Zonnepanelen vergelijken

Meer informatie

Hoe werkt het vergelijken?

Voer je stad of postcode in en druk op GO. Je krijgt dan een lijst aan resultaten te zien van installateurs bij jou in de buurt. Je kan de sortering aanpassen door op prijs of afstand te klikken. De weergave van prijs kan je instellen op oplopend of juist aflopend. Hetzelfde geldt voor afstand. Je kan de sortering weergeven door de verste eerst te tonen of juist degene die het dichtstbij jouw woning is.

In het menu aan de rechterkant zie je nog enkele vragen staan zoals: Kies systeemgrootte: Hoeveel zonnepanelen ben je naar op zoek? Als je het balkje beweegt wordt de systeemgrootte groter of kleiner. Dit heeft natuurlijk ook weer effect op de resultaten in het algemeen qua prijs. Selecteer een systeem: Achter elke aanbieder staat een bolletje. Als je deze aanvinkt dan hebt je dat systeem gekozen. Wanneer je dan de laatste stap invult dan krijg je van deze aanbieder een gratis en vrijblijvende offerte.

Zonnepanelen kopen en laten installeren is niet een eenvoudige keuze en je zal misschien nog veel vragen hebben hierover. Hieronder hebben we een aantal linkjes staan die je wellicht verder kunnen helpen in je aankoop. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@kieskeurig.nl.