De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG TR86CBC87 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Deze aeg warmtepomp droger gekocht nadat we jaren altijd een normale droger hebben gehad. En heel stuk stiller! Minder stof in de bak, en het zit ook keurig in het bakje, waardoor je kleding mooier . Ook zijn bij kleinere droog sessie de droog tijden veel korter. En aanrader om een stille zuinigere warmtepomp aan te schaffen!
De eerste maanden in ons nieuwe appartement deden we het nog zonder droger, maar door de dalende buitentemperatuur ging het handmatig drogen steeds langzamer.
Daarom toch maar een droger aangeschaft en dit model van AEG is een erg fijn en gebruiksvriendelijk. Het apparaat is energiezuinig, stil en eenvoudig in gebruik. Dankzij de verschillende droogprogramma’s kun je voor elk type wasgoed de juiste stand kiezen, zodat kleding, handdoeken en beddengoed snel en zorgvuldig worden gedroogd zonder te krimpen. Ook het onderhoud is makkelijk: het pluisfilter is goed bereikbaar en de condens bak is rechtstreeks aangesloten op de afvoer dus die hoeven we nooit te legen.
Al met al ben ik erg tevreden over deze droger en kan ik hem iedereen aanraden die op zoek is naar een duurzame en gebruiksvriendelijke keuze.
Deze droger nu een aantal weken in bezit nadat de vorige droger het had begeven. Van dit merk en type had ik al de wasmachine en ook daar ben ik erg tevreden over, vandaar ook de de keus om voor deze droger te gaan. Staat gewoon boven elkaar.
Wat ik erg prettig vind is dat de droger een extra stil functie heeft. Ik was blij verrast hoe stil hij is.
Met gemak gaat het dekbedovertrek erin, zonder een bonk te vormen. 1x aanzetten is voldoende.
Delicate stoffen zoals wol en zijde zou je er ook in kunnen doen maar ik moet zeggen dat ik dat nog niet heb geprobeerd.
Mijn vriend is van de apps. Dat kan met deze droger ook maar ik gebruik dit zelf niet. Je kunt het zelfs afstemmen met het wasprogramma dat je hebt gebruikt, mits je de wasmachine hebt.
Hij heeft alleen wel wat langer de tijd nodig om te drogen. Ook is de was niet kurkdroog, wat misschien voor de stoffen wel beter is. De was is niet vochtig dus het stoort mij niet.
Al met al ben ik tevreden met mijn aankoop