ETNA AKI380ZT Inbouw Kookplaat met Geïntegreerde Afzuiging - 80 cm - 8715393395016 - Afzuigkap

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 1.459,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKI380ZT Inbouw Kookplaat met Geïntegreerde Afzuiging - 80 cm - 8715393395016 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

B******@g********30-11-2025
Ja ik ben tevreden
b**************@g********24-11-2025

Simpel in bediening,ook voor een leek en nog mooi ook

De klant is KONING KWALITEIT is zijn BELONING TOP PRODUCKT.!
Pluspunten
  • Sterke kookplaat
  • Makkelijk in reinigen
Minpunten
  • Geen ondekt
Elmar18-11-2025

Elegante inductieplaat met verrassend goed afzuigsysteem

We kregen deze inductieplaat voorgesteld door de keukenleverancier en zijn erg blij met de mogelijkheden en de werking. In z'n geheel werkt het heel eenvoudig en intuïtief. Een zorg was de kwaliteit van het ingebouwde afzuigsysteem maar we zijn blij verrast met hoe goed het de geur en rook van de pannen afzuigt (in combinatie met Etna Longlife Koolstoffilters). Je kunt dit op automatisch zetten en dan verzorgt het systeem zelf hoe hard of zacht de werking is en dit gaat goed. Wat ons betreft een mooie, elegante vervanging van de inductieplaten met traditionele afzuigkappen.
Pluspunten
  • Goed afzuigsysteem
  • Mooi
  • elegant uiterlijk
  • Intuitive
  • simpele werking
Minpunten
  • Zelf losse koolstoffilters aanschaffen