Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 34 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KDT702BT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

d**s@g**l.com 15-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

10,0
Fantastische autoradio die gelijk goed werkt met Bluetooth! 1x koppelen en werkt daarna automatisch. Zeer tevreden

Pluspunten

  • Bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 13-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio voor dit geld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

8,0
Na enkele maanden gebruik is mijn conclusie dat het een prima autoradio is. Goed geluid, redelijk eenvoudig te bedienen, voldoende aansluitmogelijkheden. Handsfree bellen is beter dan verwacht. Twee minder goede puntjes zijn er ook. Punt 1 is het niet altijd automatisch verbinden met je telefoon bij instappen in de auto. Punt 2 is dat van een USB stick met muziek niet de namen van de albums worden getoond maar " folder 1, folder 2, folder 3".

Pluspunten

  • Geluid
  • Handsfree bellen

Minpunten

  • Geen namen van albums bij USB
  • Bluetoot verbinden niet altijd automatisch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

p**s@z**o.nl 24-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Schappelijk geprijsde bluetooth autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

10,0
Zocht een bluetooth radio om mijn oude Subaru Forester wat moderner te maken.
Ik vond voor de juiste prijs de radio van jvc.
Een goed product in de auto en weer enige luxe in mijn oude auto.
Bevalt zeer goed, echter zitten er wel wat kleine knopjes op. Geen goede combinatie als je een leesbril hebt.

Pluspunten

  • Alles erop en eraan
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Kleine knopjes voor leesbrildrager

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

b**k@h**l.com 27-02-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit. Prima geluid en veel instelmogelijkheden. Blij met de aankoop.

Reageer

k**t@g**l.com 06-01-2022
  • Product gekocht

Bevalt uitstekend, een absolute aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

10,0
Wat een fantastische radio - CD speler. Uitstekend geluid, prima verbinding met mijn telefoon, zodat ik in noodgevallen ook handsfree kan bellen in de auto. Kortom: ik ben zeer tevreden!!

Pluspunten

  • geluid
  • verbinding Bluetooth

Reageer

k**t@g**l.com 03-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt uitstekend, een absolute aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

10,0
Wat een fantastische radio - CD speler. Uitstekend geluid, prima verbinding met mijn telefoon, zodat ik in noodgevallen ook handsfree kan bellen in de auto. Kortom: ik ben zeer tevreden!!

Pluspunten

  • geluid
  • verbinding Bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**n@l**e.nl 26-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpele goede autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

10,0
Ik wou een simpele autoradio met bluetooth en dat is deze radio! Simpel te bedienen, heel mooi en zuiver geluid, met meerdere telefoons kun je de bluetooth gebruiken, kan usb cd in en het grootste + punt is dat de radio je telefoon ook kan opladen! Zo kun je 2 telefoons tegelijk opladen. Ook fijn dat je handsfree kan bellen. De radio ziet er mooi uit en is makkelijk in te stellen. Ik ben er heel blij mee!

Pluspunten

  • Laad je telefoon op
  • Kan muziek via cd, usb en bluetooth gebruiken
  • Mooi design
  • Mooi zuiver geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meemetmara@gmail.com 22-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

8,0
De radio werkt goed, veel opties en makkelijk in gebruik en plaatsing. Fijn dat de telefoon aangesloten kan worden.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • veel opties

Minpunten

  • niet aan te sluiten op dashboard

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mies 18-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

8,0
Het product doet wat het moet doen. Ik wilde eerst een originele radio van het merk van mijn auto kopen, maar deze is veel goedkoper en kan voldoende naar wat ik ervan verwacht; muziek luisteren via radio, cd of telefoon.

