HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5

Deze score is gebaseerd op 43374 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Debster03-12-2025
3.0
3.0
Helaas minder goede ervaring. Wbt prijsgarantie, eerst kom je in contact dan kom je op een deal. Want hij was elders al goedkoper (tv 48 inch) en dan is hij daar met Black friday nog eens 60 euro goedkoper en dan passen ze het niet aan. Want ineens hoort deze winkel niet bij de voorwaarden. Lachertje voor hun dus anders had ik er dus niet besteld vóór Black friday
Mustafa03-12-2025
Top winkel, alles vlot geregeld
Sander03-12-2025
Ik ben niet in jullie winkel geweest, maar heb online een tv besteld/gekocht. Ik kreeg een scherp aanbod op de donderdag voor Black Friday. Via email is de bestelling verder afgehandeld, waarbij de persoon van hello TV per email nog aantal goede suggesties deed (service pakket, goede hdmi kabel, schoonmaakmiddel voor scherm) voor een scherpe prijs.

Jp03-12-2025
Ik ben een zeer tevreden klant. Zeer goede ondersteuning en dito levering. Top ! Een aanrader.
Remco03-12-2025
In eerste instantie was ik aan het kijken voor de aanschaf van een OLED tv. Nadat ik via de chatfunctie een deal wilde maken werd ik doorverbonden naar een zeer behulpzame en kundige medewerker. Na het beantwoorden van enkele vragen, viel de keuze op een LG QNED en ik heb er geen moment spijt van. Kristalhelder beeld, prima geluid en voor mijn woonkamer met veel licht de betere keuze t.o.v. OLED. Vervolgens meteen de offerte ontvangen per mail en betaald. Twee dagen later werd het toestel netjes thuis afgeleverd op een door mij zelf gekozen dag en tijdstip. Ik kan Hello TV alleen maar aanbevelen en kom hier zeker terug voor de volgende aanschaf!
Tatiana03-12-2025
Goed geadviseerd en goeie deal gemaakt en snelle levering
Kevin03-12-2025
Vriendelijk geholpen en een mooie korting kunnen meepakken. TV werd snel en volgens afspraak geleverd.
Stefan03-12-2025
Ik vond het erg fijn dat ik via de chat een enorm goed advies heb gekregen! Ik ben ook zeer tevreden over de levering van mijn nieuwe televisie! En blij dat ik de keuze heb gemaakt op basis van het goede advies!
Hans03-12-2025
Snel geholpen, ook via de chat. Goede prijs nadat ik een offerte via de mail gekregen had. Alles op voorraad waardoor je snel over je nieuwe TV kunt beschikken.
10US03-12-2025
In de loop der jaren meerdere televisies gekocht via de webwinkel en thuis laten bezorgen. Altijd naar tevredenheid. Deze keer werd ik na het bestellen gebeld dat er de dag erna een nieuwer model voor dezelfde prijs in de aanbieding ging en of ik deze dan wilde.
Eejtz03-12-2025
Contact via chat was makkelijk en persoonlijk. Geen tare chatbot, gewoon iemand die leest/luistert en (snel) antwoorden geeft op wat ik bedoel en daardoor kunnen beslissen tot aankoop via verstrekte link in mijn winkelmandje. Vriendelijk en goed geholpen.
Poekelaar03-12-2025
Fijne winkel, vaker een tv gekocht. Prima service en een aanrader als je een scherpere prijs wilt
HvD 03-12-2025
Goede service en advies
A.D.03-12-2025
Op de echte "Black Friday", bij HelloTV Rotterdam, online met een medewerker een leuke persoonlijke deal kunnen sluiten voor de aanschaf van een Samsung FrameTV. Fantastisch geholpen en een prettig contact. Daarna binnen enkele uren de TV in de winkel kunnen afhalen. Op een fijne respectvolle manier werd daar door een medewerker aanvullende informatie verstrekt over de TV en werden bijbehorende producten aangeboden voor ook een "black friday" prijs. De dienstverlening eindigde pas bij het inladen van het product in de auto. Geweldig, vandaar de 10. Overigens hangt het product inmiddels aan de muur en kijken we met plezier naar een "schilderij of uitzending".
Megan03-12-2025
Erg goede service gehad in Amsterdam van *****. Hij heeft mij goed advies gegeven en rustig de tijd gegeven om over de tv na te denken. Ik ben erg tevreden en zou Hellotv zeker aanraden!
Erik03-12-2025
Mooie winkel , goed advies , vriendelijk en behulpzame adviseur en een goede prijs voor de tv ..
Craen03-12-2025
Top! Goede eerlijke prijzen en levering
Edith Borlet03-12-2025
Hello TV kan ik iedereen aanraden. Goed via e-mail beraden van *****. De levering was ook netjes op aangegeven dag en op minuut aangegeven en netjes in huis afgeleverd.
Jan03-12-2025
Goed geholpen door Tim op de chat. Goede prijs van mijn nieuwe TV. Bezorging was ook prima@
Wendy03-12-2025
Ik ben in jullie filoaal in Duiven geweest. Ben top geholpen. Kundig en goed advies. Prijs kwaliteit is zeer goed!
Evert03-12-2025
Uitstekende winkel en de monteur had nog hele goede adviezen, en is zeer hulpvaardig en snel. Kortom: ik zou iedereen hellotv willen aanbevelen
Cris03-12-2025
Tv gekocht via de chat. Medewerker XXXX was vriendelijk en behulpzaam, het chatten ging snel en de aanbieding was zeer goed. Beste winkel om een tv te kopen.
Patrick den Ouden03-12-2025
Duidelijke website, zeer scherpe black friday deal. En uitgebreid geadviseerd. Kortom, prima no nonsense bedrijf. En daar bovenop Vakkundige en vriendelijke monteur voor het ophangen en installeren.
Ruud02-12-2025
Online een TV aangeschaft bij Hello TV en ben daarbij zeer goed geholpen door de deskundige en vriendelijke medewerkers.
Arent02-12-2025
Ik ben goed geholpen in de winkel. Verder ging online ook alles prima! Fijne winkel, veel beter dan de ...... (.......)