Inventum HW717G zwart, zilver - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HW717G zwart, zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.Gerritsen 17-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanschaf Inventum waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij het zoeken naar een nieuwe koker viel deze direct op door het prachtige design. Een extra dimensie is de blauwe led-verlichting tijdens het koken. Heel apart. Bij binnenkomst in de keuken valt de koker direct op. Werkt perfect. Zeer tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Uitstraling
  • gebruiksvriendelijk
  • aankoopsprijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**r@c**a.nl 03-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en Functioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gebruiksgemak, gebruiksinstellingen en design. Win-win-win dus. Mee in aanraking gekomen op een ander adres. Grootste Asset is het makkelijk kunnen instellen van de temperatuur.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Echt geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T**e@h**l.com 12-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product al een paar maanden in huis en ben er zeer tevreden over, kookt het water snel, makkelijk schoon te houden (ik gebruik azijn meer niet) en het leuke blauwe lampje zorgt voor een gezellige sfeer in de keuken.
Ook de prijs vind ik prima voor dit product , de prijs was rond de 23 euro en heb het bij de aldi op de kop getikt
Ik denk/hoop dat ik er nog lang van mag genieten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 25-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie waterkoker van goed kwaliteit. De led-verlichting maakt die aparaat helemaal mooi. Ik ben er super tevreden mee. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMast 22-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design en voldoet aan verwachting. Prijs en kwaliteit verhouding is prima, staat prima in elk soort keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Inventum waterkoker HW717G 13-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker Inventum HW717G

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer goed werkende prachtige waterkoker. Water wordt snel warm, mooi design en door het prachtige blauwe Led licht, heeft deze waterkoker een prachtige uitstraling maar is daardoor ook extra veilig omdat je nu precies weet wanneer de waterkoker aan staat. Gaat automatisch uit als het water warm is, evenals het licht. 360 graden draaibaar, snoerloos en zeer goed schoon te maken, omdat binnenin de waterkoker een plaat zit en geen spiraal. 2 jaar garantie.
Top!

Pluspunten

  • Veiligheid
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Omaatje 11-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Gemakkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Gemakkelijk in gebruik en hij ziet er ook prachtig uit. Mijn oude was al 15 jaar oud en helemaal vergeeld. Een aanwinst in mijn keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Olsthoorn 10-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een geweldig apparaat wat ons comfort zal verhogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een wonder hebben we nu gekocht, deze waterkoker is doorzichtig.
Dus nooit meer doen we hem te vol en hebben we een natte aanrecht, maar gewoon warm water voor de thee en nog veel meer doeleinden.
Dit is een prima aanvulling voor onze keuken en ons comfort, top

Pluspunten

  • Vormgeving
  • doorzichtig
  • Vriendelijk
  • Degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke Engelse 17-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie glazen waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie glazen waterkoker met een lichtje als hij aanstaat. Hij is relatief stil en snel in gebruik. Prettige schenktuit.

Pluspunten

  • Goede schenktuit
  • Stil
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roos Dommerholt 23-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie compacte waterkoker, door het design staat het mooi op het aanrecht.
Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Prima waterkoker 04-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie moderne waterkoker.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wow, deze waterkoker sprong direct in mijn oog, figuurlijk dan. Transparant door de glazen kan, moderne look door de blauwe led verlichting. Een aanwinst voor onze nieuwe keuken! De prijs viel me mee, gezien de uitstraling en kwaliteit. Ik beveel deze dan ook zeker aan!

Pluspunten

  • mooi, modern uiterlijk
  • goed formaat, 1,7, liter.
  • rustig qua geluid.
  • prima prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 17-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig design. Zonder franjes.
Opwarmtijd iets langer dan verwacht.
Tevreden over aankoop.
Functionaiteit primeert.
Geeft betrouwbaree indruk.

Pluspunten

  • Mooi design, zonder franjes.
  • Oogt mooi.

Minpunten

  • Opwarmtijd iets langer dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 30-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige waterkoker!

Algemene score

9,0
Het leek me makkelijk om te kunnen zien hoe het water kookt. Ook prettig dat het water in glas gevat is ipv kunsttstof of metaal.

Pluspunten

  • Duidelijk (blauwlicht is aan)
  • Neemt niet heel veel plek in

Minpunten

  • Maximum streep net iets te hoog
  • Verder geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marian 21-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt goed kan ook veel water in en ziet er ook goed uit de blauwe led verlichting maakt dat hij er nog beter uitziet

Pluspunten

  • Veel water inhoud
  • Blauwe led verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 08-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een mooie waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor een erg mooi prijsje deze geweldige waterkoker gekocht. Ik vind vaak dat waterkokers erg lelijk in de keuken staan, maar deze is mooi doorzichtig met een premium blauw licht wanneer de waterkoker aanstaat.

Pluspunten

  • Doorzichtig
  • Ledlicht
  • Goed betaalbaar
  • Degelijk merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B. Maas 01-01-2020
  • Product gekocht

Mooi maar met wat minpunten

Algemene score

5,0
Lampjes zij. Erg leuk on te zien. Maar je ziet na 20x gebruiken toch veel kalkaanslag. Dat is toch wel een domper op de fancy uitvoering.
Na een jaar was de deksel al stuk (los). Nu na een dikke anderhalf jaar doet de waterkoker het niet meer.
Wel moet gezegd worden dat we het ding elke dag 5-10 keer gebruiken

Pluspunten

  • Lampjes die aangaan. Leuk
  • Je ziet het water koken. Leuk!

Minpunten

  • Na 20x zie je kalkaanslag op de wanden.
  • Je moet dus vaak ontkalken

Reageer

Miranka Blummel 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waterkoker/glaskan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Waterkoker met prima prijs,mooie uitstraling,compact!
Leuke ledverlichting tijdens het koken van water.

Pluspunten

  • design
  • glaskan
  • compact

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jessica VDJ 12-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum HW717G waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi en goed werkend toestel. Het water warmt snel op, dus doet zeker zijn werk. Ook een mooi design, echter heb ik spijt van het glas. De minste kalkaanslag valt onmiddellijk op. Ik moet hem continue reinigen zodat hij er 'proper' blijft uitzien. In Stabroek zit er heel veel kalk in het water blijkbaar. Ikzelf zou hem dus om deze reden geen tweede keer meer kopen, ik zou voor een gesloten model kiezen in inox ofzo.

Pluspunten

  • snel warm water
  • design = eyecatcher

Minpunten

  • op glas zie je direct alles (kalkaanslag)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C van Velzen 11-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Groot doorzichtig reservoir met leuke led verlichting handig om te volgen hoever het koopproces is de kan is dan wel zwaar wanneer deze vol.

Pluspunten

  • Groot reservoir
  • Stabiel

Minpunten

  • Zwaar bij volle kan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Janus 10-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stijlvolle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een mooie, stijlvolle waterkoker van Inventum. Mooi design, met z'n grote glazen kan en blauwe verlichten wanneer je water erin kookt. Het product is gemakkelijk in gebruik en het zeefje houdt gemakkelijk eventuele kalkrestjes (wanneer je hard water hebt) tegen bij het inschenken.

Pluspunten

  • mooi design
  • gemakkelijk in gebruik
  • degelijke kwaliteit
  • eenvoudig in gebruik
  • zeefje tegen kalk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews