Mobiel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 1561 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Mobiel.nl.

Mobiel.nl stelt zich voor

Het vergelijken en kopen van je mobiele abonnement of nieuwe smartphone doe je eenvoudig en snel bij Mobiel.nl. In de mobiele jungle zijn wij er om je wegwijs te maken, zodat jij zelf slim kan kiezen wat het beste bij je past. Een nieuw abonnement bestellen of verlengen kan bij Mobiel.nl altijd. Het maakt hierbij niet uit of je je huidige abonnement ergens anders hebt besteld. Wij zorgen ervoor dat alles makkelijk en snel geregeld is. Wie slim kiest, kiest Mobiel.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 458 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van Loon 16-07-2018 Via de website gekocht

Duidelijke informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke informatie op de website over toestel, verlenging en abonnement. Snelle levering. gemakkelijk te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 16-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

8,0
Prima service, Track and Trace werkte echter niet. Pakket zou voor getekend moeten worden en ID bewijs noodzakelijk maar ik kreeg het zo mee. Dat is minder goed

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Albert 16-07-2018 Via de website gekocht

Nette en kordate afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette en kordate afhandeling en levering van mijn telefoon en abonnement.
Telefonisch vriendelijk geholpen. Kortom - prima de luxe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stichting Panta Rhei 16-07-2018 Via de website gekocht

Dank voor het meedenken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben al eerder van deze shop gebruik gemaakt; enerzijds omdat de locatie voor ons heel gunstig is, anderzijds omdat we vorige keren ook goed zijn geholpen. Op basis van onze wensen werd een goed onderbouwd advies gegeven, waarna wij via de website de bestelling hebben geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jane 14-07-2018 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

3,0
Geen schulden, telefoon met abo besteld. Ging er vanuit vrijdag besteld maandag in huis. Kpn (huidig internet&tv) zou hebben afgewezen . Moet info ophalen bij kpn!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Mobiel.nl 16-07-2018

Beste Jane,

Bedankt voor je beoordeling.

Uit je review maken op dat je order is afgewezen. Wegens privacy overwegingen worden wij niet op de hoogte gebracht van de reden. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Wij raden je zeker aan om contact op te nemen met de instanties welke vermeldt staan in de e-mail die wij je gestuurd hebben.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met aftersales@mobiel.nl. Wij kijken graag of wij iets voor je kunnen betekenen. Wil je het ordernummer in dat geval vermelden in de onderwerp regel?

Alvast bedankt en onze excuses voor het ongemak.

Reageer

Miranda 14-07-2018 Via de website gekocht

Altijd hier bestellen!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leveren zoals het hoort, vandaag besteld morgen in huis. Duidelijke website, geen onnodige info, daar houd ik van.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandrs 13-07-2018 Via de website gekocht

Heel klantvriendelijk en weer de goedkoopste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ditmaal een toestel gekocht. Overal vergeleken maar ze waren weer de goedkoopste. In de winkel opgehaald. Alle tijd genomen om beschermfolie op mijn telefoon te zetten. Zeer klantvriendelijk. Ook heel belangrijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 13-07-2018 Via de website gekocht

Geweldig geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk wat de mogelijkheden zijn bij verlenging abonnement. Bestelling gaat ook makkelijk en duidelijk. Dan krijg je ook nog je nieuwe telefoon op dezelfde dag bezorgd! Goede service en duidelijke uitleg. Zeer tevreden over de service van mobiel.nl.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martokm 13-07-2018 Via de website gekocht

supersnel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop was goedkoper en sneller dan de provider zelf waardoor het sneller geregeld was. Ging echt super makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

S. Pieters 13-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na enige twijfel om zo'n duur product online te bestellen toch de stap genomen en alles ging perfect. Telefoon werd binnen 24 uur geleverd, ik hoefde alleen de simkaart maar te activeren en mijn nieuwe abonnement liep meteen. Zou het in de toekomst zeker weer doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jps 13-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Getracht via internet en i-phone te bestellen, maar liep telkens ergens in het proces vast.
Gebeld, en een vriendelijke keek mee; ook haar lukte het niet.
Toen heeft ze een link gestuurd met de gegevens om via een andere weg te bestellen.
Gelukt dankzij de hulp.
Verzending was perfect, ook de opvolging van het proces en............ zeer voordelig!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jason Paquay 13-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen via mobiel.nl is makkelijk zonder verrassingen achteraf. De bestelling wordt snel afgehandeld en geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger 13-07-2018 In de winkel gekocht
Leidschendam

