coolblue.be

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.
8.7

Deze score is gebaseerd op 7068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Robby Geentjens15-02-2021
Levering niet op tijd, in het groen staat op de website...levering morgen. Niet dus. Moet het doen met standaard uitleg. Werd zelfs niet naar mijn ordernummer gevraagd. Ook een mailen deed niets. Hun reclame, levering de volgende dag, is een grote leugen.
Hanne15-02-2021
Snelle en correcte levering, ruim aanbod. Bij een probleem (met het gekochte goed) of bij de levering, kan ja hen altijd contacteren en zoeken ze mee naar een oplossing.
Ennie15-02-2021
Vlugge levering. Goede uitgebreide info op de website, inclusief mogelijke alternatieve aankopen. Goeie veilige verpakking. Enig minpuntje misschien dat je niet moet aftekenen voor ontvangst.

Maurice15-02-2021
*de slogan, voor middernacht besteld, de dag nadien geleverd, is geen loze belofte. Om 5 voor 12 besteld, en inderdaad, op tijd geleverd in de vroege namiddag. * heel mooi en veilig verpakt * vriendelijke bode * materiaal ziet er uit zoals op foto - en het werkte nog ook !
M15-02-2021
Gemakkelijke website waardoor bestellen zeer vlot gaat. Artikelen worden op tijd bezorgd, netjes en veilig verpakt!
Rudi15-02-2021
Gamma, website heel goed, goede informatie, snelheid en correctheid van leveren
nicole Ceunis15-02-2021
4.0
4.0
Een teleurstellende ervaring bij het bestellen van een steelstofzuiger Bosch Athlet BBH625W60. Deze werd geleverd zonder toebehoren! Hopen dat dit in orde komt, zoals beloofd na telefonisch onderhoud zaterdag 13/2. Ordernummer 51306357
Melanie Defever15-02-2021
Handig en vlot om te bestellen. ‘S avonds besteld en kort na de middag dag nadien geleverd. Correcte en up to date status van bestelling. Top ervaring!
Anne15-02-2021
wij hebben voor Coolblue gekozen omdat de service heel goed is, bestellen en de volgende dag is het pak er. we hadden deze computer reeds gezien op jullie site en ons aangemeld om ons te verwittigen als hij verkrijgbaar was. deze mail hebben we correct ontvangen en de dag nadien de computer besteld en nu op aan het werken.
Eléonore Van den Broeck14-02-2021
We zijn zeer tevreden van onze aankoop bij Coolblue. De info was duidelijk en we konden makkelijk vergelijken met andere producten. Nadat we onze bestelling geplaatst hadden, hebben we ons nog bezig kunnen houden met de wachttherapie( vlaggetjes maken😄). Ondanks het slechte weer en deze ‘heerlijke’ coronatijden werd onze bestelling mooi de dag erna geleverd! Top!!
Gilles Boom14-02-2021
Snelle verzending, savonds besteld, de volgende dag in huis. Product in perfecte staat en tegen een scherpe prijs! Klantendienst en service na verkoop altijd beter dan verwacht. Ik koop heel graag bij Coolblue en raadt het iedereen aan.
Fitbit14-02-2021
Handig . Vaak goede instructiefilmpjes. Vlotte bestelling, vlotte betaling , supervlotte levering op de fiets ! Moedige, vriendelijke leverancier ! Toppie, doe zo verder !
Clemence14-02-2021
Super winkel! Al meerdere keren daar besteld en nog nooit teleurgesteld geweest. Snelle en goede verzending. Wel jammer dat die dozen zo groot is, terwijl er gewoon een ipad glaasje inligt. Anders dan dat, geen negatieve commentaar.
Issatech14-02-2021
De bestelling is op tijd aangekomen, goed verpakt en met de nodige zorg geleverd.
Barbara14-02-2021
Wat jullie beloven op de site, komen jullie ook na. Ik heb mijn aankoop rond 2zu besteld en ik had het effectief de volgende morgen al thuis geleverd. Ook geven jullie altijd heel veel info over het product, en ook de tools om je te helpen kiezen vind ik een grote meerwaarde. Zeer overzichtelijke en duidelijke site.
Peter14-02-2021
Overzichtelijke website. Duidelijke informatie. Met de zoekmachine het product zeer snel gevonden. Prijs zéér concurrentieel en heel snelle levering.
Maarten14-02-2021
Ik had een Bluetooth radio online besteld. De site in makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Ik heb de selectie gemaakt voor afhaal en betaling in de winkel in Hasselt. De afhaal was corona-proof en de medewerkers waren zeer vriendelijk. Kortom, hier kom ik graag nog eens terug.
Dirk Van der Sluys14-02-2021
Zeer snelle en correcte levering! Het preciese leveringsuur worden enorm geapprecieerd!
Van kerckhoven jozef14-02-2021
Zeer goede opvang via de garage. Vriendelijke bediening in de wi.kel. snelle levering door uitermate vriendelijke mensen. Kortom : zeer professioneel.
Ann14-02-2021
De betaling van mijn bestelling was blijkbaar niet door gegaan en toen ik contact had opgenomen met de klantendienst was het probleem binnen de kortste keren uitgeklaard. Na de betaling had ik direct een correcte opvolging via mail en in de app ontvangen. Ik ontving zelfs tips met betrekking tot mijn aankoop (eerste gebruik enz). Zeer goeie service en heel tevreden met mijn aankoop.
Bart Wouters14-02-2021
Coolblue is mee met zijn tijd, snel bestellen , snel leveren, snelle garantie, gewoon een snelle winkel.
Stofzuiger13-02-2021
Altijd op tijd en keurig goed ingepakt en geleverd, prijs prima en kwalitatief hoogwaardige betaalbare producten en blij met jullie aanbod. Belangrijk item, een goede online shop.
Stofzuiger13-02-2021
Jeannine13-02-2021
het bestelde werd op de afgesproken leverdatum geleverd. Heel gebruiksvriendelijke site
Annita13-02-2021
Snelle en goede levering , bedankt Coolblue ! Met vriendelijke groetjes Annita