Alecto WS-2200WT - Stijlvol Weerstation - Draadloos - Wit - Weerstations
Alecto WS-2200WT - Stijlvol Weerstation - Draadloos - Wit - Weerstations
Mooi en duidelijk weerstation
Duidelijk en eenvoudig weerstation. Gemakkelijk en snel te installeren. Wel even afwachten hoelang de batterijen het doen. In het donker lastig af te lezen.
Pluspunten
- Snel te installeren
- Duidelijke handleiding
Minpunten
- Nog niet aan te geven
Goede keus uit het grote aanbod.
Ik ben geen weer-amateur, maar wil wel elke dag even weten hoe warm of koud het buiten is.
Mooi vormgegeven, niet te groot, maar wel grote cijfers en een exacte tijdsaanduiding.
Eenvoudige bediening is mooi meegenomen! Dus blij met deze aankoop.
weerstation WS 2200
Makkelijk te installeren, duidelijk af te lezen en altijd de juiste tijd. Mooie kleine unit om buiten te plaatsen
Pluspunten
- altijd de juiste tijd
Minpunten
- Geen
groot scherm met grote cijfers, juiste indicatie.
Het apparaatje zat keurig verpakt in een stevig doosje.
Goede omschrijving voor het installeren. Makkelijke bediening.
Daarna door grote cijfers goed afleesbaar.
Duidelijke display met alleen de belangrijkste informatie
Weersvoorspelling, binnen- en buitentemperatuur en tijd is voor mij voldoende. Dat geeft dit weerstation helder en duidelijk aan. Radiogestuurde klok vind ik overigens ook fijn.
Pluspunten
- Duidelijk afleesbaar display
- Radiogestuurde klok
- Solide behuizing
Minpunten
- Geen
beeldscherm
prima produkt geeft precies weer wat ik wil weten, niet meer en niet minder.
Alleen geen beschrijving van waar buitenunit wel of niet kan staan/hangen.
i.v.m regen , sneeuw, vocht.
Pluspunten
- duidelijkl
- gemakkelijk
Scherm is duidelijk te lezen
Een makkelijk te bedienen weerstation. Eenvoudig en toch compleet. Tevens is het niet te groot dus je kunt het makkelijk ergens kwijt.
Pluspunten
- Compact
- Makkelijk te bedienen
weerstation
prima werkt snel niet ingewikkeld Met batterijen meegeleverd, prima verpakt werk beschrijving erbij.
accuraat weerstation
Ik raad dit weerstation aan daar het een duidelijk en groot displayscherm heeft waar de binnen- en buiten temperatuur duidelijk zichtbaar zijn. Ook heeft het een goede op tijd lopende klok welke gestuurd wordt door een radio signaal. Daarnaast zien we ook de huidige datum en de weersvoorspelling. Eind conclusie: Alecto WS-2200 kopen!
Pluspunten
- displayscherm
- klok
- datum
- weersvoorstelling
prachtig scherm
prima geheel maar het buiten "geheel" (nodig inz. weersverspelling) is wat moeilijk te bevestigen als je niet technisch en al tot de ouderen behoor.....
Pluspunten
- prima geheel
Minpunten
- geen of zie eerder bericht
dhr.
Gemakkelijk in gebruik. Snel geïnstalleerd want het ging automatisch. Een duidelijk afleesbaar scherm me alle info die ik nodig heb.
Bediening weerstation
Mooi vormgeving van het weerstation en makkelijk te installeren . Duidelijke scherm. Functioneert prima.
Pluspunten
- Duidelijk scherm
- Exacte tijdsmelding
Duidelijk maar somber
Weerstation is duidelijk en voldoet, echter de aanduiding van het weertype ervaar ik als vrij somber. Afgelopen week prima en zonnig weer. Het station geeft bijna steeds een wolk en soms zelfs regen aan. Had een wat positievere symboolweergave mogen zijn.
Pluspunten
- Duidelijk
- Goed leesbaar
Minpunten
- Somber met symbool weertype
duidelijk scherm
Ben zeer tevreden met weerstation en alleen de batterijen er in en het weerstation werkt nadat er even gewacht moet worden op contact met de zender en tijdsein.
Pluspunten
- duidelijk afleesbaar
- mooi en strak ontwerp
Levering door Bolcom perfect op tijd
Ik kocht dit product omdat het een goede waardering heeft volgens de test.
Het weerstation is wel wat duurder, ik koos voor kwaliteit i.p.v goedkoop, goedkoop is vaak duurkoop!
Lekker duidelijk
Prima meter, overzichtelijk en duidelijk. Verlichting is handig. Alleen vraag ik mij af of de buiten sensor wel voldoende waterdicht is. Maar dat zien we later wel.
Pluspunten
- Duidelijk
- Helder
Minpunten
- Kleine schroef ophanging buitensensor
Groot scherm
Mooi weerstation.Goed afleesbaar en prijs kwaliteit in orde.Hij kan niet opgehangen worden installatie direct in orde een paar minuutjes maar
Minpunten
- Jammer dat niet kan opgehangen worden.
Duidelijke display
Zeer duidelijke display met alleen nuttige informatie, binnen en buitentemperatuur, uur en weersvoorspelling.
Toestel ziet er ook nog mooi uit, wij hadden de witte uitvoering. Zeer gemakkelijke installatie.
Negatieve punten; tot nu toe nog geen.
Pluspunten
- Duidelijke display
- Gebruiksgemak
- Plug en play
- Design
goed afleesbaar
Het weerstation werkt prima. Is goed afleesbaar en zuiver. Veel beter als de vorige van een ander merk.
Pluspunten
- Duidelijk leesbaar
- Zuiver meten
Mooi duidelijk scherm en goed afleesbaar
Ik heb de Alecto WS-2200 nu een week in huis en bevalt mij prima, geeft goed de juiste temperatuur aan, duidelijk scherm en doet precies wat ik wil, makkelijk te instaleren, batterijen er in en hij werkt, koppelt zich zelf met de buiten sensor en zelfs de tijd stelt zich zelf in.
echt een aanrader dit apparaat voor die prijs
Pluspunten
- Mooi formaat
- Verlicht scherm
- Goeie buiten sensor
- Makkelijk te instaleren
Minpunten
- Geeft geen datum aan
Duidelijke display
Heeft een duidelijke beschrijving en is makkelijk te installeren. Automatische tijdzoeker is ideaal. Ook hoogste en laagste temperatuur aanduiding is makkelijk na te gaan. Supersnelle levering via Bol.com
Pluspunten
- Duidelijk display
- Eenvoudige installatie
- Zoekt zelf de juiste tijd
Minpunten
- Geeft alleen basis informatie,
- Geen koppeling met bijvoorbeeld windmeter.
Duidelijk leesbaar en prachtige eenvoudige vormgeving
Weerstation gisteren gekocht en voldoet aan de gestelde verwachtingen. Display en vormgeving ziet er goed uit. Het was handig geweest dat ook een datumaanduiding was toegevoegd. Bediening aan achterzijde wat minder gelukkig.
Pluspunten
- Duidelijk leesbaar
- Prachtige vormgeving
Minpunten
- Bediening aan achterzijde
- Geen datumaanduiding
Duidelijk en gebruiksvriendelijk
Duidelijk scherm, goed leesbaar, makkelijk te hanteren. Temperatuur buiten en binnen en minimale en maximale waarden van afgelopen periode te zien. Handig.
Pluspunten
- Duidelijk leesbaar
- Gebruiksvriendelijk
WS-2200 (zwart) van Alecto is prima keuze.
Eindelijk, na diverse andere weerstations een goede keuze gevonden. Doet precies wat hij moet doen, namelijk de temperatuur aangeven. Het updaten van de radio gestuurde DCF tijd duurde even, maar dat had ik al diverse keren gelezen.
Ook de update van de temperaturen duurt iets langer, maar deze zijn goed nauwkeurig.
Groot helder beeldscherm met verlichting.
Ik heb wel de buitensensor in een dubbel afgesloten plastic zakje gedaan. Dit beïnvloed de meting niet, maar voorkomt (hopelijk) dat deze vervuild en daardoor niet meer goed meet, zoals mijn vorige weerstation.
Pluspunten
- Helder groot scherm
- nauwkeurig
- Met radio gestuurde tijd
- Met verlichting
Minpunten
- Kan niet worden opgehangen
- Alle bedienknoppen zitten aan de achterzijde
Duidelijkhei
Stevige kast
Duidelijke cijfers
Groot scherm, stevige kast, duidelijke cijfers .Een weerstation die de minimale mogelijkheden heeft wat betreft de weersvoorspelling . Het is echt een basis station
Pluspunten
- Stevige kast valt niet snel om
- Duidelijke cijfers
- Verlichting
Minpunten
- Beperkte mogelijkheden