Inventum HW717G rvs, zwart - Reviews

Specificaties
Vermogen
2150 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Materiaal behuizing
glas

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HW717G rvs, zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Inventum waterkoker HW717G

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G rvs, zwart

Algemene score

9,0
Moderne uitvoering, makkelijk in gebruik, warmt snel op, heeft een inhoud indicator, energie bewust makend. kortom een goed apparaat.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • inhoud indicator
  • snoerloos
  • anti kalk filter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dunlop versie van de Inventum HW717G.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G rvs, zwart

Algemene score

10,0
Deze waterkoker ziet precies de zelfde uit als de Inventum tot de kleinste puntjes.Gekocht bij Dirk voor 9,99. ( 3 daags actie voor Koningsdag 2018.) Ik ben 100% eens met de revue hier boven.Een PRIMA product.

Pluspunten

  • efficient

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lia 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi.duidelijk snel en goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G rvs, zwart

Algemene score

10,0
Het is een mooie water koker. Van vorm Groote en met een mooie blauwe kleur ik zou hem iedereen aanbevelen.Vooral als je veel theedrinkt.hij is gewwon goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C. Seinstra 16-11-2018
  • Product gekocht

Bijzonder sfeervolle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G rvs, zwart

Algemene score

9,0
Eerste oogopslag qua vormgeving/uiterlijk.
Het product is inderdaad een fijn gebruiksartikel en tevens een lust voor het oog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilonka 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne compacte,niet zware waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G rvs, zwart

Algemene score

9,0
Werkt top, even 2x goed laten koken voor eerste gebruik. Is niet zwaar bij het optillen,ziet er leuk uit ,niet kolossaal. Het schenktuitje zorgt alleen voor water in je glas of beker en niet ernaast op het aanrecht ofzo. Geeft blauw licht als je hem aanzet,is duidelijk dat hij dan aanstaat. Goede prijs kwaliteit verhouding hebben alle producten van Inventum vind ik

Pluspunten

  • Niet zwaar
  • Goede schenktuit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

René 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G rvs, zwart

Algemene score

9,0
Het product werkt erg goed! Mooi helder glas en daarnaast is het ook een erg mooi design. Fijn in gebruik en het doet wat het moet doen! Leuk die lampjes ook.

Pluspunten

  • Niet te duur
  • Leuke ledverlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Aarnink 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Geschreven voor: Inventum HW717G rvs, zwart

Algemene score

9,0
Jammer dat de kalkfilter niet uitneembaar is. Dat is lastig met schoonmaken.
Ik vind het design mooi en ik geniet elke keer weer van het blauwe ledlicht dat brandt tijdens het koken van het water.

Pluspunten

  • blauwe ledllcht dat brandt tijdens het koken

Minpunten

  • Geen uitneembare kalkfilter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eva 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke en handige waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G rvs, zwart

Algemene score

8,0
Veruit de leukste waterkoker! Blauwe ledverlichting tijdens het koken, dus kinderen zijn ook blij :) Daarnaast vriendelijke prijs en handig in het gebruik. Topwaterkoker dus.

Pluspunten

  • Apart met blauwe ledverlichting
  • Glazen behuizing
  • Leuke prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Roel 06-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig ding. Werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G rvs, zwart

Algemene score

8,0
Wij wilden een koker van glas. Inventum is een ons bekend -goed - merk.
daarbij is het 1 van de allergoedkoopste.
De LED verlichting is natuurlijk volkomen overbodig.......... maar het staat wel erg leuk in onze keuken. We hebben het apparaat nu 2 dage, dus over de duurzaamheid kan ik niks zeggen

Pluspunten

  • Doet wat hij moet doen. Water snel koken.
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claxon070 13-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G rvs, zwart

Algemene score

9,0
Een stijlvolle waterkoker met fraaie led verlichting. Werkt super!
Een aanwinst in de keuken wat betreft looks en werkt uitstekend.

Pluspunten

  • Water snel aan de kook
  • Fraaie vormgeving

Minpunten

  • Geen uitneembaar filter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Blue fox 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G rvs, zwart

Algemene score

10,0
ik vind het een mooi apparaat wat precies bij mijn keuken (rvs inbouwapparatuur en zwart keukenblad) past. Ik word ook blij van het water wat vrolijk borrelt achter het heldere glas met de blauwe led verlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer