HP Store

Benieuwd naar ervaringen met de HP Store? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
1.2

Deze score is gebaseerd op 505 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HP Store zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Krystian14-03-2019
De bestelling van de laptop was duidelijk en makkelijk. Enige minpunt is dat de webshop niet snel ververst na het aanpassen van filters.
Jaap Fremouw14-03-2019
Snelle levering, een duidelijke site Het voordeel is dat je de juiste toner ontvangt, en niet zoals bij diverse clubs een namaak toner. En de prijs is marktconform.
Johan14-03-2019
bestellen is simpel met de zoekfunctie, levering is snel en correct. Uitgebreide prduktrange beschikbaar.

Mla12-03-2019
Website is overzichtelijk. De bestelling, betaling, terugkoppeling en levering in orde. Het beschermen van je privacy/verbinding met is de Office Jet 3833 is een hele toer, zelfs met zo'n kleine 200 pagina's handleidingen. Ik raad deze winkel wel aan voor laptops en service (betreffende laptops).
Kwaliteit en service11-03-2019
Ruim assortiment en goed en snel het artikel kunnen vinden. Daarnaast snelle en correcte afhandeling van de bestelling.
Dick Peters11-03-2019
Snelle levering. Goede informatie over status van de levering. Zorgvuldig verpakt.
ToNique11-03-2019
Heb een HP Spectre en HP monitor aangeschaft voor mijn vriendin en mij. Helaas bleken de verkeerde monitoren te zijn geadviseerd en geleverd. Na goede technische ondersteuning en compensatie zijn we nu erg blij met onze keuze.
Jack10-03-2019
Ik heb een HP LAPTOP sinds enkele maanden en sinds een week een HP-ENVY 5030 Printer, ik ben zeer tevreden over beide aankopen, ik zou geen ander merk meer willen kopen, en met de HP-Printer is het zeer voordelig printen met de HP INSTANT INK.
Harrie10-03-2019
Via HP cartridges besteld prima geregeld en de volgende dag bezorgd zoals via de mail was afgesproken toppie
s10-03-2019
Levering printer 1 prima. Levering printer 2 ( bestelling gedaan 1 minuut later) onvindbaar bij Hp. Dus opnieuw printer 3 gekocht, na overleg shop. Komt 30 min na contact met HP de postbode met printer 2. Zeer bijzonder. Wat ook bijzonder was dat vervolgens niemand bij Hp het kon verklaren en dat ondanks dat ik printer 3 met de postbode terug heb laten gaan wel 3x een printer mag betalen en Hp onbereikbaar is!! Gelukkig wel 2 printers, zodat er gewerkt kan worden, maar wacht al ruim een week op antwoord van HP!
Gina10-03-2019
Heb toner besteld voor mijn printer. Wat mij erg aanspreekt, is dat HP ook een kosteloos recycle programma heeft.
conny10-03-2019
Prima begeleiding bij de aankoop van een nieuwe printer. Goede uitleg en de volgende dag al ontvangen!
ouail el bouazizi10-03-2019
Heb een laptoptas besteld. Super mooi voor de prijs . Snelle levering. Prima!
Evert10-03-2019
Duidelijke shop, artikelen (inkt oor mijn printer) goed te vinden en prima op tijd geleverd !
jolanda09-03-2019
snelle en zeer goede service Goed overzichtelijke website je hoeft niet te zoeken naar wat je nodig hebt voor jou apparaat
Wilna08-03-2019
De shop is klant vriendelijk. Alleen de bezorging ging niet helemaal zoals ik verwachtte. Mijn eerste inktpatronen werden netjes afgeleverd. Alleen niet via DHL ,maal via post-nl ??? en een dag later. ( gelukkig heb ik ze voorlopig niet nodig ) Ondanks dat kleine hobbeltje zou ik toch de HP shop aanbevelen !
Hans07-03-2019
Prima winkel overzichtelijke en duidelijke omschrijving van de producten. Met bevestigings mails als je aangekocht hebt en wanneer het gebracht wordt. Dus succes verzekerd als hier iets aanschaft.
Vanessa06-03-2019
Bestellen via HP Store gaat gebruiksvriendelijk. Tip voor HP Store is om duidelijke informatie te geven over bezorgmomenten. Mijn ervaring met DHL is wisselend. Dat vind ik zonde. Je bestelt iets wat je graag snel wilt ontvangen maar verdere communicatie over bezorgmomenten is nihil. Bij de 1e keer bezorgen was ik niet thuis en vond ik een briefje van DHL dat de volgende werkdag opnieuw een poging gedaan zou worden (zonder het aangeven van een tijdsbestek). Tot op heden nog niets ontvangen en geen idee wanneer ik iets kan verwachten, maar dat ligt niet aan HP Store. Misschien kan HP Store goede afspraken maken met DHL of overwegen met een andere leverancier te werken? Het is zonde, want over de service van HP Store ben ik tevreden. Ik hoop dat mijn product snel komt want ik kan niet wachten.
Geerssen06-03-2019
Al een hele tijd bestel ik bij de HP STORE mijn inktpatronen. De site is overzichtelijk. De levering heb ik altijd de volgende dag binnen, behalve de laatste keer. DHL laat laat pas een uur voordat de bezorging gebeurt iets weten; lastig als je niet thuis bent als dit bericht in je mailbox valt. Gereageerd door te melden dat ze bij een accespoint mogen bezorgen krijg bericht dat het daar de volgende dag opgehaald kan worden. Is de winkel dicht. Kan beter DHL! Pluspunt van HP: de levering van materiaal om lege cartridge gratis te kunnen retourneren om te laten recyclen.
Jabier05-03-2019
Al enige tijd bekend met HP en de online shop. Snelle levering van producten. Men zou wel iets aan de prijs kunnen doen. Al met al goede ervaringen.
Carmen05-03-2019
Als je HP wilt dan kan je op deze site snel zoeken. Daarna kan je altijd nog prijzen vergelijken. Nu drie keer bestelling gedaan: 2 keer de volgende dag geleverd en 1 keer met een dag vertraging. Dus wat mij betreft prima.
Willems05-03-2019
4.0
4.0
Donderdagochten om 10 uur besteld en betaald, levering zou de volgende dag zijn, dan de dag erna, dan weer de dag erna............... Nergens op de website een telefoonnummer, geen contactopname mogelijk, slecht, slecht, slechter.
Nico05-03-2019
Prima webshop maar voordat de bestelling werd verzonden en daarna door mij werd ontvangen duurde wel erg lang zeker als je op de inkt zit te wachten dat was zo'n 7 dagen,als dat korter zou zijn was mijn cijfer 7 zeker hoger geweest.
Renata Iklodi05-03-2019
Kwaliteitsproduct, Kwaliteitsverpakkingen, Snelle levering Ik ben een tevreden klant!
Ruwe04-03-2019
Shop is goed, makkelijk keuze te maken, echter communicatie over en transport met DHL is waardeloos.