De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKS7088T op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Stille en zuinige koelkast voor een redelijke prijs.
Onze oude inbouwkoelkast legde het loodje, waarna onze keus viel op de ETNA KKS7088T. Waarom dit merk/model? Redelijke prijs voor een passende inbouwkoelkast met energielabel D én goede reviews. Zelf inbouwen was een kwestie van de deur anders laten scharnieren en de sleepdeurconstructie te monteren.
Eerste ervaringen: stiller dan de vorige koelkast, maar ook veel korter "aan". Andere prettige aspecten: goede felle lamp (weggewerkt in de zijwand), bediening via een paneel (je stelt de temperatuur in op de daadwerkelijke gewenste waarde), de temperatuur en andere meldingen zijn via datzelfde paneel af te lezen.
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
DuurzaamheidUitstekend
GeluidsniveauUitstekend
Pluspunten
Stil
Zuinig
Prijs/kwaliteit
Minpunten
Opbergbakken in de deur niet op verschillende hoogtes in te stellen.
Super koelkast, /prima formaat zeker voor 2 pers. huishouden.
Koelt super / makkelijk te verstellen (bv. temp.)
Lekker stil/ geruisloos !
Zeer tevreden .!!!!
Goede, prijs kwaliteit verhouding, voelt degelijk aan
Ter vervanging van mijn oude koelkast van 20 jaar deze ETNA gekozen. In die keuze was het erg belangrijk dat het een Nederlands merk was, met goede reviews over de klantenservice en genoeg garantie. Ik twijfelde nog of ik de koelkast zou laten installeren, maar na een duidelijke video op Youtube gezien te hebben bevestigde dit dat ik dat zelf wel zou kunnen. Installatie was een fluitje van een cent (met de video erbij), de toegevoegde papieren beschrijving kan beter. Kwaliteit van alle materialen voelt gewoon echt degelijk. Erg fijn met dit model, hij is stil, stevig en ik heb vertrouwen dat hij lang mee gaat.
Pluspunten
Stil
Eenvoudige installatie
Dergelijke materialen
5 jaar garantie
Minpunten
Installiebeschrijving kan beter
Afwerkrubber te kort
verbetering zou zijn als je de rubber zelf op maat kan maken
Een degelijk en goede stille koelkast. Pluspunt is de groente la waar een functie op zit om het langer vers te houden. Had al een gasfornuis van etna. Goed merk, mooie producten.
Prima inbouwkoelkast met mogelijkheid tot extra koelen ( na boodschappen doen b.v.). Alarm bij deur openlaten. Inbouwen en deur links/ rechtsom draaiende maken zo klaar!