Kamera-express.nl
9.1(12063)
9.1
Deze score is gebaseerd op 12063 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kamera-express.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Super goede service. We hebben op advies een ander toestel gekocht dan we van plan waren. En we zijn superblij tevreden. De kennis van de producten bij de mensen van Kamera-express is subliem. Ze zijn erg vriendelijk en nemen de tijd om je goed te helpen. Gewoon top.
De laatste 2 maanden diverse keren bij KE Capelle a/d IJssel geweest om advies, camera en lenzen in te ruilen en te kopen.
Iedere keer naar volle tevredenheid en met geduld en goede vakkenis geholpen door Tobias. Prijs voor inruil redelijk en de aangeschafte occassion Canon R1o was niet van nieuw te onderscheiden. Deze winkel , groot assortiment en personeel met vakkennis is zeker aan te bevelen.
Afgelopen week de Panasonic Lumix DC-TZ99 Black online besteld. Er was een mooie actie met gratis sd card en cameratas. Levering was snel. Online is een duidelijke Nederlandse handleiding te downloaden. Camera ziet er zeer solide uit. Wel iets zwaarder dan mijn voorgaande compactcamera, maar voelt degelijker aan. Nu alles uitproberen. Dus over de foto's die ermee gemaakt kunnen worden kan ik nog niks beoordelen.
Kamera- express, altijd duidelijk, netjes en topkwaliteit apparatuur. Zeer aanbevolen!
Na weken twijfelen toch de stap genomen om een "nieuwe tweedehands" camera aan te schaffen.
Bij Kamera Express in Groningen mijn wensen aangegeven en meteen werd er als eerste een lichtsterke lens bijgeplakt. De verkoper wist me meteen te overtuigen dat deze lens samen met een tweedehands Sony A6400 de combinatie was, die ik zocht.
En geen woord teveel gezegd. De camera kwam de volgende dag binnen en ik was meteen verkocht.
De verkoper straalde vertrouwen uit en vakmanschap uit. Ik ga zeker terug naar Kamera Express als ik weer iets op gebied van fotografie wil aanschaffen
Goede prijs-/kwaliteitverhouding, heldere beschrijving van het produkt en een snelle levering. De leveringsvoorwaarden zijn ook duidelijk omschreven en het gekochte produkt is eventueel makkelijk en zonder gezeur te retourneren.
Fijne open winkel, efficient personeel; ik passeerde toevallig, blij verrast want camerawinkels beginnen schaars te worden.
Na lang dubben toch naar de winkel gegaan. De meneer in Amsterdam wist echt alles uit zijn hoofd over camera's en lenzen. Na advies gekozen voor een mooie Canon R7! Perfect voor wat ik zocht. Helaas niet voorradig in de winkel maar ik kon niet wachten dus gelijk naar Utrecht gereden, om de R7 daar te halen. De man die mij daar hielp had ook een enorme passie voor zijn vak en was erg behulpzaam. Geen seconde spijt gehad en ik kom zeker terug voor de volgende lens!
Vandaag een nieuwe lens erbij gekocht, ik heb eigenlijk altijd wel goede ervaringen met kamera expres in capelle a/d ijssel,
Super vriendelijk en kundig personeel, weten waar ze over praten en geven uitgebreide en nuttige info.
Fijn ook dat je standaard extra fabrieks garantie krjjgt van totaal 5 jaar, top👍
Ik kom hier zeker vaker.
Clemens had meerdere opladers voor mij besteld en in de winkel laten komen zodat ik ze kon vergelijken. Ik werd heel goed, kundig en zeer vriendelijk geholpen.
Ik schrijf deze review vanwege de afhandeling van een reparatie, niet vanwege een aankoop.
