Mobiel.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Mobiel.nl.

Mobiel.nl stelt zich voor

Het vergelijken en kopen van je mobiele abonnement of nieuwe smartphone doe je eenvoudig en snel bij Mobiel.nl. In de mobiele jungle zijn wij er om je wegwijs te maken, zodat jij zelf slim kan kiezen wat het beste bij je past. Een nieuw abonnement bestellen of verlengen kan bij Mobiel.nl altijd. Het maakt hierbij niet uit of je je huidige abonnement ergens anders hebt besteld. Wij zorgen ervoor dat alles makkelijk en snel geregeld is. Wie slim kiest, kiest Mobiel.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 117 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sven Offers 06-12-2023

Algemene score

4,0
Prima website, lage prijzen.
Echter de bezorg optie s avond maakt men niet waar, en geeft de schuld aan de pakket vervoerder, niet handig én niet netjes.

Reageer

Mounssif 02-12-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Iets vergeten toe te voegen tijdens bestelproces, na contact met de klantenservice direct opgelost. Volgende x weer mobiel.nl voor mij.

Reageer

wiebe 30-11-2023

Algemene score

1,0
Waardeloze klantenservice! Bestel je iets met een zelfde dag levering. Goede optie, maar door drukte loopt het ``iets`` uit. Prima kan gebeuren, maar wat is dan precies ``iets``? Dat kan helaas niemand vertellen in de afgelopen week! Hier een paar mooie quotes: Pakketje is wel verstuurd, maar onbekend waar het nu is, nee dan moet u echt bij DHL zijn, zij vervoeren dit voor ons. Oh nee dat zou eergisteren binnengekomen moeten zijn bij de buren (blok verder!), Ohne dat heeft u toch verkeerd gelezen, het komt vanavond binnen bij die buren. U zult gewoon even geduld moeten hebben, u kunt tot 2200u bellen en dan om 20:45 de lijnen sluiten... en ik kan nog wel doorgaan.

Het enige wat ik afgelopen week graag wou weten is wanneer komt mijn pakketje nou eens binnen?!

Ik hoop dat er nu eindelijk duidelijkheid komt en er een snelle oplossing is. Voor mij is het iig duidelijk, ik koop hier nooit meer iets...

Reageer

Nic 29-11-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig weekende website en ik heb er een mobiel zonder abonnement gekocht..Er was een goede communicatie na de aankoop waardoor je precies weet wanneer de mobiel geleverd wordt.
Alle afspraken werden nagekomen en de prijs was lager dan bij anderen.

Reageer

Johan 22-11-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi product voor een goede prijs en ook nog een cashback. Daarnaast een vlotte levering en het product ontvangen wat besteld is.

Reageer

Anita 18-11-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tweede keer dat ik mijn verlening via mobiel.nl regel. Prijs is goed, snelle afhandeling. Ik was echter vergeten een code voor gratis JBL koptelefoon toe te voegen. Dit is snel en netjes alsnog geregeld. De koptelefoon binnen 3 dagen ontvangen.

Reageer

JFS 09-11-2023

Algemene score

1,0
Fijn voor de mensen dat alles correct is geleverd. Echter bij mij en vele anderen is dat niet het geval. Wat u moet weten is, dat als het niet goed gaat de service 0 is.
Mijn bestelde telefoon heeft mobiel.nl verzonden met PostNL. De telefoon heeft mij echter nooit bereikt. Het is volgens de PostNL app afgeleverd. Maar hebben ze geen handtekening voor ontvangst die verplicht is.. Dit wordt onderzocht, echter mobiel.nl wil geen nieuwe telefoon leveren. Het onderzoek moet eerst afgelopen zijn. Wanneer 2-3 weken ipv 24 uur wacht ik al bijna 3 weken op mijn bestelling, maar mobiel.nl wil nog steeds geen nieuwe leveren, terwijl het wettelijk verplicht is.Ze willen hun verplichting naar consument toe niet nakomen. Ieder ander bedrijf zou opnieuw verzenden.
Dus bezoekers mobiel.nl hou rekening mee dat als het fout gaat met deze verkoper, je nergens op enige vorm van service kunt rekenenen.
marketing-7 09-11-2023

Beste JFS,

Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend om te horen dat je het toestel nog niet hebt mogen ontvangen.
Wij doen er alles aan om jouw pakket op tijd te verzenden. Jouw bestelling is dan ook netjes op tijd bij ons de deur uitgegaan. Echter kan het soms helaas gebeuren dat de verzending vertraging oploopt of zelfs vermist raakt, hierin zijn wij afhankelijk van de logistieke partner. We vinden het vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over onze services, echter doen wij er alles aan om het onderzoek zo spoedig mogelijk af te ronden en je hiervan op de hoogte te houden. Zodra er meer informatie bekend is laten wij dit weten.

