ETNA AKV778IRVS - Waterkoelers
Energieklasse E
Mooi afgewerkt apparaat
Netjes afgewerkt en zeer stil. Prachtig apparaat voor een mooie prijs.
Pluspunten
- Ijs,water en voldoende ruimte
- Heel stil en mooi apparaat
Minpunten
- Nog niet
Bij deze wel 5 jaar garantie.
Mooie aankoop gedaan met deze Amerikaanse koelkast, compleet voor een zachte prijs. En dan ook nog een 5 jaar garantie door even je gegevens in te vullen.
Pluspunten
- Eenvoudig te instaleren
- Mooie display
Minpunten
- Instellingen verspringen snel
Prijs-kwaliteit is TOP
prijs - kwaliteit vind ik dit een 'top-toestel',
maakt heel weinig geluid en is heel ruim.
Pluspunten
- weinig geluidsoverlast
Minpunten
- niets
Wou, wat een mooie koelkast!
Na 22,5 jaar trouwe dienst heeft mijn oude Etna koelkast het uiteindelijk begeven, een uitzonderlijk lange levensduur voor een koelkast. Dit indrukwekkende staaltje duurzaamheid heeft me overtuigd om opnieuw voor een Etna te kiezen.
De nieuwe Etna koelkast stelt niet teleur, deze combineert moderne technologie met een mooie uitstraling waar Etna om bekend staat. De koelkast werkt stil en efficiënt en biedt ruime opbergmogelijkheden en heeft een nog beter indeling.
Als deze nieuwe Etna AKV778IRVS net zo lang meegaat als de vorige, zal ik nog vele jaren tevreden zijn.
Kortom, Etna heeft wederom zijn naam waargemaakt.
Pluspunten
- goede indeling
- na installatie snel op temperatuur
- eenvoudige bediening
- mooie afwerking
Minpunten
- geen min punten wat mij betreft
Zeker een aanrader
Hele fijne Amerikaanse koelkast. Lekker veel ruimte zowel in de koeling als in de vriezer. Maakt niet veel lawaai en makkelijk te installeren. Wij hebben gekozen voor de koelkast met wateraansluiting.
Pluspunten
- Veel ruimte
- Stille koelkast
- Makkelijk te installeren
wat verwacht is ook gekregen
voldoet aan de verwachtingen, vriezen koelen en ijs en water prima, mooie vorm en maat, een 10
Pluspunten
- maat
- vorm
- werking
- indeling
Mooi design, makkelijk in gebruik
Omdat er veel water gedronken word in ons gezin, deze koelkast gekocht. Mooi design, makkelijk in gebruik.
Bevalt erg goed en een mooie uitstraling en indeling
Mooie koelkast met mooie indeling kwa schappen en bakken, mooie ijsblokken en koud water ingebouwd en paste precies in de nis in de keuken. Prachtig apparaat ben er zeer blij mee. Hoop dat deze ook weer een jaartje of 15/16 mee gaat.
Pluspunten
- Goede indeling
- Mooie uitstraling
Wij hadden al een Amerikaanse koelkast maar zonder Ijsmachine. De koelkast is heel mooi, ruim en werkt super. Wij zijn heel tevreden. De handgrepen zijn geïntegreerd dat is een plus.
Pluspunten
- Mooi, geïntegreerde handgrepen
- Stil
Top apparaat
Dit is de beste aankoop van de keuken , mijn extra vriezertje kan weg nu ik een zee aan ruimte heb in mijn Etna. Heerlijk de ijsblokjes uit de deur tappen.Voor een redelijke prijs koop je een prima apparaat.
Mooi design en stil.ik zeg doen
Fijne gebruiksvriendelijke koelkast
Een hele fijne ruime koelkast en vriezer combinatie! Wij drinken veel water en door de water dispenser en ijsklontjes hebben we altijd koud water! Indeling is fijn en ruim!
Pluspunten
- Water dispenser
- Ruimte
Zeer luxe uitstraling, echt een aanrader.
Het is een prachtige Amerikaanse koelkast. Mooie ruime indeling en heeft een luxe uitstraling. Ook zijn we zeer tevreden over de ijsklontjes en crushed ice, die de koelkast maakt. Qua geluidsniveau hoor je de koelkast nauwelijks, alleen als hij een nieuwe batch ijsklontjes heeft hoor je deze kort gelost worden.
Wat een ons betreft een dikke 10+!!
Pluspunten
- Maakt ijsklontjes en crushed ice
- Laag geluidsniveau
- Ruime indeling en luxe uitstraling
- Duidelijk display
- Mooie ledverlichting
Als mama ben ik blij met m’n nieuwe Etna
Top: Prachtige Amerikaanse koelkast, mooi afgewerkt, mooie uitstraling.
Tip: Meer riggels voor de schappen om zelf de hoogtes te kunnen bepalen.
Icecube on
Erg blij mee, hiervoor een dure Samsung gehad. Wel wat grotere ijsblokjes maar die hoorde je dan ook flink vallen als deze klaar waren. Daarbij geen ruimte achter deze ijsblokjes bak wat hier wel is en meer kwijt kan aan producten Echt een mooie koelkast. Wat mooi past in de keuken. Ik ben er super blij mee en hoop hier nog heel wat jaren plezier van te hebben wel een tip voor iets wat je activeert dat een lichtje gaat opbranden. Doet deze ook alleen dan om het uit te zetten van de ijsblokjes. Zou mooi zijn als er staat ijsblokjes aan en deze oplicht. I.p.v. ijsblokjes uit.
