Liebherr GNP 1076 Premium - Aanrecht Diepvriezer - 99L - Wit

Liebherr GNP 1076 Premium - Aanrecht Diepvriezer - 99L - Wit - Wijnkoelkasten

Energieklasse A, D

Liebherr GNP 1076 Premium - Aanrecht Diepvriezer - 99L - Wit - Wijnkoelkasten

9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 70 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 1076 Premium - Aanrecht Diepvriezer - 99L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a****************@m*****03-07-2023

Erg goed = een aanrader

1 dag in huis en is rustig snel op de vries temperatuur ik heb deze gekocht als extra vriezer . Omdat we al jaren geleden een hoge vriezer en hoge koelkast hebben gekocht en daar ook zeer tevreden mee zijn is een goede kwaliteit Ik zou deze aanbevelingen
Pluspunten
  • Stil
  • Snel bevroren
  • Niet ontdooien heb daar al ervaring mee
  • 3 laden veel ruimte
Minpunten
  • Duur
r**********@g********29-06-2023

Geweldig.

Had deze al uitgezocht voordat de oude het begaf. Wat een mooie, stille en ruime vriezer.
Pluspunten
  • Stil
  • Ruim
Minpunten
  • Nog geen.
Paul28-06-2023

De enig degelijke, zuinige no-frost vriezer op de markt,

We waren toe aan een nieuwe vriezer en zochten een no-frost vriezer met het beste energie label...toen bleef er slechts één over...Liebherr! Onze eerste indrukken zijn: - Zeer degelijk gebouwd - Ruime vriesvakken - Standaard koelelementen meegeleverd - Duidelijke instructies - 7 jaar garantie!!! (wanneer je je registreert) Nog geen gebruikservaringen, wellicht in de toekomst ;-).
Pluspunten
  • Degelijk
  • Zuinig
  • No-Frost
  • Ruim
  • 7 Jaar Garantie! (wel registreren)
Minpunten
  • Nog geen
d***********@z*******23-06-2023

Mooi vriezer.

Mooi product had al de koelkast nu ook de de vriezer. Ziet er goed uit en handig dat de display bovenaan zit.
Peter Smit19-06-2023

Een goede keuze maken.

Wij hebben al jaren Liebherr en moesten ivm de verhuizing en maten van de nieuwe woning een andere koelkast. Zijn weer helemaal gelukkig. Kan het Ireen aanraden.
Pluspunten
  • Nooit storing gehad
  • Energie zuinig
Minpunten
  • Nvt
d*********@g********14-06-2023

Er is geen beter

Er is geen betere!! Het beste merk wat er is Zijn niet kapot te krijgen Ze overleven jou Beste keus
n**********@g********12-06-2023

Lekker ijskoud !!

Wij zijn dik tevreden met deze Liebherr vriezer GNP 1076-20. Werkt bijna geruisloos en blijft constant op de ingestelde temperatuur. De lade zijn ruim en dit is makkelijk en overzichtelijk !!!!
d**********@b*********27-05-2023

Prima stille en enregiezuinige vriekist

De vriekist doet precies wat ik er van verwacht (vriezen). Het apparaat ziet er degelijk uit en maakt weinig lawaai. Na een maand gebruik van de vrieskast heb ik nog geen negatieve punten ontdekt.
Pluspunten
  • Geluid
  • Degelijkheid
Freewilly22-04-2023

Een topper

Energiezuinig tafelmodel vriezer No frost geluidsarm. Het is een groot verschil met de vriezer die we eerst hadden. Wat een opluchting. We slapen 's zomers de kamer ernaast en het scheelt enorm veel ruimte.
Pluspunten
  • energiezuinig
  • ruimte besparend
  • geluidsarm
h*************@h**********06-04-2023

De beste vrieskast die ik ooit heb gehad.

Het is een uitstekend apparaat. Als je even de tijd neemt voor het lezen van de handleiding dan is de bediening zeer logisch.
Pluspunten
  • Zeer zuinig
  • No frost werkt perfect
Minpunten
  • De prijs maar hij is het waard
e**********@g********04-04-2023

Liebherr tafelmodel vrieskast

Geweldige goede vrieskast. Dit omdat hij stil is, goed vriest, no frost, energie zuinig en ondanks compacte afmetingen ruim. Ik ga er van uit dat we vele jaren gebruik er van kunnen maken. ook 7 jaar garantie zal daar aan bijdragen.
Pluspunten
  • Energie zuinig
  • No frost
  • Kwaliteit
Minpunten
  • Prijs
r************@g********06-03-2023

Liebherr GNP 1076-20

Tafelmodel freezer, frost free. Nooit meer ontdooien, gemak dient de mens. Voor 1 a 2 personen een heerlijke, compacte freezer. Met 3 royale laden, waar heel wat in kan.
t******@g********01-03-2023

Goede vriezer

Zeer fijne vrieskist, en ook nog eens zeer rustig! Zou hem aan iedereen willen aanbevelen.
Pluspunten
  • rust
m******@z*******29-12-2022

zeer tevreden een aanrader

Ik heb 17 jaar een liebherr gehad en heel tevreden nooit iets aangehad en daarom koos ik weer voor een vriezer van liebherr zeer tevreden
Hansie08-12-2022