Met vriendelijke groet,

Het team van Mobiel.nl

Reageer

Theo Ijzerman 29-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Anders dan bij belsimpel blijft hier de laagste prijs wel staan en wordt niet snel even verhoogd tijdens het bestelproces. Scheelde mij €30.Snelle levering en goede communicatie hierover.

Reageer

Kees Haasnoot 24-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies. Prima telefoon. Snel geleverd. Volledige hulp bij overzetten gegevens van oude naar nieuwe telefoon.

Reageer

Frans 23-10-2023

Algemene score

10,0
Vorige week Apple AirPods plus bijbehorende hoesje gekocht. Super blij mee. Was ook makkelijk samen te stellen door de goede opties die ik kreeg bij het bestellen. Ga hier zeker vaker bestellen.

Reageer

Ron 19-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top site
Leuke deals icm met een abonnement.
Snel geleverd en communicatie over bestelling Top.

Reageer

Anna 19-10-2023

Algemene score

3,0
Overstap service is gemakkelijk. Echter klopt de startdatum niet. Wel vanwege deze reden voor mobiel.nl gekozen. Hier dus ontevreden over. Duidelijk communiceren over startdatum moet beter.
marketing-7 23-10-2023

Beste Anna,

Hartelijk dank voor je review op Kieskeurig.

We vinden het erg vervelend dat er verwarring is ontstaan over de startdatum. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Graag willen we voor je beoordelen wat we kunnen betekenen. Wil je alsjeblieft een e-mail naar ons verzenden met daarin vermeld wat er niet duidelijk is gecommuniceerd over de startdatum. De e-mail kan verzonden worden naar: aftersales@mobiel.nl ovv Review Kieskeurig, je naam en ordernummer van de bestelling.

Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling.

Met vriendelijke groet,

Het team van Mobiel.nl

Reageer

Arnold 19-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima mobiel voor een goede prijs. Levering was ook zeer snel. Ben erg tevreden.

Reageer

Sandra 15-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De snelle online service. We hebben meerdere abonnementen via Mobiel afgesloten en voorheen in de winkel, waar je altijd heel kundig en snel geholpen wordt, maar tegenwoordig online en bevalt goed. Goede prijzen ook!

Reageer

Jop 11-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samsung s23 ultra gekocht in de Samsung winkel in Hoog
Catherijne.
Uitstekende service. Goed geholpen.
Ik ben zeer tevreden

Reageer

Nick Domhof 10-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en goede duidelijke informatie. Het pakket kwam netjes op de dag wanneer deze was afgesproken geleverd.
Ook de deal is super! 15 euro in de maand!! Super blij mee met de deal.

Reageer

Luuk 24-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en snel! En nog wat extra tekst om aan de 75 karakers, ik herhaal karakters te komen…

Reageer

Arno 31-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de optie om artikelen te laten bezorgen bij het servicepunt is de optie om een afhaalpunt dichtbij je woning niet beschikbaar. Customer service kon makkelijk mijn artikel, welke was bezorgd bij het servicepunt die voor mij te ver was, annuleren en een nieuwe order maken welke naar mijn woning ging. Goeie service, maar de opties zijn ietwat gelimiteerd.

Reageer

Rima 29-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snel afgehandeld. Enige minpunt was de hogere prijs dan 2 weken geleden, waarschijnlijk door toevoeging van de "gratis' samsung buds.

Reageer

Herman 28-08-2023

Algemene score

9,0
Uitstekende service met goede voorlichting over het toestel en snel geholpen door een deskundig persoon, volgens mij een aanrader als je overweegt een ander toestel te kopen. Ik heb gekozen voor een Galaxy A54 5G van Samsung.

Reageer

Herman 31-08-2023

Algemene score

9,0
Uitstekende service met goede voorlichting over het toestel en snel geholpen door een deskundig persoon, volgens mij een aanrader als je overweegt een ander toestel te kopen.

Reageer

Lars 27-08-2023

Algemene score

1,0
Ik voel me genoodzaakt om mijn uiterst teleurstellende ervaring met de klantenservice van Mobiel te delen. Mijn dieptepunt in klantenservice werd bereikt gedurende een frustrerende periode van een volle maand, waarin mijn telefoon met onopgeloste problemen kampte. Het leek er sterk op dat het bedrijf totaal geen interesse had in het vinden van een oplossing.

