Liebherr GP 1496 Premium - Tafelmodel Vrieskast - 103L - Wit - Wijnkoelkasten
Energieklasse C
Liebherr GP 1496 Premium - Tafelmodel Vrieskast - 103L - Wit - Wijnkoelkasten
Prima zuinige vrieskast. Zeker een aanrader.
Vrieskast maakt weinig geluid en is makkelijk in gebruik door overzichtelijke lades. Hij is energiezuinig en is mooi en degelijk afgewerkt. Heeft ondanks kleine afmeting nog heel wat ruimte in de 4 lades. Zeker een aanrader voor wie een tafelmodel vriezer zoekt. Wij zijn heel tevreden.
Pluspunten
- Energiezuinig
- Overzichtelijke lades
- Weinig geluid
Minpunten
- Geen verlichting
Deze vriezer van Liebherr is zó cool
Een vriezer die geweldig koelt,
een apparaat dat voor het milieu goed voelt,
een interieur met ruimte zoals het is bedoeld.
Pluspunten
- energieverbruik
- inhoud
Bevalt heel goed
Kwalitatief goed product, zeer zuinig energieverbruik, fijne laadmogelijkheden, goede service!
Pluspunten
- Goede kwaliteit
- Zeer energiezuinig
Energiezuinige deal.
Rustig en energie zuinig, genoeg opbergruimte, prijs veel iets hoger dan andere types.
Pluspunten
- Zuinig in gebruik
- 4 Lades
Minpunten
- Prijs
- Draairichtig deur niet mogelijk
Energiebesparend
Ik heb dit apparaat gekozen omdat deze het meest zuinig is van alle diepvrieskasten
Pluspunten
- zuinig in energie
- display met temperatuur op de buitenkantt
Minpunten
- lades hadden iets ruimer gemogen
Energiezuinig
Het is een mooi product, energiezuinig en ontdooit langzaam bij evt stroomuitval. Vind wel dat hij enigszins wel continue wat geluid produceert. Bij ons staat hij in de kelder dus is dat geen probleem maar kan me voorstellen als deze vriezer in de keuken staat dat het mogelijk als vervelend ervaren kan worden. Display is goed, handig zou zijn dat je de kWh zou kunnen aflezen daar je dan kan controleren of liebherr zijn zuinigheid waarmaakt:). Verder is het afwachten wat de levensverwachting is van de vriezer.
Pluspunten
- energie zuinig
- display
Minpunten
- geluidsniveau
Zeer energiezuinige vriezer, bevalt uitstekend.
In het kader van energiebesparing deze meest zuinige tafelvriezer gekocht. Snel geleverd en geplaats of de daarvoor bestemde plek. Oude vriezer mee teruggenomen.
Nieuwe vriezer is zeer stil en verbruikt weinig stroom. Deze vriezer verdient zichzelf in een paar jaar terug met de huidige energieprijzen.
Pluspunten
- zeer zuinig
- stil
- royaal tafelmodel
Aan te raden voor kleingebruikers
Al 20 jaar ervaring met Liebherr Premium diepvriezer met 6 Lade deze was nog steeds energie zuinig 220 kwh op jaarbasis en was zeer betrouwbaar maar een keer in 20 jaar een storing gehad.
Nu hebben we weer gekozen voor een liebherr van 4 Laden vanwege dat wij nu nog maar met tweeen zijn.
M..a.w . een aanrader voor kleine huishoudens en met 110 kwh per jaar is dit ook voor het milieu beter.
Dus wat let je als kleingebruiker om voor dit Type te gaan als je een nieuwe diepvriezer zoekt.
Pluspunten
- zuinig
- solide
Bevalt erg goed, maar...
Toestel vriest uitstekend en is stil. Maar drie weken na aankoop is er relatief veel ijs aan de wanden en ligt er een plas water onder de kast helaas. De leverancier besteedt er aandacht aan.
Pluspunten
- energie zuinig
- stil
- vriest goed
Minpunten
- lekt water
- wanden snel beijst
Een zuinige vrieskast
Deze keuze was snel gemaakt. Een energiezuine vrieskast is in deze tijd van energieschaarste van 110 kw/u op jaarbasis een goede keuze.
Pluspunten
- zuinig
- makkelijk schoon te houden
Minpunten
- geen
- geen
Vriezer zonder problemen
Deze vriezer gekozen omdat de vorige ook van Liebherr was, die heeft echt vele jaren goed gewerkt.
Van deze vriezer verwacht ik hetzelfde. En de liter inhoud van de nieuwe vriezer is groter dan normaal. Ook belangrijk: zijn energie verbruik is echt lager dan andere merken. Met Liebherr haal je gewoon kwaliteit in huis, zonder zorgen.
Pluspunten
- Laag energie verbruik
- Grote liter inhoud, er kan echt veel in.
- Ziet er mooi uit
- Werkt bijna geruisloos
- Snel op de gewenste temperatuur
Minpunten
- Aflees schermpje is wat klein
- Schermpje blijft niet aan
Energie zuinig
Meest energiezuinige vriezer momenteel. C klasse. We gaan het zien.
Oude vriezer na 31 jaar vervangen.
Pluspunten
- Energie klasse c
uitstekend product
Liebherr is een goed product de oude was 21 jaar oud ,ook Liebherr en nog steeds in orde. De nieuwe geeft een besparing van 230 Euro p.j. daarom heb ik deze nu gekocht.
