123accu.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 33 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 123accu.nl.

123accu.nl stelt zich voor

123accu.nl is een gespecialiseerde webwinkel met het grootste assortiment batterijen, accu’s en laders. Zoek gemakkelijk de juiste batterij of accu voor onder andere uw laptop, mobiele telefoon, smartphone, boormachine of camera. Uit onze eigen magazijnen leveren wij razendsnel de voordeligste batterij voor uw apparaat. Bij 123accu.nl bestel je eenvoudig een (oplaadbare) batterij, accu, lader, knoopcel voor ontelbaar veel verschillende apparaten tegen de beste prijs!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 11 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton 29-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Accu om 22.45 uur besteld . Werd volgende morgen geleverd. Ik had verkeerde huisnummer opgegeven accu retour door post nl naar 123 accu (volgens post nl app). Gebeld met 123 accu vriendelijke dame heeft het huisnummer aangepast dag later geleverd zonder extra kosten. Prima service.

Reageer

Loisu 13-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service van 123 accu heeft me versteld doen staan .
Ik had een accu besteld voor de tablet en deze pastte niet om de een of andere duistere reden .
Ik wilde hem retourneren en het daarbij laten want een andere was me te duur als AOW er.
Heb ik de duurdere accu gekregen voor de zelfde prijs en kan ik weer appen met de kinderen .
Super bedankt en we kregen nog een flesje wijn als troost voor het ongemak .
Hulde
Officiele reactie van 123inkt.nl 14-11-2019

Bedankt voor de moeite die u heeft genomen voor het plaatsen van deze review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Graag tot de volgende keer. Groetjes, 123accu

Reageer

prins 28-10-2019

Algemene score

1,0
zojuist het tiende mailtje geschreven dat ik de verhoogde prijs niet wens te betalen en dat ze de accu retour mogen nemen, maar 123accu lijkt deze boodschap niet te willen begrijpen en blijft via de deurwaarder maar dreigen, dus zojuist wederom geschreven dat ze die accu op kunnen komen halen. . . . zal eerdaags wel weer vervolgd worden.
Officiele reactie van 123inkt.nl 14-11-2019

Goedendag, inmiddels zijn we samen tot een passende oplossing gekomen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, kunt u contact met ons opnemen per e-mail. Groetjes, 123accu

Reageer

Sytse 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service! Had een accu besteld voor mijn camera, toen deze na een aantal weken al kuren kreeg meteen een gratis nieuwe toegestuurd gekregen. Probleem is goed en snel opgelost
Officiele reactie van 123inkt.nl 11-09-2019

Goed te lezen dat je tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! Bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, 123accu

Reageer

Spiegel Durk 11-07-2019

Algemene score

6,0
Prijs, assortiment, kwaliteit, website, bestelproces allemaal dik in orde.
Alleen: een bestelling van ca. €15,- daar moet voor getekend worden. Na een keer niet thuis moet je naar het postagentschap om je pakket te halen. Wordt niet bij de buren bezorgd ondanks mijn verzoek op de deur. Gevolg: 6 km moeten fietsen en pakket één dag later in handen.
Volgende keer toch maar weer Bol.com.
Officiele reactie van 123inkt.nl 12-07-2019

Goedendag, goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt. Al onze pakketten worden verzekerd verzonden, dit is dan ook de reden waarom je hiervoor moet tekenen. Echter mag de postbode dit wel bij de buren afleveren, wij vinden het dan ook zeer vervelend dat dit niet is gedaan.
Voor het ongemak hebben wij een gratis verzending op je account gezet, dit wordt automatisch verrekend bij een eerst volgende bestelling. Groetjes, 123accu

Officiele reactie van 123inkt.nl 12-07-2019

Goedendag, goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt. Al onze pakketten worden verzekerd verzonden, dit is dan ook de reden waarom je hiervoor moet tekenen. Echter mag de postbode dit wel bij de buren afleveren, wij vinden het dan ook zeer vervelend dat dit niet is gedaan.
Voor het ongemak hebben wij een gratis verzending op je account gezet, dit wordt automatisch verrekend bij een eerst volgende bestelling. Groetjes, 123accu

Reageer

René stokx 23-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel regelmatig accu,s bij 123. Helaas nu 1 x een defecte accu. Werd grandioos opgelost. Kreeg binnen 3 dagen een nieuwe met een klein flesje wijn als sorry. Bravo voor mij een dikke tien.

