Liebherr FNc 7227 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 363L - Wit - Vriezers

Liebherr FNc 7227 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 363L - Wit
Liebherr FNc 7227 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 363L - Wit
Energieklasse C
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 1.424,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 62 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNc 7227 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 363L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

d*******@z*******07-05-2025

kwaliteit mag wat kosten

Je voelt en ziet alleen maar kwaliteit. Gekocht voor in de garage en het volume
Pluspunten
  • grote bakken
  • vriest snel
a*********@g********28-04-2025

Diepvrieskast

goed diepvrieskast met veel opberg plek
Pluspunten
  • zuinig
  • veel ruimte
Jolanda Bloks13-04-2025

Zeker een aanrader voor in een koude omgeving

Liebherr vriezer gekocht omdat die wel in een schuur kan staan en het goed doet ook in een koude omgeving.
Pluspunten
  • Werkt goed
  • Ziet er goed uit
a************@k*********06-04-2025

Prima

Goed merk, groot en kan goed in de schuur.
Aver22-03-2025

Al jaren Liebherr en nu ook weer!

Al jaren kopen we Liebherr producten vanwege de topkwaliteit en de service. Nu weer een lekker ruime vrieskast met veel opbergmogelijkheden.
r************@g********14-02-2025

Bevalt erg goed, betrouwbaar. Zeker een aanrader.

Keuze voor een goede vriezer na ervaring met eerdere modellen diepvriezers van Liebherr en een Biofresh koelkast gekocht in 2009. Betrouwbare apparaten nog nooit problemen mee gehad
Pluspunten
  • Automatisch ontdooien
  • Kan in ruimte met lage temperatuur
  • Inhoud vriesruimte
c************@h**********12-02-2025
mooie grote vrieskast, diepe lades, overzichtelijk, maakt weinig geluid, heeft echter een minpunt, heeft geen verlichting.
e*******@g********03-02-2025
Het is een mooie overzichtelijke kast, vriest niet aan. De vorige vriezer was ook een Liebherr goede kwaliteit en dat mag ook wat kosten, daarom dus deze keuze.
Pluspunten
  • Het niet aanvriezen
f*****@q**********21-01-2025

Solide vrieskast, top kwaliteit

Grote vrieskast met solide lades voor grote inhoud. Is erg stil en mooi strak design. Een aanrader!
Pluspunten
  • grote inhoud
  • stil
  • stak design
m*******@k***********18-01-2025
We hebben deze gekozen voor de ruime inhoud en lades die er in zitten. De handgreep is geïntegreerd in de deur zodat het niet uitsteekt en er tegenaan kunt lopen en er mooi uitziet. Een minpuntje is dat er geen verlichting in zit.
Marc14-01-2025

Liebher vrieskast

Top apparaat oude was 15 jaar oud maar werkte nog perfect. Nu maar een grotere gekocht en natuurlijk weer een Liebher
Pluspunten
  • gaat lang mee
  • Werkt altijd perfect
Patrick10-01-2025

Degelijke vriezer

Vriezer met voldoende ruimte. De deur is eenvoudig en zelfstandig van draairichting te veranderen.
Pluspunten
  • Groot
  • Stil
  • Het is een Liebherr
a***************@g********08-01-2025

Deze kast bevalt nu al prima!

Wij hebben voor dit product gekozen omdat we het een mooie grote en zuinige diepvrieskast vonden. De reden dat we voor liebherr hebben gekozen omdat onze vorige kast ook een liebherr was en omdat die jarenlang prima heeft voldaan. Ik ga er van uit dat deze kast het weer net zo goed gaat doen als de vorige!!
Pluspunten
  • Ruim
  • Zuinig
Minpunten
  • Schuine onderste lade
j***********************@l******01-01-2025
Degelijke vriezer, laden rollen goed en zijn stevig. Vriezer maakt nauwelijks geluid. Vriezer is met 7 lades ruim genoeg. Met 7 lades is de vriezer wel wat te hoog voor ons om goed inde bovenste lade te kunnen kijken. Hiervoor heb ik een opstapje nodig. Door de bovenste lades te vervangen door een schap met klep, zou dat iets makkelijker zijn. Verder missen wij een lampje dat aangaat in de vriezer als de deur open gaat. Maar dat maakt de vriezer nog steeds een heel goede vriezer.
Pluspunten
  • stil
  • degelijk en stevige lades
Minpunten
  • geen verlichting in de vriezer
  • bovenste lades zouden beter in te zien zijn als dit vakken met kleppen zijn door de hoogte van de vriezer vtssted
Michel 28-12-2024

Top product

Mooie vormgeving en ruime lades ,zou het zo opnieuw aanschaffen
Pluspunten
  • Ruimte
  • Duidelijk display
Minpunten
  • Blauwe tape op de deur om de deur dicht te houden met vervoer is lastig eraf te halen
m**********@h**********09-12-2024

Fijne vriezer, degelijk merk.

