- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
Alecto DBX-85 ECO DECT Babyfoon - Wit/Blauw - 300m Bereik - 24u Batterijduur - Audio- en videobabyfoons
Betrouwbaar en goedkoop
Een geweldige babyfoon met een behoorlijk bereik. Stabiele uitvoering met alle opties die je je als ouder of oppasser wenst. Weliswaar geen beeldscherm maar de prijs van rond de 40€ maakt dit gemis goed.
Pluspunten
- Automatische verbinding
- Super merk
Minpunten
- Geen video
- Geen accu's voor baby unit
Geweldig bereik!
Een uitstrekkend product voor een goede prijs.
Vooral het bereik van het product is verbazingwekkend.
Zeker een aanrader!
Pluspunten
- Bereik
- Gebruiksgemak
Minpunten
- Geen
Goede babyfoon voor mooie prijs
Hij doet het heel goed. Duidelijk verstaanbaar! Ben er blij mee! Terug spreek functie is ook goed verstaanbaar!
Goed geluid
Goede ontvangst en eenvoudig in gebruik. Oudergedeelte makkelijk op te laten via docking station, wel snel leeg. Prima slaapliedjes.
Pluspunten
- goede ontvangst
- eenvoudig in gebruik
Minpunten
- oudergedeelte snel leeg
Kapot batterijvakje
Helaas was het batterijvakje van onze Alecto babyfoon al kapot voordat we hem überhaupt in gebruik konden nemen. Toen we de batterijen erin wilden doen, bleek het schroefsysteem al niet goed te werken. Met veel pijn en moeite hebben we het vakje uiteindelijk open gekregen. Niet erg prettig!
Werkt verder naar behoren.
Pluspunten
- Het bereik
- De riemclip
Minpunten
- Batterijvakje kapot
Top!
Tof ding, werkt onmiddellijk wanneer het uit de doos komt!
Ook meerdere toestellen bij elkaar in de buurt geven geen problemen!
Product kon er iets mooier uitgezien hebben, maar dat is uiteraard minder belangrijk dan het functioneren van het toestel
Pluspunten
- bereik
- batterij
- gebruiksgemak
Minpunten
- design
Babyfoon
Een goedwerkende babyfoon. Helder geluid goed bereik. De gebruiksaanwijzing is kort maar duidelijk. Deze babyfoon is makkelijk in gebruik.
Pluspunten
- Helder geluid
- goed bereik
- niet duur
Alecto babyfoon
Het is een prima babyfoon, geen storing en een helder geluid en bedieningsgemak.
Zeker een aanrader.
Werkt prima!
Prima babyfoon. Doet wat hij moet doen. Simpel in gebruik. Kan op batterijen en op stroom. Bereik is geen 300 meter maar naar de overburen gaat prima.
Pluspunten
- Werkt prima
- Simpel in gebruik
Minpunten
- Minder dan 300 m bereik
super babyfoon
Babyfoon met een goed berijk, kan rustig met de hond een blokje om als de baby slaapt.
Heerlijk geen ruis en/of geluid buren. zo helder en goed geluid dat we ademhaling baby kunnen horen.
Pluspunten
- ver berijk
- geen ruis
supergeluid
Verhouding prijs/kwaliteit is uitstekend. Groot bereik. In gans de woning geen probleem ondanks beton. Alles wat het moet doen, doet het. Geen geruis en de nachtverlichting is een pluspunt.
Pluspunten
- design
- supergeluid
- groot bereik
Betrouwbare babyfoon
We waren op zoek naar een babyfoon die handig in gebruik is en goed bereik heeft. Het is een goed werkende babyfoon, geen ruis, makkelijk in gebruik. Dankzij de duidelijke stap voor stap handleiding is het systeem snel geïnstalleerd. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Pluspunten
- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Bereik
- Geluid
- Handig in gebruik
Duidelijk, zonder storingen !
Babyfoon geeft alles duidelijk weer, en toestel stoort totaal niet ! Ook leuk dat je slaapliedjes kan afspelen !
erg duidelijk hoorbaar
zins 2 weken oppassen op onze kleinzoon hebben deze babyfoon gekocht erg makkelijk in gebruik niet moeilijk en zoekt eigen frequentie op zijn erg blij en de prijs viel heel erg mee.
Goed bereik, draden snel kapot.
We hebben deze babyfoon 8 maanden. Het is een prima ding qua geluid en bereik. Helaas zijn de draden fragiel. Bij beide stations zijn ze kapot aan de kant van de stekker.
Pluspunten
- Bereik
- Geluid
Minpunten
- Snoer is snel stuk
Fijne, betrouwbare babyfoon
Ik had eerder ook een Alecto babyfoon, die het na zes jaar dagelijks gebruik had begeven. Vanwege de goede ervaringen nu ook weer op zoek gegaan naar een Alecto, maar dna een wat goedkopere omdat we de meeste functies niet gebruikten. Wel was de 'talk' functie een vereiste. Ook deze babyfoon stelt niet teleur!