Snelle én geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, vriendelijk en ouderwets degelijke service. Goede prijzen. Ook in geval van problemen. Men lost alles snel en goed op.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martje 12-07-2018 Via de website gekocht

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was precies zoals aangekondigd: direct de volgende dag. Prima service. Huawei P20 lite is een mooi apparaat, helder scherm, ligt lekker in de hand, waar voor zijn geld. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 12-07-2018 Via de website gekocht

Supersnelle leverering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, snelle levering. Echt een aanbeveling voor iedereen. Bovendien was t obieltje hier t goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 11-07-2018 Via de website gekocht

Snel vertrouwd en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De sire is overzichtelijk ik heb alles snel gevonden, alles was probleemloos besteld en betaald en het is zeer snel geleverd en alles was compleet.
Kortom een goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ReggieD 11-07-2018 Via de website gekocht

HTC U Ultra

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Smartphone op tijd geleverd, alles netjes in een doos verpakt. Levering is verlopen zoals vermeld op de website. Vanaf het moment dat de bestelling is gedaan het proces goed kunnen volgen on line.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 10-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering voor een Top prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en goedkoop vergelijking gemaakt met andere site ,helder geen moeilijke woorden.

Gewoon goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Sağlam 09-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was goedkoopste (1euro duurder dan de goedkoopste ex. 2euro verzendkosten) , snel, klantvriendelijk en makkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 09-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe oplader (adaptive fast charger) gekocht. Werd compleet geleverd in originele verpakking. Adapter inclusief(!) kabel voor de laagste prijs die ik kon vinden. Niets op aan te merken. Het pakje was er niet de volgende dag. maar ik had het 's avonds besteld en toen zat de post er nog tussen, dus dat neem ik mobiel.nl niet kwalijk.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie 08-07-2018 Via de website gekocht

Prima ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De refurbished telefoon die ik besteld heb was de volgende dag al binnen. Keurig verpakt en de telefoon zag er als nieuw uit, afgezien van wat strepen op de voor- en achterkant, die ik er zo weer af kon vegen.
Ik heb de telefoon nu 3 dagen en tot op heden bevalt hij prima, de batterij is volgens mij nieuw. Vooral het feit dat je 2 jaar garantie op het produkt krijgt vind ik een goede service.
Al met al ben ik dus bijzonder tevreden over mobiel.nl en kan deze site van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske 08-07-2018 Via de website gekocht

Goede service, fijne telefoon!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer goede gebruiksvriendelijke site, snelle service en goede levering. Zou de winkel zeker aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Paulwbd 08-07-2018 In de winkel gekocht
Mobiel.nl Utrecht

Perfecte persoonlijke aandacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben naar de winkel van mobiel.nl in Utrecht gegaan. De man die mij hielp was zeer geduldig. Ik kreeg uitgebreid de tijd om mijn wensen kenbaar te maken en alles was tot in de puntjes verzorgd. Alle accessoires werden meteen netjes gemonteerd. Top service.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 07-07-2018 Via de website gekocht

Snel goed en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles ging goed en snel. Ook de bezorging ging perfect
De combinatie bol.com, mobiel.nl en tele2 werkt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siham 07-07-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een top winkel wou mijn abonnement verlengen bij Tele2 zelf maar heb dat via mobiel.nl gedaan was goedkoper en leuke aanbiedingen.
Levering was ook supersnel ben overal goed van op de hoogte gehouden wat betreft contract en levering.
Ik kan genieten van mijn nieuwe telefoon!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidia 07-07-2018 Via de website gekocht

Snel, betrouwbaar, geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn iPhone zondagmiddag besteld, maandagmiddag was mijn pakketje al afgeleverd door PostNL. Nieuwe telefoon voor een scherpe prijs met snelle levering. In een woord een geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 06-07-2018 Via de website gekocht

Super communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefoon met abonnement besteld...erg eenvoudig en helder.
Ook nadat oude provider lastig was adequate oplossing

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rita 05-07-2018 Via de website gekocht

Snelle goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop met goede aanbiedingen, mijn bestelling werd keurig en snel afgeleverd. Voldoende keuze uit verschillende merken telefoons en abonnementen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilco 05-07-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een nieuwe telefoon besteld met abonnement. Maar had niet de goede kleur besteld. Even een belletje en het was geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 05-07-2018 Via de website gekocht

