HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 43372 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Goed advies via de chat functie op de website.
Zeer snelle levering.
Enige minpunt.
Er wordt iets teveel gepushed om additionele hardware te verkopen.
Heb bij mijn aangekochte Sony TV een Sonos geluids installatie gekocht waar al een HDMI kabel bij zat.
Op advies van de verkoper heb ik een extra HelloTV HDMI kabel gekocht ( €12,50) die nu dus niet wordt gebruikt.
Jammer.
Uitstekend geholpen in de winkel (Zoeterwoude) door (*) die voldoende tijd nam en uitleg gaf.
De installatie door (#) was ook geweldig. Zeer kundig en vriendelijk. Dacht goed mee. Wat gedoe met het koppelen maar hij kreeg het voor elkaar en was erg geduldig.
Kortom: zeer tevreden.
Tijdens de aanschaf duidelijke adviezen en opties aangedragen en snelle reactie op latere vragen .
Installatie netjes gedaan en keurige monteurs die goed werk hebben afgeleverd en de tijd namen om e.e.a. uit te leggen.
Na zelf 18 jaar in winkels als MM en Megapool gewerkt te hebben weet ik wat ik zoek in een winkel. Goed parkeren, leuk en gezellig personeel, mooie showroom, geen arrogante verkopertjes maar goede adviseurs en gewoon down to earth. Dit alles vind je bij Hello TV in Naarden. Eerst online een goede prijs gekregen, daarna snel geregeld voor transfer van de AV receiver. Kortom; online is leuk, maar voor een volgende keer ga ik zeker bij HelloTV aan de aanschaf.
Mooie winkel met geweldige prijzen. Tijdens black friday by far de beste deal op een OLED. Wilde voor het model van vorig jaar gaan, maar met echt een klein beetje extra kwam het meest recente model in mijn bereik. Bezorging verliep ook vlekkeloos, zou ik iedereen aanraden.
Website ok. Online contact ok.
Later telefonisch prettig contact.
Advies in winkel duidelijk. Droeg doos nog naar auto. Top
alles naar wens verlopen , keurig geleverd , kwaliteist product
Duidelijke site, makkelijk zoeken omschrijving van de producten is overzichtelijk en uitgebreid.
Heb online een TV gekocht met hulp van een medewerker waar ik mee in de chat zat. Hij heeft mij correct geholpen. zondag gekocht woensdag had ik de TV in huis. Helaas was deze defect ( barst in het scherm) Contact opgenomen het Hello tv. Zei gaven aanwijzingen hoe te handelen en zonder problemen omgeruild. Ben zelf met de TV naar de winkel in Rotterdam gereden ( omdat ik voor het weekend een andere wilde hebben) Ook in de winkel heel vriendelijk geholpen. Medewerker hielp mij de TV uit de auto halen en liep ook weer mee om de nieuwe tv naar de auto te brengen. Dit is de tweede keer dat ik iets bij Hello tv heb gekocht eerste aankoop een soundbar, ook daarbij geholpen via de chat. Kan alleen maar zeggen TOP. Heb binnenkort nog een TV nodig, dan zal ik zeker weer bij Hello TV kijken. Ik kan alleen maar zeggen ik hoop dat ze deze service vasthouden. Nogmaals TOP zeker de moeite waard om daar te kijken voor je producten.
Fijne ervaring goed geholpen zowel online als in de winkel
Zoals altijd werd ik goed geadviseerd in het kiezen van een apparaat .... in dit geval voor een geluid systeem om te koppelen aan mijn Samsung TV dat ik een paar weken geleden bij julle kocht ( ook perfect geadviseerd in de winkel)
Excellente service. Van info tot het aanbod om de soundbar in de auto te plaatsen. Waar vind je dat nog?
Je krijgt bij een vraag over het aanschaffen van een tv,een snelle reactie van de medewerkers online! Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.
De bezorging ging snel en zonder problemen.
Super service, snelle verzending en goed product
Ik koos voor Hellotv, vanwege de service, hulpvaardigheid. Ook door n eerdere positieve ervaring tijdens t kopen v n tv en de daarbij behorende service. Over deze Samsungtv ben ik heel erg tevreden, zowel over de beeldkwaliteit, als over t geluid. Installeren ging heel gemakkelijk, deze tv is een aanrader.
Ik heb mijn TV nog niet eens in huis maar de service die ik tot op heden gehad heb van Guus bij het filiaal in Cruquius is heel erg goed.
Toen het nog PlatteTv was, was ik ook al tevreden en de service is onveranderd goed. Via de chat was snel een scherpere deal gemaakt. Gekozen voor afhalen wat ook allemaal goed was geregeld. Dus echt top.
Goede, uitstekende service door verkoper Masie en Yorick die vanuit huis service verleenden in hun vrije tijd!
Professioneel advies in de winkel gekregen en prettig geholpen. Hele fijne installateur die bij ons thuis de gekochte producten heeft geïnstalleerd. Dus kortom prima service
Afgelopen Donderdag 11-12-‘25 kwam Edward de monteur van helloTV de LG tv bij ons plaatsen.
Deze man werkt zo netjes en precies wat ik zelden heb meegemaakt.
Ook geïnstalleerd , wat voor ons heel fijn is omdat wij hierin niet zo goed zijn.
Bedankt Edward voor de goede service
14 November naar Breda gereden voor een nieuwe tv. Vanuit Zeeland.
Bij aankomst rustig kunnen rondkijken. Daarna kwam een verkoper Tom om ons verder te helpen.
Met deze Tom waren wij er heel snel uit om onze keuze te maken omdat hij goed naar ons had geluisterd wat onze wensen waren. Het werd een LG.
Bedankt Tom voor de fijne afhandeling. Wij zijn er blij mee TOPPIE !!
Bij Hello TV wordt je altijd deskundig geholpen. Wij komen er al jaren en advies en service is altijd top. Deze keer gekozen voor het ophangen en installeren en dat is zeer goed en vakkundig gedaan door ***. Zeer prettig in omgang en hij is ook deskundig. Hij adviseerde om nieuwe HDMI kabels aan te schaffen voor een optimale weergave en geluid via onze sonos soundbar. Wij zijn weer zeer tevreden over Hello tv.
Prima prijs, geleverd wanneer ik dat wilde goeie communicatie.
Online enorme service ondanks drukte black friday. Je voelt je echt serieus genomen. Niet alleen maar willen verkopen maar goed advies. En aantrekkelijke prijzen vergeleken met bijv. cool lue en bol
Snel en correct geleverd. Alles volgens afspraak. De site was zeer gebruiksvriendelijk. Verder kreeg ik mijn aankoop tegen een zeer scherpe prijs, nergens anders tegen die prijs te verkrijgen.
Vandaag werd mijn TV bezorgd en opgehangen. De monteur Edwin was heel vriendelijk en ging pas weg toen alles goed werkte want ik had al een wat oudere versterker 25 jaar en die werkte niet meer op de nu gebruikelijke manier om hem aan te sluiten maar via een omweggetje kreeg hij hem toch in werking. Dus ik ben heel tevreden want het klopt wat ze beweren, ze gaan pas weg als alles goed werkt,