Bosch Serie 6 WTU87691NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JeroenD 09-09-2018

Super product

Algemene score

10,0
Ook voor deze machine een dikke pluim.
Heel erg tevreden over de droog resultaten.
En in combinatie met de wasmachine die ik tegelijk gekocht heb een verbetering in energiekosten dus alleen maar plussen voor deze machine.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

moppie 01-08-2018

werkt goed

Algemene score

8,0
Om in te stellen hoe je wilt dat de was er uit komt, vind ik niet zo gemakkelijk, zal even tijd kosten.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 29-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energie Zuiniger kan bijna niet

Algemene score

9,0
Wasdroger gekocht met BTW actie Mediamarkt en scheelde best wel veel geld, Wilde dit apparaat graag aanschaffen ivm de energiezuinigheid en praktische functies van de droger.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

margje 25-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geruisloos, grote verlichte trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super fijne droger!! mooie luxe uitstraling. geruisloos, makkelijk filtersysteem!!
veel soorten programma's en snelle droogtijd.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Katzz 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinige en gebruiksvriendelijke droger

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit en heeft veel verschillende standen. Ik vind vooral de MIX-stand heel handig. Hij maakt weinig lawaai en is makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Handige grote display
  • Makkelijk in gebruik
  • Zuinig
  • Mooi design
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana 17-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze droger is echt een aanwinst voor mijn huishouden.
Hij droogt super snel, laat weinig kreukels achter en hij past zelf de tijd aan na aanleiding van de hoeveelheid was die er in zit .

Pluspunten

  • Zelf aanpassing tijd
  • Snel droog
  • Weinig kreukels

Minpunten

  • Gaat niet vanzelf uit
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Katgert 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie, zuinige en kwalitatief uitstekende warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing, deze Bosch warmtepomp droger. Veel keuzeprogramma's, weinig geluid, kwalitatief erg goed, gemakkelijk te bedienen en ook een prachtig design. Ik heb niet geweten dat er zulke klasse machines bestonden.ik heb deze droger ook aangeraden aan mijn dochter.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • design
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima droger met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima droger met een goede prijs kwaliteit verhouding. Handig opties om wol en schoenen te drogen. Zijn goed geholpen door de witgoed zaak waar we de droger gekocht hebben.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit
  • Handige extra functies voor wol en schoenen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

I. Freriksen 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie machine, veel vermogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Qua uiterlijk mooie machine, grote deur met een duidelijk 'raam', veelzijdig qua droogprogramma's.
Ideaal met een snelle droogstand.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • veel opties
  • snelle droogstand
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos de Bruin 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vorige week gekocht, nu in gebruik,werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede prijs, laag energie gebruik en de snelheid is acceptabel, stuk sneller dan andere modellen. mooi touchscreeen, goed overzichtelijk en duidelijk
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze droger is makkelijk bedienbaar, makkelijk te reinigen. genoeg mogelijkheden en stil tijdens het gebruik.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gertjan 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote deur; niet duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een droger. Het ding moet doen waar het voor is bedoeld en ook handig zijn in de bediening. En ondanks dat witgoed het lastig heeft onderscheidend te zijn (altijd wit en de maten staan vast), is deze Bosch erin geslaagd boven het maaiveld uit te steken. Makkelijk is het filter om het apparaat schoon te houden. Bij ons betekent dit dat de keren dat ik de was in de droger doe, het filter al schoon is. De deur is ruim waardoor je de was er makkelijk in mikt. Verder stil en veel zuiniger dat het type hiervoor. De kans is groot dat we het apparaat de komende jaren geen aandacht meer geven. Gewoon omdat het doet waarvoor het is bedoeld, zonder overbodige franje.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • eenvoudige bediening
  • simpele reiniging filters

Minpunten

  • aanraakscherm soms wat sloom met natte handen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

yvl 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stil en zuinig, lange droogtijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi en stil apparaat. Deze warmtepomp droger aangeschaft als vervanging voor een luchtdroger: de droogtijd is beduidend langer en de was lijkt nog wat vochtig/klammig na einde programma. Even laten uitdampen voor een goed resultaat. Erg wennen.
de bediening is overzichtelijk en bevat alle wenselijke opties.

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig
  • grote capaciteit

Minpunten

  • droogtijd tov 'oude' luchtdroger erg lang
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wasdroger 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een hele mooie vormgeving met een ontzettend gemakkelijk bedieningspaneel.
De was wordt prima gedroogd en komt er mooi en zacht uit.
We hebben spijt, dat we het apparaat niet eerder hebben gekocht, maar nu is hij er.
Hier krijgen we absoluut geen spijt van

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ralf 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot display, goed te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
energie zuinig apparaat, super stil, doet wat die moet doen, nu twee weken in huis, zeker acht keer gebruikt

Pluspunten

  • mooi design
  • gemakkelijk in de bediening
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

joke wierden 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heerlijke geur werd verspreid tijdens het drogen en de handdoeken waren super zacht en warm. mooi apparaat.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wasdroger 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasdroger

Algemene score

9,0
het is mooie design wasdroger een lust voor het oog om te zien echt een aanwinst in mijn huishouding.
door de vele functies prettig in gebruik,vooral de handdoeken komen er luchtig en zacht uit.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • snel droog
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch Warmtepomp droger WTU87691NL 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na een keer gebruiken zijn we al verkocht!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Weer een uitstekende wasdroger van Bosch! Maken al jarenlang naar volle tevredenheid gebruik van Bosch wasapparaten. Deze warmtepomp droger is gemakkelijk te bedienen, werkt nagenoeg geruisloos en droogt goed. Kortom, een zeer goede koop.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Droogt goed
  • Werkt erg stil
  • Gemakkelijk te plaatsen in kleine ruimte
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Christien 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige machine!

Algemene score

9,0
Op 5 december werd er aan deur gebeld,
er stond een groot pakket, ik stond versteld...
een cadeau van de Sint, zo vreselijk lief
een wasdroger van Bosch, de exclusliv
de eerste droger in mijn leven
dit feest wilde ik graag beleven
vanavond ga ik helemaal los
en zit ik voor de wasdroger van Bosch
te kijken naar het prachtige apparaat
dat hier zeker nog vele jaren staat!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

de Munter 03-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel stil, geeft geen warmte meer af

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede machine, snelle droogtijd, geeft bijna geen warmte meer af. Deze machine zou ik zeker aanbevelen aan familie en kennissen. En deze machine is zeer zuinig.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews