LG RH90V9ZVEN - Accessoires voor wasmachines en drogers

LG RH90V9ZVEN
LG RH90V9ZVEN
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 749,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG RH90V9ZVEN op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j*******@g********18-12-2024

Gebruiksgemak en uitstraling

Wij hebben de LG RH90V9ZVEN een aantal weken mogen testen en wat een verademing was dit tegenover onze oude droger. De was is snel droog via de dual inverter heat pump en je hebt zoveel opties dat we nu bijna alles in de droger doen ipv allen het beddengoed en de handdoeken. Wij hebben de droger op een plek zonder afvoer staan dus de auto cleaning condenser is ideaal. Wij waren terughoudend moet de droogrek functie omdat we wol en fijne was liever niet in de droger willen ivm krimpen maar wat is deze functie een uitkomst, geen drie wasrekken meer in de huiskamer! Wij zijn om! De allergy care bied veel rust in een huishouden waar iedereen gevoelig is voor stof en huismijt.
Pluspunten
  • Still
  • Allergy care
Minpunten
  • Even wennen met de app
Marjolein16-12-2024

Aanrader!

Super fijne wasdroger. Door de nieuwe technologie droogt hij zeer duurzaam en met de warmtepomp is er veel minder kans dat je kleren truien. Ik gebruik hem nu een aantal weken, ben super enthousiast! De bediening is makkelijk en hij heeft een mooi modern design. Hij droogt alles top door de vele programma's en de condensor wordt ook automatisch gereinigd. Hij heeft een grote droogtrommel inhoud, super fijn! Echte aanrader!
Pluspunten
  • Design
  • Warmtepomp technologie
  • Grote trommel
  • Werkt gewoon makkelijk en goed
Bob6911-12-2024

Zeer goede en efficiënte moderne droger

Ik heb drie weken lang de LG RH90V9ZVEN droger getest en ben zeer tevreden over de prestaties. Deze droger combineert geavanceerde technologie met efficiëntie en biedt een ruime capaciteit van 9 kg, wat perfect is voor grotere huishoudens. Pluspunten van deze droger zijn: Het apparaat is makkelijk te bedienen. Tijdens het gebruik produceert de droger weinig geluid. De integratie met smart home systemen verloopt probleemloos. Een paar minpunten die ik heb opgemerkt: In het begin rook de droger wat onaangenaam, waarschijnlijk door de nieuwigheid. Het licht in de droger schakelt pas laat vanzelf uit als de deur open blijft staan nadat de droogcyclus is voltooid.
Vince.1609-12-2024

Energiezuinig, stil en effectief

Ik heb de LG RH90V9ZVEN Droger mogen testen en ben zeer tevreden met de prestaties. De droger heeft een aantal indrukwekkende functies, waaronder de Dual Inverter Heat Pump, die zorgt voor energiezuinig drogen, en de Auto Cleaning Condenser, die het onderhoud veel gemakkelijker maakt. Wat ik bijzonder fijn vind, is dat de droger mijn was, die voorheen vaak muf rook door trage droogtijden op zolder, nu snel en geurloos droogt. De was ruikt weer heerlijk, zelfs na een nacht drogen. Het geluidsniveau is minimaal, waardoor de droger zonder problemen ook 's nachts gebruikt kan worden zonder dat het mijn slaap verstoort. De installatie is eenvoudig, en de mogelijkheid om de droger op een waterafvoer aan te sluiten is ideaal. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan kan het waterreservoir na elke droogbeurt eenvoudig geleegd worden, zodat je de droger overal kunt plaatsen. De droger is niet goedkoop, maar de investering is het zeker waard gezien de uitstekende prestaties en de extra functies zoals de Auto Cleaning Condenser die het onderhoud vereenvoudigt. Een klein nadeel is dat ik, aangezien ik een Samsung-wasmachine heb, nu twee apps op mijn telefoon moet hebben voor het bedienen van verschillende merken. Dit voelt soms wat onhandig aan. Conclusie: De LG RH90V9ZVEN Droger werkt verder top en ik ben er erg tevreden mee. Het is een betrouwbare en energiezuinige droger die mijn was snel en effectief droogt, zonder geluidsoverlast.
Pluspunten
  • Stil, kan zelfs 's nachts gebruikt worden
  • Flexibel in plaatsing
  • Was ruikt weer heerlijk
Minpunten
  • Aan de prijzige kant
  • Twee verschillende apps nodig
b**********@h*********27-11-2024
Dit product staat ondertussen al een aantal weken bij ons op zolder. Aangezien wij de piepjes niet horen van beneden, is een slimme droger ideaal! Via de app kan je volgen hoe lang hij nog bezig is. Daarnaast droogt hij erg goed zonder veel energie te verbruiken. De kleding wordt superzacht, maar slijt niet. Met een vorige droger kreeg ik wel eens gaatjes in kleding, maar hier komt de kleding als nieuw uit.