Op 6 januari heb ik mijn Canon EOS R5 Mark II ingeleverd voor reparatie (reparatienummer 214358). Sindsdien is de communicatie erg teleurstellend. Ik heb meerdere keren om een concrete status gevraagd (ontvangstdatum bij het servicecentrum, interne referentie/RMA, actuele fase/statuscode, verwachte datum van diagnose en een realistische planning). In plaats daarvan kreeg ik herhaaldelijk dezelfde standaardreactie: “geen statusupdate” en “we nemen contact op zodra we meer weten”.
In week 4 was er nog steeds geen diagnose, geen bevindingen en geen indicatie van een verwachte doorlooptijd. Daarnaast werd er niet inhoudelijk gereageerd op mijn specifieke vragen en voelde het alsof mijn berichten vooral werden afgehandeld met copy paste antwoorden.
Voor een professionele camera en een reparatietraject verwacht ik minimaal transparantie en een duidelijke terugkoppeling. Op basis van deze ervaring kan ik de service rondom reparaties helaas niet aanraden.
Na 12 jaar met mijn vertrouwde Nikon D7100 was ik toe aan een upgrade naar wat nieuwere technologie. Met de aankomende zomervakanties in gedachten, dacht ik ook aan een lichtere optie, m.a.w. een systeem camera. Ook heb ik allang de wens om over te stappen naar full-frame.
De medewerker luisterde geduldig naar mijn verhaal en stelde wat vragen om mij goed te kunnen adviseren, gebaseerd op mijn fotografie-wensen en budget. Ik had mijn complete uitrusting meegenomen en heeft hij mij de verschillen in mogelijkheden goed uitgelegd, inclusief welke objectieven wel/niet over zouden kunnen met een eventuele nieuwe uitrusting.
Na ongeveer een uur (sorry andere klanten), uiteindelijk gekozen voor een tweedehands Z5 met FTZ II adapter. Aan al mijn wensen dus voldaan: een meer up-to-date en lichtere body (en ook nog full-frame), mijn favoriete objectieven kunnen behouden, een aantal zelden gebruikte objectieven toegevoegd aan de inruil voor nog meer korting op de aankoop, en met een big smile naar huis (en nog steeds).
Bedankt voor jullie kennis, maar vooral voor jullie geduld 😊. Ik weet waar ik naartoe ga voor de volgende stap!
Sinds twee dagen de Sony 7A IV camera met 24-105 zoomlens in mijn bezit. Ik heb een 8 gegeven omdat ik nog geen ervaring heb met de kwaliteit van de foto's die de camera produceert, hoewel ik me daar geen zorgen over maak. Allereerst de winkel: Kamera-express in Capelle aan den IJssel is een mooie zaak met vriendelijk en deskundig personeel. Ze kunnen ook goed helpen als je nog tussen meerdere camera's twijfelt. Dan de camera: eerste indruk: robuust en heel veel knopjes. Dat werkte een beetje overweldigend, maar ik kreeg een mailtje met een link naar een videocursus (Kamera-express academy) en die heb ik op mijn gemak gevolgd. Ik dacht dat ik de meeste termen (belichting, diafragma, iso, focussen, bracketing, ruis, over- en onderbelichten, witbalans om maar wat te noemen) wel kende maar de mogelijkheden van deze camera zijn oneindig en ik weet nu al dat ik die niet alle 100% ga gebruiken. Zo vond ik de C!, C2 en C3 knopjes die je zelf aan een functie kan koppelen wel wat veel van het goede en ook andere knoppen kunnen een andere functie krijgen, maar die laat ik denk ik gewoon met rust. De Fn knop daarentegen geeft de meest voorkomende instellingen netjes in beeld, dat ga ik veel gebruiken. Onder MENU komen erg veel mogelijkheden maar die zijn wel netjes geordend, maar je moet wel de moeite nemen om alles te verkennen. Kortom het is camera waar je wel tijd in moet steken, want het is zonde om hem op AUTO te zetten en verder nergens meer aan te komen. Mensen die het programma "Het perfecte plaatje" leuk vinden kunnen met deze camera al hun creativiteit kwijt, maar er zal best wel eens een foto mislukken. Ik kan niet beoordelen of hij goed is voor professionals, maar ik ben geneigd te denken van wel: ze kunnen hem helemaal tunen voor hun specialisme. Mocht je aan deze camera denken, ga naar de winkel, vertel het personeel je overwegingen, je krijgt een objectief antwoord. Ik ga de komende tijd aan de slag om hem beter te leren kennen.