Reageer

van der Putten 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Accu's voor mijn Atlas-Copco schroefmachine besteld. Deze werden door mijn lader niet herkend.
Werden kosteloos voor duurdere omgewisseld met nog een klein flesje wijn voor het ongemak. Ook het retourneren was zelfs gratis. top geregeld.

Reageer

J.Bos 01-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik moet iets over houden en vind 10 net een beetje te overdreven.
Donderdag avond een speciale zware accu met cover besteld voor mijn LG G4.
Track & Tracé gaf netjes aan word geleverd tussen 12.30 en 15.30 en om 13.15 zat i al in mijn LG.
Dus 123 maakt het waar samen met de koeriers dienst, kan niet meer zeggen dan een aanrader.



.

Reageer

MT 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een nieuwe accu nodig voor mijn laptop. Na mailen over welke dit precies moest zijn, kwam ik erachter dat ik een vrij dure nodig had. Zij gaven aan dat de prijs inderdaad aan de hoge kant was en hebben deze aangepast! Daarna snel in huis en hij doet het perfect, mijn laptop kan eindelijk weer zonder constant opladen gebruikt worden. Super goed geholpen!

Reageer

Nicolien 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De accu (mobiel) die ik had besteld bleek toch niet te passen, ondanks de tekst op de website. Nadat ik dit gemeld had en een fotootje had opgestuurd, kreeg ik per ommegaande de juiste accu gratis thuisgestuurd. Was al bang gedoe te krijgen, maar niets van dat alles, gewoon meteen geregeld!

Reageer

Edwin 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn accu was defect. Gebeld en direct heel klantvriendelijk geholpen. Ze stuurden direct een nieuwe op. Toen ik het pakketje opende, keek ik verbaasd. Het was een andere accu. Toen kwam ik erachter dat ik een vergissing had gemaakt. In die periode had ik ook een andere accu gekocht bij een ander webwinkel. Ik gebeld met 123accu en verteld van mijn vergissing en gezegd dat ik de accu terug stuur en de verzendkosten voor mijn rekening neem omdat het mijn fout was. Dat hoefde niet en kon de accu kosteloos retour doen. Een dikke 10 voor 123accu

Reageer

Hans Martens 23-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 maanden geleden bij 123accu een accu gekocht voor onze Dyson stofzuiger. Afgelopen weekend is de accu defect gegaan. Na een een belletje werd direct een nieuw exemplaar gestuurd, welke ik de volgende dag al in huis had. Perfecte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 19-09-2018 Via de website gekocht

Super goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
4 batterijen besteld waar er helaas 2 van kapot zijn gegaan na verloop van tijd,maar na 1 telefoontje naar 123accu.nl werd het super goed opgelost en kregen meteen nieuwe toegestuurd.ik beveel zeker deze site aan.en wij als logistiek bedrijf uit oisterwijk zullen zeker weer bestellen bij 123accu.nl als we weer iets nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco Bergsma 11-09-2018 Via de website gekocht

Goede service zonder gezeur.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na de levering van een defecte accu aangegeven dat ik deze graag retour wou sturen. Geen enkel probleem!! Na een aantal vragen gestuurd te hebben waardoor zij het euvel begrepen een nieuwe accu toegestuurd gekregen. Alles binnen een dag of 2.Erg netjes afgehandeld en een voorbeeld voor de meeste webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van 123inkt.nl 12-09-2018

Bedankt voor je mooie beoordeling, Remco! Bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor je klaar.
Groeten, 123accu.

