende service dus!
Michel12-02-2021
Goede prijs, snelle levering, goede communicatie. Horloge was zoals beschreven. Zou de winkel zeker aanraden.
Ann Malfait12-02-2021
De ontvangst en de bediening was ook in deze Corona tijden zeer goed en professioneel.
Paula12-02-2021
Doordat je kunt vergelijken is het gemakkelijker om te weten wat je het meeste aanspreekt. De vlugge levering van de bestelling en de mail die gestuurd wordt om je te helpen kwam goed van pas.
Boyd12-02-2021
Heel goed en vooral heel duidelijk maandag besteld dinsdag morgen geleverd beter kan niet
Remy12-02-2021
vlotte en snelle service. Was een klein probleempje met een stuk dat niet bij mijn bestelling paste maar klantendienst heeft dit direct opgelost. Enig minpuntje dat het lang duurt om iemand aan de lijn te krijgen.
Lutgarde franse12-02-2021
Zeer tevreden over de service en kwaliteit en snelle levering en vriendelijk personeel . Gewoon top.
Nash12-02-2021
Goede communicatie en ondanks sneeuw en ijzel komt de bezorger per fiets je pakje met een smile aan de deur brengen.
Karina Verbraekel11-02-2021
Top; super tevreden. Dyson stofzuiger werd maandag besteld en zoals beloofd op dinsdagvoormiddag geleverd. Ik was aangenaam verast
Jan11-02-2021
Duidelijke en gestructureerde informatie over toestellen. Zeer snelle levering.
Ton van bostelen11-02-2021
Waardeloos bedrijf service ho maar. bellen met klanten service bij kapotte Haier vriezer 6 maanden oud krijg ik nu voor de derde keer te horen 48 uur wachten, maar je hoort nooit wat. Zelf de fabrikant bellen kan niet word je omgeleid naar een land waar ze je niet verstaan en begrijpen. Je word door de klanten service van Cool Blue allen maar aan het lijntje gehouden. mijn advies is Cool Blue uit je systeem schrappen. Nooit meer wat kopen.
Martin11-02-2021
Correct ontvangst met het oog op corona. Beleefd en goed ontvangst. Correcte uitleg. Heb wel online gekocht.
marc11-02-2021
Snelle levering vrijdag besteld en zaterdag om 10.30 stond de bakfiets voor de deur
Patrick11-02-2021
Snelle en correcte levering. Product in orde. Prijs concurrentieel. Vriendelijke en kwaliteitsvolle dienstverlening.
Joris Wustenberghs11-02-2021
Eenvoudig te bestellen (Super) snel geleverd Vriendelijke bezorgers Milieuvriendelijk geleverd Goedkoop
Emiel10-02-2021
Makkelijke en duidelijke shop prijs/kwaliteit/service zijn top. Hier kunnen er andere een voorbeeld aan nemen
Kristof10-02-2021
De webshop is heel overzichtelijk en je vindt er alles op! De levering gebeurde op tijd en zeer correct, geen klachten hier! Doe zo verder!
inge10-02-2021
gebruiksvriendelijke site , pluspunt goede en degelijke omschrijving , snelle levering
Wouter van Heule10-02-2021
Zeer vlotte bestelling. Geleverd met de fiets. Door de sneeuw was levertijd later dan verwacht. Maar ik werd zeer goed op de hoogte gehouden. Top service met vriendelijke bezorger.
Melissa10-02-2021
Heel snelle levering en vlotte service veel keuze en prijs / kwaliteit ook zeker ok! Wij zijn tevreden
Luc10-02-2021
100% betrouwbaar zoals de reclame op TV belooft. Bedankt aan de vriendelijke en professionele leveranciers.
Elif10-02-2021
Altijd een snelle levering. Ze laten alles op tijd weten moest er een vertraging gebeuren. Dank aan cool blue heb ik mij Irobot na 2 dagen later thuis ontvangen in deze bijzondere tijd!