Siemens WT45W400NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT45W400NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maas 27-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droger, die zijn naam eer aandoet.

Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

9,0
Gelikt apparaat. Programma was een stuk eerder klaar dan aangegeven. Makkelijk bedienbaar. Niet meer de warmte van een gewone droger.

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Weinig warmte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 03-03-2021

Prima droger

Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geluidsniveau is laag en prima droog resultaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 03-02-2021

super

Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] super geen woorden voor,altijd aeg gehad,maar dit is net even meer.en ook niet zo warm meer in achterhuis
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MED123 31-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super droger van siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

9,0
super kwaliteit voor een mooie prijs.
makkelijke bediening en veel opties.
dit is mijn 1e droger en ben er zeer blij mee.

Pluspunten

  • geeft tijd aan en is ook klaar op die tijd
  • relatief stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred 30-01-2021

Topdroger

Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We hebben nog neit eerder zo'n fijne droger gehad. Hij werkt uitstekend en heeft ook een fijn filter om te legen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

M 28-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

9,0
IQ500 is er supergemakkelijk apparaat , eenvoudige bediening en energiezuinig. Echt een goede aankoop voor jaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droger tevredenheid 22-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede service en adviezen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

10,0
Ik heb via Expert Horst een goed advies over drogers gekregen. Eerlijke open adviezen en wat aan te raden was in mijn situatie.
Bij levering een scheurtje in het glas van de deur, maar dit wordt gelijk opgelost!

Pluspunten

  • mooi desing
  • goede programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Casula - Visser 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe warmtepompdroger van Siemens werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

9,0
Omdat mijn oude Siemens wasdroger na exact 10 jaar de geest gaf op zoek gegaan naar een nieuwe. Op advies van onze vaste witgoedspecialist nu een warmtepompdroger gekozen. Uiteraard van Siemens. Naast dat dit apparaat veel zuiniger (A++) is dan de vorige, geeft hij ook nog eens veel minder condensvorming in de ruimte waar hij staat.
Heb de droger nog maar net één week, maar ben tot nu toe zeker enthousiast.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • geeft weinig condensvorming
  • buitenkant wordt hooguit warm (itt eerder heet)

Minpunten

  • heel veel keuzes op scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

10,0
Van AEG nu over naar Siemens, hij is echt TOP! Droogt super en machine is echt goed. Ziet er ook Supermooi uit. Een aanrader om te kopen

Pluspunten

  • Stil
  • Droogt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine 17-01-2021
  • Product gekocht

Duidelijke programmakeuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

8,0
Prima droger past mooi in onze bijkeuken, wel aan denken dat ook de waterafvoer kan worden aangesloten

Reageer

Siemens droger 16-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

8,0
Deze droger pas in gebruik, maar nu al tevreden. Veel minder vocht en warmte in vertrek waar hij staat. Het drogen duurde wel langer dan bij mijn oude droger. De was kwam er goed droog uit, ook de spijkerbroeken, en ook minder kreukels. Makkelijk te bedienen en ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • droogt goed
  • weinig vocht/warmte in vertrek waar hij staat
  • makkelijk te bedienen
  • grote vulopening
  • filters makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • tot nog toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Inge 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede warmtepompdroger Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

9,0
Onze vorige wasdroger was ook van het merk Siemens en beviel ons erg goed, vandaar dat we nu weer voor een Siemens wasdroger hebben gekozen. De was komt er droog en zacht uit. De bediening is duidelijk en het apparaat ziet er prachtig uit!

Pluspunten

  • Droogt de was goed!
  • Energiezuinig!

Minpunten

  • geen minpunten
  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene en Hanna van de Leur 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp droger SIEMENS WT 45W 400NL IQ500

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

10,0
Na 18 jaar waren we toe aan een nieuwe wasdroger alweer van Siemens natuurlijk. Zou JIJ iets beters weten ?
Het apparaat voldoet aan alle verwachtingen en heeft een grote keus aan droogprogramma's
Het geluidsniveau is bijzonder laag en wat zeer belangrijk is droogt fantastisch tegen extreem lage kosten

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald 12-01-2021

De bodem van de wasmand is eindelijk weer in zicht

Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De oude wasdroger stond eigenlijk al een tijdje in de weg. Hij had het opgegeven, maar we waren even een tijdje niet in de gelegenheid om de wasdroger te vervangen. Om het jaar goed te beginnen toch een nieuwe gekocht en de keuze was deze Siemens wasdroger. Een belangrijk argument in de keuze was het zelfreigende filter. Maar de wasdroger werkt verder ook perfect: weinig geluid, simpel in de bediening, helder display en weer snel droge was. En nog mooi ook naar onze smaak. Dik tevreden mee dus!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Henry. 12-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

8,0
Prima machine. Voldoet aan onze wensen. Heel stil
We hopen hier zeker de komende jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Heel stil

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wasdroger Soemens WT45W40 05-01-2021

Wasdroger.

Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Nog nooit in mijn 53 jarig huwelijk zo'n fijne, gemakkelijk bedienbare, geruisloze, wasdroger gehad. Wij kunnen hem aan jong of oud van harte aanbevelen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Deege 04-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

8,0
De droger heeft een ruime trommel en droogt de was prima, ook bij grotere hoeveelheden tegelijk. De droger heeft veel programma's om uit te kiezen. In vergelijking tot onze oude wasdroger maakt de droger beduidend minder geluid. De bediening via tip toetsen vergt wel even gewenning.

Pluspunten

  • ruime trommel
  • geluid

Minpunten

  • tip toetsen bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

TvM 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne droger met duidelijke en eenvoudige bediening

Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

7,0
Fijne wasdroger, eenvoudig in gebruik
duidelijke indicatie van restdroogtijd
zuinig en handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kuijper 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie design waterpomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

10,0
Mooie design waterpomp droger. Met veel verschillende droogprogramma mogelijkheden en zuinig in energiegebruik. Makkelijke bediening en goede droogresultaten. Erg blij met deze aanschaf van deze mooie waterpomp droger.

Pluspunten

  • Uitstekende droogresultaten
  • Energiezuinig
  • Mooie design droger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nagel 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige en stille warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens WT45W400NL

Algemene score

9,0
Fijne droger. Stil, zuinig en met een uitgebreide selectie aan droogprogramma's. Netjes geleverd en aangesloten door Expert Nunspeet.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Hoeveelheid droogprogramma's.
  • Condenswater direct afgevoerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews