Bosch Serie 6 WTU87691NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 50 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WTU87691NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lyda 13-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

SLECHTE KEUZE

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

3,0
Ik heb spijt van deze droger de kleding slijt zeer snel ik raad hem niemand aan spaar uit op energie maar kost veel aan kleding.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Ben er blij mee! 29-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een rust!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

8,0
Nieuwe wasdroger van Bosch gekocht ter vervanging van onze oude luchtafvoerdroger. Net geïnstalleerd, en de eerste witte was zit er al in; wat opvalt is dat dit apparaat zeer stil is. Je zou er bijna voor je plezier bij gaan zitten! Handig is de duidelijke programmadisplay met allerlei extra instellingen, en ook leuk is het lampje in de droogtrommel.

Pluspunten

  • Ziet er professioneel uit
  • Weinig geluid
  • Duidelijke display
  • Diversiteit aan programma's
  • Stabiel

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

riedstra 09-02-2021

Superdroog en zacht

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] een verademing hoe droog het uit de droger komt, en lekker zacht, droogmandje erbij is een welkome aanvulling die goed bruikbaar is
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 02-09-2020

Droogautomaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
Fantastisch product, eenvoudig in te stellen, droogt perfect en het apparaat ziet er ook nog eens trendy uit! Geweldig!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marcel 27-08-2020

Mogelijkheden

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
Na het lezen van de uitgebreide, maar duidelijke handleiding weten we dat er voor alle kledingstukken een droog programma is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Lisa 16-07-2020

Super apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg tevreden over de droger van Bosch. Touch display werkt prettig en tevens het lichtje in de droger zelf is ook handig. Beddengoed is zo goed als kreukvrij en de droger maakt bijna geen geluid. Zeker een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Lisa 15-07-2020

Top apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele fijne droger. Het lichtje in het machine is prettig en de touch screen bediening werkt ook zeer goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Margriet 11-07-2020

Uitstekende keuze

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
Heb getwijfeld tussen de warmtepomp droger en condensdroger, heb toch voor de warmtepomp droger gekozen, heb hier absoluut geen spijt van. Het afvoeren van water gaat vanzelf dus geen bak meer legen. Veel verschillende programma's te kiezen voor kleding, en voor schoenen of wollen kleding zit er een korf bij. Makkelijke bediening en hele stille droger. Echt een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

W.Bosselaar 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger met warmtepompuitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
Vanwege de inbouw diepte is voor deze machine gekozen.
Het is jammer dat de deur niet linksdraaiend gemaakt kan worden.
De droog prestatie gaan we ervaren, maar zullen niet afwijken van de reeds geplaatste machines.
Programma's en bediening overzichtelijk

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • gemakkelijk
  • stil

Minpunten

  • rechtsdraaiende deur
  • Kleine vulopening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 21-06-2020

Prima droger, heb slleen ruzie met de knop

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heb de droger nu een jaar en deze functioneert prima. Mooi stil en grote trommel. Droogt goed.
Nu verschijnt alleen de tekst Care in het display en ik poog de handelingen uit te voeren die in het boekje staan. Ik haak al af bij programma 1 en programma 4. Ik ken alleen katoen, kreukvrij, fijn, etc. Als ik uitga dat 1 katoen is en 4 fijn dan krijg ik niet de melding die ik zou moeten hebben. Dus hier gaat iets mis.
Morgen maar eens met Bosch bellen hoe het echt moet. Irritant!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hejavago 18-06-2020

Stille en zuinige droger met grote inhoud.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De droger is stil en er kan erg veel in. Enige kleine puntje van aandacht is het feit dat de buitenkant wel aardig warm wordt en dus de ruimte ook behoorlijk verwarmd. Misschien bij een nieuw model beter isoleren.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

inge 14-06-2020

erg stil je hoort hem niet eens draaien

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] het is een stil droger je hoort hem niet. en hij is lekker snel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Monique 30-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droogt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
Heel blij mee. Programma’s zelf in te stellen en hij onthoudt welke je het laatste hebt gebruikt. Droogt heel goed. Maakt amper geluid. Ruim voor een gezin van 4. Fijn een verlichting wanneer je de deur open maakt.

Pluspunten

  • Zelf droogtegraad in te stellen
  • Geluidloos
  • Licht gaat aan wanneer de deur open gaat
  • Kinderslot
  • Rammelt niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine 12-03-2020

Een toestel met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een toestel met veel toepassingen, makkelijk te bedienen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

A.Althuizen 10-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een machine die perfect doet wat je opdraagt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Droogt perfect naar geprogrammeerde opdracht.
Het geluid wat wordt gehoord is zelfs rustgevend.
Je ziet het wasgoed op z'n gemak door de trommel draaien.
Derhalve een machine die een aantal zintuigen goed doet

Pluspunten

  • Zijn in review omschreven

Minpunten

  • Tijdsuur,is echter een zuinige warmtepompdroger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

joost 07-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima droogresultaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

8,0
We hebben onze oude trouwe Bosch van 11 jaar oud moeten inruilen voor een nieuwe. De keuze viel snel op een nieuwe Bosch warmtepompdroger zoals we gewend waren. Een prima product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C.Winder-Zomerdijk 11-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger aangesloten op de afvoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

8,0
mijn ervaring met een Bosch wasdroger was prima, doordat we nu gingen verhuizen en de afvoer naar buiten en probleem was, is onze keuze op deze gevallen. Naar alle tevredenheid.

Pluspunten

  • geschikt voor alle soorten wasgoed

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellen L 02-02-2020

Bosch warmtepompdroger WTU87691NL

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele fijne wasdroger, prettig in gebruik, stil, en was blijft heel mooi
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

jack sierkstra 13-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfecte droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
Deze warmtepomp droger droogt snel is zuinig en mooi stil, wat ons betreft een prima koop
en daarnaast past hij perfect naast onze wasmachine serie 6

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

top apparaat aanbevolen voor iedereen 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

te gek apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
wat een geweldige wasdroger , met een trommel voor 8 kilo meer dan groot genoeg voor ons gezin van personen, helemaal gaaf is het rek wat je in de trommel kan zetten om evt schoenen te drogen ! wat betreft het geluid echt een stuk stiller dan onze oude droger die 17 jaar heeft gedraaid, maar wat betreft het energie verbruik vergeleken met de oude heb ik deze nieuwe droger gewoon in 2 jaar terug verdiend. zeer overzichtelijk en makkelijk te programeren met diverse opties en met een timer voor uitstellen van beginnen , een voorzichtige stand en nog veel meer .
Dan ook nog eens met een cashback actie van Bosch zijn wij zeer tevreden. zo ook over de professionele service van de leverancier Lunenburg uit Rosmalen. echt helemaal blij Groetjes van Nicole

Pluspunten

  • overzichtelijk programma
  • heldere trommel met grote ingang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews