Inventum HW717G zwart - Reviews

Specificaties
Vermogen
2150 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Materiaal behuizing
glas

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HW717G zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rallygek 25-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

inventum HW717G

Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

1,0
na een halfjaar slaat de waterkoker niet meer af en bleift koken .
na testen bleikt de deksel door de warmte slap te woorden en waar door erg stoomt en druk ontsnapt en door dit probleem niet afslaat.
helaas gen retour bon meer in een produktie fout en zonder bon willen ze je niet helpen.
blokker verkoopt deze ook onder eigen naam.

Pluspunten

  • mooi uitelijk

Minpunten

  • gevaarlijk stoom ontsnapt
  • slaat niet uit brand gevaar
  • tegevaarlijk om hem nog te gebruiken
  • tegevaarlijk om hem te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Slecht

Reageer

M. Aarnink 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

9,0
Jammer dat de kalkfilter niet uitneembaar is. Dat is lastig met schoonmaken.
Ik vind het design mooi en ik geniet elke keer weer van het blauwe ledlicht dat brandt tijdens het koken van het water.

Pluspunten

  • blauwe ledllcht dat brandt tijdens het koken

Minpunten

  • Geen uitneembare kalkfilter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C. Seinstra 16-11-2018
  • Product gekocht

Bijzonder sfeervolle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

9,0
Eerste oogopslag qua vormgeving/uiterlijk.
Het product is inderdaad een fijn gebruiksartikel en tevens een lust voor het oog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Inventum waterkoker HW717G

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

9,0
Moderne uitvoering, makkelijk in gebruik, warmt snel op, heeft een inhoud indicator, energie bewust makend. kortom een goed apparaat.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • inhoud indicator
  • snoerloos
  • anti kalk filter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dunlop versie van de Inventum HW717G.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

10,0
Deze waterkoker ziet precies de zelfde uit als de Inventum tot de kleinste puntjes.Gekocht bij Dirk voor 9,99. ( 3 daags actie voor Koningsdag 2018.) Ik ben 100% eens met de revue hier boven.Een PRIMA product.

Pluspunten

  • efficient

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lia 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi.duidelijk snel en goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

10,0
Het is een mooie water koker. Van vorm Groote en met een mooie blauwe kleur ik zou hem iedereen aanbevelen.Vooral als je veel theedrinkt.hij is gewwon goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G.B. Draaisma 09-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

10,0
Voldoet méér aan de verwachtingen dan ik vooraf al gedacht had. Werkt bijzonder gemakkelijk en goed. Om te zien is het is een lust voor het oog, zowel buiten als in gebruik. De prijs-/kwaliteitverhouding is om van te likkebaarden. Kortom: "Het is een 100% zeker aan te raden waterkoker".

Pluspunten

  • Algehele uitstraling
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Prijs-/kwaliteiverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilonka 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne compacte,niet zware waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

9,0
Werkt top, even 2x goed laten koken voor eerste gebruik. Is niet zwaar bij het optillen,ziet er leuk uit ,niet kolossaal. Het schenktuitje zorgt alleen voor water in je glas of beker en niet ernaast op het aanrecht ofzo. Geeft blauw licht als je hem aanzet,is duidelijk dat hij dan aanstaat. Goede prijs kwaliteit verhouding hebben alle producten van Inventum vind ik

Pluspunten

  • Niet zwaar
  • Goede schenktuit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

René 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

9,0
Het product werkt erg goed! Mooi helder glas en daarnaast is het ook een erg mooi design. Fijn in gebruik en het doet wat het moet doen! Leuk die lampjes ook.

Pluspunten

  • Niet te duur
  • Leuke ledverlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maaike 16-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker HW717G Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

8,0
Deze waterkoker werkt naar behoren. Kalkaanslag is eenvoudig te verwijderen door na een kookbeurt de waterkoker even met koud water te laten staan en om te schudden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Naomi 23-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Waardeloos

Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

2,0
Na een half jaar in gebruik sluit de klep niet meer en hij slaat ook niet meer af als het water kookt. Het was vanaf het begin al een beetje een onding, want ook het schenken moet zeer voorzichtig gebeuren. Doe je dit niet, stroomt het water langs de waterkoker. De waterkoker heeft een leuk design, maar daar is alles ook mee gezegd. Jammer genoeg was het een kerstcadeau, dus kan waarschijnlijk weinig met evt. Garantie

Pluspunten

  • Ziet er aardig uit

Minpunten

  • Lekt bij schenken
  • Niet duurzaam

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht

Reageer

M.de Vries 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

10,0
Een prachtige grote waterkoker met ingebouwde verlichting wat zeer luxe toont. Hij is super snel op temperatuur. Ik ben er blij mee!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede prijs
  • Snel op temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Hendriks 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

10,0
Prima waterkoker, snel kokend water. Daarnaast mooi design waardoor hij blijvend op ons aanrecht staat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke en handige waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

8,0
Veruit de leukste waterkoker! Blauwe ledverlichting tijdens het koken, dus kinderen zijn ook blij :) Daarnaast vriendelijke prijs en handig in het gebruik. Topwaterkoker dus.

Pluspunten

  • Apart met blauwe ledverlichting
  • Glazen behuizing
  • Leuke prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Roel 06-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig ding. Werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

8,0
Wij wilden een koker van glas. Inventum is een ons bekend -goed - merk.
daarbij is het 1 van de allergoedkoopste.
De LED verlichting is natuurlijk volkomen overbodig.......... maar het staat wel erg leuk in onze keuken. We hebben het apparaat nu 2 dage, dus over de duurzaamheid kan ik niks zeggen

Pluspunten

  • Doet wat hij moet doen. Water snel koken.
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claxon070 13-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

9,0
Een stijlvolle waterkoker met fraaie led verlichting. Werkt super!
Een aanwinst in de keuken wat betreft looks en werkt uitstekend.

Pluspunten

  • Water snel aan de kook
  • Fraaie vormgeving

Minpunten

  • Geen uitneembaar filter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Blue fox 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

10,0
ik vind het een mooi apparaat wat precies bij mijn keuken (rvs inbouwapparatuur en zwart keukenblad) past. Ik word ook blij van het water wat vrolijk borrelt achter het heldere glas met de blauwe led verlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer