Liebherr FNe 4224 Plus Vrijstaande Vrieskast - 161L - Wit

Liebherr FNe 4224 Plus Vrijstaande Vrieskast - 161L - Wit - Vriezers

Energieklasse E

Liebherr FNe 4224 Plus Vrijstaande Vrieskast - 161L - Wit - Vriezers

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 84 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNe 4224 Plus Vrijstaande Vrieskast - 161L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m**n@l**e.nl04-10-2023

Mooi solide vriezer met voldoende ruimte

Prachtige vriezer, solide, stil, goede indeling van de laden en ziet er mooi uit en staat stevig op zijn pootjes. Zit genoeg ruimte in. Zonde dat hij bij mij in de berging staat :-)
Pluspunten
  • ruim
  • stil
  • goede indeling
  • mooi
l**v@o**k.com25-09-2023

Bevalt heel goed zeker een aanrader

top kwaliteit. Degelijk lade`s steving deur. Makkelijk te bedienen overzichtelijk
k**c@k**n.nl23-09-2023

een mooie koelkast

oude was aan vervanging toe. Deze vriezer voldeed aan wat wij wensten. Ook de aflevering door expert-Naaldwijk was naar tevredenheid .
m**t@h**e.nl12-09-2023

Altijd lieber Liebherr

Wij hadden al een grote Liebherr koelkast met vriesvak waarover we zeer tevreden zijn. Ter uitbreiding nu deze vrieskast gekocht, ter vervanging van een kleiner ouder exemplaar van een ander merk. Gekozen uiteraard vanwege de topkwaliteit en mooie vormgeving. Bovendien juist deze gekozen omdat hij iets hoger is (125cm) dan een tafelmodel (85cm) en daardoor veel grotere inhoud (160 ltr i.p.v. 103 ltr) en meer laden. Bovendien super handig NOfrost! En uiteraard ook deze geruisloos! Liebherr altijd wat duurder, maar dat is het dik en dwars waard. Met dit apparaat kunnen we weer jaren vooruit!
Pluspunten
  • nofrost
  • geluidloos
  • ruime laden
  • mooie vormgeving
m**********@h**********29-08-2023
de vorige vrieskast was ook van Liebherr, na 23 jaar trouwe dienst zonder problemen, deze gekozen omdat het energiezuiniger is en no-frost is
Winkels28-08-2023

Top kwaliteit

Top kwaliteit met mooi strakke vormgeving, duidelijk display met statusweergave, NoFrost waardoor ik niet meer ijs hoef weg te krabben, materiaal maakt degelijke indruk, werkt perfect. Echte aanrader.
v******@h*********27-08-2023

Nieuwe vriezer

De vriezer voldoet tot nu toe volledig aan de verwachting. Mooi om te zien, stil, snel op de juiste temperatuur en fijne grote lades.
Pluspunten
  • Snel op temperatuur
  • Mooi
  • Stil
j*********@k***********18-08-2023

Grote kleine vriezer

Ruime vriezer van 125 cm hoog. Is snel op temperatuur. Door doorzichtige laden goed te overzien
Pluspunten
  • hoogte 125
  • ruim van binnen
  • overzichtelijk
n*********@z*******14-08-2023

Prima vriezer, met veel ruimte

Zocht een vervanger voor mijn 21 jaar oude diepvriezer. Gekozen voor Liebherr omdat het merk bevalt. Heb er al een koelkast van. De FNe 4224 Plus gekozen omdat hij niet meer ontdooid hoeft te worden. Maar ook inhoud is ruim. Zonder dat het een heel groot apparaat is. Heeft ook mogelijkheid om vers fruit in te vriezen op apart blad. Fijn voor de smoothies. Mooie vriezer voor de komende jaren.
Pluspunten
  • Grote lades
  • Niet meer ontdooien
h*********@l******10-08-2023

Tevreden over mijn nieuwe Liebherr vriezer

Uitstekende vriezer, mooi formaat (en ruime keuze uit verschillende maten en energieverbruiken, waardoor je zelf kunt kiezen hoe extra duurzaam qua energieverbruik je het apparaat wil hebben als je daar iets extra's voor over hebt - energiezuinig zijn ze allemaal) en met fijne, diepe laden. Fijn dat er door no frost geen ontdooien nodig is en dat één van de laden wat extra diep is. Zo kan ik er spullen van diverse afmetingen in kwijt. Zeer tevreden over mijn keuze, de prijs en de service. En met 7 jaar garantie kan ik weer jaren zorgeloos vooruit!
Pluspunten
  • No frost - nooit meer ontdooien
  • Energiezuinig
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Één extra diepe lade voor grotere producten
t************@k*********10-08-2023

Mooie ruime vriezer

Mooie eenvoudige vormgeving, eenvoudig in gebruik, grote lades echt veel ruimte!
Pluspunten
  • Ruim
  • Eenvoudig vormgegeven
c*******@h******07-08-2023

een vrieskast om warm van te worden.....