Service is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag plaatste ik een bestelling, drukte helaas te vroeg op de knop verzenden, ik was nog iets vergeten. In mijn chatbericht kreeg ik binnen no-time een reactie en werd alles, ook bevestigd per mail opgelost. Bestelling is binnen 24 uur conform mijn wensen tip-top afgeleverd! Complimenten voor de service van het personeel van mobiel.nl. Zij staan echt 24/7 voor de consument klaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. 04-07-2018 Via de website gekocht

Top en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst hier wat gekocht maar een supersnelle Levering, goed verpakt en uitstekend bezorgd.
Makkelijke website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mar. 04-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service!
Telefoon word snel geleverd tegen een voordelige prijs. Ik heb zelf het toestel binnen 14 dagen weer terug gestuurd, omdat mijn keuze toch naar een ander toestel ging. Deze annulering is ook keurig verlopen.
Alles betreft de aanvraag en verwerking van het contract, word goed en duidelijk in je orderstatus en via de E-mail weergegeven. Ook de klantenservice is heel goed bereikbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty 03-07-2018 Via de website gekocht

Grrrr, slechte service, nog steeds geen levering

Algemene score

1,0
Gisteren mobiel gekocht, betaald voor 12,00 uur. Persé deze winkel omdat dezelfde dag levering zou plaatsvinden. Gisteravond werd het vanavond en nu is hij net weer vertraagd naar morgenavond

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Mobiel.nl 10-07-2018

Beste Hetty, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wij vinden het vervelend dat de levering van je bestelling op zich heeft laten wachten, ik zie inderdaad dat het pakketje was vertraagd bij PostNL. Ik begrijp dat dit niet is wat je van ons verwacht als je kiest voor een Same day levering, hiervoor wil ik dan ook onze welgemeende excuses aanbieden. Omdat wij het vervelend vinden dat je dit als een ongemak hebt ervaren sturen wij je een kleine attentie. Met vriendelijke groet, Het team van Mobiel.nl

Reageer

Saris 03-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling volgende dag bezorgd.
Tijdens het betalen via ideal werd ik gebeld, alles weg!
Gelukkig kon ik via de inlogpagina gewoon het lijstje verder afwerken dus was t geen probleem.
(Was wel even onduidelijk waar ik dat lijstje kon vinden maar tis gelukt!)
Goede service, duidelijke communicatie via de mail. Dus ik wist precies waar ik aan toe was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snelle levering 02-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn om zo snel mijn nieuwe telefoon gestuurd te krijgen! Goed verpakt en snel via post.l geleverd! En voor de beste prijs. Een aanrader!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GeeWee 02-07-2018 Via de website gekocht

Zonder meer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website waarop ik snel mijn keuze heb kunnen maken. Bestelling netjes verpakt en vlot geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ilse 02-07-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik raad deze webwinkel aan omdat alles duidelijk vermeld is. Goede prijzen. Snelle levering en in perfecte staat aangekomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bastiaan 02-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, ik kan Mobiel.nl bij iedereen aanbevelen!

Nadat ik een telefoon had besteld (huawei P20pro) bleek dat er een beschadiging in het scherm zat.
Dit heb ik meteen aangegeven en de telefoon is meteen omgeruild voor een nieuw exemplaar.
Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Gunes 30-06-2018 Via de website gekocht

Alweer geweldig service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is makkelijk, snel en zeer servicegericht. Ik bestel al karen via mobiel.nl
Ik raad het iedereen aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 29-06-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en makkelijk met vergelijken van aanbieders en telefoons. De kosten staan duidelijk vermeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 29-06-2018 Via de website gekocht

Aardige mensen, soms een lange wachttijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mobiel had een goede aanbieding voor de HTC 10 icm een vodafone abonnement. En de fysieke winkel is dichtbij.
Ik heb niet veel contact gehad met de winkel, maar wat ze deden was goed, en iedereen die er werkte was erg aardig.
Een prima winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marsmans 29-06-2018 Via de website gekocht

Gweldige cervice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De web shob wiinkel goed gesorteerd de web shop winkel ziet er gooed uit het produkt dat je zoekt is zo gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aj boss 29-06-2018 Via de website gekocht

Ze doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, goede aanbevelingen en heldere procedure!
Betalen gaat snel en goed overzicht.
Kortom, aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mathilda 28-06-2018 Via de website gekocht

Super slechte service!!!

