HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 43374 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Robbert01-12-2025
Was al een tijdje in de markt voor een nieuwe TV. Uiteindelijk tijdens Black Friday bij HelloTV uitgekomen. Ze hebben mij een ijzersterke deal gegeven, en de verkoper stond me ook altijd netjes en professioneel te woord. Levering was ook snel ingepland en is zonder problemen verlopen, zelfs op 2e verdieping. Al met al, top ervaring!
Klaudia Farkas30-11-2025
We had such a great experience with Luuc at Hello TV! He was super friendly, patient, and helped us choose the perfect TV without any pressure. He made the whole process easy and enjoyable. We’re very happy with our purchase and highly recommend both him and Hello TV! (your Hungarian friends)
WouterL30-11-2025
Prima product, prijs voor Black Friday nog onderhandelbaar, upgrade gekregen

Ger30-11-2025
Goed advies, scherpe prijs.
Diana30-11-2025
Goedkoper, snelle levering
Peter30-11-2025
Gewoon goede voorlichting gehad over de tv die we gekocht hebben.
Jordy30-11-2025
Super service
Martijn30-11-2025
Ik ben goed geholpen door Daniël in de chat en heb daardoor voor een goede prijs een mooie televisie kunnen kopen.
Janneke 30-11-2025
Top site, levert snel en is echt de goedkoopste. Aanrader!
Rob B.30-11-2025
Duidelijke website en scherp geprijsd. Dat was de reden een Sonosset hier aan te schaffen. Vooral de standaards voor de Era300 waren scherp geprijsd. Ophalen in Amsterdam werd mijn keuze. Zeer vriendelijk personeel in ruime overzichtelijke winkel! Helaas waren de standaards toch niet aanwezig (ondanks de melding in de mail dat alles voorradig was). Medewerkers waren er ‘dood mee aan’. Mij werd koffie aangeboden en ze zouden er alles aan doen de nalevering met voorrang aan mijn huisadres te organiseren. Dit lukte en daags daarna werd het bezorgd met PostNL.
Barry30-11-2025
Online mooie deal ontvangen en snel netjes bezorgd! Tv hangt al en erg blij mee
Joep30-11-2025
Via tweakers pricewatch ben ik hier uitgekomen. Mooie webshop, overzichtelijk, men rrageert direct ip vragen, deskundige verkopers, uitstekende klanteservice en heel erg duidelijk in de communicatie ovet bezorging. Uiteindelijk toch nog een betere TV voor hetzelfde geld, na korting en cashback gekocht. Zeer aan te bevelen
Daan30-11-2025
Fijne service, fijne prijzen, fijne website. Al met al een super ervaring.
Bas30-11-2025
Supersnel een TV kunnen bestellen via webchat en direct kunnen afhalen
Michel 29-11-2025
vandaag me tv binnen gekregen en helamaal tevreden heb hem via de website aangeschaft via een chat met Daniel en na een leuke chat en mooie extra korting de tv besteld en alle afspraken zijn netjes nagekomen dus zou hier zeker weer een tv kopen
Jan Franse29-11-2025
Toen het aanvragen van €200 cashback bij aanschaf van onze nieuwe LG TV op problemen stuitte bij het aanvraagformulier van LG zijn wij uitstekend geholpen door jullie klantenservice. De TV voldoet prima.
Hans29-11-2025
Had een Soundbar besteld voor een gereduceerde prijs omdat de doos open was geweest. Bleek niet meer leverbaar, waarna ik een volledig nieuwe kreeg geleverd. Super!!!
Freeke 29-11-2025
Besteld via internet. Perfect geregeld en afgehandeld. Op op tijd volgens afspraak geleverd. Wordt goede service aangeboden.
Wies29-11-2025
Online een mooie prijs gehad. Bij ophalen in de winkel geholpen door hele beleefde sociale verkoper. Naast de tv vroeg hij of ik nog interesse in andere dingen zoals kabels etc. Hij bleef niet aandringen en dat vind ik top!
Matthijs29-11-2025
Goed geholpen in de winkel in Cruquius. De verkoper was erg klantvriendelijk en deskundig, en ik kreeg een goede deal aangeboden ivm Black Friday.
TdG29-11-2025
Vriendelijke en behulpzaam. Vond Tv te klein en omgeruild in Rotterdam, super service.
Hans29-11-2025
Geduldig en informatief. Geen vraag is teveel ga zo door
Dwayne 29-11-2025
Duidelijke uitleg, mooie producten en goede deal wat wil je nog meer!
Ruud29-11-2025
Prima winkel, snel verzonden en netjes verpakt geleverd!
Bernard29-11-2025
Laagste prijs!