Direct na de aankoop van mijn zogenaamd "nieuwe" telefoon, begonnen er al snel problemen op te treden die niet opgelost konden worden. Ondanks het feit dat ik al tweemaal duidelijk had gemaakt dat dit een gloednieuw toestel was, bleef het bedrijf mij aandringen om mijn telefoon ter reparatie op te sturen. Dit was niet alleen tijdrovend, maar ook bijzonder frustrerend, aangezien ik een kersvers apparaat had verwacht dat zonder problemen zou moeten functioneren.

Zowel de klantenservice van Mobiel als hun Aftersales team lieten mij herhaaldelijk in de steek. Het is ongelooflijk dat ze geen aandacht schonken aan het feit dat ik al tweemaal had aangegeven dat dit een nieuwe telefoon was, en dat het probleem niet via reparaties opgelost kon worden. Het leek erop dat ze simpelweg standaardprocedures volgden, zelfs nadat ik videobewijs had verstrekt, zonder zelfs maar te luisteren naar mijn specifieke situatie.

Het feit dat ik een volledige maand zonder fatsoenlijk functionerende telefoon heb gezeten, spreekt boekdelen over de onbekwaamheid van dit bedrijf. Telkens wanneer ik mijn telefoon terugkreeg, vergezeld van een brief waarin werd vermeld dat ze een zogenaamde software-update hadden uitgevoerd, werd het duidelijk dat ze mijn probleem niet serieus namen. In plaats van het serieus aanpakken van mijn probleem en het zoeken naar een gepaste oplossing, zoals bijvoorbeeld een nieuw of vervangend toestel, leek het erop dat ze vastbesloten waren om me vast te houden in een vicieuze cirkel van ongemak.

Ik ben absoluut geschokt door het gebrek aan klantgerichtheid en oprechte interesse in het tevredenstellen van klanten bij Mobiel. Mijn hoop op een naadloze en positieve ervaring is volledig tenietgedaan.

Ik raad ten stelligste af om zaken te doen met Mobiel als je op zoek bent naar een betrouwbare klantenservice en een bedrijf dat gericht is op het bieden van oplossingen. De maand vol ongemak en de voortdurende teleurstelling in hun dienstverlening hebben me er absoluut van overtuigd dat ik nooit meer iets van hen zal kopen.
Officiele reactie van Mobiel.nl 30-08-2023

Beste Lars,

Vanuit Mobiel.nl proberen we er alles aan te doen om je te helpen in deze vervelende situatie. Als een toestel niet naar behoren functioneert en is buiten de 31 dagen omruilgarantie, zijn we genoodzaakt om het toestel ter reparatie te verzenden naar de fabrikant. In de tussentijd hebben we een leentoestel toegestuurd.

Nadat jouw toestel ter reparatie was verzonden, heeft de fabrikant aangegeven dat de klacht niet is geconstateerd. Om je van dienst te zijn, willen we graag vanuit Mobiel.nl een korte periode jouw toestel testen, omdat je hebt aangegeven dat de klachten niet constant zijn. Helaas geef je ons hierin niet de mogelijk dit voor je te doen. Graag willen we je nogmaals vragen om het toestel naar ons te verzenden, zodat we deze kunnen testen en indien de klachten worden geconstateerd, een passende oplossing aan te dragen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Mobiel.nl

Reageer

Theo 23-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle bezorging en goedkoper dan een ander.
Het betreft een Samsung watch 6 classic.

Reageer

JC 23-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zocht een nieuwe telefoon. Overzicht was duidelijk en daardoor de keus eenvoudig.
Levering snel en correct zonder problemen.

Reageer

Anoniem 23-08-2023

Algemene score

1,0
We hadden een bestelling geplaatst, het geld overgemaakt naar mobiel.nl er was iets misgegaan met de eerste levering van het product waarop wij een ander bezorg adres op hadden gegeven. Er werd toegezegd dat het product verzonden zou worden wat niet gebeurt is. Na continue verkeert te zijn geïnformeerd en een tijds verloopt van 8 dagen vertraging heeft mobiel.nl zonder gegronde reden de bestelling geannuleerd. Blijf ver weg bij dit bedrijf enorme slechte service. Uiteraard heeft mobiel.nl allemaal smoezen om hun dienst niet te leveren. Trap hier niet in.
Officiele reactie van Mobiel.nl 30-08-2023

Beste Anoniem,

Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend dat je een slechte ervaring bij ons hebt gehad. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Om te kunnen bekijken wat er mis is gegaan willen we je vragen een e-mail te sturen naar aftersales@mobiel.nl onder vermelding van 'Review Kieskeurig Anoniem' en daarbij je ordernummer. Zodra wij je e-mail hebben ontvangen nemen wij je klacht verder in behandeling.

Met vriendelijke groet,

Het team van Mobiel.nl

Reageer

Toon meer reviews