Levix.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 41 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Levix.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 41 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yvonne Hofman 19-04-2021

Algemene score

10,0
bedrijf kwam als beste koop uit de bus bij het zoeken naar een tablet, via de chat meteen contact, aanbieding bleek te kloppen, besteld en volgende dag in huis. Bij de Lenovo tablet gaf Levix een beschermhoes en schermfolie kado. Ik dacht een eenvoudig hoes te krijgen maar het was er een van Lenovo zelf.

Reageer

Wabo 13-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S’ avonds een kobo ereader besteld. De volgende dag door Trunkrr’s bezorgdiensten afgeleverd. Niet alleen een goede prijs, ook netjes verpakt en snel afgeleverd. Fijn was ook dat naarmate de bezorgtijden naderde, ik steeds duidelijker werd geïnformeerd over de exacte bezorgtijden.

Reageer

Ab 12-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De 1e keer besteld bij Levix. Ze boden het artikel het goedkoopst aan. Bestelling en levering verliepen prima.

Reageer

Henk 06-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop bij toeval gevonden omdat hun de laptop hadden die wij wilden hebben.
We hadden hem voor 10.30 u besteld en hadden hem s'avonds om 19.00 u al binnen dezelfde dag, ongekend en niet verwacht.Dus s'avonds installeren en werken. Geweldig.

Reageer

Joop 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd, keurig verpakt. Deels voorgeïnstalleerd, da's lekker handig. Hoefde alleen nog Chrome te installeren en mijn Office365 te activeren en kon daarna meteen aan de slag.

Reageer

Peter Vranken 28-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam per toeval terecht op deze website tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe laptop. Ze boden diverse laptops aan naar mijn gading en dat tegen een schappelijke prijs. De website is duidelijk en overzichtelijk en de levering was goed en snel geregeld. Prima ervaring dus!

Reageer

Martin 22-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al de producten staan overzichtelijk op de site.
Het assortiment is ruim en van goede kwaliteit.

Over de leversnelheid heb ik niets te klagen.
Betrouwbare uitstalling

Reageer

Angela 20-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via kieskeurig een laptop gevonden die bij m'n wensen past.daar een link dat levix de goedkoopste was. Hier de laptop bestel en deze werd snel geleverd.

Mijn zoon had al eerder een laptop besteld daar. Die laptop had een probleem maar dat werd snel en kundig opgelost. Erg tevreden met deze winkel.

Reageer

Lian 04-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een laptop van 17" voor mooie prijs vond ik dit bedrijf Levix op internet. Na het lezen van reviews besloten om te bestellen. Voor 12 uur besteld en ondanks de drukte volgende dag bezorgd. Ik heb de laptop nu een week in gebruik en erg blij met de aankoop. Prima bedrijf👌🏻

Reageer

Frank 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering met een heel uitgebreide keuze.
Ook als er eens iets retour moet, is het bij Levix snel en goed geregeld.

Reageer

Mark Oh 06-01-2021

Algemene score

10,0
Goeie prijs, makkelijk te bestellen en bijzonder dat in de lockdown maand december de laptop de volgende dag al werd geleverd.

Reageer

Rhaagsma 05-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en service. Denken mee als iets niet leverbaar is. Het teveel betaalde meteen terug gekregen.

Reageer

Evert Raadsen 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, art. veilig verpakt en zo te zien in goede staat. Zeer redelijke prijs.
De kwaliteit kan ik nog niet beoordelen want ik heb hulp nodig bij de installatie en het overzetten
van de P.C. naar deze laptop.

Reageer

Patricia 30-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn Asus laptop bij Levix Computershop gekocht omdat deze winkel één van de weinige winkels is die zelfs gedurende de pandemie dezelfde dag levert. Ik had zsm een nieuwe laptop nodig omdat ik binnenkort naar het buitenland vertrek en deze laptop nodig heb om daarmee te werken. Ik had de laptop 8:00 's ochtends besteld en deze kwam rond 20:30 's avonds binnen. Ik was verbaasd dat het 's avonds al onderweg was, ik had gedacht dat het nog wel een week zou duren voordat het zou worden geleverd. Ik werd prima op de hoogte gehouden wanneer het pakketje werd verzonden en onderweg was. Bovendien heb ik Levix Computershop niet alleen gekozen voor haar snelle levering maar ook omdat deze laptop werd aangeboden voor een lage prijs. Via Tweakers kwam deze webshop uit als de voordeligste. Ik zag ook dat Levix Computershop een aantal filialen heeft staan in Noord-Brabant. Dat gaf me ook een veilig gevoel aangezien ik elk moment bij de winkel langs kon gaan in het geval er iets zou gebeuren met de bestelling.

Reageer

Michel 26-12-2020

Algemene score

10,0
Goede prijs en snelle levering!
Ondanks de post die geen ontvangst bericht door gaf zeer goede service.

Ik belde achter de bestelling aan omdat de verzending stil stond kwa status, heel goed geholpen door een vriendelijke medewerker en hij zou het gaan uitzoeken vlak daarna een mail en toen was de status ineens kloppend.

Zeer tevreden dus!

Reageer

Maurice 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima laptop voor een scherpe prijs, duidelijke website en bestelling (ondanks drukte post.nl) snel in huis.

Reageer

Jan 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en ik ben goed geïnformeerd over de levering. Levering zoals afgesproken. Goede en juiste communicatie.

Reageer

Piet 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Webshop is overzichtelijk en snel was te vinden wat ik zocht. Informatie van producten om te vergelijken is prima.
De aflevering is snel (ondanks de drukte bij pakketdiensten) en producten waren goed verpakt. Dus minder kans op schade (en gedoe).