Reageer

Ton Bavelaar 11-09-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doen wat ze beloven. Zeer snelle levering. Volgende dag al in huis. Kon weer snel verder met klussen. Helemaal top. Mijn accu's bestel ik alleen maar bij 123accu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van 123inkt.nl 12-09-2018

Hartelijk dank voor je review, Ton! Wij zien je graag terug bij een volgende bestelling.
Groeten, 123accu

Reageer

Winston 22-08-2018 Via de website gekocht

123accu.nl niks mis mee!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
had een accu nodig voor mijn asus laptop. verschillende webschops gekeken, niemand kon leveren. even op de site gezocht en precies mijn accu gevonden die ik nodig had. heb gekozen voor betalen via acceptgiro. eerste keer besteld via 123accu. accu na 2 dagen in huis. past en werkt perfect. volgende keer betaal ik gewoon via ideal. topshop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van 123inkt.nl 12-09-2018

Bedankt voor je review, Winston. Fijn te lezen dat je tevreden bent en dat we je bij een volgende bestelling weer terug zien!
Groetjes, 123accu

Reageer

Jaap 07-04-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden met de after sales service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Accu voor mijn laptop gekocht. Zeer nette en goede service gekregen.
Wat moet ik er verder nog over zeggen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luckiey 31-03-2018 Via de website gekocht

goede service en denken met je mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een accu besteld voor mijn Lenovo Laptop. Helaas werkte deze niet (niet compatibel ondanks dat part nummer wel klopte). Nu weet ik dat Lenovo nogal lastig kan doen wat betreft accu's. Kreeg meteen een andere opgestuurd die helaas ook niet werkte. 123accu bleef meedenken en gaf niet op. De 3e accu hebben ze toen gestuurd die gelukkig wel functioneerde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Greetje 26-03-2018 Via de website gekocht

super tevreden met de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had batterijen besteld en die voldeden niet aan mijn verwachtingen, helemaal geen probleem.
Kreeg gewoon nieuwe batterijen na 1 mailtje voor mijn klacht. Echt super service.

Reageer

Snap ik niet 04-02-2018 Via de website gekocht

Heel snelle en goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op 27 dec j.l kreeg ik een accu binnen van 123 accu voor mijn Dell Laptop.
Die gaf aan dat het tijd werd voor een nieuwe maar deed het nog goed.
Toe ik op 31 januari de nieuwe accu voor de 1e keer ging laden[ omdat de oude nog werkte] kon mijn lap top hem niet laden [knipperde rood wit rood etc.
Na de melding stuurde men mij direct een nieuwe onder 2 jaar garantie.Die had ik de volgende dag al binnen.Sorry klein flesje wijn erbij Kortom Top!! Goede service Bravo!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Hartog 30-12-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Onlangs twee accus met dubbele oplader voor mijn camera besteld. Na een paar weken nog niets binnen dus een mailtje gestuurd welke niet werd beantwoord. Nogmaals een mailtje gestuurd en zowaar werd deze wel beantwoord; er was iets mis gegaan met de bestelling, kan gebeuren.. De oplossing was dat de twee accu's werden verstuurd en de dubbele oplader werd nagezonden. De accu's goed ontvangen, de oplader na drie weken nog steeds niet. Mailtje gestuurd en.... deze werd weer niet beantwoord.. Voortaan koop ik mijn accu's wel ergens anders, dit vind ik wel een zeeeeer slechte service!

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van 123inkt.nl 02-01-2018

Goedendag Peter,

Goed dat je je ervaringen aan ons kenbaar maakt. Onze klantenservice heeft zojuist contact met je gehad om je wensen en voorkeuren hierin te bespreken.

Mocht je nog vragen hebben, dan vernemen wij dit graag via webcare@123accu.nl

Met vriendelijke groet,
123accu

Reageer

Hageman 22-10-2017 Via de website gekocht

Onbekrompen service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemaild: problemen met de accu van een laptop. Per kerende post een persoonlijk antwoord. Zeer vriendelijk aanbod. Dag later een nieuw exemplaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van 123inkt.nl 23-10-2017

Beste meneer Hageman,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Met veel plezier gedaan. Graag tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet,
123accu.nl

Reageer

Ton Rappa 30-09-2017 Via de website gekocht

Daar mag zeker nog een jaar aan worden vastgeplakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerder had ik wat moeite met het vinden van het juiste productencode.
Daarna had ik wat moeite met afrekenen. Beide gevallen de helpdesk gebeld
Keurige heldere, maar vooral rustige uitleg. Nog beter zelfs meteen behandeld/afgehandeld.
Inmiddels netjes verpakt en zelfs met een attentie ontvangen
Wat kan en mag een klant meer verwachten.