Uitstekende vriezer van Liebherr

Kwalitatief zeer goede vriezer met 3 laden. Zeer eenvoudige bediening en een mooi uiterlijk. Erg blij mee.
  • Kwalitatief erg goed
  • Eenvoudige bediening
Minpunten
  • Beetje kort netsnoer
fred02-12-2022

Bevalt goed, is lekker zuinig

Het is een vrij stille vriezer, met een temperatuur display aan de buitenkant. Iets minder zuinig dan overige modellen, maar dat wordt gecompenseerd doordat je deze vriezer niet 2 keer per jaar hoeft t ontdooien. Dat scheelt in werk, maar ook in stroomverbruik. De bediening met de enkele knopjes is even wennen, maar is voldoende.
Pluspunten
  • nowfrost
  • stil
Minpunten
  • Bediening zou iets gebruikersvriendelijker kunnen
J**********@h******28-11-2022

Wat een super vriezer

Prima no frost vriezer. Minder ruimte als bij onze vorige liebherr. (Die was na 17 jaren trouwe dienst aan zijn pensioen toe) Maar voor 2 personen groot genoeg. En NOOIT meer ontdooien. Ook handig dat kinderslot. En het geluid valt ook reuze mee. Prima vriezer voor de komende jaren.
Pluspunten
  • No frost
  • Verbruik
Minpunten
  • Nog geen gevonden
p**********@h********27-11-2022
Energie zuinig en zelf ontdooien Ziet er. Goed uit mooi model goede verhouding prijs kwaliteit
p*************@u*********24-11-2022

Vertrouwd en goed merk.

Makkelijk zelfontdooier.Vertrouwd merk.Makkelijk met de lades die je eruit kunt nemen om iets weg te leggen en eruit te nemen.
Pluspunten
  • Geen ontdooien meer.
EPD22-11-2022

Zeer tevreden

Wij wilde heel graag een NO-Frost, omdat het zelf ontdooien en schoonmaken steeds zwaarder werd. Daarnaast moest het een tafelmodel zijn en energiezuinig. Liebherr is een betrouwbaar merk, dus de keuze was snel gemaakt. De diepvrieskast is snel op temperatuur en zeer stil en we mochten en konden meteen alles van de oude in de nieuwe laden. Zeer handig dat je van buitenaf de temperatuur ziet (helderheid display is ook instelbaar) en dat er een alarm op zit. En indien nodig kun je met de Superfrost optie iets snel invriezen (nog niet uit geprobeerd). De lades zijn helaas iets kleiner (minder diep) als van ons oud tafelmodel, maar wel weer iets hoger.. Wij hebben hem nu 4 dagen in huis en zijn er tot nu toe zeer tevreden over, zeker een aanrader!
Pluspunten
  • NO-Frost
  • Energiezuinig
  • Snel op temperatuur
  • Heldere display, makkelijke bediening
Minpunten
  • Lades iets kleiner als ons oud model
Familie16-11-2022

Familie

Familieleden met óók Liebherr producten gaven de doorslag om een No-Frost vriezer van Liebherr te kopen, volgens hun ervaringen de beste koop!
Pluspunten
  • zie mijn revieuw
  • ,, Familie
  • ,, Familie
  • ,, Familie
  • ,, Familie
Toon van Dongen09-11-2022

Bevalt erg goed

Goede tafelvriezer die energie zuinig is en met veel opbergruimte. Hij is alleen niet goedkoop.
a*************@p********05-11-2022

Liebherr vriezer

Op aanbeveling van u winkel aangeschaft en zeer tevreden met het product. Voldoet aan de verwachting.
Pluspunten
  • Snelle invriestijd
  • Geluidsarm
f************@h******03-11-2022

Bevalt prima.

Zeer goed apparaat. Doet waarvoor hij is gemaakt. Nooit meer ontdooien is een groot pluspunt.
Pluspunten
  • zuinig
  • nooit meer ontdooien
Minpunten
  • prijs
William Vlaanderen30-10-2022

Eindelijk de juiste keuze gemaakt !

Ik heb gekozen voor Liebherr koelkast en vriezers omdat de kwaliteit en prijsverhouding erg goed zijn de uitvoering en degelijkheid straalt ervan af voor de indeling is er slim om gegaan met de ruimte indeling . De scharnieren zijn van top kwaliteit en trekken de deur strak tegen de koelgedeelte aan . Er is ook een handige app die controle en instelling vanuit de smartphone mogelijk maakt . In de koelkast een slimme keep fresh gedeelte die groente langer vers houd . De juiste led verlichting zorgt voor een brede en duidelijke verlichting die de koelkast overzichtelijk maakt Wij zij er blij met de keuze en dat wordt u ook , en dan ook nog extra 5 jaar garantie op de 2 jaar standaard garantie het wordt niet beter. succes William Vlaanderen .