Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 697,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA VS6102NF - Inbouw Vrieskast - 102cm - No-Frost - Energieklasse E
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VS6102NF - Inbouw Vrieskast - 102cm - No-Frost - Energieklasse E op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Goede inbouwvriezer met als een van de weinige merken een hoogte van 102 cm. Ruim 100 liter vriescapaciteit met goede en mooie lades. Product is goed afgewerkt en heeft een mooie led verlichting. Een minpuntje: Energielabel zou iets beter kunnen.
Prima no frost vriezer super stil eenvoudig in gebruik prijs kwaliteit prima . Snelle levering goede garantie voorwaarden zeker na de gratis verlenging naar 5 jaar als je je toestel registreert een aanrader
De vriezer gaf na plaatsing een behoorlijk irritante bromtoon. Na veel gedoe met ETNA (die de keukeninstallateur de schuld gaf) is deze uiteindelijk door ETNA na enige maanden omgeruild. 2e vriezer geeft na 1 jaar veel ijsvorming. De achterwand staat er bol van. Monteur komt pas 2 maanden na storingsmelding . Die kon niets doen. ETNA geeft niet thuis. We moeten deze non-frost vriezer maar regelmatig ontdooien. Voor ons dus nooit meer een ETNA.