HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 43378 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ton16-11-2025
Besteld en twee dagen later was het binnen en netjes binnen gebracht en flinke korting op me tv gehad dus dik tevreden 😊
Tim16-11-2025
Snelle service, zowel via de mail als in de winkel.
Simon16-11-2025
Prima en vlot geholpen via chatten. Goede prijs gekregen en vervolgens snelle levering.

R.L.P. van de Ven15-11-2025
Goede aanbieding voor product waar ik naar op zoek was.
Aldert15-11-2025
Als eerste de Black Friday prijs aangevraagd en vanaf dat moment steeds gemaild met t**. Heel veel uitleg en geduld om antwoorden te geven. Ook bij eerst geen garantie bij mijn lg evo oled ai 835g, toch paar punten er uit gehaald, daardoor toch genomen qua garantie vooral in pixels enz. Ook het voorlichten van de nieuwste usb kabel niet voor alle apparaten te willen verkopen maar alleen voor die waar het echt bij nodig is en wat zeer plausibel is. Dus aangekocht. Levering top, T*** top, Hello tv top (ook nadien met extra uitleg formulier met extra aandachtspunten. prijs top en tv super top, Ps. Veel verkopers willen calibratie er per direct bij verkopen en doen voor levering, hier niet. En dat is nu juist. Moet eerst 100 tot 300 branduren gedraaid hebben. Moet bij het thuis gedaan worden met het juiste apparatuur. Hier was het de enige met deze juiste antwoord. Ondanks dat het dan duurder is.
Rita Smit15-11-2025
Fijne ruime winkel. Vriendelijke personeel die goed uitleg geven. Kennis van zaken. En ontspannen sfeer.
D.15-11-2025
Ik ben prima geholpen en geadviseerd. Er wordt nog veel geprobeerd bij te verkopen zoals een HDMI kabel garantie e.d. dat is ook bijna overal.
Vos15-11-2025
Goede service, hulp en snelle levering.
Pieter15-11-2025
Ik ben goed geholpen, en de tv is snel en goed geleverd. Top kwaliteit, super blij mee!
Arie15-11-2025
Duidelijke webshop, een vraag via e-mail wordt zeer snel op gereageerd. Geeft vertrouwen en de levering is ook precies uitgevoerd zoals afgesproken.
Michel15-11-2025
Mooi apparaat, makkelijk in te stellen via de SmartThings app. Veel geluidsinstellingen. Mooi geluid. Koppeling met draadloze subwoofer en achterspeakers gaat automatisch
Kees15-11-2025
Ik heb mijn tv online gekocht en ben toen naar de winkel in Breda gegaan en dat is een mooie zeer uitgebreide winkel met vriendelijk personeel, dus zeer aan te raden.
Fam. B15-11-2025
Heel fijn geholpen na problemen met onze vorige tv.
Richard15-11-2025
Heb een hele mooie black friday deal kunnen maken. Tv is snel geleverd allemaal dikke prima.
Dre15-11-2025
De beste elektronica winkel die er is.
Önder14-11-2025
Ik had al een deal gesloten via de website. Maar toen ik eenmaal naar binnen liep werd ik vriendelijk begroet en vroeg ik om advies om samen met mij te kijken naar een eventuele betere deal. En ik ben blij dat ik dit heb gedaan want ik ben super goed geholpen en heb nu een prachtige tv in mijn slaapkamer. Goed bedrijf, eerlijk en betrouwbaar. En hele goeie prijzen!
TevredenKlant14-11-2025
Zeer goede service, keurige klantenservice, personeel goed op de hoogte van producten en bieden een eerlijke nette prijs voor hun producten. Montage zeer deskundig, net en vriendelijk. Ging rustig te werken en legde alles netjes uit. Product werkt op en top!
Martijn14-11-2025
Goede communicatie en snelle levering. Met een goede prijs!
BdB14-11-2025
De meegeleverde afstandsbediening was defect. Ik wacht nu al weken op een nieuwe. Keer op keer moet ik er zelf achteraan mailen. Ze beloven van alles, maar nog steeds heb ik de afstandsbediening niet. Telefonisch zeer slecht bereikbaar.
Michel13-11-2025
Ik was eigenlijk niet van plan al een TV aan te schaffen maar was me online aan het oriënteren. Via een chat functie kwam ik een echt persoon uit, een hij heeft me waanzinnig goed geholpen in mijn zoektocht naar de ideale TV. Na het vinden van de TV die het beste bij me past hebben we het ook nog over een soundbar gehad. Iets wat ik eigenlijk graag erbij had gehad maar buiten het budget viel. Toen we het uiteindelijk over de prijs hadden, was ik verbaasd hoe goed hij meedacht. De deal is gemaakt doordat een combi deal gemaakt kon worden en ik met de acties die liepen bij Samsung het beste van het beste kreeg. Perfecte TV en soundbar voor oprecht de beste prijs!
Fam. Daniëls13-11-2025
Zowel het telefonisch contact met de verkoop en bij het installeren was top.
Bjorn13-11-2025
Erg goed geholpen met het maken van de juiste keuze tv, door black friday deal erg mooie koop kunnen doen. Helaas door alle drukte was de levering later dan voorspeld, levering op woensdag i.p.v. aangegeven maandag.
RG13-11-2025
Goede info ober het produkt, ter zake kundige medewerker, vriendelijk. Black Friday korting is m.i. onzin, zet gewoon te allen tijde de lage(re) priis op de website. Het is onhandig dat je een eenmaal afgesloten chat niet meer kunt inzien.
Albert13-11-2025
goede deal en prima geholpen
RobbenLoes13-11-2025
Fijn zakendoen met deze winkel. Als je wilt, kun je in de echte winkel kijken en advies krijgen. Wij kochten via internet een mooie tv. De extra’s die aangeboden werden hadden we niet nodig en daar werd verder ook niet moeilijk over gedaan. Bezorgen was ook makkelijk aan te vinken. Het enige minpunt was dat wij met HelloTV een bezorgtijd in de middag afgesproken hadden, en dat PostNl om 10.30 voor de deur stond.