Pluspunten
- Hoop ruimte
- Mooi design
- Handig in gebruik
Minpunten
- I.p.v. ijsblokjes uit . Tekst ijsblokjes aan
zeker een aanrader.
zeer mooie koelkast voor deze prijs is stiller dan ik had verwacht, veel ruimte , crusht het ijs ook mooi.
Pluspunten
- stiller dan ik had verwacht
- veel ruimte.
- crusht het ijs ook erg goed
Super Amerikaanse koelkast
Fijne ruime koelkast. Niet zo diep als de gemiddelde Amerikaanse koelkast zodat deze ook in een kleinere keuken past.
Makkelijk aan te sluiten, veel ruimte en lekker water met ijsklontjes.
Pluspunten
- Niet zo diep
- Veel ruimte
- Ijsklontjes
Minpunten
- Geen
Zeer tevreden mee en zeker een aanrader
Ik heb hem nu enkele dagen in gebruik en kan het volgende vertellen:
- 5 jaar garantie! 2 jaar standaard en 3 jaar extra na registratie via Etna.nl
- Stil
- Strak design
- Makkelijk in te stellen (Plug en play).
Wel zou je het volgende moeten onthouden
- Hij heeft een filter die je aan de buitenkant moet installeren, je moet hem dus tegen een muur aan monteren of creatief zijn.
- Filter moet tussen de 6-12 maanden vervangen worden
Pluspunten
- 5 jaar garantie
- Strak design
- Plug and play(wel handleiding lezen)
- 5m slang en koppelpunten voor wateraansluiting
- Altijd snel koud water
Minpunten
- Nog niet kunnen vinden
Gewoon uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.
Dit is een prachtige Amerikaanse koelkast. De indeling en het led-licht geeft een goed overzicht. Daarvoor had ik een Samsung, maar vindt ik deze beter en wbt prijs/kwaliteit is deze uitstekend. Verder de 5 jaar garantie maakt de keuze makkelijker om voor de Etna AKV7781RVS te kiezen. Een ander voordeel is dat deze koelkast minder energie gebruikt en dat komt voor mij op ca. 75,00 euro per jaar.
Pluspunten
- strak en goede vormgeving
- Eenvoudig te bedienen
Minpunten
- Geen
Prima Amerikaanse koelkast voor scherpe prijs
Bij een bezoekje aan de Etna vestiging in Duiven zag ik deze Amerikaanse koelkast. Omdat mijn kast gebreken vertoonde en energie slurpte ben ik verder gaan kijken of dit een goede aankoop zou zijn. Prijstechnisch is deze kast vergeleken met heel veel anderen zeer interessant en zeker niet minderwaardig. Ik heb daarom besloten de kast te kopen ben er heel tevreden mee. De ruimte in de kast is enorm en het energie verbruik is laag en ik verdien de kast binnen 5 jaar terug. De handleiding is duidelijk en ik heb maar een opmerking want er zit een witte kunststof bak bij waar van ik geen idee heb wat daarvan de bestemming kan zijn. Ook in de handleiding staat niets daarover. Ik zal het Etna wel eens vragen maar voorlopig ligt de bak in mijn keukenkast. Eindoordeel: goede aankoop.
Pluspunten
- Energie verbruik
- Geluidsproductie
Minpunten
- Nog niet ervaren
Amerikaanse koelkast is een aanrader
Goed werkend product. Lekker gecrushed ijs, blokjes ijs of gekoeld gezuiverd water. Veel ruimte om producten in te doen. Geen spijt van deze luxe amerikaanse koelkast.
Pluspunten
- Veel netto inhoud
- Lekker gecrasht ijs
Minpunten
- Tot op heden niet
Amerikaanse koelkast
Een geweldige koelkast, mooi en stil!
Een aanrader! Voor iedereen die een Amerikaanse koelkast zoekt.
Zeer fijn apparaat en makkelijk te bedienen en aan te sluiten.
Veel waar voor je geld
Bevalt erg goed, zeker een aanrader
Prachtig apparaat, heel ruim met overzichtelijke indeling.
Geheel geluidloos.
Pluspunten
- design
- indeling
- zeer overzichtelijk
Na 22 jaar..........
De oude Amerikaanse koelkast was na 22 jaar kapot gegaan. Tijd voor een nieuwe!,
De keus viel op de Etna AKV7781RVS....mooie indeling van het koel gedeelte, genoeg ruimte om de diepvries te vullen.
Pluspunten
- genoeg ruimte
- Mooie kleur
Minpunten
- scharnier van de deuren zijn veranderd.
Zo blij met deze koelkast
Tot nu toe superblij met mijn aankoop ,de koelkast heeft een sjieke uitstraling de koelkast hoor je helemaal niet en hij doet wat ie moet doen.Heerlijk veel ruimte en goed verlicht ,hoop dat dit allemaal jaren zo blijft,ik ben happy
Pluspunten
- Mooie uitstraling
- Geluidloos
- Koel goed en helemaal met de Ecostand
- Deuren sluiten goed
- Veeel ruimte in de vries en koelgedeeltes
Minpunten
- Als je water getapt hebt druppelt het na