In 1991 een vriezer van Liebherr aangeschaft, deze doet het nog steeds maar het werd tijd voor een grotere. Nu dus weer een Liebherr aangeschaft vanwege de goede ervaring met de vorige. Ik heb deze nu 3wkn in gebruik en hij is stil en praktisch. Moet wel wennen aan het grote formaat want hij is breder en dieper. De koelkast is nu wel wat mini ernaast, dat is ook een oude Liebherr gelijk gekocht met de oude diepvries. Hopelijk gaat deze nieuwe net zolang mee als zn oude broertjes.
Pluspunten
  • Grote diepe laden
  • Laden voelen degelijk aan
  • Deur opent en sluit soepel
Minpunten
  • Nog niet gevonden
j**********@l******08-12-2024

Onze nieuwe Liebherr vrieskast

We hebben gekozen voor deze vriezer vanwege de ruimte de aantal lades en de zuinigheid. Hiervoor hadden we ook al een Liebherr vriezer, alleen die heeft het helaas na vele jaren trouwe dienst het begeven. we hebben 1 klein minpuntje tov de oude vriezer, in deze zit geen verlichting. Verder zijn we zeer content met deze nieuwe aanwinst.
Pluspunten
  • ruim kan veel in
  • energiezuinig
  • maakt weinig geluid
  • allemaal lades
Minpunten
  • mis het lampje
Ed28-11-2024

Beter kan je niet wensen

Afwerking perfect. Gebruiksgemak nog beter. Mooie grote laden. Hier hoef je niets in te proppen. Is meer dan zijn aanschafwaarde waard.
Pluspunten
  • Stil
  • Mooie groet laden
  • Lang snoer
Minpunten
  • Nog niet gevonden
v****************@h******25-11-2024

Mooie gebruiksvriendelijk vrieskast

Mooie, gebruiksvriendelijke vrieskast. Veel praktische laden en zuinig met energie.
Pluspunten
  • Veel praktische laden
  • Zuinig in energie
ED15-11-2024

Mooie, ruime en zeer degelijke vriezer

Zeer degelijke vriezer met ruime laden en vooral extra diep. Laden lopen soepel in de "rails". Vriezer is mooi strak afgewerkt en is eenvoudig te installeren. Wederom voor een Liebherr vriezer gekozen vanwege de zeer hoge kwaliteit en lange levensduur. Ik heb deze vriezer gekocht omdat deze in een koudere omgeving kan staan en ook nog eens behoorlijk zuinig in energieverbruik is.
Pluspunten
  • Hoge en extra diepe laden
  • Geschikt voor koudere ruimte zoals garage
  • Evt. via App te bedienen (extra module nodig)
Minpunten
  • Display alleen zichtbaar als deur geopend is.
k***********@g********08-11-2024
Super veel en handige opbergruimte in onze liebherr diepvries. Veel gemak van.
t*******@g********31-10-2024

Mooie en gebruiksvriendelijke vrieskast

Mooie grote vrieskast stabiel mooie uitvoering gebruiksvriendelijk mooie afwerking mooie lades om de producten overzichtelijk in op te bergen
Pluspunten
  • Groot veel lades
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zuinig
h***@b******29-10-2024
Door ik de Liebherr vrieskast had, waar ik zeer tevreden mee was. Heb ik weer gekozen voor een Liebherr vrieskast. Ik vind Liebherr een goed merk.
h******@h**********25-10-2024

Vrieskast Liebherr FNc

Liebherr hebben wij al jaar en dag als vriezers en koelkasten. Er bestond voor ons geen twijfel dat het wederom een Liebherr moest gaan worden. Sterk, robuust en met beetje liefde gaan ze lang mee zonder problemen
Pluspunten
  • Volume
  • Goede laden
  • Strak en glad
Minpunten
  • Niet
Dankcran12-10-2024

Simply the best

Wij hebben alles van liebherr gewoon goed product . Daarom durft liebherr ook 8jaar garantie te geven gewoon om het goed is .