KitchenAid 5KEK1722EER Waterkoker - 1.7L - Rood - Waterkokers

KitchenAid 5KEK1722EER Waterkoker - 1.7L - Rood
KitchenAid 5KEK1722EER Waterkoker - 1.7L - Rood

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de KitchenAid 5KEK1722EER Waterkoker - 1.7L - Rood op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Theo witkamp11-04-2020
2.0

Mooie watekoker maar met technische mankementen

2.0
Gekocht vanwege uiterlijk en functionaliteit (je kan temperatuur instellen). Die functie doet het prima en is ook makkelijk in te stellen. Apparaat houdt ook lekker vast. Echter de klep om het water in te laten, de knop om die klep te openen, loopt zeer stroef. Dus je moet een paar keer op dat knopje drukken om te openen, soms opent die dan nog niet. Het apparaat teruggebracht en kreeg een nieuwe. Helaas hetzelfde euvel, apparaat teruggebracht wederom, maar ook mijn 3e waterkoker vertoond hetzelfde probleem. Ik heb er geen vertrouwen in dat een volgende waterkoker van KitchenAid wel ok is.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Instellen temperatuur water
  • Houdt goed vast
Minpunten
  • Knop van de klep hapert
  • Technisch niet goed
Herman08-04-2019

Teveel fabrieksfouten voor deze prijs

Ik ben nu toe aan mijn 4e toestel, na de vorige telkens terug te hebben moeten sturen naar Kitchenaid. Bij de eerste bleef het deksel vastzitten na een paar weken gebruik, wat een veel voorkomend probleem bij deze waterkoker is. Bij de vervangingsexemplaren die ontving was er telkens wat mis met de thermometer en de thermostaat, waardoor de juiste temperatuur niet kon worden afgelezen. Onacceptabele defecten gezien de prijs die je betaalt voor dit apparaat. Het enige positieve wat ik kan melden over dit product is de klantenservice van Kitchenaid.
Pluspunten
  • Design
  • Klantenservice
Minpunten
  • Deksel defect
  • Fabrieksfouten