Siemens iQ500 WT45W400NL - Warmtepompdroger - 8 kg - A++ - Wit - Wasdrogers

Siemens iQ500 WT45W400NL - Warmtepompdroger - 8 kg - A++ - Wit
Siemens iQ500 WT45W400NL - Warmtepompdroger - 8 kg - A++ - Wit

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 25 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 WT45W400NL - Warmtepompdroger - 8 kg - A++ - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

MED12331-01-2021

Super droger van siemens

super kwaliteit voor een mooie prijs. makkelijke bediening en veel opties. dit is mijn 1e droger en ben er zeer blij mee.
Pluspunten
  • geeft tijd aan en is ook klaar op die tijd
  • relatief stil
M28-01-2021

Super apparaat

IQ500 is er supergemakkelijk apparaat , eenvoudige bediening en energiezuinig. Echt een goede aankoop voor jaren
Droger tevredenheid22-01-2021

Goede service en adviezen

Ik heb via Expert Horst een goed advies over drogers gekregen. Eerlijke open adviezen en wat aan te raden was in mijn situatie. Bij levering een scheurtje in het glas van de deur, maar dit wordt gelijk opgelost!
Pluspunten
  • mooi desing
  • goede programma's
T. Casula - Visser19-01-2021

Nieuwe warmtepompdroger van Siemens werkt perfect

Omdat mijn oude Siemens wasdroger na exact 10 jaar de geest gaf op zoek gegaan naar een nieuwe. Op advies van onze vaste witgoedspecialist nu een warmtepompdroger gekozen. Uiteraard van Siemens. Naast dat dit apparaat veel zuiniger (A++) is dan de vorige, geeft hij ook nog eens veel minder condensvorming in de ruimte waar hij staat. Heb de droger nog maar net één week, maar ben tot nu toe zeker enthousiast.
Pluspunten
  • energiezuinig
  • geeft weinig condensvorming
  • buitenkant wordt hooguit warm (itt eerder heet)
Minpunten
  • heel veel keuzes op scherm
Fred19-01-2021

Topdroger

Van AEG nu over naar Siemens, hij is echt TOP! Droogt super en machine is echt goed. Ziet er ook Supermooi uit. Een aanrader om te kopen
Pluspunten
  • Stil
  • Droogt perfect
Ine17-01-2021

Duidelijke programmakeuze

Prima droger past mooi in onze bijkeuken, wel aan denken dat ook de waterafvoer kan worden aangesloten
Siemens droger16-01-2021

Doet wat hij moet doen.

Deze droger pas in gebruik, maar nu al tevreden. Veel minder vocht en warmte in vertrek waar hij staat. Het drogen duurde wel langer dan bij mijn oude droger. De was kwam er goed droog uit, ook de spijkerbroeken, en ook minder kreukels. Makkelijk te bedienen en ziet er mooi uit.
Pluspunten
  • droogt goed
  • weinig vocht/warmte in vertrek waar hij staat
  • makkelijk te bedienen
  • grote vulopening
  • filters makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • tot nog toe geen
Inge14-01-2021

Zeer goede warmtepompdroger Siemens

Onze vorige wasdroger was ook van het merk Siemens en beviel ons erg goed, vandaar dat we nu weer voor een Siemens wasdroger hebben gekozen. De was komt er droog en zacht uit. De bediening is duidelijk en het apparaat ziet er prachtig uit!
Pluspunten
  • Droogt de was goed!
  • Energiezuinig!
Minpunten
  • geen minpunten
  • geen minpunten
Rene en Hanna van de Leur14-01-2021

Warmtepomp droger SIEMENS WT 45W 400NL IQ500

Na 18 jaar waren we toe aan een nieuwe wasdroger alweer van Siemens natuurlijk. Zou JIJ iets beters weten ? Het apparaat voldoet aan alle verwachtingen en heeft een grote keus aan droogprogramma's Het geluidsniveau is bijzonder laag en wat zeer belangrijk is droogt fantastisch tegen extreem lage kosten
Minpunten
  • nvt
Henry.12-01-2021

Siemens wasdroger

Prima machine. Voldoet aan onze wensen. Heel stil We hopen hier zeker de komende jaren plezier van te hebben.
Pluspunten
  • Heel stil
Minpunten
  • Nvt
  • Nvt
Deege04-01-2021

Prima wasdroger

De droger heeft een ruime trommel en droogt de was prima, ook bij grotere hoeveelheden tegelijk. De droger heeft veel programma's om uit te kiezen. In vergelijking tot onze oude wasdroger maakt de droger beduidend minder geluid. De bediening via tip toetsen vergt wel even gewenning.
Pluspunten
  • ruime trommel
  • geluid
Minpunten
  • tip toetsen bediening
TvM04-01-2021

fijne droger met duidelijke en eenvoudige bediening

Fijne wasdroger, eenvoudig in gebruik duidelijke indicatie van restdroogtijd zuinig en handig in gebruik
Kuijper03-01-2021

Mooie design waterpomp droger

Mooie design waterpomp droger. Met veel verschillende droogprogramma mogelijkheden en zuinig in energiegebruik. Makkelijke bediening en goede droogresultaten. Erg blij met deze aanschaf van deze mooie waterpomp droger.
Pluspunten
  • Uitstekende droogresultaten
  • Energiezuinig
  • Mooie design droger
Nagel30-12-2020