Reageer

Henry 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via kieskeurig had ik verreweg de beste deal bij levix compuershop. Ik was al een tijdje op zoek naar een gaming laptop 17 inch. Vergeleken met andere aanbieders 200 tot 300 euro lager in prijs. De afhandeling is goed verlopen, geen klachten. Ik had de bestelling bij levix gedaan, na onderzoek, reviews zijn goed,betrouwbaar. Dus kortom goeie ervaringen. Bedankt.

Reageer

Raymond 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik geef niet graag een tien omdat ik denk dat er altijd ruimte voor verbetering is. Maar in dit geval kon het model nergens goedkoper krijgen en hebben jullie binnen 24 uur geleverd.
Ik vind het een goed resultaat.

Reageer

Marjolein 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, prima product, enige webwinkel waar de laptop überhaupt nog verkrijgbaar was!

Reageer

Mark 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een laptop besteld en die had ik de volgende dag in huis. Er zat ook nog een gratis muis bij, ik had nergens gelezen dat die reeds bij de aankoop beloofd zou zijn, dus een extraatje. Deze laptop was op dat moment het goedkoopst via Levix.nl, dus snelle service tegen de laagste prijs!

Reageer

herjan plasman 13-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb een super ervaring met levix gehad het was voor mij de eerste keer dat ik wat bij hun heb bestelt en het bevalt me super mijn laptop was de volgende dag geleverd mooi optijd ook was handig de track and trace zo kon ik bijhouden wanneer hij bij mij thuis kwam hoefte ik niet de hele dag thuis te blijven.

echt super ik zou zeker vaker wat bestellen bij levix

Reageer

Youry 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor een mooi en vooral goed product gekozen van acer n.l de nitro 5 An 517 51 59 t7 .het bedrijf waar ik de laptop heb gekocht, n.l levix krijgt alle lof voor de vooral snelle en correcte levering.

Reageer

Ted54 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levix heeft voldoende assortiment voor een goede keuze. De aangeboden producten worden goed gedocumenteerd en voorzien van goede foto's. Ook de lage drempel voor het vervallen van verzendkosten is een pre.

Reageer

Ilsa 24-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondagmiddag besteld en maandagochtend al in huis. Helaas miste de hdmi kabel, maar na mijn telefoontje werd ik vriendelijk geholpen. De terugbelafspraak werd snel nagekomen en de volgende dag werd ook de kabel bezorgd.

Reageer

A. Hoen 23-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Populaire PC 24' monitor besteld die bij grote webwinkels slecht verkrijgbaar was. Uitgebreid en goed omschreven assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding in webshop; gunstige verzendvoorwaarden en snelle levering in weekend.

Reageer

a dieleman 18-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
site goed heel te vrede met de laptop asus snel en goedverpakt geleverd aanbevolen door kennis

op aanraden van kennis .site overzichtelijk en duidelijk snel geleverd goede prijs en kwaliteit goed

Reageer

Shell-Roosevelt, Vlissingen 16-10-2020

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede communicatie, perfecte after-sales en daarbovenop ook nogeens zeer scherpe prijzen.
Omdat we het allerlaatste model van een laptop zouden krijgen, is er meteen korting gegeven en bij openen van de zending kwamen we erachter dat men er ook nog een als verrassing een muis bij gedaan.
Dit alles werd zeer duidelijk gecommuniceerd en snel geregeld.

Reageer

Bert Neele 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke site. Alle belangrijke gegevens staan er duidelijk en makkelijk vindbaar op.

De bestelde computer was de volgende dag in huis, net zoals beloof was.

Reageer

A. goedbloed 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en heel aardige leverancier. Ze belden ons keurig netjes op dat het de laatste laptop was in dit model.

Reageer

Maarten 07-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super ! Goede informatie op de website , scherpe prijzen en snel geleverd ! Echt een aanrader

Reageer

Jeroen 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend product; laptop. Binnen een dag geleverd. Audio deed het aanvankelijk minder, maar lijkt nu na één telefoontje opgelost te zijn. (overigens was dit telefoontje niet met Levix, maar met Asus-Nederland)

Reageer

v/d Heuvel 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor Levix gekozen omdat deze winkel bij mij in de buurt is en vertrouwd voelt, dit gevoel hebben ze waargemaakt: de laptop werd de dag nadat ik hem besteld had geleverd, zat goed ingepakt met extra vulling in de doos waardoor de laptop minder snel beschadigd tijdens vervoer. De site is erg gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, ze haken in op actualiteiten zoals het nieuwe schooljaar en ze hebben leuke acties.

Reageer

Wesley 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering maar helaas was er iets mis met het product. Gelukkig kon de klantenservice het probleem heel snel oplossen.

10 punten voor de service!

Reageer

Yvonne 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies, snelle levering en ik ben erg blij met mijn nieuwe pc. Ik ben zeer tevreden over Levix.

Reageer

Frans 01-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Doet wat het beloofd heeft. Product info is goed en de levering was op tijd.

Reageer

John 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima Laptop gekocht met goed prijs, werkt naar behoren, prima bedrijf.
Was snel verzonden.

Reageer

Martinus Peek 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel, de bestelde spullen werden op tijd geleverd en goed telefonisch advies. Goede service!

Reageer

Martinus Peek 06-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel, spullen werden op tijd geleverd en goed telefonisch advies. Aanrader!

Reageer

Job van den Elzen 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een belletje met de winkel besloten om de laptop hier aan te schaffen. Kreeg een goed advies en kreeg de laptop de volgende dag al binnen. Aanrader!

Reageer