Blij met de aankoop van dit zuinige apparaat.
Na een intensieve selectie van vriesapparaten, uiteindelijk gekozen voor de Liebherr GP 1496-20.
Gekozen omdat het een zuinige vriezer is.
Uitstekende en hoogwaardige vriezer
Zeer degelijke en compacte vrijstaande tafelmodel vriezer die precies doet wat hij moet doen.
Tevens heeft deze vriezer energielabel C wat uiteraard bijdraagt aan een lagere energie rekening
Hij staat bij ons in de schuur en we hebben totaal geen last van condens vorming, wat bij onze vorige vriezer wel het geval was.
Pluspunten
- zeer dikke wanden
- veel ruimte
- flexibele hoogte in de vriezer
- laag energieverbruik
Minpunten
- er zit geen verlichting in
Uitstekende keuze
Onze vorige vriezer was ook een Liebherr en doet het nog steeds prima na 20!! jaar. ( gaat nu weer door naar groter gezin) Reden voor een nieuwe was dat deze te groot werd voor ons.
Goede functies, quickfrost is ideaal. Stevige lades en makkelijk te reinigen. En niet te vergeten zelfs na 20 jaar behoorlijk energiezuinig en de nieuwe is dat helemaal. Kortom prima aankoop toen en nu weer.
Pluspunten
- Stevige ruime lades
- Quickfrost
- Blijft lang koud als stroom uitvalt
- Energiezuinig
Meest energie zuinig.
Ik heb de tafelmodel vriezer pas een paar dagen in huis, kan er nog niet zoveel over zeggen. Keurig en correct afgeleverd. Hij werkt zoals verwacht. Was snel op temperatuur na aflevering en ik kon snel mijn ingevroren levensmiddelen vanuit mijn meer dan 25 jaar oude Liebherr vrieskast over laden. Deze kast was al een paar keer verhuisd en werkte nog steeds prima. Ik heb hem omgeruild vanwege de goede ervaringen met Liebherr
en omdat zo'n oude kast wel wat extra veel stroom gebruikt. Nu hetzelfde model met 4 laden en low frost maar wel het meest energie zuinige model. Snel terugverdiend als deze ook weer 25 jaar mee gaat.
Pluspunten
- Energiezuinig
- Geluids arm
Mooie en stille vriezer
Mooie en vooral heel stille vriezer! Jammer dat de display van de temperatuur na een paar minuten uitgaat.
Op zich niet erg maar niet zo handig.
Pluspunten
- stil
- veel ruimte
Minpunten
- display gaat na paar minuten uit
Liebherr een oud en betrouwbaar merk
Deze Liebherr vriezer komt zeer robuust over en aangezien hij zuinig is in energie verbruik, was de keuze voor ons snel gemaakt. We hebben hem uiteraard nog niet lang in gebruik, maar zijn er van overtuigd dat hij jaren meegaat
Liebherr GP 1496 de beste keus in zijn klasse.
Alles afgewogen energie label was het laagst bij de 1496. De lades waren ruim en stevig.
En hij is nog eens muisstil .
En we kregen er nog eens 5 jaar extra zekerheid garantie erbij van Liebherr.
Kortom een perfect huishoudelijk apparaat.
Is dus een aanrader!
Pluspunten
- Zuinig
- Grootte lades
- Stil
- Lang aansluitsnoer
Energiezuinig, bevalt goed!
Het is een van de weinige tafelmodel vriezers met het nieuwe label c. Dat is op dit moment de meest zuinige categorie. In tijden van hoge energieprijzen en dus het proberen verminderen van het verbruik, is dit een goede keus. Zeker omdat onze vorige vriezer 10+jaar oud is. In combinatie met de verlengde garantie eigenlijk een van de beste opties op dit moment.
Energie zuinige diepvries
het energie-verbruik is bijzonder weinig, t.o.v. mijn 25-jaar oude diepvries-kast is dit slechts ca. 20% (!!) van het verbruik.
Tegenvallend is de iets kleinere ruimte, volgens aangeven is dit 103 liter, maar het het is in ieder geval wat minder dan de oude kast.
Pluspunten
- Energie zuinig
- Zeer stil
Minpunten
- "laad" ruimte slechts 103 liter
- Prijs is hoog
vriezer gekocht vanwege zuinig gebruik en goede recensies. Omzetten van de deur ging erg makkelijk. prijs is aan de hoge kant, maar dat hoop ik terug te verdienen door minder aan electra kwijt te zijn.
Goede energie zuinige vriezer
Super mooi product , uiteraard uitgekozen voor het lage stroomverbruik. Handig klein lcd schermpje boven de deur. Enigste min punt is dat ie door de dikkere wanden 103 liter inhoud heeft wat tenopzichte van mijn vorige Siemens met 120 liter vriezer kleiner is hou hier wel rekening mee. Voor ons geen probleem, je hebt toch altijd wel producten in de vriezer liggen die je uiteindelijk niet meer gaat gebruiken die gaan nu dus eerder op of weg.
Mooie C klasse vrieskist
Een mooie compacte vrieskast. Gemakkelijk te installeren, eenvoudige omzetting draairichting deur, praktisch met 3 degelijke schuiflades.
Pluspunten
- Praktisch en duidelijk opstarten
- Mooi en energiezuinig