Prettige en stille warmtepompdroger

Fijne droger. Stil, zuinig en met een uitgebreide selectie aan droogprogramma's. Netjes geleverd en aangesloten door Expert Nunspeet.
Pluspunten
  • Stil
  • Energiezuinig
  • Hoeveelheid droogprogramma's.
  • Condenswater direct afgevoerd
energie zuinig29-12-2020

Goede Droog cappiciteiten

het is een siemens warmtedroger, erg zuinig, ziet er perfect uit, mooi model zeker het zuinige is eind van het jaar erg kenbaar Dit weet ik doordat mijn moeder hem ook al een jaar heeft staan en ik bij haar me was kwam drogen
Pluspunten
  • energie zuinig
  • Model
Kuijper28-12-2020

Mooie design waterpomp droger

Pluspunten
  • Uitstekende droogresultaten
  • Energiezuinig
  • Mooie design droger
Theo v.d. Dungen24-12-2020

Ziet er prima uit.

Eerste was gedroogd. Geweldig resultaat. Geluid: Zeer stil voor een wasdroger. Machine doet wat het beloofd.
Pluspunten
  • Stil
  • Zuinig in energiegebruik
ries24-12-2020

mooi uiterlijk

goede prijs kwaliteit verhouding voldoet naar wens fijne machine nog niet heel lang in bezit dus komen wellicht terug om de recensie te heroverwegen
Wim van Embden21-12-2020

Tijdloze schoonheid

Een prachtige machine om te zien past perfect bij onze Siemens wasmachine, waren bij het eerste gebruik al overdonderd door het geluid, of liever gezegd door het geringe geluid dat de machine produceerde. En bovenal zijn we natuurlijk overstag gegaan door het zeer geringe gebruik in energie, zo dragen we toch weer bewust een beetje bij aan het welzijn van onze planeet. Ten slotte alle beetjes helpen, zo dragen Siemens en wij samen bij. Mooi innovatief product.
Pluspunten
  • Stil
  • Zuinig in gebruik
  • Innovatief en esthetisch fraai
Minpunten
  • Kan ik niet bedenken.
Jet09-12-2020

ziet er mooi uit

Vorige siemens droger 20 jaar gedraaid, vandaar nu weer een siemens. Extra zuinig, veel programma's
Pluspunten
  • veel programma's
  • weinig geluid
  • zelfreinigende condensor
  • zuinig
Maas27-11-2020

Droger, die zijn naam eer aandoet.

Gelikt apparaat. Programma was een stuk eerder klaar dan aangegeven. Makkelijk bedienbaar. Niet meer de warmte van een gewone droger.
Pluspunten
  • Makkelijk bedienbaar
  • Weinig warmte
miranda22-11-2020

heel mooi design

Prachtige warmtepompdroger van Siemens. Mijn vorige condensdroger van Siemens heeft 21 jaar gedraaid zonder ooit 1 mankement te hebben gehad, altijd zeer tevreden over geweest. Vandaar wederom de keuze gemaakt voor een droger van Siemens. Nu zoveel jaar later werd het een wamtepompdroger. Mooi design, genoeg opties om de was te kunnen drogen en bewust gekozen om niet meer de condensor te hoeven schoonmaken. Nu bijna een week in huis en erg tevreden over. Verschillende programma's geprobeerd en allemaal naar tevredenheid. Klein minpuntje is dat er geen trommelverlichting inzit.
Pluspunten
  • genoeg opties droogprogramma
  • mooi disign
  • geen condensor meer schoonmaken
Minpunten
  • geen trommelverlichting
Leon06-10-2020

zelfreinigende filter

Het werkt zoals verwacht, droogtijd is wat langer als met een lucht droger. Deze uitvoering heeft een zelfreinigend filter zodat je er geen omkijken naar hebt.
Pluspunten
  • zelfreinigend filter
  • 15 programma`s
  • 2 programma`s met timer
  • tiptoetsen
Minpunten
  • droogtijd
Margreeth06-10-2020

Prima warmtepompdroger, strak design

Droogt uitstekend. De droogtijd past zich automatisch aan. Het drogen duurt niet langer dan nodig is. De kleding kreukt niet, maar ik haal het meteen uit de machine als het eindsignaal gaat voor alle zekerheid. De belading is maximaal 8 kg. Dit bespaart ook energie. Je kunt meer wasgoed in 1 keer drogen. Wat ook prettig is de ruime deur en de eenvoudige en goed afleesbare bediening via het display. Deze warmtepompdroger is veel stiller dan de vorige die ik had. Al met al ben ik zeer tevreden.
Pluspunten
  • Ruime deur
  • Eenvoudige bediening
  • Stil
  • Korte droogtijd
  • Energiezuinig
Eyleen02-10-2020

Mooie drooger, voldoet aan onze verwachtigen

Deze droger is stil, geeft een stuk minder warmte af dan een condensdroger, voldoet zeker aan onze verwachtigen voor een gezin met 4 personen.
Pluspunten
  • Stil
  • Energiezuinig