Dank je wel. Pluim en duim omhoog.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van 123inkt.nl 02-10-2017

Dag Ton,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Je compliment waarderen we zeer. Met heel veel plezier gedaan en graag tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet,
123accu.nl

Reageer

Jos Diseraad 01-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelde smartphone accu werd al de volgende dag geleverd, maar was helaas steeds snel leeg. Even gebeld met de klantenservice en enkele dagen later had ik al een nieuwe accu, met iets meer capaciteit en iets duurder. Ik hoefde alleen het verschil bij te betalen. Keurig en correct opgelost.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van 123inkt.nl 01-09-2017

Bedankt voor de mooie beoordeling, Jos. Fijn om te lezen dat het probleem met de accu goed is opgelost. Graag tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet,
123accu.nl

Reageer

Jan 22-04-2017 Via de website gekocht

niet blij

Algemene score

3,0
voor mijn tomtom 5100 een accu besteld en betaald. er stond duidelijk op de side in voorraad.
even later een mail lever tijd 7, dagen . dat vind ik zeer slecht .als dat eerder op de side had gestaan dan koop ik het ergens anders . Wat ik in het vervolg zeker gaat doen. deze accu had ik snel nodig omdat ik even naar duitsland ga .dus geen 123 voor mij.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van 123inkt.nl 24-04-2017

Beste Jan,

Goed dat je hiervan melding maakt. Onze klantenservice heeft vandaag direct telefonisch contact met je opgenomen om dit te bespreken. Nogmaals onze welgemeende excuses voor de vertraging en bedankt voor je begrip.

Met vriendelijke groet,
123accu.nl

Pazuzu 19-02-2018

Ik heb precies hetzelfde,accu besteld en betaald,daar deze volgens website op voorraad was,na bestelling ingelogd op mijn account en dan staat er ineens niet op voorraad en minimaal 7 dagen?
WAARDELOOS!!

Reageer

Herman 26-02-2017 Via de website gekocht

Advies bij het kopen van een nieuwe laptop accu.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs een accu bij deze shop gekocht. Ik wist niet precies welke ik nodig had en belde met de klantenservice van 123accu. Daar werd ik goed geholpen en geadviseerd voor de juiste accu voor mijn laptop.

Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 22-08-2016 Via de website gekocht

Kostenloze reparatie op niet eigen product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb per ongeluk een defecte ledlamp geretourneerd naar 123accu i.p.v. de werkelijke leverancier. Stom van mij.
Echter 123accu heeft dit kostenloos gerepareerd, en kostenloos mij dit toegezonden als dienst op een eerdere bestelling. TOP!

Pluspunten

  • Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 10-08-2016 Via de website gekocht

respecteren 2 jaar wettelijke garantie niet !

Algemene score

1,0
Een accu van anderhalf jaar werkt plots van de ene op de andere dag niet meer!
Na een telefonisch contact werd een nieuwe accu verstuurd maar ik moest 50% slijtagekosten betalen. Ik ben niet akkoord met deze kosten .
De garantiewetgeving spreekt over GRATIS herstellen binnen redelijke termijn of GRATIS vervangen. ZIJ KIEZEN BLIJKBAAR VOOR VERVANGING MAAR REKENEN DE HELFT VAN DE KOSTPRIJS AAN wat niet wettelijk is !
Een verklaring voor de slijtagekosten: eerst teveel gebruik ,dan te weinig. maar de accu vertoonde geen slijtage werkte de dag voor het gebeuren nog 100% De accu wordt OP HUN VERZOEK hen toegestuurd voor nazicht.
De termijn van antwoord werd niet gerespecteerd.
Toen ik zelf opbelde kreeg ik te horen dat er niets mis was met de accu, die gaf 18V spanning aan. Kan niet!
Opnieuw onderzocht en dan werd medegedeeld dat de accu de spanning niet meer lost.
Ik blijf ondertussen aanmaningen krijgen met dreigende taal en kostenverhoging niettegenstaande ik hen gemeld heb dat ik de zaak aangekaart heb bij het ECC en wacht op antwoord.
TELEFONISCH werd mij gezegd dat ik niet moest betalen voor ECC hen had geraadpleegd.
Er is duidelijk EEN GEBREK AAN COMMUNICATIE INTERN in dit bedrijf!
In een laatste aanmaning van heden wordt gedreigd met het doorgeven aan een incassobureau. Het ECC werkt blijkbaar traag want er is nog geen respons.
DIT ALLES VOOR 27,25 EURO !
Snelle service Ok - Maar wettelijke regelingen lappen ze aan hun laars - dit blijkt ook uit een review bij Trust van 2/11/15 waar ook de Retourwetgeving niet werd gerespecteerd.

