De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal OptiGrill Elite GC750D12 Contactgrill - Zwart/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Afgelopen weekend voor het eerst mijn Tefal Optigrill Elite eindelijk uitgeprobeerd.
Eerst toch maar even de instructies lezen. Met een snelstarthulp was dat een fluitje van een cent. Met een kookboek met suggesties erbij kwamen ook gelijk de eerste ideeën. Een beetje sceptisch over de automatische programma's besloten om het apparaat dan maar gelijk voor de leeuwen te gooien en er een dik stuk vlees in te mikken. Een biefstuk. Die eet ik het liefst medium en volgens de beschrijving zou ik gewaarschuwd worden wanneer ik dan het vlees uit de grill zou moeten verwijderen. En warempel, na op het duidelijk aangegeven moment de biefstuk uit de grill gehaald te hebben, en vol spanning de eerste snee gemaakt te hebben, zag ik dat het resultaat perfect was.
Enige wat ik vergeten was, was om de speciale dichtschroei functie te gebruiken. Dat dus maar volgende keer proberen. Ach, in ieder geval een excuus alvast om snel weer naar de slager te lopen.
Tot slot: schoonmaken was ook kinderspel. Na 2 uur afkoelen konden de grillplaten zo in de vaatwasser, net zoals het lekbekje. Eerste indruk dus uitermate positief!