Heel goed geholpen zowel in de winkel in Maastricht met uitleg over de camera, als door de webshop, waar ik uiteindelijk de camera moest bestellen omdat hij niet meer op voorraad was. Ook de klantenservice en backoffice hebben me vervolgens heel netjes en snel geholpen toen de betaling mislukte. Alles bij elkaar een hele goede klantvriendelijke ervaring!
Goed advies gekregen in de winkel! Dat was erg fijn waardoor ik wel overwogen mijn bestelling heb geplaatst. Ik kan niet wachten om mooie foto’s te schieten met mijn nieuwe Canon Eos R50!
Super goed geholpen. Goede uitleg over de producten die ik heb gekocht. Echt kundig personeel in Cappelle ad IJssel.
Ik heb de GoPro 13 bij camera Express aangeschaft. Fantastische winkel. Je wordt goed geholpen en je krijgt duidelijk informatie voor je aankoop en keuze.
Zeer tevreden ben ik over mijn aankoop van een mooie Canon EOS 250d occasion camera bij Kamera Express. Na een online selectie en aankoop van de camera werd deze snel en conform afspraak geleverd. De occasion zag eruit alsof deze nieuw was en de prijs tov een nieuwe camera was zeer aantrekkelijk. En het jaar garantie dat ik krijg geeft me vertrouwen dat ik een goed product heb aangeschaft waar ik nog jaren plezier van zal hebben.
Uiterst tevreden ben ik met de bestelling van assesoires voor mijn Canon 250d camera bij Kamera Express. Levering was snel en conform afspraak.
Vaak vraagt men peroonlijk advies in winkels om het vervolgens op internet tegen een lage prijs te kopen.
Deze strategie lijkt een slimme maar druist in tegen een eerlijke transactie waarbij koper en verkoper beide een goed gevoel moeten overhouden aan de aankoop!
Bij Kamera Express Den Bosch kreeg ik perfecte uitleg over de SONY A7S3, de G-Master lens, en kreeg een goede inruilprijs voor mijn 'oude' camera en de uiteindelijke prijs was conform de prijzen op internet dus een WinWin situatie! (en de koffie was ook heerlijk) De verkopers zijn enthousiaste "beelddenkers' wat ons mediamensen enorm aanspreekt!
Vriendelijk personeel met verstand van het gene dat in de winkel verkocht word ze nemen de tijd om deskundig uitleg en advies te geven over de producten die je aan wil schaffen zonder dat er enige dwang word uit geoefend om een bepaald artikel aan te schaffen ik kom hier nog vaker terug bovendien is de winkel makkelijk te bereiken en er is geen betaald parkeren voor de winkel.
Goede service, goede klantenservice. Goede uitleg.
Prima ruim opgezette winkel met fijne parkeergelegenheid. Vriendelijk behulpzaam personeel met kennis van zaken. Het draagriempje dat bij mijn gekochte tas ontbrak werd op verzoek met de post nagestuurd hetgeen mij een autorit bespaarde. Top!
Op de website gekeken wat mijn oude toestel nog waard was. Als vanzelf ook bij anderen gekeken maar Kamera Express kwam ook met een concurrerend aanbod. In de winkel alwaar ik inleverde alsnog een verbeterde aanbieding gekregen daar de staat van het oude toestel boven verwachting was. Een eenvoudiger toestel nu aangeschaft met duidelijke uitleg inzake voor en nadelen van het ingeruilde toestel. Meer dan correct in Itrecht geholpen
Snelle, vriendelijke en duidelijke communicatie. Ze denken echt mee, geven praktische tips en houden daarbij ook rekening met de portemonnee. Prettige ervaring!