Bemmel en Kroon
Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 23290 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Fijne website. Dag later gebeld door de installateur om afspraak te maken. Alles netjes geïnstalleerd en vriendelijk geholpen. Bedankt voor de goede service en mooi assortiment!
Super snelle levering, mooi product voor een mooie prijs.
Voor de eerste keer via een website een bestelling geplaatst.
Gelukkig ook telefonisch duidelijk telefonisch contact!
Vandaag artikel geleverd en geplaatst, met volle tevredenheid!
Diverse malen gebruik gemaakt van deze online shop. Zaterdagavond een droger besteld, zondag geleverd. Oude apparaat zoals afgesproken meegenomen. Communicatie over levering snel en duidelijk. Zeer tevreden dus!
Supersnel een mooi aanbod ontvangen en zeer snel geleverd en geplaatst door een van de partners. Heel blij mee
Goede communicatie en snelle levering
Alles goed geregeld, vriendelijke monteur en alles netjes retour meegenomen
De bestelling was makkelijk te plaatsen en de bezorging kwam op zondag, en ook nog op tijd!
Nette bezorgers, efficiënt, vriendelijk, heldere korte uitleg. Positief ervaren en prachtig product!
ook op zondag besteld en direct op maandag geleverd in huis
Vooraf contact opgenomen om te controleren of een kookplaat geschikt zou zijn. Daarbij werd aangegeven dat na aankoop een controle door de installateur zou plaatsvinden. Uiteindelijk bleek installatie niet mogelijk en bleven de kosten bij mij liggen. Jammer dat gewekte verwachtingen niet zijn waargemaakt en dat er geen gezamenlijke oplossing is gekomen.
Goed aanbod, goede prijs, snelle levering, goeie service&dienstverlening. De transporteur was enorm behulpzaam.
Goede prjjs en zeer snelle levering. ik zou graag ziendat er duidelijkerwordt aangegevendat een oud toestel pas kan worden meegegeven wanneer deze is aangmeld.
Super service en snel
Overzichtelijk en snelle levering met ruime keuzemogelijkheden op welke dag dit het beste schikt.
Mooi produkt en aflevering was volgens afspraak. Top!
Fijne ervaring. Na een kort belletje aan de winkel of mijn product inderdaad op voorraad was, werd dit gelijk gecheckt. Heb mijn bestelling online geplaatst en werd keurig op de hoogte gehouden. Levering en installatie was ook prima.
Goede prijzen en snelle levering!
Keurig netjes geregeld.
Ondanks dat je wat langer aan de telefoon moet wachten voordat je iemand spreekt is het een tip bedrijf. Snel handelt, vriendelijk, meedenkt en knowhow.
We hebben gebeld met de vraag, of we zelf de deur kunnen omdraaien qua richting om te openen.
De medewerker was heel helder, dat dit makkelijk kon en dat is ook gebleken.
Het tijdschema van de planning was perfect te volgen en de bezorging was prima en volgens afspraak. Echt een aanrader. Kompliment voor dit bedrijf
Snelle reactie en goede prijs. De aflevering van het apparaat ging van een leien dakje. Keurig op tijd binnen het aangekondigde tijdvak.
Kort voor geplande levering het bericht dat de koelkast niet op voorraad was.
Mogelijk het winterse weer?
Aansluitend ging het keurig. Snelle reactie op mailbericht en keurig geleverd.
goede service , ook het laten inbouwen ging perfect
qua prijs waren ze het voordeligst
Ben heel erg tevreden werd goed op de hoogte gehouden van bestelling en bezorging. Bezorging werd geleverd op de tijd dat ze via sms hadden doorgegeven. Oude apparaat netjes meegenomen
Bezorgers waren zeer vriendelijk