De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal OptiGrill Elite XL GC760D Contactgrill - Roestvrijstaal op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb de Tefal OptiGrill besteld omdat ik er zoveel positieve verhalen over hoorde en iets handigs voor mijn uitzet zocht. Ik heb hem getest en ben er helemaal weg van! Er zijn ontzettend veel standen en je kunt er van alles mee maken, wat het super makkelijk en leuk in gebruik maakt. Voor de prijs krijg je echt ontzettend veel waar voor je geld. Echt een aanrader!!!
Perfect grillresultaat, elke keer weer!
Onze tweede OptiGrill, nu in de XL-versie, en wat een verschil! Of het nu groente, braadworst, steak, kipfilet of zalm is, alles wordt perfect bereid — precies zoals je het wilt: rare, medium of well done.
De dichtschroei-optie geeft vlees die heerlijke grillsmaak alsof het van de houtskoolgrill komt. Makkelijk, snel en superlekker!
De OptiGrill Elite XL is mijn cheatcode voor perfecte steaks en smashburgers.
De digitale grillassistent is je wingman met duidelijke cues voor rare, medium of well done.
Huge grillvlak, dus tegelijk kip, veggies en halloumi zonder gedoe.
Platen klik je eruit en hup, vaatwasser in, al is het apparaat zelf wel een unit.
Prijs is pittig, maar het gemak en consistente resultaten maken elke doordeweekse hap next level.
Ben al jaren op zoek naar een grill die meedere producten ,op de juiste wijze,bereid.
Nu viel mijn oog op de tefal optigrill gc760d.
Razend snelle levering.
Prima product , is uistekend in te stellen op de juiste gering.
Tevens voorzien van uitneembare bak platen en perfecte lekbak.
Ik ben zeer tevreden en blij dat ik heb gewacht met de aanschaf tot dat deze Tefal optigrill voorbij kwam.
Een echte aanrader.
Doordat onze (kleinere) gril van een anders merk helaas defect is geraakt gekozen voor dit topproduct van Tefal. Wel iets duurder maar dat is zijn geld dubbel en dwars waard! Wat een genot en wat een mooie aanvulling in onze keuken!
Ik heb de Tefal OptiGrill Elite XL nu een tijdje in huis en ben er erg blij mee. Het apparaat warmt snel op en de programma’s werken goed, vooral bij vlees. Je kunt zelf kiezen hoe doorbakken je het wil en dat klopt steeds.
Hij is best groot en neemt wat plek in, maar dat is het waard omdat je meerdere stukken tegelijk kunt doen. Schoonmaken gaat makkelijk, platen kunnen gewoon in de vaatwasser. Een paar vrienden en familie hadden deze grill al en die waren ook heel tevreden, dat gaf mij vertrouwen om hem ook te kopen. Tot nu toe absoluut geen spijt!
Super fijn apparaat. Degelijk, robuust maar toch ook erg mooi. Snel warm en je kunt er zo'n beetje alles op garen. Heel fijn om snel én lekker te eten, maar vooral om er mee te experimenteren. Top apparaat en je krijgt zeker waar voor je geld!
Tefal OptiGrill: Wat grill je me nu?
Een van de beste aankopen in lange tijd! Oké, het was een impulsieve beslissing—niet weloverwogen, maar puur gedreven door de prijs. Een once-in-a-lifetime kans die je niet kon, en mocht, laten liggen.
Na een paar dagen werd er een enorme doos bezorgd. Daarin dé Rolls-Royce onder de thuisgrills. Althans, als we de talloze YouTube-video’s mogen geloven die ik in de dagen van gespannen afwachting heb bekeken.
Maar bij het uitpakken volgde een kleine teleurstelling. In wat voor keuken test Tefal deze grills? Waarschijnlijk eentje met een stopcontact direct naast het apparaat. De kabel? Veel te kort. Een zielig staartje dat achter de grill bungelt. Zelfs de grillplaten zijn breder dan het snoertje. Kortom: op zoek naar een verlengsnoer.
Eenmaal aangesloten, kwam het beest tot leven. Met eenvoudige touch-knoppen en een helder display biedt het apparaat tal van mogelijkheden. De afgelopen maanden hebben we er al van alles op klaargemaakt.
Van groenten tot vlees, van vis tot de klassieke tosti—met of zonder crispy grillstrepen. Alles, maar dan ook álles, komt er perfect uit. Binnen enkele minuten, onder begeleiding van kleuren en piepjes, serveer je een sappige burger of een malse steak.
Zelfs mijn man, die normaal gesproken kritisch is op mijn impulsieve aankopen, heeft het geaccepteerd: de OptiGrill krijgt een vaste plek in onze keuken. Zonder discussies.
Bedankt, Tefal! Je hebt overal aan gedacht. Nou ja… behalve een langer snoer. ;-)