Liebherr GP 1496 Premium - Tafelmodel Vrieskast - 103L - Wit - Wijnkoelkasten
Energieklasse C
Liebherr GP 1496 Premium - Tafelmodel Vrieskast - 103L - Wit - Wijnkoelkasten
Aanrader
Prima vrieskast ideaal voor ons tweetjes, precies genoeg inhoud, vriest prima en maakt nauwelijks geluid.
Eenvoudige bediening en energiezuinig.
Nieuwe vriezer
Meest zuinige diepvriezer in zijn soort.
Strak en doet wat hij moet doen.
Mooie maat en mooie ruime bakken!
Pluspunten
- Energiezuinig
- Ruime lades
Minpunten
- Geen gevonden!
Toch weer voor Liebherr gekozen.
Na maar vier jaar met onze vorige vrieskast te hebben gedaan, hebben wij toch weer voor een goed merk {Liebherr) gekozen. Deze kan qua temperatuur { -15 graden} goed in onze garage en hebben in totaal 7 jaar garantie zonder bij te betalen - wat bij andere merken niet zomaar gedaan wordt - tenzij er vijf apparaten gekocht zijn.
Wij hebben alle vertrouwen in dit merk aangezien onze koel/vriescombinatie zonder problemen ruim twintig
jaar gedraaid heeft.
Pluspunten
- De omgevingstemperatuur mag tot - 15 graden.
- Veel ruimte.
- De omgevingstemperatuur mag tot - 15 graden.
- Veel ruimte.
Minpunten
- Nog niet ontdekt.
- Nog niet ontdekt.
Aanrader!
Ik heb deze vriezer nu 2 weken in gebruik en ben tot op heden heel tevreden; hij maakt weinig geluid en is makkelijk in te stellen. Erg handig zijn ook de glazen plateaus die je kunt verwijderen om grotere levensmiddelen in te kunnen vriezen. Zijn lage energieverbruik (C-label) moet nog blijken, maar ik ga er van uit dat dit klopt. Vergeleken met soortgelijke vriezers is hij wel iets duurder maar kwaliteit mag iets kosten.
Pluspunten
- Maakt weinig geluid
- Is handig in te delen
- Is makkelijk in te stellen
Minpunten
- nog geen kunnen ontdekken
Prima aankoop
De vriezer was degelijk en netjes verpakt. Plaatsen was zeer simpel. Handleiding duidelijk en eenvoudig te volgen. De vriezer zag er netjes afgewerkt uit.
Prima aankoop.
Pluspunten
- Keurig afgewerkt
- Makkelijk in gebruik te nemen
- Duidelijke handleiding
- Vrij geruisloos
- Energie zuinig
Minpunten
- Niet
Een aanrader
Zuinig in gebruik. Temperatuur goed af te lezen. Voor mij ruimte voldoende, eventueel te vergroten door lade(n) er uit te halen. Invriezen naar verwachting.
Pluspunten
- energie zuinig
- vriestemperatuur af te lezen
Minpunten
- ontdooien zelf regelen, maar is niet zo moeilijk
Een topvriezer
Wat een heerlijke vriezer, klein met toch veel ruimte en alles is snel bevroren
Pluspunten
- Veel ruimte
- Snel alles ingevroren
Prima vriezer
Hoog energielabel C, dat was een reden om deze vriezer te kopen. Vriest erg snel en ruime lades. Ik kan er echt veel in kwijt. Nadeel dat een deel van de breedte van de vriezer verloren gaat aan isolatie, maar dat wist ik. Voordeel is dat er bijvoorbeeld wat op kan zetten mits niet voor de ventilatie. Blij mee
Pluspunten
- Snel invriezen
- Veel ruimte
Minpunten
- Verliest ruimte door isolatie
Goede keuze!
We zijn tot nu toe zeer tevreden over deze Liebherr vriezer, bijna 2 maanden in ons bezit.
Hij is erg stil en heeft ruime lades. Er kan veel meer in dan we eerst dachten.
De draairichting van de deur is om te zetten, superhandig. Goede aankoop!
Pluspunten
- stil
- veel bergruimte
- degelijk materiaal
- zuinig
Minpunten
- nog geen gevonden
Zeer efficient met energie
Pas 4 dagen in gebruik, dus nog geen 10 kunnen geven, echter eerste indruk van de diepvrieskast GP 1496-20 Premium is perfect. Prima inhoud van 103 l, bij ons afgestemd op 2 personen. Met 4 laden goed onderscheid te maken tussen de verschillende producten en met een uitstekend zelf gemeten energieverbruik van 0,3 kWh per dag. Tov onze oude vrieskast met 1 kWh per dag dus 70% minder energie. Petje af
Pluspunten
- Energieverbruik zeer laag
- Indeling efficient
- Te plaatsen in onverwarmde garages en schuren
Minpunten
- Geen tot op heden
Zeker een aanrader
Heb vandaag binnen gekregen.
Vrieskast is erg stil.
Erg ruim van binnen.
Hoop dat het ook energie zuig is
Pluspunten
- Stil
- Ruim
Minpunten
- Duur
Super zuinig en met 4 laden handig in gebruik.