Algemene score

1,0
Eerst moest ik zelf nabellen om een betaling van 41 euro te kunnen doen omdat zij hem in het systeem hadden gezet en ik dan mijn telefoon niet zou krijgen. Daarna is mijn pakketje niet bezorgd en retour gestuurd. Toen gebeld met mobiel.nl en de volgende dag zou ik hem hebben. Toen stond die dag tot 2 uur hun telefoon uit, daarna bleek ik hem niet te krijgen. De volgende dag werd de telefoon eindelijk bezorgd en doe ik de doos open. Wat blijkt!! De verkeerde kleur geleverd gekregen. Boos opgebeld moest ik hem alsnog versturen of als compensatie 15 euro voor een hoesje. Toen ik aangaf doe dan maar een hoesje in de kleur die de telefoon had moeten zijn werd ik in de wacht gezet. Uiteindelijk ben ik uit de wacht gehaald en kon het toch niet een hoesje van 15 euro, waar hebben we het over. Zwaar onprofessioneel en nalatig. Nooit meer!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Mobiel.nl 10-07-2018

Bedankt voor je beoordeling.

Wij vinden het vervelend dat je niet tevreden bent over je bestelling en levering van je toestel. We hebben nagekeken wat er mis is gegaan, en zien dat de bezorger van PostNL het bezorgadres niet kon vinden, hij heeft het pakket om die reden retour heeft gestuurd. Het pakket is hier terug gekomen en opnieuw verstuurd. Wat betreft de kleur die verkeerd zou zijn geleverd, op het contract wat ondertekend is zien we dat de zwarte versie is geselecteerd. Mocht het toestel wat je hebt ontvangen in nieuwstaat zijn dan kun je het toestel retourneren en omruilen voor een andere kleur binnen de omruilgarantie termijn.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Het team van Mobiel.nl

Reageer

Jeannette 28-06-2018 Via de website gekocht

Supersnelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ZOals hierboven al aangegeven was het een prima en supersnelle levering. Ik had diverse artikelen besteld en alles was keurig verpakt en helemaal compleet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tyrel moelands 28-06-2018 Via de website gekocht

Goedkoper als direct bij de provider JA HET KAN!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal top Ik heb mijn abonnement verlengt via mobiel.nl en kwam met de kosten goedkoper plus een beter abonnement uit!! bij de zelfde provider!! Hoe dan ? via mobiel.nl

1 woord. SUPER!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

C 27-06-2018 Via de website gekocht

Alles super snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk en alles snel geregeld met de beste prijs die ik kon vinden na heleboel vergelijkingen. Kortom top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten van der Wulp 27-06-2018 Via de website gekocht

Slechte service!

Algemene score

1,0
Ik heb gisteren een oneplus 6 besteld. Volgens website op voorraad. Krijg ik een mail pas in week 26 leverbaar. Dus gemaild dat ik afzie van de koop. Geen reactie meer dan een half uur in de wacht gestaan. Ze reageren nergens op. Zelfden zo'n slechte partij meegemaakt als deze.

Oplichters want ze beloven van alles maar leveren ho maar. Zelf hun eigen telefoon opnemen ho maar. Geld allang binnen en ik heb elders weer dikke 500 euro uit moeten geven omdat deze partij zich niet aan hun belofte houden.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Mobiel.nl 28-06-2018

Beste Maarten van der Wulp,

Bedankt voor je beoordeling.

Wij vinden het vervelend dat je niet tevreden bent over alles. We hebben nagekeken wat er mis is gegaan en zien dat de versie die je wilde ontvangen al langere tijd niet leverbaar is, we begrijpen dan ook niet waar het mis is gegaan. De versie met 128GB intern geheugen is wel leverbaar. Helaas lezen we dat je elders al een toestel hebt aangeschaft, we zien dan ook geen mogelijkheid nog iets te doen uit coulance.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Het team van Mobiel.nl

Reageer

M Dijkhuizen 22-06-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kreeg m'n bestelling op tijd.. Heb er 2 jaar geleden ook besteld en de service en alles is perfect.. Kan het iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 22-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mobiel. NL helpt je stap voor stap met je bestelling. Zijn ook duidelijk als iets bijvoorbeeld langer duurt. Vond het een prettige evaring.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews