coolblue.be
8.7
Deze score is gebaseerd op 7061 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Aantrekkelijke prijzen
Je kan producten vergelijken, handige tool
Zeer behulpzame, vriendelijke en professionele hulp gekregen zonder opdringerig te zijn. Was prima
zondag avond besteld, maandag middag thuis. Tijdig per email geinformeerd. Geen onnodige verpakking.
Iets kopen op Coolblue is altijd een leuke ervaring, dus weerom geen klachten, wel mijn complimenten voor de goede websites en leuke suggesties die ik heel snel vind. Toch één opmerking: jullie mail met instructies om mijn nieuwe AppleWatch te installeren kreeg ik pas 's avonds, terwijl mijn pakje al in de voormiddag werd afgeleverd in de pakjesautomaat. Daar mogen jullie "korter op de bal spelen".
Duidelijke informatie en keuzehulp.
Eerlijke prijs correct product, vlotte afhandeling en directe levering !
Broodbakmachine heeft 1 dag gewerkt ermee naar de winkel geweest maar die willen het niet omruilen zogezegd omdat dit niet kan dit zijn 2 nare ervaringen bij Coolblue maar geen paniek dossier bij test aankoop gaat ook lukken
ik ben zeer tevreden over de service van de winkel en over het ontvangst en de vriendelijkheid van het personeel van Coolblue Wilrijk.
Ik heb 1 minpunt en dat is dat ik een mail had ontvangen dat ik zondag 5 januari vanaf 10 u mijn bestelling kon komen ophalen en dit bleek niet het geval te zijn doordat de bestellingen voor die dag niet meegeleverd waren.
Dus is het spijtig dat ik en nog anderen niet verwittigd waren want ik stond wel degelijk in de winkel hiervoor.
Dus in de toekomst de klanten verwittigen.
Alles gaat altijd vlot met coolblue. Vroeger hadden ze ook altijd beste prijs, dat is niet meer noodzakelijk zo, maar wanneer ze een goede prijs hebben voor een artikel dat ik wil, zal ik altijd coolblue kiezen.
Snel en correct!
Zeer snelle levering naar een afhaalpunt!
Heel erg tevregen
Correct omschreven, handige vergelijkingsmogelijkheden, scherpe prijs en snel geleverd zoals beloofd op de site.
Duidelijke en heldere site, waarop heel veel info staat (o.a. downloaden van manuals etc....)
vergelijkingsmodule is zeer interessant.
Bij afhalen (2e bestelling, 2 dagen na eerste bestelling (die werd thuisgeleverd) in winkel Gent : bijzonder goed georganiseerd en bijzonder vriendelijke medewerkers (die hun produkten kennen)
Gemakkelijke bestelling en snel kunnen ophalen in de winkel.
Uitstekenden dienst naverkoop
Contact mij opgenomen op zondagnamiddag om een HDMI kabel terug te sturen wegens niet nodig bij soundbar maar dit ging niet via de site .
Dan via chat is dit opgelost binnen de 5 minuten waarvoor dank
Ik vind dit een goede en betrouwbare winkel met een zeer snelle levering.
duidelijke beschrijving. Direct geleverd.
In het verleden heb ik al online besteld via Coolblue. Het was de eerste keer dat ik in een fysieke winkel aankopen deed en enorm positief verrast! Zeer goede service en mooie winkel.
Uitstekende shop met een goede klantenservice.
Super, en onmiddellijk klaar gezet. Vriendelijk ontvangen . Verkoper zeer vriendelijk en goede service en uitleg gegeven. Aanrader.
Website is super en handig.
De shop in Wilrijk is top. Personeel is tot hier toe altijd al top geweest. Soms bij drukte wat wachten maar oké.
Ik ben in de winkel in Hasselt geweest (aan de Blauwe Boulevard) voor de aankoop van een nieuwe gsm.
Zeer tevreden van de hulp. Er werd duidelijke info gegeven op een vriendelijke manier, er werd tijd genomen om de vragen te beantwoorden én er werd niet aangedrongen (noch in aankoop noch in keuze van merk)
Uiteindelijk is de keuze gegaan naar een Google Pixel 8 Pro waar ik tot dit moment ook zeer tevreden van ben (uiteraard nog geen lange ervaring)
Scherpe prijs zien staan voor mijn koptelefoon
Besteld en snel geleverd gekregen
Het was optijd geleverd. Goed product tevreden van de prijs. Alles in orde
Zeer tevreden. Coolblue houdt zich aan de afspraken. Optijd geleverd.