Prima vrieskast. Voldoet aan al onze wensen. Gemakkelijk in bediening. Onze vaste leverancier (De Hagenpoort in Kampen) adviseerde ons dit apparaat. Service en vlotte levering was zoals gebruikelijk uitstekend.
Pluspunten
  • goed fprmaat
  • non frost
  • makkelijke bediening
  • goede en snelle vrieskwaliteit
e******@h**********07-08-2023

Goede diepvrieskast.

Deze Liebherr is niet alleen een mooie kast, maar is ook degelijk en functioneert uitstekend. Liebherr is niet de goedkoopste, maar wel een topproduct.
Pluspunten
  • vriest snel in
d*************@x********31-07-2023

Handig en mooie Vrieskast

Ik heb de vrieskast gekozen vanwege het formaat, heel handig dat ik het apparaat niet meer jaarlijks hoeft te ontdooien en de prijs is acceptabel.
Pluspunten
  • Zelfontdooistand
  • Formaat van het apparaat
  • Prijs/ kwaliteit is okay
Jacob24-07-2023

TOP Kwaliteit!

Woow! Wat een degelijk apparaat, en wat een ruimte. Ben er erg blij mee. En wat een praktische indeling en 7 jaar garantie na registratie. Duitse Top kwaliteit!
Pluspunten
  • Degelijk, 7 jaar garantie.
  • Praktische indeling lades.
y***************@g********11-07-2023

Liebherr vrieskast super voor in de schuur.

Het is een super vriezer je hoort hem niet. Hij is geluidsarm, hij staat bij ons in de schuur en zelfs als het 39 graden buiten is doet die het super. Het is even een uitgaven maar je hebt ook echt wel heel veel waarde van je aankoop.
Pluspunten
  • Alleen maar pluspunten
s*****@p********05-07-2023

aanrader prima vriezer

vriezer werkt prima en is zeer gebruiksvriendelijk . veel ruimte in de vriesladen
Pluspunten
  • gebruiksvriendelijk
  • veel ruimte
  • energie zuinig
m******************@g********05-07-2023

Goede vrieskast

Goed werkende vrieskast. De handleiding voor het instellen van de temperatuur vond ik niet heel duidelijk, maar het is uiteindelijk wel gelukt.
Pluspunten
  • formaat
  • geen geluid
Minpunten
  • handleiding niet heel duidelijk
m******@x********27-06-2023

Heb wat aan- en opmerkingen...

Heb jarenlang Liebherr Vrieskasten gehad. Deze laatste mist de verlichting, is de opening van de deur minder handig en is het paneeltje met de div instellingen alleen te zien als de kast open staat. Niet handig allemaal.
l**********@h********22-06-2023

fijne diepvriezer

we hebben gekozen voor Liebherr omdat dit toch wel een heel goed merk is. Onze koelkast is ook van Liebherr - deze hebben we vorig jaar gekocht nadat onze vorige Liebherr koelkast te klein was geworden (hebben we wel ca 27 jaar gehad - zonder problemen) deze vrieskast is een no frost en wat energiezuiniger.
k*******@o********23-05-2023

goed product

Ik had eerst ook een Liebherr diepvries waar ik zeer tevreden over was. Die was ruim 20 jaar oud. Denk dat deze nieuwe energiezuiniger is
Guido16-05-2023

Zuinig, stil en vertrouwde kwaliteit

Zuinig, stil, handige indeling. Had zelf al een Liebherr vrieskast en heb mijn moeder deze aanbevolen.
Pluspunten
  • Zuinig
  • Stil
  • Goede kwaliteit
  • Goede indeling over 4 bakken van de 160 liter
p********@o**********26-04-2023

zeker een aanrader

Een mooie grote vriezer die de producten snel invriest zeer tevreden over deze vriezer.
Pluspunten
  • vriest goed
c*************@u*********12-04-2023

goede aankoop

Mooie, ruime en energiezuinige koelkast, veel indelingsmogelijkheden en constructie van degelijk materiaal.
Pluspunten
  • ruimte
  • energiegebruik
r**************@h**********08-04-2023

Liebherr diepvriezer

de keuze is op Liebherr gevallen vanwege: - betrouwbaar merk - grote keuze - no frost diepvriezer - verbruiksscore
Pluspunten
  • betrouwbaar merk
  • no frost
  • verbruiksscore
  • energiezuinig