Reageer

LaurandeJonge 15-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio. Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

9,0
Fantastische Radio. Zeer snel geïnstalleerd. Binnen 15 minuten oude radio eruit en nieuwe erin. Meteen connectie met BT! CD speler uitgeprobeerd en klonk ook voortreffelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiel 15-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit, mooie combinatie van Bluetooth en CD

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

8,0
Ik zocht een autoradio die zowel Bluetooth als ook een CD speler had. Die zijn er niet veel bleek. Hiervoor ook een JVC gehad maar zonder Bluetooth. Ik ben erg enthousiast over de radio. De Bluetooth verbinding is stabiel en geeft een prima weergave van wat je streamt. Ik luister veel naar de FM radio en ook die ontvangst is prima. Ik wilde niet nog eens 50 euro extra uitgeven voor DAB+, temeer de ervaringen daarmee nog wisselend zijn. De meegeleverde microfoon is een mooie toevoeging. Veilig en verantwoord bellen in de auto.

Pluspunten

  • Cd speler
  • Bluetooth stabiel
  • Goede FM ontvangst

Minpunten

  • USB geeft wel eens foutmelding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jari 20-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte upgrade

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

8,0
Deze radio is veel makkelijker in gebruik en geeft een veel beter geluid dan de radio die in m'n auto zat. Hij zit solide in elkaar en doet alles wat hij moet doen. De perfecte upgrade!

Pluspunten

  • Super geluid
  • Solide

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathilde Van Hoof 11-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterende eenvoudige JVC autoradioradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

10,0
Heel eenvoudig van bediening, veel mogelijkheden, alles op en aan voor een aantrekkelijke prijs. Modern en duidelijke display. Demo na installatie. Dit toestel is af!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcurious 18-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multifunctionele alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

8,0
Kiezen was een eitje. De JVC biedt naast een prima prijs een erg uitgebreid en functioneel apparaat dat toch simpel en goed te bedienen is.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Gunstig geprijsd
  • Multifunctioneel

Minpunten

  • Wel kleine drukknopjes
  • Inbouwen door specialist

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

MrCage 07-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke en degelijke autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

8,0
Makkelijk in te stellen product. Reageert snel op inkomende oproepen en verbind ook snel met de telefoon. Geluid is ook beter dan mijn vorige autoradio en mensen verstaan me goed als ik met ze bel via de externe microfoon.

Pluspunten

  • Snelle verbinding via bluetooth
  • Goed geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja 27-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk product

Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

8,0
Overzichtelijk scherm, makkelijk in te stellen. Betaalbaar apparaat.
Nog even afwachten hoe het functioneert in gebruik.

Pluspunten

  • overzichtelijk scherm
  • goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • nog te kort in bezit om goed te kunnen beoordelen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Shahrokh Zarza 03-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

9,0
Zeker een aanrader! Heel eenvoudig te koppelen aan meerdere telefoons. Via aux, USB, CD en Bluetooth op veel manieren mogelijkheden om muziek af te spelen. Erg tevreden mee!

Pluspunten

  • BT beluisteren en Handsfree bellen
  • Fantastisch design, Helder, goed geluid

Minpunten

  • Niets gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

j 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een zeer goede radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

9,0
goed en de prijs is zeer gunstig voor zo goed produkt het geluid en de bediening is zeer goed te doen een fijn apparaat

Pluspunten

  • geluid
  • bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demon drummer 10-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

installatie

Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

10,0
Zeer eenvoudig zelf aan te sluiten, menu werkt snel en efficiënt.
Goede geluidskwaliteit en voor deze prijs rijkelijk uitgerust.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Klaas Prins 14-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

erg professioneel uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDT702BT

Algemene score

9,0
Ik ben sinds een aantal weken op zoek naar een goed en degelijke cd-receiver met Bluetooth.
Tijdens het zoeken stuitte ik steeds weer , na het lezen van o.a, reviews op deze type radio.Eenvoudig te installeren en te bedienen veel mogelijkheden en niet onbelangrijk wat JVC maakt is altijd goed.

Pluspunten

  • bediening
  • duidelijk display
  • mooie zachte rode displayverlichting
  • prima Bluetooth verbinding
  • gezien de mogelijkheden erg gunstig geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews