coolblue.be

8.7

Deze score is gebaseerd op 7061 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Amelie04-08-2024
Ik had een bestelling geplaatst (Macbook Pro). Deze wou ik niet zomaar thuis laten leveren wegens de hoge aankoopprijs. Het was de allereerste keer dat ik in een fysieke Coolblue winkel kwam. Leuk dat deze in Brugge is! Ik werd meteen vriendelijk onthaald aan de inkom. Er was redelijk wat volk aanwezig in de winkel… Dus ik moest even wachten tot het mijn beurt was. Wel een heel leuk systeem met de namen! Ook heel erg persoonlijk. De winkel zelf, was ik ook aardig van onder de indruk. Heel erg vriendelijk personeel, goed geholpen en een mooie winkel! Altijd fan geweest van Coolblue maar nu nog meer.
Paul De Meyer03-08-2024
Zeer klantvriendelijk om een goede keuze te maken, snelle, vlotte correcte levering, consumenteninformatie meer dan behoorlijk
Annick03-08-2024
Super service, correct geleverd op juiste tijdstip en met de nodige zorg alles aangekoppeld en uitleg gegeven.

Ye03-08-2024
Soms een beetje duurder dan in andere winkels, maar altijd gemakkelijk en betrouwbaar. Ook ik ben een grote fan van zijn designer. Het design van de bezorgdozen is ook heel grappig. Heel goed gemaakte filterfuncties op de site, zeker beter dan andere grote winkels in Europa. Altijd een heel goede omschrijving en specificaties van het product. Ik kan altijd goed advies krijgen.
Tom01-08-2024
Online bestelling en betaling gingen vlot. Afhalen in de winkel verliep zeer vlot. Veel en duidelijke communicatie over de verschillende stappen van het bestel en afhaalproces.
Felicia M30-07-2024
Supervriendelijke ontvangst en betrouwbaar advies gekregen in de winkel van Hasselt door Sander! Het heeft me geholpen om daarna de juiste toestellen te bestellen! Hartelijk bedankt Sander, ik kom zeker nog terug!
Mich29-07-2024
Wasmachine zou vandaag geleverd worden tussen 14.50 - 15.50. Een kwartier ervoor zou ik telefoontje krijgen van bezorger/plaatser. Telefonisch deelden ze me om 14.45 meer dat het 19.00 zou worden of vroeger. Op zich geen probeem. Geen telefoontje om 18.45. Dus ik terug naar coolblue bellen. Zou om 18.50 geleverd worden. Om 18.51 kreeg ik oproep. Zelfs geen seconde lang. Gsm niet gebeld en/of getrild. Stond te wachten, dus duidelijk gezien. Terugbellen, geen antwoord en/of direct opgelegd. Direct ook teruggebeld naar coolbleu. Leverancier is al weg, we kunnen hem niet bereiken, misschien komt die nog langs. Een uur later, nog niemand gezien. Bel coolbleu. Komt niet meer langs. Kan ook niet de dag nadien geleverd worden. Dus levering nu 3 dagen later. Zit maar zonder wasmachine en kies er de firma uit die het snelst kan leveren.
Gunther29-07-2024
De shop heeft een mooie selectie verschillende apparaten die je kan bekijken terwijl je wacht op de beschikbaarheid van een medewerker. Afhalen van de bestelling ging vlot. Zeer ruime parkeergelegenheid in Malinas, ook ondergronds.
Anja29-07-2024
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen voor de levering. Ook fantastisch qua webshop ervaring en mailings die je achteraf ontvangt. Top!
Nico29-07-2024
Bestellen verloopt heel vlot en betalen in de winkel is ook handiger dan eerst online afrekenen. Allee jammer dat het ophalen lang duurde. De Zelfscan er voor de QR code werkte niet, dus manueel dat moeten ingeven om dan in een vrij lange wachtrij te zitten tussen mensen met advies, aankopen en andere dingen. Je zou denken dat afhalen aan een aparte balie kan.
Peter28-07-2024
Zeer vriendelijke ontvangst en heel goed advies gekregen in de winkel. Heel vrolijke dame.
ML28-07-2024
Grote keuze in diverse prijsklassen en merken. Snelle en correcte levering.
Sigrid28-07-2024
De levering was perfect en op het tijdstip zoals op de website aangegeven. Heel tevreden klant en met het gekochte artikel ben ik super tevreden.
Peter Koppius26-07-2024
Prachtig product, sterke prijs, goede informatie, bestellen ging zeer makkelijk, afwerking en levering volledig rimpelloos en hele vriendelijke bezorger
Ann S26-07-2024
top ! heel gebruiksvriendelijke site. snelle levering. veel info over producten. en makkelijk betalen met eco cheques
Yves Van Leemputten25-07-2024
Zeer ruim aanbod tegen scherpe prijzen, vlotte administratieve afhandeling en snelle levering
Geert B25-07-2024
Snelle en eenvoudige afhandeling van de aankoop en levering van de aangekochte producten.
Daisy lannoeye24-07-2024
bij mijn volgende bestelling zal ik zeker terug bij jullie aankopen . Top service . De zondag besteld en de maandagochtend al geleverd . De bezorger was super vriendelijk . Eerst email ontvangen van tijdstup levering en Kwartier voor zijn aankomst werd ik opgebeld , Het kon niet beter , top . Zo doe verder met jullie team , proficiat
Donovan21-07-2024
Al jaren klant bij Coolblue en nog nooit problemen ondervonden. Alles is gebruiksvriendelijk en eenvoudig, snelle levering en zeer goede service na verkoop, zelfs na de garantie.
Filip21-07-2024
Overzichtelijke webshop en gemakkelijk te bestellen. Mooie winkel in Hasselt met vriendelijk personeel
Matthijs20-07-2024
Een tv en tv-beugel kopen bij Coolblue? Zeker weten! De topkwaliteit producten, gebruiksvriendelijke website en uitstekende service maken het een absolute aanrader.
NDS19-07-2024
Eerst een verkeerde levering die terug meegenomen werd door de chauffeurs. Daarna verzonden ze het foute deel nogmaals en heb ik ze niet in ontvangst genomen. Het bedrag van deze toestellen ten bedrage van 172.70 euro werd NOOIT terugbetaald ondanks bewijs van niet in ontvangst nemen en veel over en weer mailen. Het is wél van mijn rekening gegaan. Nooit meer en ik raad het iedereen af tenzij je alles 300 % controleert en opvolgt.
Hilde19-07-2024
Het is de eerste keer dat ik bij Coolblue besteld heb, maar zal zeker in de toekomst dat opnieuw doen. Super snelle levering, eerlijke prijzen, ontzettend groot aanbod. En ze geven hun eigen mening door positieve en negatieve kenmerken van een product te vermelden, alsook hun eigen keuze binnen een productcategorie. Ik weet niet wat er beter zou kunnen.
Mark DD19-07-2024
Coolblue, niet altijd de goedkoopste, maar een prima service en degelijke ondersteuning. Is er een probleem met de levering, er wordt altijd een oplossing gezocht. En nog een plus: de fysieke winkels.
Romanie Mahieu19-07-2024
Ik koos voor deze shop omwille van een breed scala aan producten. Je vergelijkt makkelijker de prijzen als je online shopt. Hier was de verhouding van prijs/kwaliteit het beste.