Pluspunten

  • snelle service

Minpunten

  • slechte communicatie
  • niet nakomen afspraken
  • garantie
Patrick 12-08-2016

Is het nu ten gevolge van mijn review of mijn mail aan hen gericht , maar dezelfde dag van mijn reactie komt 123accu .nl zich telefonisch excuseren. Mijn casus is voor hen een goede leerschool geweest en ze zullen de garantiebepalingen nog eens goed onder de loep nemen. Mijn factuur wordt gecrediteerd. Ik hoop dat ze hun voornemen daadwerkelijk toepassen.

ikblijflieveranoniem 21-06-2017

uhh, als ze zeggen dat de accu accu gewoon werkt zal dat toch gewoon zo zijn? ik probeer alleen maar te zeggen dat het probleem ook in uw computer kan zitten.

Reageer

Andus 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Verkeerde batterijen besteld en nadat ik erover had gebeld kreeg ik volgende dag gelijk de juiste batterijen opgestuurd zonder extra kosten maar helaas had postNL het vroegservice verkloot waardoor ik het helemaal niet ontving!! na het weekend weer contact opgenomen em hebben ze het gewoon weer opnieuw opgestuurd en volgende dag binnen gekregen met een Sorry kaart en een presentje terwijl het hun fout niet eens was!!

Heerlijke service hier zouden meer bedrijven van kunnen leren onder andere POSTNL!!!

Aanbeveling
Volledig betrouwbaar en zeer snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg eenvoudig zoeken en bestellen. Super!

Service
Foutieve accu besteld, zonder probleem retour en binnen een dag geld weer op de bankrekening. Erg goed, kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Assortiment
Miste de juiste accu voor een Chinese telefoon helaas

Aanbeveling
Goed voorbeeld hoe het ook kan.

Extra toelichting
Superbedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prijs/ kwaliteitsverhouding is tov van andere leveranciers prima.

Service
De 1e accu vertoonde na 1 week kuren. Prima geholpen aan de telefoon maar ook super ondersteuning om samen het probleem op te lossen.

Extra toelichting
Binnen 1 dag werd er een nieuwe accu afgeleverd. Bijgesloten was er een leuk presentje als opkikker. Leuk toch? Zulke leveranciers die met je meedenken moet je met een loepje zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Spandijk 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Door een probleem met een accu na 2 maanden voor mijn telefoon en de snelle en correcte service ben ik super tevreden. Snel een nieuwe voor garantie geleverd.
Zelfs doordat de accu nu een stuk goedkoper is krijg ik een deel van mijn teveel betaalde geld terug.

Aanbeveling
Net als in het verleden de ervaring met 123-inkt is kwaliteit en service van een goed bedrijf te merken aan de snelle afhandeling van een klacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijsbm1991 17-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig besteld zonder eerst een account te hoeven aanmaken.

Service
Top Arjan van 123accu reageerde zeer snel! Dat doen ze niet bij iedere webwinkel

Assortiment
Kan niet beter, zijn gewoon de grootste als toen ik ook andere webwinkels had bekeken

Aanbeveling
Geweldige webwinkel. Zo moet het! Bij deze webwinkel lijkt me een klacht onmogelijk.

Extra toelichting
Geen topwebwinkel, groot assortiment, scherpe prijs en een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer