Kieskeurig.nl Webshop Alerts

Voordat een webshop zijn productaanbod mag tonen op Kieskeurig.nl, wordt dit bedrijf uitgebreid door ons gecontroleerd. Kieskeurig.nl wil namelijk dat jij producten koopt bij webshops die betrouwbaar zijn. Ondanks onze nauwkeurige screening kan het voorkomen dat een webshop zich niet aan alle regels houdt en bewust bezoekers van Kieskeurig.nl wil duperen. Op deze pagina vind je meer informatie over de shops (websites) waarvoor Kieskeurig.nl haar bezoekers waarschuwt en alle overige meldingen.

14 augustus 2017 - Kieskeurig.nl verwijdert prijzen Bestekeus.nl
Kieskeurig.nl heeft de prijzen van webshop Bestekeus.nl verwijderd van haar website. Dit naar aanleiding van het bericht op de website van Bestekeus.nl dat er een faillissementsaanvraag is ingediend. Indien het faillisement wordt bekrachtigd zal er een curator worden aangesteld die vragen m.b.t. (lopende) bestellingen en producten zal beantwoorden.
Klik hier om de laatste ontwikkelingen te volgen >>

5 februari 2015 - Kieskeurig.nl verwijdert prijzen Combiwebshop.nl
Kieskeurig.nl heeft de prijzen van webshop Combiwebshop.nl verwijderd van haar website. Dit naar aanleiding van serieuze klachten van consumenten, het niet nakomen van contractuele verplichtingen en eigen onderzoek naar deze webshop. Er wordt door veel consumenten, maar ook door Combiwebshop.nl zelf actief over deze shop gesproken op diverse websites. Ook Kieskeurig.nl wordt daar in genoemd. Reden te meer om uit te leggen hoe de situatie in elkaar zit.
Klik hier om meer te lezen over de zaak Combiwebshop.nl >>

7 januari 2014 – Dixons-shop.com misbruikt reviews Kieskeurig.nl
De website Dixons-shop.com misbruikt Kieskeurig.nl reviews van Dixons.nl. Vanaf deze website wordt rechtstreeks doorgelinkt naar Kieskeurig.nl. Het gaat hier dus niet om de echte webshop Dixons.nl.

15 december 2014- Nextdeal-shop.com misbruikt reviews Kieskeurig.nl
De website Nextdeal-shop.com misbruikt Kieskeurig.nl reviews van Nextdeal.nl. Let goed op de url van de website om er zeker van de zijn dat je op de echte website van Nextdeal.nl bent en daar je aankoop doet.

30 November 2014 - Kieskeurig.nl verwijdert Onvo.nl
Kieskeurig.nl heeft op 30 november 2014 de webshop Onvo.nl verwijderd van haar website. Dit naar aanleiding van serieuze klachten van consumenten en eigen onderzoek naar Onvo.nl.
Klik hier om meer te lezen over de zaak Onvo.nl >>

Wat kun jij doen of ben je zelf gedupeerd?
Neem dan altijd contact op met Kieskeurig.nl. Dankzij o.a. jullie signalen kunnen we snel ingrijpen en consumenten behoeden voor dit soort webshops.

Je kunt Kieskeurig.nl bereiken door het contactformulier in te vullen op www.kieskeurig.nl/contact.

Tips
Op de pagina www.kieskeurig.nl/veilig_shoppen vind je tips om veilig je online aankoop te kunnen doen en wat je moet doen als je gedupeerd bent door een webshop.