Zonnepanelen vergelijken

Wil je zonnepanelen aanschaffen? Goed plan! Je dak is immers in veel gevallen geschikt voor zonnepanelen en om op die manier energie op te wekken. Handig voor het opladen van je gebruiksartikelen zoals je elektrische fiets, elektrische auto maar ook voor al het overige gebruik in huis zoals je koelkast, waterkoker of verlichting. Of wellicht al je (hybride) warmtepomp. Met deze tool krijg je heel eenvoudig inzicht in de hoeveelheid zonnepanelen die op jouw dak passen. Onze partner CompareMySolar brengt je in contact met lokale installateurs die kennis en kunde in huis hebben om jou te helpen. Start direct door je postcode en huisnummer in te vullen!

Meer informatie

Hoe werkt het vergelijken?

Voer je postcode en huisnummer in en klik op Doorgaan. Vul daarna enkele gegevens in en selecteer in het volgende scherm je dak plus enkele gegevens over de ligging van je huis. De tool geeft je een indicatie aan van het aantal panelen dat op jouw dak geplaatst kan worden. Maak je gegevens zo compleet mogelijk, en geef dit door aan onze samenwerkingspartner CompareMySolar. Met deze Nederlandse partij werken wij al jaren samen en helpen jou in de zoektocht naar zonnepanelen. Zij werken enkel en alleen met de beste installateurs en kiezen voor de lokale partijen. 

Zonnepanelen kopen en laten installeren is niet een eenvoudige keuze en je zal misschien nog veel vragen hebben hierover. CompareMySolar helpt je graag op weg en geeft je inhoudelijk antwoord op je vragen. Zelf kun je ook al verder lezen of zonnepanelen. Hieronder hebben we een aantal artikelen staan die je verder helpen in je aankoop.