Pluspunten
- Eenvoudig te bedienen
- Redelijke prijs
- Talk-functie
- Goede gevoeligheid en bereik
Geen geruis
Wij hebben deze babyfoon gebruikt bij ons 2de kindje. Hij is ook over gebleven en zijn hier heel tevreden over. De babyfoon staat nu op de gang tussen de 2 kamers en zouden hem niet kunnen missen.
Wij hebben hem heel goedkoop kunnen aankopen op de website van Blokker. Maar jammer genoeg was hij na 9 maand stuk. Na een snel antwoord via de site konden we een nieuwe ontvangen op 1 dag tijd. Dit is dus super service!
Pluspunten
- Geen geruis
- Snelle service bij defect
Minpunten
- Bedrading breekt snel af als je hem veel meeneemt
Duidelijk display +led indicatie, laad batterijen op.
Babyfoon past heel goed bij de zachte kleuren van een baby kamer, goede (sterretjes) verlichting, helder display. Dankzij de duidelijke stap voor stap handleiding is het systeem snel geinstalleerd.
Prijs was voor het geleverde product goed (Blokker 33,02 Euro)
Pluspunten
- Mogelijkheden
- Prijs en kwaliteit verhouding
Prima babyfoon
We waren opzoek naar een functionele babyfoon, eentje zonder toeters en bellen. Gewoon eentje die goed bereik heeft en goed geluid geeft. Deze voldoet daar super aan! En de terugspraakfunctie is ook erg handig! Simpel in gebruik, zeker het geld waard!
Pluspunten
- Eenvouding in gebruik
- Goed bereik
- Geen ruis/storing op de lijn
- Beide units op batterijen mogelijk
prima babyfoon
We verwachten een tweede kindje en hadden dus een extra babyfoon nodig voor onze oudste. We zijn tot nu toe heel tevreden over dit model: eenvoudig in gebruik, makkelijk mee te nemen op verplaatsing, helder geluid, ... goede prijs-kwaliteit verhouding!
Handig apparaat
goede prijs voor kwalitatief product. Uit de doos, aanzetten en klaar, goed bereik. Mooi compact, overal mee naar toe te nemen.
Pluspunten
- goed bereik
- mooi design
Goede degelijke babyfoon
Goede babyfoon, makkelijk in gebruik. Alleen jammer dat er geen temperatuurmeter op zit.
Goed bereik.
Pluspunten
- Zeer makkelijk in gebruik.
- Met terugspreekfunctie.
Minpunten
- Geen temperatuurmeter van het kamertje.
Handig vormgegeven
Alles zit erbij (behalve vier oplaadbare batterijen voor als je volledig mobiel wilt) goede handleiding en eenvoudig te bedienen. Diverse leds geven ook de status van batterij/verbinding ed aan. Prima.
Pluspunten
- compleet uitgerust
- handige handleiding
- mooie vormgeving
Minpunten
- extra oplaadbare batterijen voor volledig mobiel
Technisch goede babyfoon met zwakke kabels
Wij hebben twee van deze babyfoons, één set per kinderkamer. Gemakkelijk in gebruik, voelt goed en stevig aan, functioneert al ruim twee jaar prima. Wat dat betreft een aanrader.
Helaas zijn de stroomkabels die aan de unit voor de kinderkamer en aan de lader van de losse unit zitten verbonden, van zeer slechte kwaliteit. Ze zijn vrij stug en breken bijzonder snel af. Bij een gloednieuw setje was de kabel vlakbij de plug afgebroken nadat we deze één keer (!!) in een tas mee hebben genomen. Daarbij zijn we echt wel voorzichtig te werk gedaan. Gelukkig deed de verkoper niet moeilijk en kregen we een nieuwe mee.
Waren de kabels goed geweest, dan kreeg deze babyfoon wat mij betreft een 9.
Pluspunten
- Voelt robuust aan
- Geluidskwaliteit prima
- Handzaam
Minpunten
- Slechte kwaliteit stroomkabels
- Verkleurt vrij snel
100 % mijn doel bereikt
Ik wilde 24 uur contact met mijn ernstig zieke vrouw,die zelf geen knopjes meer kan bedienen.
Ik probeerde vele zaken maar niets voldeed.Tot dat ik deze babyfoon ontdekte. Gelweldig resultaat en zekerheid van de controle. voldoende accu duur en een goed geluid. Zeer goede ontvangst van alle geluiden.Dit was en is voor mij nog steeds DE oplossing.Wat heerlijk dat dit soort apparaten zijn ontwikkeld. BEDANKT