Mijn oude Liebherr vriezer had na 14 jaar en een maand de geest gegeven. Heeft al die jaren zonder problemen en naar volle tevredenheid gewerkt. Daarom heb ik weer een Liebherr vrieskast aangeschaft van dezelfde grootte. De nieuwe is super zuinig en ik verwacht er veel jaren plezier van te hebben.
Pluspunten
- Zuinigheid
- Handig in gebruik
- Betrouwbaar merk
Minpunten
- ijsvrij maken niet automatisch
Prima product en energiezuinig.
Een fijne diepvrieskast, die veel meer ruimte bevat dan ik van te voren had gedacht. Neemt ook niet teveel ruimte in en scheelt veel in de stroomvoorziening t.o.v. mijn oude diepvrieskist.
Pluspunten
- Energiezuinig
- Veel ruimte
nieuwe vriezer
Net gekocht en afgeleverd ziet er mooi uit hoop dat de vriezer zijn zuinigheid waarmaakt
Pluspunten
- energieklasse C
- goed tafelmodel
Minpunten
- geen defrost
een nieuwe vriezer van Liebherr
onze oude vriezer was het zelfde type van Liebherr. de eerste was ook een Liebherr en daar hebben we 12 tot 15 jaar plezier van gehad. Zonder verder zoeken recht op de Liebherr afgegegaan
Pluspunten
- vriest uitstekend
Mooi energiezuinig vrieskast
Fantastisch, het werkt prima, mooi design. Bovendien het is super energiezuinig.
Pluspunten
- Kwaliteit
Minpunten
- Prijzig
Weten door meten
De betrouwbare maar meer dan 20 jaar oude tafelmodel Liebherr vriezer bleek bij meting per dag ca 1kWh te verbruiken. Bij de huidige energie prijzen tijd om een zuinige vriezer aan te schaffen. De nieuwe stille GP1496 ook gecontroleerd en hij verbruikt inderdaad minder dan eenderde van de oude vriezer.
Wij hopen er nog lang plezier van te hebben.
Pluspunten
- Stil
Minpunten
- Geen
Dit type vriezer (GP 1496-20) is de enige in zijn soort die super zuinig is én met 7 jaar garantie is de iets duurdere prijs gerechtvaardigd. M.a.w. het is een TOP apparaat.
Vriezer oude was kapot
"….."…."…………………………………….."…..
…………………………………………………………….
Duur, maar is ook zuinig
Een van de zuinigste tafelmodel diepvries die op de markt is. De prijs is vrij hoog. De superfrost modus is handig om een dag van te voren te gebruiken als je bevroren spullen wilt meenemen of als je de diepvries wilt ontdooien en schoonmaken. Helaas heeft dit type geen nofrost functie, had voor dit bedrag 699 wel gemogen.
Pluspunten
- Label C nieuwe schaal
- Superfrost
- Lades kunnen eruit om hoge taart kwijt te kunnen
Minpunten
- Prijs
Prima een aanrader.
Heb gekozen voor een C label, kwaliteit en weinig geluid (db).
Maar twee keer per jaar ontdooien door de gladde wanden.
Pluspunten
- C label
- Minder ontdooien
- Weinig geluid
- Liebherr kwaliteit
Minpunten
- Geen
Top kast
We wilde graag een goede en energiezuiniger diepvries kast en die hebben we gevonden in liebherr en zijn daar erg blij mee
Pluspunten
- handig met glasplaat tussen de lades
Minpunten
- Nog niet ontdekt
Prima stille en zuinige vriezer
Ik heb deze vriezer gekocht, omdat het één van de meest energiezuinige is die te koop is. Hij vriest snel, stil en ik hoop ook zuinig in gebruik. Het enige minpuntje is dat we in vergelijk met onze oude (en even grote) vriezer wel veel minder kwijt kunnen. De energiezuinigheid heeft dus wel een gevolg voor de ruimte.
Pluspunten
- Zuinig
- Stil
Minpunten
- Ruimte
Gunstig energieverbruik.
We hebben vooral gelet op de energieprestatie en de inhoud. Op beide punten scoorde de GP 1496 het best. Beter dan 'Best' kan niet en is gewoon een 10 waard.
Pluspunten
- Energieverbruik
- Inhoud
Wij zijn blij met deze vriezer
Onze oude vriezer (tafelmodel) was aan vervanging toe. Wij hebben een tweepersoons huishouden en voor ons is een simpel tafelmodel voldoende. Na lang zoeken, vergelijken en recensies te hebben gelezen hebben wij voor deze vriezer gekozen. Dit is een energiezuinige vriezer en dat was een van de voorwaarden.
De vriezer ziet er mooi uit, compact en is goed ingedeeld met mooi afgewerkte laden. De extra functies zoals alarm bij onderkoeling en snel invriezen is een toegevoegde waarde. Wij zijn zeer tevreden.
Pluspunten
- Mooi afgewerkt, zowel de binnen- als buitenkant
- Alarm bij onderkoeling en niet gesloten deur
- Energiezuinig
- Snel invriezen
- Indeling is te wijzigen